Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennek a Walt gyereknek a dolgait elnézve, a 100% racionális magyarázat már régen ugrott.

Careful what you look for. You just might find it.

SPOILER

Alapvetõen igazad van; bár 100%-ig nem lehetünk biztosak benne, hogy Eko a repcsin volt - lásd Ethan esete. De, nem a teóriát védem ezzel, csak kukacoskodom. <#vigyor0>

Mayday
Jo, hogy benn volt O is. Attol (is) nagyon jo ez a sorozat, hogy szines karakterek vannak benne.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

SPOILER

Nehogy kiírják Michelle Rodriguez-t (nekem bejövõs <#nyes>). Shanonnál csak azt bánom nem szenvedett többet, ki nem álhattam... <#duma>. Határozottan dobott a sorozaton, hogy már nincs benne.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mayday
Jo, de Mr. Eko nem "tobbiek", hanem repulogep hatsoresz! Ez esetben pedig mar mindenkinek a repulogepen meglehetett volna a "parja", ahhoz nem kell a sziget 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

fifi
akkor ezzel ugrott is a "mindenre 100%-os racionális magyarázat van" téma...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Valszeg marhaság ez a teória. <#vigyor>

Ki mondta hogy mindenkit megolnek? 😄

De akkor miért ölik meg a túlélõket ha ezek az emberek õk maguk csak késõbb?Ez ellentmond sokmindennek hiszen ha így lenne akkor õk sem léteznének, ha megölik saját magukat fiatalabb korban!!

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Nah... Ez nem is rossz 😄 Eleg segitokesz Sawyerekkal es sokaig nem is beszelt azt mondta Ana

SPOILER

Én is olvastam ilyen teóriákat. Hogy a Mr. Eko az tulajdonképpen Walt, felnõttkorában... <#vigyor0>

Sephi
Lehet pedofilok <#hehe>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mayday
Nekem azert ez santitana kicsit 😊 Nem ilyen megoldasra szamitanek.
Es miert akarnanak gyerekeket elsosorban? Mert a francia nonek is a gyereket vittek el, Claire-tol is a gyerek kellett, aztan meg Walt.
<#confused><#nemtudom>

Sephi
Oai ez erdekes de akkor honnan a maci? Walt-nak nem volt macija es mas gyerek nem volt a gepen nem? Vagy a Francia csaj gyerekeje Alex-e lehetett volna?

Eleg erdekes teoria 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tobb kulfoldi oldalon irtak hogy lehet hogy az Othersek nem masok mint Ok maguk csak evekkel kesobb. Lehet hogy a kis macis gyerek nem mas mint a claire gyereke. 😊

Sephi
Nam mert gyereklab.

SPOILER

Lehet, hogy egy gyogyós felnõtt hurcolta a macit... <#vigyor0>

SPOILER

És miért beszélt visszafelé? <#vigyor0>

PyRex
SPOILER:

Egy gyerek van is köztük szvsz, hiszen a bengafekáék látják õket a bokorból és az egyik valami macit húz maga után 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Mayday
SPOILER
Szerintem ott lehetett Walt, hu-ver valojaban. De azt meg nem tudjuk, mit csinalnak a gyerekekkel.
A masik: feltunt valakinek, hogy a masodik csapatban egyszer valaki a "tobbiekre" "gyerekekkent" hivatkozik??? (Nem tudom, hogy ez a magyar felirat sajatossaga volt, vagy eredetileg is!?)

A fontos dolgokat ki meg kell targyalni. 😄D

Viszont a Waltos kerdes még mindig fennal es ez nem OFF. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Dynamic
nagyon egyszerû...
Sephi
Hogy a faxomba (mar elnezest) tudtok bazd+ tobb mint 20 hozzaszolasban codekekrol beszelni egy elveszett sziget lakoirol szolo topikban?

