22323
-
Nyiri #311 Az utolso mondat nagyon igaz... Ez az egyik legnagyobb fegyvere :) -
Cvd #310 Nem hiszem hogy alapvetően rossz lenne, de a környezetétől folyton csak a rosszat kapja. Megteszi amit kell a saját érdekében, de szemmel láthatóan nem érzi jól magát tőle, úgyhogy én nem önzőzném le. Annak kellene már kiderülni hogy mi okból vadászik rá mindenki, mert egészen idáig csak azt láttuk hogy őt bántják.
Ráadásul ahogy nézni tud, eleve nem tudok rá haragudni.:)
-
Nyiri #309 Jo volt ez a resz is. Ez a Kate nem semmi... Eleg sok minden szarad a lelken az mar biztos. Tenyleg onzo, jol mondta Sawyer. (Sawyer is az :) -
_Vegeta_ #308 Nem csak teged idegesit ennyire. :) :( -
solti #307 hozzak vissza a btefnet-et!!! MPAA meg nyalja ki mar elnezest, milyen dolog mar ez,hogy nem nezhetek egy sorozatot.....nem akarok faszsagot mondani,de ha mar anyagiakrol beszelunk,hat istenem,tegyek bele a reklamokat, igerem megfogom nezni legalabb annyira mint amikor a tv-be nezek egy filmet...mert gondolom errol szol,hogy a TV tarsasag megveszi,aztan reklamokon szerzi vissza a lovet meg a bevetelet, es igy jar mindenki jol....egyefene....de ne basszanak mar ki keleteuropaval mar megint,hogy itt minden csak tobbeves kesessel van ha van...na mindegy, mar belekavarodtam,csak hat felbasztak az agyam ezzel:D
Udv
B -
_Vegeta_ #306 Ilyenkor az embernek a 3xosara dagad a feje es olyan piros mint egy jol megerett alma. Már a tvzes is illegalis, ha igy haladunk 2060ra a levegovetel is illegalis lesz, mert a burzsujoknak nem jut levego, szep kilatas. :D -
béricsi #305 http://www.torrentspy.com
http://isohunt.com/
http://mybittorrent.com/ -
Christian #304 nektek működik a btefnet.net? Nem tudtok más hasonló torrentes oldalakat? -
#303 csak angol -
#302 még nincs felirat?
-
Christian #301 Mármint, mikor torrent programmal tölti, és kiírja hogy milyen címről tölti, ott azta kb 5 jegyű számot írjam be winfos firewalljába? -
_Vegeta_ #300 Torrent powaaa :) En mar nagyon reg, amiota behoztak a hasht nem neztem fel a dcre. Fog a rák varni 10orat mire a sok gigga cuccost lehashellenori. Idiotak :)) -
#299 Több száz gigát szedtem már le torrentről amióta használom, pedig tudnék ftpről is tölteni. DC-re azóta alig néztem fel. A leggyorsabb p2p a világon. Nem vágom, egyesek miért lámák hozzá - de igazából nem is bánom, én így gyorsabban tudok tölteni :) -
Cvd #298 ja, a tegnap bemutatott.
-
#297 ez az új a 22? -
Cvd #296 Az új rész Kate-es, duplán kötelező!:) -
#295 Nem tom, lehet azért, mert passzív vagy. Ha be van kapcsolva a tűzfalad, akkor meg kell nyitni azt a portot, amit a kliensed használ. -
#294 nekem meg 180k körül, a torrent meg kb 10k, nem értem nektek hogy jön olyan gyorsan -
#293 nyugi nekem is :O -
Christian #292 az hogy? nekem 350kb/s-al tölt átlagban, de ez valamiért 1-10 kb között mozog a bitorrent. Miért? -
#291 Nekem is kb. 25 perc alatt leért a cucc bittorentről. A btefnet.net-en annyi hálisten a seeder, hogy szinte max sávszéllel jönnek onnan a dolgok. És még mondják, hogy lassú a bittorrent. Amióta ezt használom, kezdem elfelejteni a dc++-t. -
#290 dc++ ról vagy bittorentről ??? -
winnie #289 gyorsabb? 20 perc alatt lent van az egész rész axelero adsl-lel. hova akarsz még gyorsabbat?:O -
#288 valami gyorsabb nincs? -
#287 kösz -
winnie #286 btefnet.net -
#285 honnan lehet leszedni az uj részt?
-
winnie #284 kész a felirat -
#283 jóvan, csak már olyan lassan jönnek a részek, hogy nem is várom hogy legyen végre új, majd csak belebotlom amikor kijön.. :) -
#282 Van már neten új rész, csak magyar felirat nincs még hozzá, de szerintem hétvégére már lesz. -
#281 hm mér van új rész? :o -
Cvd #280 Jó az új rész (igaz szvsz egyre jobb lesz részről részre). Semmi továbbonyolítás, viszont egyre nagyobb léptekkel haladnak a végkifejlet fellé.
Ja és nyomatnak benne HL-t a terrorok.:)
-
_Vegeta_ #279 Szepen osszevagtak a lenyeget. -
#278 Ja,igazad van.Jó volna már egy új rész:) -
Cvd #277 Ez csak felhozórész, semmi új nincs benne úgyhogy személy szerint nem sietek a megnézésével. -
#276 Sziasztok! Láttátok a legújabb LOST részt? Vélemény? -
WTH #275 Én pont ezt teszem! -
solti #274 20, és most pár hétig nem is lesz újabb.....sajna :( Nézzetek addig Desperate Housewives-ot:D -
#273 20 -
atheg #272 tehát senki sem tudja?