22323
-
solti #231 ahogy en vettem ki az ABC honlapjan,marcius 30 halistennek:D Es vegre volt uj DH is:D -
#230 Most akkor márc. 30 vagy ápr. 13? -
solti #229 LEGYEN MAR UJ RESZ,MEGORULOK!!!! se desperate housewives se lost...grrr:D -
#228 Valami ilyesmi választ reméltem, a "what the fuck philadelphia-kísérlet?" mondatomra válaszul :) -
Cvd #227 Nem tudom minek a rövidítése WTF, de ha elektromágnesekről, eltűnő majd máshol megjelenő hajóról, megőrült/eltűnt legénységről, satöbbiről van szó akkor egyre gondolunk. Persze ha egyáltalán megtörtént a dolog.:) -
Nyiri #226 Ez ok, de kurva jol indult es ahol tart, nem szeretnem hogy a penz miatt elnyujtjak es majd valami maszlaggal befejezik. De szerintem senki nem akarja igy. -
winnie #225 az abc egyik legnagyobb sikere a sorozat, a mindent vivő desperate housewives mellett - nyilván nem fogják idő előtt (a nézettség csökkenése előtt) lelőni. viszont, ha valaki úgy érzi, hogy nem tetszik már neki, akkor egyszerűen nem nézi:) -
#224 WTF Philadelphia-kísérlet? -
Nyiri #223 Remelem nem huzzak evekig. Nagyon maximum 3. evad. De onnan tovabb mar unalmas lenne. Volt mar ra pelda. :( -
_Vegeta_ #222 Varjuk majd a déjvédérippet mert a 9es resz streamhibas. :D -
winnie #221 ide ie blinkelem - kötelező vétel. nyár végén jelenik meg, 40 dolcsiért előrendelhető, vagy kemény 7500 forint.
-
Cvd #220 A 18 utolsó pár másodpercében már tényleg valami földalatti építmény ajtajának látszik, habár én nem hívnám bejáratnak, ha nem lehet kinyitni kívülről.:) Inkább vészkijárat lehet menekülés céljára. De amíg csak az ajtó látszott a nyomásálló üveggel, addig lehetett volna valami jármű, ha nem is űrhajó. Egyes elméletek szerint tengeralattjáró. Ami nem túl valószínű a szárazföld közepén, hacsak nem vesszük hozzá a Philadelphia-kísérletet.:) Utóbbi lehet magyarázat akár az egészre. -
Nyiri #219 Remelem nem valami katonai kiserlet akar ez lenni es az egesz meg van jatszva :) -
#218 Hát igen, ezért nem űrhajó. -
Nyiri #217 Kivancsi vagyok, hogy hanyan tettek meg ugyanezeket a szamokat az USA-ban :P -
ipko #216 Azt még ki tudhatja??? De valami hosszú alagaútrendszer lehet, az áramellátás meg abból a kábelből jön. -
#215 Akkor téged nem fenyegetnek a balszerencsés milliók ha jól hallottam a heti számokat -
#214 Hát az biztos hogy bejárat, csak mibe. De én sem hiszem hogy űrhajó. -
ipko #213 A héten ezekkel a számokkal lottóztam: 48,15,16,23,42
Egyébként szerintem az amit találtak nem valami jármű, vagy űrhajó, ahogy sokan írjátok. Szerintem ez valami bejárat, vagy csapóajtó ahogy Locke is hiszi.
Lenne egy kérdésem: A Lost tényleg több évados sorozat???? -
Nyiri #212 Hetfon kezdtem nezni a sorozatot, tegnap ejjel elertem a 15. reszig. Kurva jo. Mindig elhatarozom hogy meddig nezem, de ha ugy van vege a resznek, akkor nem birom ki hogy ne inditsak egy masikat. :)
SPOILER
Menet kozben gondolkodtam hol lehetnek.
Elso gondolatom, hogy a Bermuda haromszog. De az nem ausztralia kozeleben van, hanem Eszak-Amerika keleti partjatol europa fele indulva juthatunk el oda.