Dynamic
OFF
Mióta pc-m van soha nem raktam fel codecpacket.Ja, de néhány éve, amit le is töröltem fél óra múlva.Komolyan nem értem mi szükség van rá tulajdonképpen.
xvid,ac3,vobsub...oszt hali.
Jó meg nyílván QT, dvplayer stb., de ez már opcionális.
Ertem, de gyenge pojen.<#ravasz1><#idiota>

IMYke2.0.0.0
Ja, majd azt "mondják", hogy mindannyian vízionáltuk Walt-ot... 😊))) Érted, vízionáltuk... <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Még marad az OFF

Termeszetesen mindenkinek szive joga eldonteni hogy mit akar, en nem lamazok senkit, es szerintem amit leirtam azt még egy szamitastechnikahoz gyengen erto egyen is meg tudja csinalni. Persze kicsit macerasabb mint par klikk aztan kesz, de nem biztos jobb. Erre igazan most jottem ra, hogy phpt mysqlt es http szervert telepitettem, a par klikkes megoldas nemjo semmire, ellenben a maceras megoldas rulz. 😊 Azaigasság, hogy en szeretem tudni pontosan mi mit rak fel es szeretnem tudni mi van fenn a gepen, ha valami gubanc van konnyebb korrigalni.

#2862: Ha a quictime/realtime alternative fennvan, akkor akar a wmp is lejatszik rmet vagy movot. 😊

OFFolasomnak vége

Na forditsunk.

Remelem hamar kiirjak ezt az uj nocit, mer qrvara idegesit. Shannon meg hianyozni fog mer egesz jol nezett ki. 😄

Azt mondtak minden racionalisan megmagyarazhato lesz a vegere. Ezt a Walt szellemfigurat hogy fogjak magyarazni?
😄

IMYke2.0.0.0
Nem vitatkozásul, de nekem eddig - s nem mától használom - a K-Lite MegaCodec Pack segítségével minden flottul ment, és sosem voltak codec gondjaim sem filmek, sem játékok esetében!

Szolnokboy: a K-Lite MCP már "alapból" tartalmazza a Quick Time és Real Time Alternative lejátszási modult is, így a Classic Media Player az összes (!) ismertebb videoformátummal elbír.
Vizálisabb típusoknak: a K-Lite MegaCodec Pack tartalma.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Csatlakozva az OFF-hoz, én magam is külön-külön pakolom fel a dolgokat, de megértem hogy valaki nem akar szórakozni, meg utánnajátni a codeceknek. Pakkokat haszálják azok, akik nem akarnak szórakozni a pakolgatással (vagy <#lama>), viszont feltesznek sok "gagyi" dolgot is a pakk tartalmaként (amik esetleg akkor vagy késöbb akadhatnak másvalamikkel).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Javaslom a Ace Media Player nevü programocskát.(Nem összekeverendõ az ACE mega Codecs Packal !!!) Felépités olyan mint a Winampé csak ez videot játszik le. Az érdekessége az hogy a videot teljes képernyöben jeleniti meg (értsd. a kép saroktól sarokig van ,tehát betölti az egész képernyöt) mindezt ugy hogy nem nyujtja a képet (haverom azt mondja hogy nyujtja,de engem egyáltalán nem zavar észre sem veszem amugy beállitás kérdése hogy a képet 16:9be jelenitse e meg) a 72 cmes TVn a lost (és minden más film igazi élmény)felirat automatikusan a film alá kerül feltéve ha ha ugyanaz a neve a két filenak.
A másik dolog: mov. kiterjesztést is lejátszik (full képernyõ!) tehát egymás alá berakom a trailereket utána a filmet, tvn hangrendszerrel olyan mint a moziban 😄
Ez csak egy tipp ! Innen letölthetõ

Akit érdekel a program díjmentes hosszútávú használata irjon 😄

bocs az OFFért

Mayday
Hat egyreszt, mert ez csak 1 progi, masreszt, mert azt irod, hogy szted felrak vagy 30 dolgot, es ugy nyilatkozol rola, hogy nem ismered 😊

Szemetel az csak elrejti eloled 😊

Amugy miert probaljak ki egy packot ha ami most van (4 progi) siman elintez mindent.

Mayday
Ez is egy nagy elonye a K-Lite-nak. Nem latsz semmi nyomat, csak egy sor a programok kozott az egesz, es egy konyvtarba telepul a Program Files-ba az egesz. Nem szemetel annyit, mintha kulon raknam fel.
Na de mind1, ezert nem akartam belemenni, mert off lesz meg flem 😊

