22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • K Ace
    De ne feledjétek hogy a bunker bejárat teteje hol landolt. Lehet robbanás miatt repült fel, ami akkor nem kis erejű lehetett. De lehet ez is az elektromágnesesség műve.
  • Hunnenkoenig
    Hat ezt kerdezem en is magamtol.

Lehet, mostmar hatastalanitva van az egesz. Bar akkor nem ertem, miert nem csinaltak azt egyböl, mikor rajöttek, hogy bibi van.
  • Hunnenkoenig
    Mer' Locket a füst huzta le a föld ala, csak hirtelen lancca valtozott, mi?

Meg mutattak ott fem "labakat" vagy miket is. En ugy emlekszem.

Na meg egy kattogo füstgomolyag nem igazan tud fakat gyökerestöl kidönteni.

Nezd meg ujra azt a reszt, ahol locket elkapja.
  • Hunnenkoenig
    Lehet leadtak nekik faxon, mikor megtudtak, hogy lezuhant a gep.

"Lezuhant gep STOP Ezek közül kik eltek tul STOP Listat kerünk STOP Csaladokat ertesitenünk kell STOP Mentsetek, aki menthetö STOP"
  • ruma
    De most akkor elvileg az tönkretette az egész rendszert? Mert mostmár nincs mit nyomogatni...
  • FLeK0
    az a füst volt.
  • ruma
    Hja hogyha véletlenül került oda mindenki...mert ugye elvileg véletlenül zuhant le a repülő, akkor hogyan van utaslistájuk, honnan tudnak a többiekről?nem véletlen ez....
  • Hunnenkoenig
    Volt valami femes mechanikus szerkezet, ami döntögette a fakat...
  • Hunnenkoenig
    Hat robbanas nem volt, csak valami kisüles, szoval komolyabb egesi serülesekkel meguszhattak...
  • ruma
    Hát ha Henrya Boss akkor az ipari vakítás volt!:D
  • FLeK0
    milyen lépegető? :)
  • ruma
    Ott most az a kérdés hogy felrobbantak-e, meghaltak e vajon....
  • EmThor
    Spoiler S2 finale

[spoiler]
    Claire túl sokat lőtte magát a szerrel.. de akkor az se kamu. tehát ha dharma egész nem kamu, akkor mi van a csőpostával.. dharma beszart idő közbe? de a gép már vágjuk mér zuhant le...

na, akkor Desmondék az others ők a szabotőrök... meg a dharma akkor elhagyta a szigetet? és a csaj milliárdos apjának a vállalata szállt be most a keresésbe?

És a többi heccsben mi vót? átörsznek mé kellett átbaszni őket? fake ajtóval... Henry meg a főnök? szakállas is fosott... áááááá :D

2. évad új címe: dö heccs! 3. évad: dö ádörsz... antarktiszhoz közel lehetnek... éljen portugália? :) nem vágok má semmit!! :)

ja igen, portugál... ja meg WTF fehér fény, mi a sötét felhő, mi az 1. évadból a lépegető? nem felejtünk!

locke meg ecko nem élte túl, harapok... gomb valódi volt akkor dupla átverés van, mert a csőposta még tripla átverés, tehát alaphelyzet áll, gép lezuhant az anomália miatt, amit 108 percenként kell "kisütni"
    desmond megmentett mindenkit. No de WTF walt + michael? WTF desmond nője? WTF szoborláb? WTF others? WTF dharma? áááá :)
  • Hunnenkoenig
    Pedig eleg egyertelmü volt, ahogy beszelt a szakalassal.

"Miert nincs rajtad a szakallad?"
  • Hunnenkoenig
    Hat Claire valami violet fenyröl beszelt. Gondolom olyan mint az eszaki feny. Olyat a magnesesseg okoz, igen. Asszem az UV sugarak mikor hozzaernek a magneses burokhoz, akkor keletkezik ilyen feny.
  • ruma

Spoiler!

Henry a főnők? Ez nekem nem jött le!
  • K Ace
    Meg az mi lehetett mikor Desmond elfordította a kulcsot, aztán nagy fehérség, és mindenkinek fájt a feje. Ilyet csinálhat elektromágnesesség?
  • dave85
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nagyon jó kis rész, újabb kérdések, csak az a baj, h várni kell a folytatásra. Talán szeptemberig.
    Egyébként szerintem Walt sem stimmel teljesen, lesz ott még valami, az a gyerek nem úgy néz ki, mint aki teljesen "komlett". Az is igaz persze, h nem minden 10-12 (???) éves gyereket rabolnak el erőszakkal 2-3 hétre, szóval lehet, h csak 'kissé' megviselte a dolog, azért ilyen furcsa.

