Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk ti akkor tovább bírtátok mert én fogtam és az elsõ rész után folymatosan szedtem le az összeset és megközelítõen 3 nap alatt meg is néztem az eddig leadott részeket mert annyira megtetszett.Fantasztikus ez a sorozat, de az új 2. évadban:
SPOILER ON
Az nem tetszik hogy borzasztóan vontatják a történetet és egy idõ múlva komoylan mondom idegesített amikor 3 rész is azzal telik el hogy a multat mutatja be egy egy szereplõnek a szigeten lévõ történetböl meg kapunk összesen 10 percnyi részt.
SPOILER OFF
emélem ezen fognak változtatni a többi részben mert ha így marad kénytelen leszek pörgetve végignézni. 😊

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Mayday
Mondjuk en azt is elfogadom, hogyha valaki csak a magyar tv-ben akarja megnezni, mi is ugy indultunk a felesegemmel, csak aztan nagyon magaval ragadott a sorozat. Es volt egy resz egyszer, amit a parom nem tudott megvarni, elaludt, ekkor ezt letoltottuk, aztan meg mar a tobbit is... 😊 Mi olyan 7-8 reszig csak hetente neztuk a tv-ben, utana felgyorsitottuk az esemenyeket.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

MOndjuk a letöltés az egy elég hasznos megoldás valóban!

Mayday
Hat es nem tudod felvenni videora, vagy letolteni ezt a reszt?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Sephi
Nyerno fog a lotton ket ikret! A tobiek meg nyitnak vegyes boltot!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

valaki privátba irja le plz mi lesz a terhes csajjal, meg a többiekkel a köv részekben..sajna nem toom nézni 😞(((((((

En jol tudnom. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Júj bocsánat és abszolút igazad van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mayday
A #2630-as kokemenyen SPOILER volt, vigyazzatok! 😊

Köszönöm szépen ez is jó zene, meg is szereztem most gyorsan, de nem ez az amire gondoltam. Megkerestem hogy mikor szól.Az 1. évad 20. részében a végén amikor meghal Boone valamint amikor a kis újszülött gyereket nézegeti mindenki. Ez alatt a jelenet alatt megy végig ez a kellemes lassú zenne amit vadászok ezerrel! 😊

shevy
Dankó, szerintem neked a Mamas an Papas-tol kell a Make your own kind of music
Mindenki ezt kérdezi, csak azért

Törölt felhasználó
Meg lehet hogy nem is lesz,mert már a készítõk is elfelejtették.
Sziasztok!

Vki nem tudná nekem megmondani hogy van e olyan oldal ahonnan a filmzenét illetve a részekben lévõ zenét lehet letölteni?Tulajdonképpen egy több részben is visszatérõ lassú kellemes zene amit keresek.

Nemcsak körülöttük suhant az, az húzta Locke-ot is.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Sephi
SPILER!!!!11

Nam az...azok a "szellemek"-rol kerdeztem hogy mik.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PyRex
SPOILER:

Amúgy szerintem egyértelmû, hogy minden "fura" dolog hátterében a Dharma és a kísérletek állnak. (Kezdve a repülõ lezuhanásától, "azok" furcsa és aggresszív viselkedésén keresztül a jegesmedvékig, vagy az említett fekete füstig...)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

IMYke2.0.0.0
Tiszta, értem már... <#whatever><#vigyor>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem is lesz rá magyarázat egyhamar, szvsz. Bár nekem annyira nem is hiányzik - csak valami hókuszpókusz lehet, úgyis... <#vigyor0>

Careful what you look for. You just might find it.

PyRex
Tehát NEM a füstoszlopról beszéltem.

Papirzacsi
Mivel a sok rejtély ülteti le a ézõket hétrõl hétre a tévé elé, ezért jó ideig semmi se fog kiderülni szerintem. :-(

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

PyRex
Élményrontó élményrontás következik:

Amikor Locke-ot elkapja az a "valami" az elsõ évad végén, akkor egy pár másodpercre elõtte lehet látni egy fekete füstszerû anyagot, ami körülöttük suhant. Na arra semmilyen magyarázat nem volt - eddig...

