22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • IMYke2.0.0.0
    PyRex és Mayday:
    Természetesen, igazatok van az elvadultság tagadását illetően - valóban elrugaszkodott elmélet, hogy az "azok" a 815-ös járat utasai lennének... Emellett, nem elképzelhetetlen, hogy egy másik gép utasairól van szó... A francia tyúk munkatársai nem ennyien voltak, mint az 5-ös részben elvonulók. Tehát, a tyúk félelme tőlük jogos lehet - hisz azok neki is idegenek... Arról nem is beszélve, hogy az első évadban el is mesélte, hogy a megbetegedett, bevadult munkatársai közül fejbelőtt valakit, illetve azok meghaltak, mind...
  • PyRex
    SPOILER:

Nézd, szerintem a "40-50 nap alatt nem lehet vademberré válni" az nem jó indok. Ettől függetlenül, igazad van, de szerintem kb. a következő történt:

Ugye azt tudjuk, hogy a szigeten mindenféle kísérletek folytak és a francia tyúk és Desmond is valami betegségről beszélt, ráadásul ugye a sziget volt karantén alatt (bunkerajtó). Szerintem tehát "azok" vagy a szigeten dolgozó emberek, akik a Dharma alkalmazottai voltak, csak valami balul ütött ki és emiatt megfertőződtek a "betegséggel", vagy hasonló. Pl. nem véletlen, hogy a másik Dharma állomás tök le van pusztulva (ahol Ana és a többi túlélő volt) és ott már régen semmilyen tevékenység nem folyik. De tuti lesz még bunker, mert összesen 6-nak kell lennie, szóval lesznek itt még érdekes dolgok. De szerintem "azok" a szigeten dolgoztak a Dharmának, csak történt valami...
  • Mayday
    SPOILER!

IMYke: [szin=white]csak erositeni tudnam az utolso mondatodat; szinte 100%, hogy nem a 815-os jarat tuleloi, mert egyreszt, mint mondtad, a francia tyuk mar "ismeri" oket, masreszt, elvileg 40-50 napja lehetnek ott a szigeten, ennyi ido alatt meg nem valhatnak "vademberekke", egy egymastol addig teljesen idegen tarsasag. Plusz ugye, ha gyereket akarnak, mint ahogy elvittek anno a francia no gyereket, aztan Claire-et, vegul Walt-ot, es ugyebar siman van csonakjuk! Esetleg a francia no (ex)tarsainak tudnam oket elkepzelni, es esetleg a "betegseg" nem egy altalunk ismert betegseg, hanem mas ertelemben esetleg "eltorzitja" az embereket. [szin=white]
  • PyRex
    SPOILER:

Szerintem "azok" tuti nem ugyanarról a gépről vannak. Mert ugye Ana és a csapata vannak ugyanarról a gépről és tőlük is csomó embert kinyírtak "azok". Nem hinném, hogy pár hét alatt a gép egyik fele akik esetleg szintén túlélték, így megvadulna, hogy mindenkit agyon gyilkolászik, bár ebben a sorozatban minden lehetséges. Én viszont azt hiszem, hogy a francia tyúknak van igaza, mert tudta a fekete füstöt is, stb. És ha "azok" is a repülőről lennének, akkor valahogy nem áll össze a kép a francia picáckával :)
  • IMYke2.0.0.0
    Persze, a fehéren írt rész puszta spekuláció, majd a forg.írók eldöntik mit akarnak kihozni a dologból...

• IMYke2.0.0.0
    Nem volt gyenge az 5-ös rész, szerintem ennyi kellett a sok izgalom után...
    Figyelem, élményrontó elmélkedés következik...

Sőt, tovább megyek:
    Az "azok" létezése is bizonyított lett, emellett a néző már olyan messzemenő következtetést is le tud vonni, miszerint lehet, hogy az "azok" egy korábbi baleset túlélői - hovatovább, talán egy azon gépről [815] származnak, csak szerencsétlen módon mindig kerülik és keresztezik egymás útját, mindkét két fél a másikban látja a sziget rossz lakóit...
    Ennek persze ellentmond a francia "csirke" története... , aki ugye 16 éve él a szigeten.