Egyébként meglepett, h Henry a főnök. :)
  • PiszkosFred
    Én egy dolgot nem értek. De ma még egyszer nyugodtan megnézem a finálét. Az álcatábornak mi szerepe volt? Mert hogy kunyhók ott voltak, meg álruha, meg álszakáll, az oké. De ál Dharmás bunker? wtf? ;]

Annyi értelmét látom ennek, hogy tudták a srácok, hogy miki le fog bukni. Ezért a kunyhók mellé direkt beraktak egy álbunkerbejáratot, hogy úgy tűnjön, tényleg ott a központ, és ott a célállomás. Vakra is futott Sayid meg Sunék. (örültem, hogy nekik nem lett bajuk ;], Sunt meg Jint kedvelem a legjobban..) A csapatot meg elkapták félúton, gond nélkül. De ez meg mesterkélt...

Érdekes lesz a Widmore vállalt feltűnése a színen, egy újabb milliárdos konszern, egy újabb potenciális történetmozgató tényező a season 3ban.

Négy lábújjú monumentális szoborláb? no comment ;]

Ha a sarkkörön érzékelik ezt a mágneses jelenséget, akkor a világon máshol nem? Tudom hogy kekeckedés, és egy ez egy film, de manapság már azt is jelzik a gépek, ha fingok egyet valahol, és ezzel megremeg a székem, már mozog a szeizmográf valahol ;] Erre nem figyelt fel senki? Pedig 16 éve már volt rá példa, Rousseau-k meg is szívták. Aztán a gép is lezuhant 40-50 napja. Aztán most is volt egy löket... Na mindegy, ez csak egy mese ;]
  • PiszkosFred
    Nem. Ez a fickó Sayiddal volt egy részben, Irakban/Kuvaitban, amerikaiként, amikor a végén el/szabadonengedte Sayidot. (vitatkoztunk itt asszem a friss betonúton is, ami a háttérben futott nyílegyenesen, meg a lángoló kutakról ;])

A Claire epizódban Zeke volt, a hang alapján legalábbis.
  • Hunnenkoenig
    Ne haragudj, neked az isten fasza se eleg?

Megtudtuk, mitöl zuhant le a gep, megtudtuk, hogy valoban nyomogatni kell a gombokat. Megtudtuk, hogy valodi a magneses cucc es az egesz kiserlet felrement teoria. Megtudtuk, hogy az othersek akar meg szavatartok is lehetnek es esetleg tenyleg egy felsöbb cel erdekeben dolgoznak.

Igaz bekavart a gepbe a csöposta jelentektelensege, bar az akar azert is lehet igy, mert a szigetre mar regen nem latogattak azok, akiknek az a feladatuk, hogy összeszedjek az anyagot.

Michaelt akar azert is engedhettek el, mert tudtak, hogy sosem fogja tudni elhagyni a szigetet, ahogy Desmond sem tudta.

A szobor szamomra teljesen kilog a koncepciobol. Most ez mi? Egy ork vagy egy Küklopsz szobra volt az? Tisztara az Odüsszeiara emlekeztetett az egesz. Inkabb fantasy-ra, mint misztikumra.

Amit en nem ertettem, a szakallas csavo Desmonddal, az nem egy others volt? Aki egyszer felbukkant Clair epizodjaban?

Mert ha igen, akkor feltetelezem, hogy ö rajött valamire es esetleg ö kezdte szervezni a masik hatchekböl az otherseket (nem törvenyszerüen kellett meghalnia, lehet, hogy csak elajult miutan beverte a fejet).

En meg most is azt mondom, hogy a legnagyobb kerdesekre igenis valaszt kaptunk.
    Ezek szerint a gep veletlenül zuhant le es nem szüksegszerüen konspiracio vana dologban.

A veletlenszerü talalkozasokhoz meg annyit, hogy en egyszer Los Angelesben egy reggel bementem egy McDonaldsba, ami epp ott volt a sarkon es elöttem a sorban egy volt munkatarsam allt, akivel azelött bécsben dolgoztam együtt. Ö is a szabadsagat töltötte LA-ben es mar vagy 2 eve nem lattuk egymast, pedig kb 2 kerület valasztott el bennünket bécsben.
  • precision
    thx neked is
    na megyek is innen még mielőtt spoilerbe futok :D
  • precision
    köszi
  • mukika
    elvileg csak éjfél fele/után lesz/szokott lenni angol felirat.

