22323
-
_Vegeta_ #392 Kiderul? Erre nem fogadnek. :D -
solti #391 Jajah,tuti,hogy csak teszt volt, de majd vmikor szeptember környékén derül ki úgyis leghamarabb hogy mi a szitu:D Mellesleg a Season 2 teaser-je nem támasztja nagyon alá a nanorobotos elméletet.... bár ellent se mond...ki gondolta volna egy JJ Abrams sorozatnál:D
Desperate Housewives topicot én se nagyon tudok sajna,ha vki tud,szóljon:D vagy pedig csináljunk mert az jó -
_Vegeta_ #390 Kesobb tuti kiderul, h ez csak egy teszt volt (a sziget reszerol) h ujra elkezd e drogozni... :D -
#389 hm.. desperate housewivesnek nincs is topicja itt sg-n? vagy mi. én nem találom a keresővel. -
Cvd #388 Teljesen. Nem mondom hogy nem lesz újra drogos, de nem mondanám egyértelműre. Ez szerintem logikus, elvégre szándékosan nyitva hagyták a dolgot egyenlőre. -
Nyiri #387 Ezt most komolyan mondod? :) -
Cvd #386 Nem tudjuk hogy újra drogos lett-e. Persze úgy tűnt kísértésbe esett, de csak annyit láttunk hogy magával hozott egy szobrot. Ha újra narkózna akkor miért nem csak azt hozott volna? Inkább a szobor jelenthet neki valamit, pl. Ír származású lévén esetleg vallásos családból származhat, vagy hasonló. -
Nyiri #385 Amugy a vege fele mar kezdett elegem lenni a "mindenki/valaki nez egy iranyba erosen es tatott szajjal aztan vagas es nem tudunk meg semmit" jelenetekbol. Mert valljuk be ez a Lost eddig csak errol szol :(
Charlie-t miert kell megint drogosnak beallitani. Nagyon nem birtam a sracot akkor , mikor narkozott. -
Nyiri #384 SPOILER
A Fekete Szikla csak azert van benne, mert elterelik az emberek figyelmet mas sikra es mindenki szellemekre gondol, aztan pedig majd kiderul az igazasag (talan #374) es mindenki azt mondja majd, hogy mekkora csavar :)
Amugy en nem lepodom, meg hogy a sziget kozepen egy hajo van. Mikor is lehet? 1500-1600-s evekben hajozhatott? Egy nagyobb vihar vagy szokoar (ahogy Artz is mondta) siman odatolhatta. -
#383 Nagyon jók volt az utolsó részek.Ez a lentebbi magyarázat(Prey) zserintem is elfogadhatónak tűnik, meglátjuk mi sül ki belőle.
SPOILER!
Azért 2 dologban biztos voltam.Az egyik, hogy a földrajz tanár nem lesz hosszú életű, a másik, hogya Sawyerék nem jutnak messze a hajóval.Mindkettő bejött:)
A Preyes magyarázat márcsak azért lenne ésszerű, mert az már egyértelművé vállt, hogy a szörny "láthatatlan".Tehát se nem valami nagy gép, se nem valami dinoszaurusz.Mondjuk azt nem értem, hogy miért csak Locke-ot szállták meg a robotok, más szigetlakót pedig miért nem?Van-e jelentősége, annak a Fekete Szikla nevű hajónak(ami ugye kizárná a nanorobotokat, bár lehetnek földönkívüli származékok), vagy az csak mindentől függetlenül van ott?
