22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • The FlashBack
    torrent-eken már nézted?

• K Ace
    hali meg bírnátok mondani, hogy honnan tudom letölteni ezt: Lost S02E23 E24 HDTV XviD PROPER LOL. Méghozzá az kéne amelyik szét van darabolva 15mb-a.
  • Hunnenkoenig
    Amugy BS Playernek meg se kell adni.

Ha egy mappaban van ugyanazon a neven (tehat pl video_1.avi es video_2.avi) akkor mindenfele közremüködes nelkül lejatssza egymas utan megszakitas nelkül.

Aki azt meri ezek utan mondani, hogy nyujtjak mint a retestesztat es nem kap avlaszokat, meg hogy unalmas, azt en szurom tökön szemelyesen.
  • Hunnenkoenig
    Holy fucking shit!!!!!
    Ááááá!!!!!

Ez allati ez a sorozat!
  • kirol
    Reggelre? Az jó lenne! Máskor nem volt ilyen gyorsan. Most meg még dupla is.
  • mukika
    tudtommal jobb sorozatok egy dupla evel zarjak az evet...ez akkor mi lehet? - tegnap volt a dupla részes évadzáró...

egyéb: 99%, hogy lesz reggelre magyar felirat. bár lehet fent maradok, és megnézem éjszaka az angollal, de szerintem marad a reggeli megtekintés.
  • kirol
    Biztos Shannon jön a hajóval!
  • Pari
    a cim nem tunt fel...
    Shannon neve igen...ezert volt tok zavar a szamomra...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tűnt fel, amikor bekopiztad Shannon neve...? Ő ugyanis - a filmsorozatban - nincs már az élők sorában. Ergo: az adott rész nem lehet aktuális.
    Ismétlés.
    Ez a cím már volt.
  • Pari
    a hivatalos oldalon van ez van:
    Next Episode:
    Wednesday, May 31, 9/8c
    "Man of Science, Man of Faith"
    One of the castaways is chosen to descend into the mysterious hatch, and Shannon stumbles upon a shockingly familiar face in the jungle.

....
    tudtommal jobb sorozatok egy dupla evel zarjak az evet...ez akkor mi lehet?
  • Phat Smoker
    pontosan..a xor minden egyes balf*sz tagjának golyó általi halált, a release scene szégyenei!
  • Mardon
    Teljesen igazad van, az ilyen embereket ki kéne végezni, hogy képzelik, hogy nem tökéletesre csinálják, ráadásul a 2ik felére még kellett várjál 20percet h aztán ingyen letölthesd, ez felháborító! Én a helyedben beperelném őket, hogy fizessenek kártárítést.
  • IMYke2.0.0.0
    Értelek.
    Mondjuk, én sem értem, miért nem lehet normálisan megcsinálni egy ilyen volumenű dolgot [rögzítés, vágás, kódolás]...
  • FLeK0
    Sajnos csak 6-7ig tudok a gepnel lenni szorakozas celjabol, igy a leheto legkorabban nezem meg amit szeretnek.

Az, hogy rossz helyen vagjak meg a filmet ugyanakkora gond, mintha rossz lenne a hang vagy a kep, most sem birta ki hiba nelkul a xor.
  • Epiphany
    Ez a két rész mindent visz:)
  • IMYke2.0.0.0
    Már ne haragudj, de ez olcsó kifogás.
    Kirol-nak igaza van. S én is így szoktam, ha egy sorozat több részét nézem: BSPlayer Playlist készítés, berakok három-négy részt és cső...
    Media Player pedig még ennél is rugalmasabb - ráhúzod a lejátszási menüjére a filmeket és hopp, máris vaccsolhatod egymás után őket.
    Ha pedig nem vagy türelmes, ne PC-zz, menj ki a szabadlevegőre, csajozz, bringázz, míg a géped letölti mindkét részt... Ennyi.

Szerk.: Ha pedig éjjel töltögetsz, akkor ne virrassz, hanem aludj! Nem lóverseny ez, hogy te lásd "előbb" a részt / részeket... Ennyire senki sem függ egy sorozaton.
  • FLeK0
    akkor elmondom, hogy amig 1 van kint (mert nem egyszerre adtak ki) nem tudom ezt megtenni.
    kijon ~4:20kor az 1. resz, letoltom, ez 15-20perc, megnezem, ekkor nem elég, hogy van egy félbehagyott filmem, de még ujabb 20 percet kell varnom, hogy lent legyen a másik fele. Ekkor tettek tonkre a lost finale erzetet, es ekkor kuldom el a xor-t a kurva anyjaba.
    Ez nem ket resz, ne kulon rakjak ki. Az egeszre a legtalalobb a lol nfo-jabol ez az idezet: "Suggest in future to split episodes also after each commercial break."
  • Mardon
    vagy összerakod avijoinnal.
  • kirol
    Berakod Media Playerbe, vagy bármibe a kettőt és lejátsza magától egymás után.
  • FLeK0
    de ez nem ket kulon resz, egyben KELL nezni a teljes elmenyhez.
  • IMYke2.0.0.0
    Mert nehéz ám a két külön lévő részt egymás után megnézni...
  • Challanger
    23-24. rész
    Még kevés a seed és sokan töltik, de aki türelmes annak jó lesz.
  • Hunnenkoenig
    En talaltam egy olyan verziot, ami egyben van az isohunton...
  • FLeK0
    jo, csak egyben kellett volna kiadniuk.
  • Hunnenkoenig
    XOR-os verzionak most jo a minösege?
  • Phat Smoker
    a release szabályainak megfelelően ;-)
  • Geeryy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hat nem is tudom mit mondjak az egeszre
  • PiszkosFred
    ;] Azért a többi sem tökéletes, de kétségtelen hogy a LOL féléket érdemesebb leszedni. Habár a tegnapi House season2 zárójában volt egy kis hanghibájuk, de emiatt az 5 sec miatt nem fogok a Dunának menni, én is inkább őket szedem.

Feliratok meg majd lesznek úgyis mindkettőhöz, akinek kell, max leszedi majd azt a részt, amelyhez hamarabb jön sub ;] A többieknek meg mindegy, csak legyenek túl a másfél órán, aztán majd ráérnek a jó minőségűt megtartani..
  • kolp
    a lost.click.hu-n miért csak a fele van fönn darabolva???
  • kirol
    Igen, de nem tök mindegy a darabolás?
  • seriesfanatic
    Lost S02E23 E24 HDTV XviD PROPER LOL-> Bocs hogy ilyen láma vagyok de ez az ami ilyen 15 mb-os részekből áll??
  • Phat Smoker
    ez a XOR team igazán abbahagyhatná a releasekkel való kínlódást!

• seriesfanatic
    Kezdtem volna --> Tracker HIBA(Invalid passkey...)
  • seriesfanatic
    OK köszi, elkezdtem.
  • Geeryy
    Lost S02E23 E24 HDTV XviD PROPER LOL
  • FLeK0
    nem, XOR-t ne tolts, a Lost.S02E23.E24.HDTV.XviD.PROPER-LOL a helyes megoldas.
  • seriesfanatic
    Ráadásul az egyik torrentes oldaon véletlenül belefutottam egy akkor a SPOILER-be hogy nagyon nagyon ideges lettem!!!
  • seriesfanatic
    ÁÁÁ nem tudom inkább ezek közül valamelyik 2 nem??
    Lost S02E23 HDTV XviD-XOR [eztv]
    Lost 2x24 (HDTV-XOR)[VTV]
    Lost 2x23 (HDTV-XOR)[VTV]
    Lost S02E24 HDTV XviD-XOR [eztv]

• kirol
    Szerintem Proper.