IMYke2.0.0.0
Érdekes, te megálltál az idõben... Amire te gondolsz az az ACE Mega Codec PAck volt - amit egy lámer magyar kezdett összerakosgatni ezelõtt 3-4-5-6 évvel...
A K-Lite MegaCodec Pack nem tesz fel "80 icon"-t....
A Start menüben - ízlésesen, szokványos módon - elhelyez egy menüpontot, melyben megbújik a teljes beállítási paletta.
A telepítés közben pedig RÁKÉRDEZ, hogy akarsz-e az Asztalra ill. vagy a Gyorsindító menübe 2 (azaz kettõ) indítóikont helyezni: Classic Windows Media Player és a BSPlayer. Slussz-passz.
A K-Lite Mega Codec Pack ráadásul semmit sem tesz fel a felügyeleted nélkül - a telepítés indítását követõen szinte 100%-osan ki tudod jelölni mindazt amit akarsz vagy nem akarsz telepíteni belõle...
Azért "szinte", mert vannak alap dolgok, melyeket felajánl és nem enged kiklikkelni épp azért, hogy a természetébõl adódó funkciónak - codec telepítés - megfeleljen. S épp emiatt nem tesz fel szemetet sem a gépedre...

Ajánlom megvizsgálásra, utána fikázhatod... <#vigyor1>

Erdekes egy ilyen codec pack felrak vagy 30 fel codecet. Nekem meg csak ffdshow, real alternative, quicktime alternative, es mcplayer classic...

Encodera pedig ott a xvid.... Ennyi. Mindent lejatszik 1 lejatszo gond nelkul es nincs tele 80 iconnal a taskbar es nincs tele szemettel a registry.

IMYke2.0.0.0
Csatlakozva az OFF-hoz...

Nos, a felsorolásodat elnézve, gondold csak végig, hogy egy <#lama> felhasználó hányat tenne fel rosszul, hogy baxná szét a saját rendszerét...!
Annak ellenére, hogy lámabiztos a Packok használata, s vélhetõleg tényleg lámáknak készült / készülnek, én nagyon szívesen, örömmel használom - s bár nem vagyok béna, jobban bízom benne, mint abban, hogy én rakosgassam fel ezeket a progikat!
Én tehát mindenkinek szívbõl ajánlom a K-Lite MCP-t, fõként annak / azoknak aki(k) nem akar(nak) szõrözni, aki(k) biztosra akar(nak) menni és mindezt max. 3 komolyabb klikkel!

De, szíve joga mindenkinek eldönteni, hogy miként könnyíti vagy keseríti meg a saját életét - én maradok a buta/láma/idõbiztos megoldásnál s így a K-Lite MegaCodec Pack-nál is... <#nyes>

off
En a codecpackokat senkinek sem szoktam ajanlani.
Javaslatom, hogy a rencer minden videot faszasan lejatszo a kovetkezo.
win install
dx9c vagy legujabb
winmediaplayer10 vagy legujabb
divx6 vagy legujabb fel (csak divx5 v6 lejatszasara)
ffdshow fel. (ujabbra csak akkor kell cserelni ha vmi már nemmegy, nemkell minden uj verziot leszedni)
xvid fel (koepi féle)
johet az ac3 a hangnak
mjpg ha van digit fenykepezo v vki digitalizal is
oggds az ogmhez
quicktime alternative
realtime alternative
lejatsznak 4lejatszo
wmwnek a winmedaplayer a legjobb masra hasztalan
avi mpg es egyeb formatumra media player classic (ugyelni a beallitasnal h dx9et hasznaljon)
vlc media player a nagyfelbontasu hdtvnek (wmvs tomoritesuhoz nem, ahhoz wmplayer)
dvdhez powerdvd (jo az mpc is, de nehany dvdvel vacakol)

Ennel jobb megoldast videolejatszasra nemtudok egyenlore.

IMYke2.0.0.0
Nem volt... <#schmoll2>

<#taps>

Mayday
Viszont egy kerdes: volt most a 6. resz vegen bemutato a kovetkezo reszbol? Mert szerintem, amit mi letorrenteltunk, azon mintha nem lett volna.

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#worship>

Mayday
Nem mondom, hogy uj info, de hatha valakinek ujsag. A kovetkezo 6 epizod vetitesi ideje, igy latjuk, hogy mikor maradunk meg hosszabb ideig Lost nelkul.

Mayday
K-Lite codec pack tenyleg jo. Jo nehany eve hasznalom, azota MINDEN film, jatek futott a gepemen. Elotte meg hiaba ACE, meg masok, hol kep nem volt, hol hang nem volt, hol zold volt az egesz, hol egy jatek videoi nem mentek.
Szoval jo, es en is ajanlom, csak nem mertem felhozni (IMYkevel ellentetben), mert feltem, hogy meg leszek miatta flemelve, hogy ez jo, az szar, stb. 😊))
Na mindegy, nekem tenyleg bevalt, es en mar megmaradok ennel.