Mindegy majd meglátjuk. -
solti #382 Hali
Én is olvastam a Michael Chrichton könyvet, minek magyar címe "Préda". Ezzel egyébként télleg nagyon jól meglehetne magyarázni az egészet...a könyvbe levő nő itt Walt lenne....gratu az ötlethez! Mellesleg nem volt rossz rész szerintem ez a dupla, bár JJ Abrams télleg nem tud nagyon lezárni semmit...főleg hogy Lost után néztem meg az Alias 4. évadjának a záró részét...aki látta,tudja hogy miről beszélek -
exReactor #381 30mp-es video. -
Christian #380 mi van benne? -
_Vegeta_ #379 Enis leszedtem, semmi erdekes. :) -
exReactor #378 Találtam még egy kis érdekességet:
Lost - Season 2 Teaser Promo ha érdekel vkit
Gondoltam kipróbálom milyen így írni. Ha igény van a fájlra megírom hol van. -
_Vegeta_ #377 #371:Legyenek akár ufók, dinoszauruszok, tudományos kísérlet vagy bármi a vége, de ne azzal intézzék el hogy azért történik minden mert ez a sorsuk.:)"
Ezt mondta lock is. :))
-
#376 valamelyik előző részben walt mondta Lockenak hogy ne nyissák ki azt az ajtót, amikor nem is tudhatott a létezéséről. LEhet hogy mégiscsak tud valamit ez a WAlt -
gnom #375 nagyon jo amit irtal, koszi... -
Cvd #374 Simán jön, úgyhogy saját felelősségre olvassátok!:) A következők a fórumból valók, meg kiegészítettem saját sallanggal is:
A sorozat egyik írója nagy Michael Crichton fan, akinek egy Prey nevű könyvében (nem tudom mi lehet a magyar címe, vagy hogy egyáltalán megjelent-e itt) nanobotokkal kísérleteznek, akik elszabadulnak, és önálló intelligenciaként viselkednek. Ha az egész agyalás igaz, akkor nagyon sokat vettek át a könyből a sorozatba. A szörny talán tényleg az a fekete felhő amit látni a mostani részekben, gyakorlatilag nanobotok sokasága. A könyvben is a föld alá vonulnak, itt is onnan törnek mindig elő. A szörny gépi hangja az egymással kommunikáló nanobotok hangja, hasonló volt a könyvben is. Ott képesek voltak emberi (vagy bármilyen) alakba rendeződni, plusz a fényviszonyok/színek manipulálásával megkülönböztethetetlenek lehettek egy embertől. Ethan (de akár a jegesmedve is)is lehetett ilyen, akkor lelövésével/elásásával nem okoztak benne kárt. A könyvben a légutakon keresztül emberekbe is bejuthattak, így az emberi szervezetet manupulálhatták. Locke ezért tudhat járni újra, ezért nem félt a felhőtől, ezért akarhat mindenáron bejutni az ajtón, mert a nanorobotok bizonyos szintik segítik/irányítják. Ők nem engedték oda a repülőhöz, nehogy neki essen baja, de elitézték Boone-t, hogy ne hívhasson segítséget(Benne akkor nincsennek nanobotok, hisz akkor belülről oldották volna meg. Véletlenül élhette túl a zuhanást, olyan mellett ült akire figyeltek a nanobotok, ilyen túlélő több is lehet még). Az elején a pilótát is szándékosan intézték el, hogy ne adhasson több segítséget a segélyhíváshoz. A számok esetleg valahogy az irányításukban játszanak szerepet, valamilyen deaktivációs kód pl. Innentől több elméletet is írtak, az egyik szerint pl. ki szeretnének szabadulni a szigetről, de a számokon/csapóajtón keresztül (ami valamiféle irányítóterembe vezethet) visszatartják őket, ezért akartak hozzáférni Locke-on keresztül. De én abban is látok logikát (ez saját, de lehet hogy más is felvetette már), hogy egy csoport régen kijutott már a szigetről, és a szereplőkben rejtőznek már egy ideje, most pedig azk tudtán kívül visszahozzatták magukat (vagy valamiért ide, az sem biztos hogy itt készültek). Eközben pedig létezhet egy másik csoport is, akik esetleg felügyelni próbálják a nanobotokat, ők lehetnek a "többiek". Walt azért lehet fontos nekik (Danielle tévedett, a hangok tényleg azt suttogták hogy a fiú kell nekik, csak épp nem a csecsemő hanem Walt) mert tudja őket kontrollálni. A suttogások is beleillenek ebbe az elvbe, a nanobotok kommunikálnak így a gazdatestükkel. Egyébként is azt ígérték a sorozat írói hogy mindenre logikus választ fognak adni tudományos/technikai oldalról, ez meg bőven lenne mindkettő.:) -
gnom #373 ird ide legyszives (akar feherrel) hadd ne keljen megkeresnem :) koszi.... -
Cvd #372 Visszatérve a szörnyre, egész hihető elmélettel álltak elő róla az abc fórumában, eddig messze a leghihetőbb.