addig nagyon óvatosan járkálok be a topicba. :P
  • Tecnamo
    A legfontosabb kérdésre viszont nem kaptunk választ. Mégis kik lehetnek azok az ők??? Amúgy szerintem Henry a főnök, de nem áll jól neki a parancsolgatósdi. És a sziget még tele van fel nem fedezett bunkerekkel, szal lesz még mit kitalálni az íróknak...
  • PiszkosFred
    forom.com, de ott még nincs.
  • precision
    van vajon gyorsabb (esetleg külföldi) forrás ANGOL felirathoz a feliratok.hu -nál?
  • The FlashBack
    KÁBÉ négy hete nem jártam már erre, de ma az egerem mindenképpen jönni akart.
    Nem fogom elrontani:-)
  • PiszkosFred
    Ja, és a négyújjú szoborláb sem volt azért semmi :D
  • PiszkosFred
    Kész, vége, padló... KO a 90. percben ;]

SPOILER (lehet legalábbis)

Igaz hogy más kérdésekre vártam a válasz(oka)t, de sebaj, majd a season 3ban. Desmond haláli.. Egy dolgot viszont nem bír elfogadni a gyomrom, és ez igaz a negyvenegynéhány részre, hogy ezek a szereplők és a családjaik folyamatosan találkozgattak a múltban. Egy faluban az Alföld közepén még csakcsak, de ez már azért túlzás. Ez az egyetlen kis apróság zavar, de sebaj, ez az én bajom. Végre lesz idő, újra nekiesni a két szezonnak, ám ezúttal nyugdíjastempóban, minden részletre figyelve, hátha pár dolog még világos lesz összefüggéseiben, a harmadik szezon előtt.

Részemről le a kalappal a záró rész előtt. Sajnáltam Desmondot, el tudtam volna képzelni a harmadik szezonban, de ez így egy tökéletes "lelépés" volt. Locke pedig, hát, azzal az utolsó mondatával, egyszerűen hihetetlen az a pacák ;]

Kíváncsi leszek a harmadik szezon szereposztására... ;]

Promo meg aztán nocomment. Pár mondat kiragadva a környezetéből, pár mozzanat összevágva, és mindjárt úgy el vagyunk térítve, hogy a végén semmit sem kapunk, mint amire számítunk...
  • ruma
    Egyébként, azért lehet ebből a sorozatból 10 szezonot is csinálni, merta válaszok mindig olyanok, hogy egyben 3 újabb kérdés is....azért írtam előbb, hogy megint sok kérdés...
    Spoiler!

Persze ilyen a sorozat! Mondjuk sok apró érdekesség volt...Libby pl..vagy Elizabeth most melyik is?:D
    Nemtom valaki mondta hogy nem csinálnak olyat az írók, hogy nyitva hagyják, hogy valaki meghal-e vagy nem...hát csináltak...
  • ruma
    Dehogy haragszunk, viszont a saját érdekedbe amíg nem nézted meg az összeset, addig ne gyere ide, mert sok spoilert fogsz olvasni, mert most néztük meg az utolós 2 részt...csak ne rontsd el a saját szórakozásodat...
  • ruma
    Hát megint több kérdés volt mint válasz, persze azért volt pár válasz...nemtudom én jobbat vártam.....nem izgultam annyira! Nem azt mondom hogy rossz volt...csak a promóból izgalmasabbnak tünt....
  • The FlashBack
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Huh, emberek. Kicsit levoltam maradva, így csupán most pótoltam be, a 16, és 17-es részeket. Nos, kíváncsi leszek a folytatásra nagyon, már szedem is lefelé, mert nem bírok várni a vasárnapi esti (vagy hétfő de) relase-ig. Elég érdekes volt, az a "valami" (ami talán egy tárkép). Továbbá kiderült, hogy játnak még a szigetre, aazok akik az élelmet szállítják, tehát kezd izgalmassá válni a dolog:-)
    Kíváncsi lennék, hogy mit takar az a "térkép", ha egyáltalán az, és főleg Henry sztorijára... A kérdésekre a válasz még várat magára:-)

Tudom, hogy ti ezekkel tisztában vagytok, de e rész után nekem is írnom kellett, ha nem haragszotok:-)
  • seriesfanatic
    nem rossz
  • runner78
    Az FTP-röl fél ora volt.
    De gonosz vagyok...
  • mukika
    bannernak? 1 perc alatt összedobtam... majd ha lesz kedvem, és időm csinálok szebbet. :)
  • kirol
    Legyél optimista!
    Legalább mire leér, biztos lesz feliratod hozzá.
  • K Ace
    a torrentel az a gond, hogy nekem a sebesség soha nem megy 3kb/s fölé. így olyan 6-7 napok vannak hátra.
  • runner78
    Valoban a Lost S02E23 E24 HDTV XviD PROPER LOL a jo.
    lost.223.224.hdtv-lol.avi > 733 mb.
    Remélem hamar lesz felirat.