22323
-
#6769 torrent-eken már nézted?
-
K Ace #6768 hali meg bírnátok mondani, hogy honnan tudom letölteni ezt: Lost S02E23 E24 HDTV XviD PROPER LOL. Méghozzá az kéne amelyik szét van darabolva 15mb-a. -
#6767 Amugy BS Playernek meg se kell adni.
Ha egy mappaban van ugyanazon a neven (tehat pl video_1.avi es video_2.avi) akkor mindenfele közremüködes nelkül lejatssza egymas utan megszakitas nelkül.
Aki azt meri ezek utan mondani, hogy nyujtjak mint a retestesztat es nem kap avlaszokat, meg hogy unalmas, azt en szurom tökön szemelyesen. -
#6766 Holy fucking shit!!!!!
Ááááá!!!!!
Ez allati ez a sorozat! -
#6765 Reggelre? Az jó lenne! Máskor nem volt ilyen gyorsan. Most meg még dupla is. -
#6764 tudtommal jobb sorozatok egy dupla evel zarjak az evet...ez akkor mi lehet? - tegnap volt a dupla részes évadzáró...
egyéb: 99%, hogy lesz reggelre magyar felirat. bár lehet fent maradok, és megnézem éjszaka az angollal, de szerintem marad a reggeli megtekintés. -
#6763 Biztos Shannon jön a hajóval! -
#6762 a cim nem tunt fel...
Shannon neve igen...ezert volt tok zavar a szamomra... -
#6761 Nem tűnt fel, amikor bekopiztad Shannon neve...? Ő ugyanis - a filmsorozatban - nincs már az élők sorában. Ergo: az adott rész nem lehet aktuális. -
#6760 Ismétlés.
Ez a cím már volt. -
#6759 a hivatalos oldalon van ez van:
Next Episode:
Wednesday, May 31, 9/8c
"Man of Science, Man of Faith"
One of the castaways is chosen to descend into the mysterious hatch, and Shannon stumbles upon a shockingly familiar face in the jungle.
....
tudtommal jobb sorozatok egy dupla evel zarjak az evet...ez akkor mi lehet?
-
Phat Smoker #6758 pontosan..a xor minden egyes balf*sz tagjának golyó általi halált, a release scene szégyenei! -
Mardon #6757 Teljesen igazad van, az ilyen embereket ki kéne végezni, hogy képzelik, hogy nem tökéletesre csinálják, ráadásul a 2ik felére még kellett várjál 20percet h aztán ingyen letölthesd, ez felháborító! Én a helyedben beperelném őket, hogy fizessenek kártárítést. -
#6756 Értelek.
Mondjuk, én sem értem, miért nem lehet normálisan megcsinálni egy ilyen volumenű dolgot [rögzítés, vágás, kódolás]... -
FLeK0 #6755 Sajnos csak 6-7ig tudok a gepnel lenni szorakozas celjabol, igy a leheto legkorabban nezem meg amit szeretnek.
Az, hogy rossz helyen vagjak meg a filmet ugyanakkora gond, mintha rossz lenne a hang vagy a kep, most sem birta ki hiba nelkul a xor. -
Epiphany #6754 Ez a két rész mindent visz:) -
#6753 Már ne haragudj, de ez olcsó kifogás.
Kirol-nak igaza van. S én is így szoktam, ha egy sorozat több részét nézem: BSPlayer Playlist készítés, berakok három-négy részt és cső...
Media Player pedig még ennél is rugalmasabb - ráhúzod a lejátszási menüjére a filmeket és hopp, máris vaccsolhatod egymás után őket.
Ha pedig nem vagy türelmes, ne PC-zz, menj ki a szabadlevegőre, csajozz, bringázz, míg a géped letölti mindkét részt... Ennyi.
Szerk.: Ha pedig éjjel töltögetsz, akkor ne virrassz, hanem aludj! Nem lóverseny ez, hogy te lásd "előbb" a részt / részeket... Ennyire senki sem függ egy sorozaton.
-
FLeK0 #6752 akkor elmondom, hogy amig 1 van kint (mert nem egyszerre adtak ki) nem tudom ezt megtenni.
kijon ~4:20kor az 1. resz, letoltom, ez 15-20perc, megnezem, ekkor nem elég, hogy van egy félbehagyott filmem, de még ujabb 20 percet kell varnom, hogy lent legyen a másik fele. Ekkor tettek tonkre a lost finale erzetet, es ekkor kuldom el a xor-t a kurva anyjaba.
Ez nem ket resz, ne kulon rakjak ki. Az egeszre a legtalalobb a lol nfo-jabol ez az idezet: "Suggest in future to split episodes also after each commercial break." -
Mardon #6751 vagy összerakod avijoinnal. -
#6750 Berakod Media Playerbe, vagy bármibe a kettőt és lejátsza magától egymás után. -
FLeK0 #6749 de ez nem ket kulon resz, egyben KELL nezni a teljes elmenyhez. -
#6748 Mert nehéz ám a két külön lévő részt egymás után megnézni... -
#6747 23-24. rész
Még kevés a seed és sokan töltik, de aki türelmes annak jó lesz. -
#6746 En talaltam egy olyan verziot, ami egyben van az isohunton... -
FLeK0 #6745 jo, csak egyben kellett volna kiadniuk. -
#6744 XOR-os verzionak most jo a minösege? -
Phat Smoker #6743 a release szabályainak megfelelően ;-) -
#6742 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hat nem is tudom mit mondjak az egeszre -
#6741 ;] Azért a többi sem tökéletes, de kétségtelen hogy a LOL féléket érdemesebb leszedni. Habár a tegnapi House season2 zárójában volt egy kis hanghibájuk, de emiatt az 5 sec miatt nem fogok a Dunának menni, én is inkább őket szedem.
Feliratok meg majd lesznek úgyis mindkettőhöz, akinek kell, max leszedi majd azt a részt, amelyhez hamarabb jön sub ;] A többieknek meg mindegy, csak legyenek túl a másfél órán, aztán majd ráérnek a jó minőségűt megtartani.. -
kolp #6740 a lost.click.hu-n miért csak a fele van fönn darabolva??? -
#6739 Igen, de nem tök mindegy a darabolás? -
#6738 Lost S02E23 E24 HDTV XviD PROPER LOL-> Bocs hogy ilyen láma vagyok de ez az ami ilyen 15 mb-os részekből áll?? -
Phat Smoker #6737 ez a XOR team igazán abbahagyhatná a releasekkel való kínlódást!
-
#6736 Kezdtem volna --> Tracker HIBA(Invalid passkey...) -
#6735 OK köszi, elkezdtem. -
#6734 Lost S02E23 E24 HDTV XviD PROPER LOL -
FLeK0 #6733 nem, XOR-t ne tolts, a Lost.S02E23.E24.HDTV.XviD.PROPER-LOL a helyes megoldas. -
#6732 Ráadásul az egyik torrentes oldaon véletlenül belefutottam egy akkor a SPOILER-be hogy nagyon nagyon ideges lettem!!! -
#6731 ÁÁÁ nem tudom inkább ezek közül valamelyik 2 nem??
Lost S02E23 HDTV XviD-XOR [eztv]
Lost 2x24 (HDTV-XOR)[VTV]
Lost 2x23 (HDTV-XOR)[VTV]
Lost S02E24 HDTV XviD-XOR [eztv]
-
#6730 Szerintem Proper.