-
Cvd #371 Előállt az az érdekes helyzet hogy látszólag vitatkozunk, holott most hogy kifejtetted, szóról szóra egyetértünk.:)
Én úgy fogalmaztam hogy nagy a cliffhanger, mert semmi nagyot nem tudunk meg, semmi nagy durranás nem volt, ami azért illik egy évadzáróba. Még akartam is írni hogy ez teljesen elmehetne egy sima résznek, csak duplájára van hízlalva a töltelék benne (hivatalosan persze 2 rész, úgyhogy ezt csak képletesen értem). Gyakorlatilag semmi nem utal arra hogy most évadváltás van. Te ugyanezért fogalmaztál úgy hogy nem túl nagy a cliffhanger. Ha leírom, akkor már te is helyeseltél volna és most nem kellene nekem írnom.:) Mindenesetre ez szeritem arra utal hogy csak megnyújtják az eredetileg kiagyalt történetet (esetleg pár aprósággal megspékelve) ahelyett hogy most zártak volna, és folytatják valami újdonsággal, amit azért elvártam volna.
Más: kinek mi a véleménye a "szörny"-ről? Van egy olyan érzésem hogy továbbra sem azt láttuk, csak valami "manupulátorai" lehettek a füstcsíkok. A hangja mindig picit távolabbról szólt, mintha mindig a képen kívül lett volna pár méterrel (vagy a föld alatt), a hangja határozottan gépi volt, de milyen géphez tartozhat ilyen füst? Egyre jobban tartok tőle hogy nem tudják majd kimagyarázni hihetően, főleg az évadzáró után, ahol több szereplő is elkezdett utalgatni valami megfoghatatlanra meg a sorsra. Remélem nem mennek el erre, én materialista lévén tudni akarok, nem hinni. Legyenek akár ufók, dinoszauruszok, tudományos kísérlet vagy bármi a vége, de ne azzal intézzék el hogy azért történik minden mert ez a sorsuk.:)
-
N1 #370 SPOILERR , érdekesség
http://www.oceanic-air.com/home.htm
levél elrejtve jobb oldali sárga szövegrésznél,szürke csík mozgatásával előlehet szedni
-
exReactor #369 Találtam egy trailert a második évadból.
http://thepiratebay.org/torrents-details.php?id=3336696
meg van itt egy oldal ami elég érdekes:
http://www.oceanic-air.com/seatingchart.htm -
gnom #368 winnievel ertek egyet. arra leszek meg kivancsi, h jovore tudja-e tartani a nezettseget, vevok lesznek-e az emberek tovabbra is erre a fajta tortenetmeselesre (ergo semmibol lehet csavart rakni a tortenetbe)... -
winnie #367 én is vitatkozom:) (egy része kopi-pészt egy másik hozzászólásomból:)
[szin=white]nekem igazából semmivel sem adott több új dolgot, mint egy szimpla rész. volt olyan rész, amely nagyobb cliffhanger-rel ért véget - és ez a baj (baj? kit érdekel, nem panaszkodom:) ez tök jó rész volt, de a végén olyan érzésem volt, hogy jövő héten folytatás.
sokan sok cliffhangert láttunk más sorozatokban - itt semm extra nem történt. szóval kinyitották a hatch-et, de semmi (eddig is itt voltunk). walt-ot elrabolták - és? ez olyan volt, mint amikor sayid rálelt a francia nőre.
igazából valami megdöbbentő kellett volna - talán nagyobbat ütött volna, ha az elrablásnál van vége, vagy annál, hogy jön a hajó - vagy megmutatják mi van a hatch-ben.