A jegesmedvek es a kepregeny miatt a masik gondolatom az eszaki sark :) Ami elegge lehetetlen, mert 6 ora repulo uttal Sidney-bol eleg nehez elerni es nem epp ilyen az eghajlat eszakon :)
Az is lehet, hogy mar reg halott mindneki. Ez csak egy elet / halal kozti allapot? Erre utal Locke allapota. Hogy gyogyult meg? :P
A sziget kozepen elo "szornyek"-re meg arra gondolta, hogy nem állatok, hanem ENT-k :P Gyuruk ura rulz :) (Leginkabb abbol a resznel gondoltam ra, mikor Locke megkotozi Boon-t. Akkor tortent valami olyasmi, ami a fakra terelte a gyanut :)
Kedvenc szereplom nincs. Mindegyiknek van valami kulon skillje, ami miatt nemtom eldonteni miert jo.
De ha valasztani kellene, akkor Locke es Sayid. :)
Kate es Shannon pedig azert, mert szepek :) -
#211 Nekem is tetszik, a tököm teli volt, hogy csak angol nyelvű lapokat találtam ami foglalkozott a sorozattal. Nálam az oldalad ment a kedvencekbe -
_Vegeta_ #210 Csak humorizaltam. :) -
MolniGee #209 Felrakjam a részeket? :) Még meg is tenném ha nem egy 20Mb tárhely lenne:) max a torrenteket felrakhatom, de azt meg bárki megtalálja máshol, aki akarja! Amúgy ez az első komolyabb oldalam :) Lassan elkezdek majd phpzni, akkor még jobb lehet:)
byz -
_Vegeta_ #208 Vagy utazast a lost szigetere. :D
Amugy nemrossz oldalacska, felpakolhatod a reszeket is. :)) -
#207 Jólvan egész jó oldal. Azért idegenkedtem eddig az ötlettől, hoyg legyen ilyen magyar fansite, mert általában elég kókányak lesznek és nem méltóak a sorozathoz. Ez egész jó, a képek menüpontban még minden thumbnailhez egy border="0".
Vajon nem lenne-e jobb egy lost.behun.net domain, azon gondolkozom :) -
MolniGee #206 Megpróbálhatom :) De nem igérek semmit :D -
#205 Lehessen nyerni igazi Kate-et! -
MolniGee #204 Bővülni fog annyival, hogy minden részhez lesz guide és bakik!
Ha további bővítési ötletetek van, akkor írjátok meg nekem! :) -
#203 Szép oldal! Gratula hozzá! Remélem bövülni fog! -
MolniGee #202 Hello!
Csináltam egy Lost-os weblapot, akit érdekel látogassa meg!
Vannak fent képek, linkek, leírások, bakik, fórum stb...
Lost - Pokoli éden -
#201 Sztem rém undorító :) -
_Vegeta_ #200 Ah, most megin ittvan, engem nemzavar sott legalabb tom h honnan kell olvasni. :) -
#199 Hát nem az, hogy ha a kedvencekben benne van a topic, és érkezik mondjuk 4 új üzenet, akkor a legutolsó új után teszi? Szal az alatt elvileg már olvastad. De rém idegesítő. -
Christian #198 SPOILER!!!!!!
18. rész végén volt azon a valamin az az elátkozott szám, lehet, hogy egy űrhajóféle, és a francia csaj által mondott torony sugározta elátkozott szám miatt zuhant le(mivel rajt volt az űrhajón is a szám, és a szigeten is sugározta a torony, ezért valami vonzás alakulhatott ki egymás között, ezért zuhanhatott le). A francia csaj hajója rádión fogta be ugyanezt a számot, szóval a toronnyal ugyanúgy vonzás alakulhatott ki, és ezért ment a hajó egy sziklának. A repülőgépen volt Hurley, aki az elátkozott számokat feltette a lottón, s mikor a szigethez értek, ugyanugy valami vonzásnak, vagy kapcsolatnak kellett vonla kialakulnia a toronnyal, amitől lezuhan, de a francia csaj aztmondta, ekkorra már átírta az üzenetet. De lehet hogy elég volt Hurley ottléte a repülőn. Vagy nem. -
Christian #197 Hogykell fehéren írni? -
Christian #196 Mics..mien csík?
Aha igen néztem énis, 17. vagy 18.-ban sokszor mutatták koreait, elég szép arca van. -
_Vegeta_ #195 Mindegyik lostos csajszi nagyon jol nez ki. ( A koreai is )
Dikki mi az a csik ? Eddig asszittem h attol jonnek az uj hozzaszolasok, de most nincs. :S -
Christian #194 ? -
#193 Jaa. Most jövök rá, mi ez a szaros piros csík itt ebben a topicban. Már veszem is ki a kedvencek közül. -
Christian #192 Hű, ezt a filmben nem is láttam