• IMYke2.0.0.0
    Igen, létezik a szó. Kifejtve azt jelenti, hogy saját magának kreál feloldást az adott témával, problémával kapcsolatban. Feloldozza magát, még a gondok bonyolódása előtt.
  • Phat Smoker
    ha megengeded megtudom itélni egy adott részről, hogy tetszett e vagy sem.
    mit nem tudnak sokan felfogni abban, hogy több hetet kell várni a részek között ?
  • Mayday
    Nagyon jo volt az!
    Sajnos sokaknak mar azert nem tetszik, mert zsinorban megnezett vagy 25 reszt az ember, most meg 1-3 hetet kell varni, es ez mar keves. Mindenki azt hiszi, hogy a masodik evad "unalmas", "lassu", pedig ugyanannyira, vagy jobban porog, mint az elso evad, csak mostmar sokat kell varni. Sokan mintha ezt valahogy nem fognak. :)
  • Hunnenkoenig
    Hat elvileg van nekik transscript a szövegröl, amit a filmmel együtt küldenek. Nem hallas utan szinkronizalnak, mint az amatörök.
  • Hunnenkoenig
    van olyan szo, hogy "önfelmentö"?

Inkabb önfelaldozo....
  • Phat Smoker
    harmat gyenge volt ez a S02E05. rész! :(
  • PyRex
    szánalmas! Az egész szinkron az amúgy... igénytelen szar, nem tudok rá mást mondani. szvsz baromság nem az eredeti hanggal nézni (aki nem tud angolul, nézze magyar felirattal, de akkor is sokkal nagyobb feeling az eredeti nyelven... )
  • quack
    ezen fennakattam én is egy kicsit :O :D
    rtl 4eva 8) :ÐÐ :|
  • _Vegeta_
    Meg a dead like me 1x14ben is asszem vagy valahol ott. :D
  • Csacsi
    Nem tudom nézte-e e valaki az RTL-klubbon a mostani részt. Ott a jós faszi, mondja a csajnak ugyebár, hogy mindenképp azzal a géppel kell mennie a 850-es járattal. Eléggé félrefordították, mert ugyebár a 15, és az 50 hangzásra nem nagyon különbözik az angoltól, de akkor is kirázott a hideg ekkora baromságon.
  • Sephi
    Igen azaz. Es meg az Oz-ban is jaccot. Jah es meg a LOST masodik evadaban elokerult nagy allat neger is pl Oz-bol van :D
  • Rafaelo
    :D akko jol láttam oké csak me volt a matrix maraton az hbo-n
  • IMYke2.0.0.0
    Ja.
    Bizonyíték. "Link" volt a neve a Matrix-okban.
  • Morpheus
    Szia! Igen ő az.
  • Rafaelo
    a matrixos néger faszi a lostos néger apa???????
  • IMYke2.0.0.0
    Nem önzetlen - önfelmentő...
  • Nyiri
    Nekem Jack szimpatikusabb... Foleg ha azt nezzuk hogy nelkule a tulelok elegge megszivnanak mindent. Orvos, egyben jo vezeto is es onzetlenul segit mindenkinek.
  • Nyiri
    Mosthatestverek csak. Semmi rokoni szal nem koti oket ossze.
  • quack
    múltkor láttam a 13. részt
    :| vérfertőzés rulzik :|
  • Sephi
    Nekem pl Sawyer sokkal sarmosabnak tunik mint a nyeszlett Jack.
  • Nyiri
    SPOILER

Nehogymar osszehozzak Kate-t Sawyerrel :) Kate-Jack a jo :)
    Bar ha annak a ribinek az a fasz kell, akkor legyen.
  • quack
    télleg? én idáig aszittem hogy sörhasa van
  • qper
  • EmThor
    máhá máhá máháháháhááháháháháhhááá
    katt, bocs ha már volt MEGALOL
  • Seth
    már olyan rég kezdték volna?? mindegy, nem nézem ott
  • qper
    csak nem. számolj utána: aug. 28-án adtak kettőt, azóta hetenként megy.
  • petee
    Felirat a 5-ik részhez:
    2x05
  • yashamin
    Udv
    A 10. resz ment(ha a pilot-t ket resznek vesszuk), Claire tortenete.
    bye
  • winnie
    2 hete volt a sawyeres rész
  • Seth
    max 5. lehet szerintem
  • qper
    asszem a 10-es ment most, de megesküdni nem mernék rá.
  • Ebola75
    Nem tudja vki plz, hogy az Retek TV-n hanyadik rész volt ezen a héten pénteken? Epizód szerint kérdezem...

A választ előre is kösz!
  • IMYke2.0.0.0
    Angol van.
  • IMYke2.0.0.0