így _szerintem_ nem volt semmi, amire azt mondtam volna, hogy 'húbazz'. így bármikor befejeződött anno egy szimpla rész is. nyilván nincs könnyű dolguk egy olyan sorozatban, ahol abrams-módra gyakran cliffhanger-ös majd minden rész is - de szerintem egy részről sütnie kell, hogy az szezonfinálé (ezt szerintem jövő héten folytathatnák is ennyi erővel:) (pl. vö. tavaly smallville 'mindenki meghal' finálé, vagy más sorozatokban, amikor az utolsó másodprcben kapunk egy olyan választ, hogy leesünk a székről + egy csomó újabb kérdést (ld. john doe, alias)
még egyszer mondom, mint rész, szokás szerint nagyon bejött - csak a cliffhanger nekem semmi extra nem volt, max egy ásítás:) -
Cvd #366 Ezzel vitatkoznék.:) Spoiler!
Ennél nagyobb cliffhangert el se tudnék hirtelen képzelni. Nemhogy semmi eddigi rejtélyre nem derült fény, de még nyitottak is új dolgokat. Cserébe "elárultak" pár olyan triviális semmiséget, ami eddig is szinte nyilvánvaló volt. Nem vártam el hogy mindent eláruljanak mert csak kell valami a következő évadba is, dehogy az eddig egész kreatív csapat annyit tudjon hogy megnyújtják az első évadot mégegyre ahelyett hogy valami frappáns csavarral álljanak elő, az gáz. A vége utáni első gondolatomat meg le se írom, a legenyhébb szaváért is pontot kapnék.:) -
#365 ti honnan töltöttétek? nem találok egy jó torrentet... -
winnie #364 persze, hogy van cliffhanger, de én sokkal nagyobbat vártam. szezon közben nagyobb anyázások voltak.
-
#363 de jó lesz megnézni majd egyszer mind az 5 utolsó részt egybe. majd ha lesz időm :)
spoilermentesen csak annyit mondjon vki, hogy milyen lett a befejezés, anyázás van hogy várni kell 3 hónapot, vagy sem?
lost, cliffhanger-e vagy? :P -
_Vegeta_ #362 Dejo lesz megnezni mind a 3 reszt egybe. áááá :) -
winnie #361 vége.
3 hónap szünet -
exReactor #360 Van Exodus part II-III ( Hogy ne legyen vita a 25-26 és 24-25 tábora között) TCM. -
MolniGee #359 Aki mén nem ismerné : Lost - Magyar FanSite
Rengetek kép, szavazás, fórum és egyéb okosságok! -
Christian #358 *letöltöttem, sorry -
Christian #357 na eltöltötem a fixes változatot, az már jó. 1 óra alatt lejött, 70-100 kb -al töltötte
Spoiler:
Szvsz valahogy visszafognak kerülni a szigetre Sawyerék a hajóval, mert:
-vagy felveszi őket valami hajó, és akkor értük mennek a szigetre, és vége a sorozatnak, amit kizárok,
-vagy meghalnak, amit szintén kizárok, mert fontos szereplők vannak a hajón, és azokat csak nem ölik meg..,
-vagy ami a leglogikusabb, hogy pl vihar miatt megsérül a hajó, és visszakerülnek a szigetre.
-
#356 nekem is VTM van, és nincs kedvem leszedni még 400mb-ot, ha van egy 1mb-os fix :D -
Cvd #354 A TCM biztosan jó, én azt néztem. -
#353 ezt a fixet betudnád linkelni? nem találom -
_Vegeta_ #352 Ez a lol verzio, van hozza egy parszaz kilobyteos fix toltsd le es fixald. :D
Amugy a tcm es az nbs asszem jo. :))