IMYke2.0.0.0
Alapeset, egy példán keresztül.

A gépedre telepítetted a K-Lite MegaCodec Pack - lehetõleg - legújabb verzióját. http: [minõ logika<#vigyor2>]: www.k-litemegacodecpack.com
A Pack használata nem kötelezõ , de erõsen ajánlott, ha azt szeretnéd, hogy minden (értsd: MINDEN) videoanyag hibátlanul elinduljon, szóljon a gépeden.
Ajánlott telepítési módszer:
- Teljesen szûz, codec-mentes oprendszer (azaz, felejtsd el az ACE MCP-t és más hasonló szarságot)
- Ne telepítsd a Windows Media Player 10-est!
- Ne engedélyezd a Windows-nak az online codec letöltést!
- Telepítsd a K-Lite Mega Codec Packot! Automatikusan telepítsd a benne lévõ - módosított - Windows Media Player Classic-ot és a BSPlayer-t!
- Telepítsd a DivX Pro 6.0 codec csomagot!

Ezután, indítsd el a BSPlayer-t és társítsd hozzá az összes film média fájlt
A Codec Pack-ban mindig benne van a legújabb FFDShow is, gondod nem lesz a feliratokkal sem.

1. módszer a filmek feliratozására:
- A gépedre másolt filmet helyezd egy könyvtárba. Pl.: Riddick.avi
- A filmhez készített felirat fájlt szintén másold ebbe a könyvtárba, "Riddick" néven, de a kiterjesztését hagyd meg - pl.: Riddick.srt
- Amennyiben társítottad az *.avi fájlkiterjesztést a Classic Windows Media Player-hez, simán duplaklikk a filmen és élvezheted a feliratozott filmet.
Elõny: így akár TV-re is kiteheted a feliratozott filmet, ha megfelelõen konfiguráltad a Megjelenítõ eszközöket.

2. módszer a filmek feliratozására:
- Másold fel a filmet egy könyvtárba, vagy hagyd azt a CD/DVD-n, dönts belátásod szerint. A felmásolás azért jobb, mert nem pörgeti halálba a meghajtódat és a lemezedet a 2 órás film megnézése...
- Indítsd el a BSPlayer-t és nyisd meg az *.avi-t.
- Betöltõdött film mellett jobb klikk a BSPlayer fõablakán és "Load subtitle" vagy "Feliratfájl betöltése"
- Tallóz rá a feliratra és élvezd a feliratozott filmet.
A BSPlayer elõnye, hogy szintúgy mozgatható a teljes filmablak - tehát átpaszintható egy második megjelenítõre is - feliratostúl, emellett a teljes film és felirat anyag tetszõlegesen módosítható:
Képarány, szín- és élesség állítás, EQ, felirat szín, háttér, helyzet és méret stb. stb.

Jó szórakozást, remélem, tudtam segíteni... <#vigyor><#awink>

SPOILER

Shannont nem sajnálom, sõt örülök hogy kikerült. Sayidot igen, de majd elmúlik a bánata, megmenekült egy pocsék kapcsolattól (legalább megvolt neki a csaj).
Michelle Rodriguez rulez. Remélem innentõl végig lesz a sorozatban. Jó egy kicsit paraszt most a szerepe, de a LOST-ban már megszoktam, hogy pár rész erejéig minden szereplõt antipatikussá tesznek.

Felejtsd el az összes szar kodeket, és használj MPlayert!

Mayday
Ha szamitogepen nezed, es hasznalsz egy sima Windows Media Playert, akkor legyen egy konyvtarban a film es a felirat file, es legyen ugyanaz a nevuk, csak a kiterjesztes kulonbozzon, ekkor automatikusan hozzanyitja.
Persze mas programokkal meg kulon megnyithatod, de en mar nagyon regen nem nezem a gepen a filmeket.

fehéry
sziasztok ! Segitsetek hogy an kell felrakni a feliratot! köszi

Szikla

Mayday
Legegyszerubben torrentrol. En regebben irtam egy linket, ahol az osszes resz fenn volt, es siman toltheto, de nem tudom, mukodik-e meg.

hasznalj ffdshowot codecnek, akkor divfix se kell