22323
-
#2497 Jobban védeni?
Dinamital robbantoták ki lejáró fedelét.
Ettől hogy lehetne jobban védeni? -
#2496 mert a szigeten beütött a monszun, és nem lehet forgatni:P -
#2495 Azt hiszem, azert, mert 1 evadot egy ev alatt adnak le, tehat a 25 reszt 52 het alatt. Es igy tobbszor lesz ilyen, hogy 3-4 het kihagyas.
Azt hiszem legalabbis, valami ilyesmit mintha olvastam volna lejjebb. -
#2494 SPILLER-
Huhaaa....na meg az hianyzoni hogy kiderujon hogy a Others azok ok csak oregebbek :D
Maga a gombnyomos dolog meg szerintem annyira nagy bajt nem csinalhat mert akkor jobban kene azt vedeni.
Oaai eszmeletlen ez a sorozat.
De meg egy kerdes. miert csak harom het mulva lesz a kov resz? -
#2493 Hol látni ezt?? -
#2492 vagy mi már most is 2009-ben vagyunk?
egy nagy összeesküvés az egész! -
WTH #2491 SPOILER(?)
Mert vannak olyan teóriák, amelyek szerint valami időutazás történt. -
#2490 Hát csak annyi, hogy lehet 2009-ben játszodik a sorozat, és ennek is lehet jelentősége. Vagy pedig 2009-ben lesz vége a sorozatnak....vagy lehet akármi :D -
#2489 De ezt hol lathato? Es nem ertem most ebbe mi az erdekes?.... -
gallik #2488 ezt nem értem...ha 09 szeptember, akkor sepsep21 ?????Ennek így nincs értelme! -
Phat Smoker #2487 esetleg a '09' jelentheti a szeptembert is, mint a 9. hónap.
-
gallik #2486 SPOILER
A dátomot nézd! 09sep21 /4815162342
Ez állítólag Jack bőröndjén található. Az, hogy a misztikus számsor ott található már nem meglepetés, de a dátum érdekes! Vagy 2009. szept.21 vagy 2021 szept.09 vagy más! -
#2485 Nem igazan ertem a kepet... lehet mert tul koran van. -
#2484 mi volt benne? -
gallik #2483 Bocsi, a videó állítólag hamisítvány.Én is bedőltem neki, mint sokan mások :( -
#2482 e01-el keztem, nagyon jó volt 8) még ma megnézem az e02-t 8) -
Phat Smoker #2481 ja..azok jó részek! :) -
#2480 aha összefoglaló, még nem néztem meg de megvan. szerintem nyugodtan kezdheted s02 e01-el. ja, pelenka kötelező :D -
Phat Smoker #2479 hmm..van benne vmi :) -
#2478 Most fejeztem be az s1-et, fasza az utolsó rész csak megin nem derül ki benne semmi :| :\ na mindegy...egyébként ez a s2e00 "destiniation lost" ez mi a keciek? vmi összefoglaló az s1-rő? -
gallik #2477 Itt egy elég érdekes videó:
http://rapidshare.de/files/6550202/HansoClassification4-16-81.wmv.html
ha vki nagy fan, akkor ajánlom ezt az oldalt:
http://www.oceanicflight815.com
Innen való ez a kép is! http://www.lostaddicts.zoomshare.com/my_images/lostpic3.jpg
Sokat kell kattintgatni a megfelelő helyre, de megéri :) -
#2476 Én eddig se szerettem a Retkes tévét.
-
#2475 SPOILER:
Hmm, ez tényleg egy kib@szott nagy baromság, egyre rosszabb véleménnyel vagyok az RTL-ről (is) :) -
Szolnokboy #2474 hmm -
gallik #2473 Egy anagramma: ROM ETHAN --> OTHER MAN -
Szolnokboy #2472 ezt kétlem ugyanis az rtl a közbülső feliratokhoz igazitja a bemutatót...
SPOILER !!!
winnie: Annyi hogy Charlie-t mutatják több izben beszélni, és mint tudjuk csak az ujraélesztésnél láthatjuk elöször és csak utána beszél....igy a néző már akkor tudja h nem fog meghalni amikor megtalálják, és az egész drámai ujraélesztés értelmét veszti -
#2471 Az tuti hogy a kovetkezo resz naon eros lesz. De igaz vaze hogy harom hetet kell ra varni?! -
winnie #2470 eredeti abc-s bemutatókat adnak. az alkotók lehet, hogy spoilereznek.
mi volt a spoiler? -
Inquisitor #2469 Nem tudom melyik TV-re gondolsz, de úgy tudom az "eredeti" bemutatók is spileresek, legalább is állandó anyázás tárgya a már második szezont nézők között. Szerintem itthon is ugyanazok a bemutatók mennek. -
Szolnokboy #2468 láttátok a lost bemutatóját a tvben ? istenverte barmok teljesen bespoilerezték ! én nem hiszem el hogy ennyire sötét emberek legyenek annál a szar csatornánál -
#2467 Ki tudja...
Persze, valóban durva lett volna.
-
#2466 Ekkora szarvashibat csak nem követtek volna el :-) -
#2465 Rémlik...
-
#2464 SPOILER!
Amikor pincer volt, es talalkoztak, akkor mar ismertek egymast! Nem akkor volt "szerelem elso latasra", amikor felszolgalt neki, csak "titokban jartak". Aztan amikor minden kivancsi szem elol elbujtak, akkor romantikaztak kicsit, de akkor erezheto volt, hogy mar regebbi a kapcsolat! -
#2463 spoiler
a mostani részben ismerkedtek meg, míg amikor pincér volt, már ismerték egymást :)
nincs ellentmondás -
#2462 Mindenesetre, délután-este megnézem újra az ominózus első szériás részt a kérdést illetően...
-
#2461 Figyelem, élményrontó írás következik:
Az senkinek sem tűnt fel, hogy Sun és Jin találkozása eddig két változatot élt meg?!
Az első epizódban Jin pincér volt, míg a mostaniban egy kilépett ajtónállóként sétált a folyóparton, és egymásnak ütköztek... Hm...
-
#2460 SPOILER:
Nekem is tetszett a mostani flashback is nagyon, mind visszatekintve, mind a jelen reszben ismerkedhettunk koreai baratunk jellemevel, egy kicsit mas oldalrol, mint eddig. (Nagyon pozitiv volt szamomra, hogy Michael utan ment) -
#2459 Szerintem jo volt az ötös resz is. Es en imadom a flashbackeket. Szerintem ez is nagyon jo volt a koreai par törteneteröl.
Lehet, azert kell nekik gyerek, mert nemzökeptelenekke valtak es a szülöi ösztöneiket ki akarjak elni :-))) -
#2458 SPOILER:
Ha jól emlékszem azt mondta, hogy a csapatából mind megfertőződtek, később kiderült, hogy mind meghaltak. De javítsatok ki, ha tévednék.