Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jobban belegondolva mégsincs olyan jó esélyed. Ha a Gspot nem tudja beazonosítani a codeceket, akkor valszeg hiányzik a header, onnantól fogva más progi sem tudja majd hogy milyen codecekkel próbálkozzon. Olyanba mégnem futottam bele ami ennek hiányában tudna valamit is kezdeni a file-lal, de lehet hogy van ilyen.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Lehet hogy csak az index sérült. Ennek a javítására jó eséllyel használhatod a pl. a DivFix nevû programot, vagy a VirtualDub-ot.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Sziasztok!

Most töltöttem le torrentrõl az elsõ pár részt, de nem tudom lejátszani, pedig már minden codecet kipróbáltam. A Gspot azt mondja,hogy nem avi fájl. Tud valaki segíteni? (az elsõ rész: Lost ep01, 366 903 296 byte)

fehéry
gyerekek kinek van me g egy be az egész,

Szikla

PyRex
hmm... <#hehe>

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

IMYke2.0.0.0
Vagy az eltûnt csaj az AZOK spiclije volt és most kuncog a nedves dzsungelben: "Bibibbíííí, jól elbújtam, geciek, találjatok meg!" <#eplus2><#nevetes2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PyRex
klónozták, vagy egy sorozatgyilkos feldarabolta...? <#wilting>

Sephi
Hmm? Ezt en nem is figyeltem meg!

De azt nem ertem mostma tenyleg hogy akkor Walt az szellem vagy mijafranc.... mert Jack-nek is megjelent az apja az elejen szal...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Persze az is kérdés h ki vitte el a másik csajt a dzsungelben!!!

Amikor Walt megjelent akkor Sayid is hallotta a "többiek" mormogását.
Shannon futott és valamelyik "other" leszúrta, Ana pedig el akarta találni Shannon támadóját (persze õ sem tudta h Shannon ki is valójában!!!).
Ethan Rom ----> Other man !!!!!

Mayday
Te egy sorozat vagy? (van 20 részed...)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Sok a baj ezzel a Walt-tal... <#vigyor0>

Careful what you look for. You just might find it.

PyRex
NA VAJON HOL LEHETNEK FELIRATOK? HA VENNÉTEK A FÁRADTSÁGOT, HOGY PÁR HOZZÁSZÓLÁST VISSZAOLVASTOK...

fehéry
gyerekek feliratot nem tudtok? van 20 részem , kéne rá

Szikla

Sõt olyan beteg, hogy visszafelé beszél.😊

Papirzacsi
Sztem egyszerûen csak meleg van, és õ jobban izzad a többieknél.
De legutóbb meg esett az esõ, és valszeg ez is hozzátett a látványhoz. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

PyRex
looooooool

Walt beteg? 😊

Mindig mikor megjelenik omlik rola a viz. Vag az van hogy szeret uszni ezert mindig vizben uj es neha kiugrik ijjesztgetni vagy lazas es amiatt izzad 😊

SPOILER

Az nem vágás, lõtt seb, csak a vér miatt úgy látszik. Pont szíven találta 😞

Mint ahogy korábban Michaelre, Sawyerre, és Jinre azt hitte Ana, hogy a "Többiek"-hez tartoznak, úgy hihette Shannonra is..

http://www.prisonbreak.atw.hu

IMYke2.0.0.0
Mindenki látta... <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

En is lattam 😊

Sephi
Gratula aszitem senki mas nem figyelte meg a jelenetet 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ugyanaz az eset, a s02e01ben Jack egyik flashbackjében miközben egy nõt próbál megmenteni a másik ágyon meghal egy bizonyos Adam Rutherford (Shannon apja), egyébént a mostani részben is láthattuk Jacket amint elrohan Shannon mellett.Abban a részben pedig ami most volt az rtlen, Boone flashbackjében amikor beszél a rendörségen valakivel a háttérben Sawyert ráncigálják el (azóta sem derült ki hogy mi volt ott akkor, talán majd a köv Sawyeres részböl)

Papirzacsi
Nos eddig ez a sorozat mindig arra mutatott rá, hogy milyen kicsi a világ.
(jack futása a stadionban, sawyer kocsmai kalandja...) Szóval nem elképzelhetetlen amit írsz.

SPOILER

Bírnám, ha Sayid elõkapná a fegyverét, és szó nélkül kinyírná az újonnan jött bagázst.😊 Ha jól láttam errõl még nem volt szó: Shannon apja ugye úgy halt meg, hogy belerohantak egy kocsival. Jack felesége pedig pont a autójával rohant bele egy férfiba(aki a jármûvében ült), akit nem tudtak megmenteni. Totális véletlen, vagy egy esetrõl van szó?

SPOILER
A lenyegen nem valtoztat. Ezt Shannnon nem elheti tul 😊

SPOILER !

még ha igy is van nem hiszem hogy meg is vágták emg ráadásul le is lõtte mert akkor benne lehet a pakliban hogy nem biztos hogy meghal ha nem lövi meg, akkor viszont ott vagyunk ahol a part szakad. szóval ha csavart akarnak nem igy lesz...de ez szvsz

Csacsi
Hát jah, de akkor is vágás van rjata, mi van, ha Ana Lucia, a támadóra lõtt, csak elvétette? Nagyon kíávncsi vagyok, remélem nem Ana Lucia ölte meg.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Papirzacsi
SPOILER

Sztem egy helyen vannak. Mert van egy pillanat mikor mindketten látszanak a képen. Vagy legalábbis a Sayid tuti, és vkinek a bal oldala hátulról, hasonlóan csupasz karral, és pisztollyal, mint Ana. És emellett szól az is, hogy a csaj pisztolya is üres.
De csak hogy ne legyen ilyen egyszerû a dolog, érdemes megfigyelni, hogy a csaj a jobb kezében fogja a sukkert, és a ballal támasztja, mikor meg leengedi a kezét az "ismeretlen" pisztolyos, akkora az a bal kezével fogja.Szal vagy baki, vagy tényleg más. De majd pár hét és kiderül. .-)

Azt tippelem én is, hogy lesz valami csavar a dologban. <#vigyor0>

Careful what you look for. You just might find it.

Csacsi
Spoiler.

Egy másik fórumon elég sokan találgatják azt, illetve külföldön is, hogy nem Ana Lucia lõtte le Shannont, sõt mintha itt az látszódna, hogy egy nagy vágás van shannon hasán, nem pedig lövésnyom, és a készítõk, csak direkt úgy játszottak, mintha egy helyen lennének.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Sephi
SPILER!!!

Nem figyelted meg elegge a lanyt. A barnal amikor Jack-el talakozott nagyon is kis nyugis jouhiszemu vidam es ramenos csajszi volt. Szerintem a tortentek valtoztattak meg.

Mayday
Megneztem en is a 6-ost vegre, nagyon jo kis resz volt!

Es akkor most SPOILER!

Shannon akar tul is elheti, mert a "beigert" aldozat megvolt, rajta kivul is. En nem tudom, megmentheto-e egy ilyen lovessel, ha jol lattam, valahova a hasaba kapta. Akar rohanhatnak a dokihoz Sawyerrel es Shannonal egyutt. Persze leirtatok mar, hogy mas szerepet kapott, stb, de en nem akarok igy a filmtol elvonatkoztatva gondolkodni 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Most kezdtem el nezni a 6-st mert valahogy kurvara nem volt kedvem eddig. Kezdek total leallni a cuccrol. Ahogy elkezdtek huzni vonni azota egyre inkabb nem tetszik.

PyRex
Kellett már bele egy ilyen is...

Spoiler!!

A csaj nem tudom kinek képzeli magát? Én vagyok a húú de iszonyat vagány amazon, aki a néger tagbaszakadt állat barátommal megmentünk mindenkit, aki meg csak egy rossz szót is szól azt kibelezem típus.Remélem amint a dokival találkoznak egy kicsit vissza vesz az arcból mert akkor megvan az elsõ unszimpatikus figurája a lost sorozatnak részemröl!

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

koryne
Spoiler!

Sayid úgy nézett a végén a csajra, mintha át akarná harapni a torkát... Mondjuk nem csodálkoznék rajta, ha meg is tenné. Egyébként is unszimpatikus a csaj (már a Resident Evilben is az volt, folyton ilyen szerepeket kap???)

Xbox Live gamertag: kilencnad

Sephi
😞

fifi
OFF
szimpi nekem sem, viszont elkapnam egy körre
😄DDD
komolyra fordítva a szót tuti annyi neki, és enenk ha jól tudom megvan a magánéletbeli oka...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sephi
SPILER!!!1

Sayd az szvsz neki fog ugrani annak a picsanak. De tuti kessob mindeki megsajnaja es kitor belole a duh.

spoiler !

tuti nem nyirják ki

Nekem hianyozni fog a jocsaj. Igy biztos h Boone se fog foltamadni. 😄
Amugy marhara orulnek h a kinyinak ezt a nocit aki lelotte Shannont. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Sephi
Nekem nem volt szimpi...

IMYke2.0.0.0
Figyelem, élményrontó hozzászólás következik!:

Tuti, hogy megmurdel - az elõzõ hozzászólások fényében, a forgatás akkori stádiuámban épp egy másik produkcióba igyekezett, felmondhatta ezt a szerzõdést, így ki kellett írni belõle... Remélem, nem õ lesz a 2. Pamela , vagy Bobby , akit a közönség visszakönyörgött a sorozatba anno... Shannon-t bírtam, de az eléggé rontana a sorozat dicsfényén, ha csak úgy "visszatérne"...

SPOILER !

Az elõzõ részben lévõ bemutatóból ítélve igen

PyRex
SPOILER:

Szerintetek tuti meghal a csaj? Semmi remény, hogy mondjuk csúnya lõtt seb, de mégis megússza? 😊

Sephi
Na megvolt a 6-os resz.

SPILER!!!!!1

Baxott gyenge semintmondo resz volt. Aszitem Sawyer meghal de fellelegeztem amikor lattam hogy nem 😄 Semmi inzgalom nagyabol nem volt csak a vege volt naon intenziv. Mondkuk a kicsaj nekem alapbol nem volt szimpi szal max Sayd-ot sajnalom...

magus
most tartok a 15. resznel, es olyan furcsa egy sorozat ez. pl Charlie vivodasa, meg jopar dolog eszmeletlen klisekre alapul, de ahogy azt elmeseli az mar nem az, es ahogy osszefuzi. Viszont maga a tortenet, meg az hogy itt ulok es egy oraja toporzekolok es a parnamat harapom h visszafogjam magam h ne egyben nezzem meg azt bizonyitja h megiscsak jo.

(bar elmeletileg arra palyazom h enis csak hetente neznem, 3 hete nem fogok varni mig beer a tv, szal lehet feladom es elore nezem)

quack
õõõ, lehet h félreérthetõ volt de én kalknak válaszoltam :|
én nemhalgatok retekklubszinkront

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

fifi
a válasz még mindig:
egypár magyar oldalon fenn van az összes szinkronos rész.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...