Papirzacsi
Ez elõzõ nem neked volt válasz.
Sztem õ nem arra a füstoszlopra gondol, hanem azokra a gyorsan eltûnõ fekete foltokra az erdõben. Arra pedig nyema válasz.
Spoilerszerûség:
Ugyan ilyen gyorsan eltûnõ fekete vmi volt amikor bedobták a dinamitot abba a lukba, amibe Lockot rántotta be vmi.

Papirzacsi
Spoilerszerûség:
Annak a szörnyek a hangjából is egyértelmûen kiderül, hogy vmi gép, mert kattog, csörög, zörög, és fémes hangja van. :-)

Mayday
SPOILER???

Az RTL-en az elso resz vetitese elott volt valami werkfilm szeruseg, es egyetlen mondatot kaptam el belole, amint azt mondja a rendezo: Nem dinoszaurusz, nem trex lesz a szigeten! 😊

IMYke2.0.0.0
Élményrontó kijeletés következik!:

A füstöt egy nagy máglya okozza. Mégpedig a parton.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PyRex
Hát nemtom, én nem kaptam meg. Mármint, hogy KONKRÉTAN mi az, azt nem.

IMYke2.0.0.0
A füstre is megkapod a választ, az elsõ sorozat végére és a második elejére...

Sephi
SPOILER -

Meg maga a teny hogy egy T-rez az cafatokra szedne egy embert de ketszer is lathato volt hogy az aldozat egyben van.

Es akkor mijazisten az a fekete kod szerinted? Szellem? Vagy az is valami mechanikus cucc?

IMYke2.0.0.0
Élményrontó kijeletés következik!:

Tuti nem Tirannoszaurusz Rex lapul az õserdõben - az egész egy gép. Aki látta az elsõ széria utolsó két részét, az tudja mirõl beszélek - Lock lábát bizony egy hurok(?!) kapja el, s nem egy lény...

Es ez a sorozat lenyege "esszenciaja" nem a T-rexek a fak alatt. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

ha még nem tartasz ott, akkor viszont ugyancsak nem spoiler, mert azért rengeteg minden kiderül róla.
magus
igazad van:/ nem nezek tobbet ide amig nem hoztalak be, es nem vagyok kivancsi ki az az oltonyos csoka😄

Sephi
Tudom en mar megtanultam ne nekem mondjad 😄

Mayday
Nezd, tenyleg jo tanacs:
Sztem ne olvasd addig a topicot, amig nem "erted utol" a masodik evadot is!
Sajnos nem tudod elkerulni, hogy veletlenul is, ne olvass el akar egy mondatreszt, ami mar Neked tonkrevag sokat a sajat elmenyedbol.
En is igy tettem, azota jovok csak a forumra, miota utolertem a tobbieket 😊
(Sot, meg azt a 2-3 napot is kihagyom, ami egy uj epizod utan van, a magyar feliratig 😊 Mert az angolul nagyon jol tudok mar spoilereznek) 😊))

Sephi
Ne legyel mar ennyire tyutye. En is az elso resz ota mar alig vartam derujon ki tobbek kozott hogy mijaza szorny erre bejovok ide leirom banatom de direkt oda irom hogy ne mondjatok meg mi lesz vegul erre meg beirja nekem valami hogy az bizony nem derul ki.

Mar alapbol idegesito dolog hogy ugy nezzem hogy tudom hogy "AZ" tuti nem derul ki az elso evadban.

"Nekem is elottel regebben egy spoilert "

én erre gondoltam.

amit itt írtál le most, arra az elõbb írtam, hogy honnan tudnám, hogy mi ez a szörny? (nyilván nem fog ilyesmi kiderülni, de lehet, hogy tévedek)
Sephi
Mondta magus hogy :

"kezdek megorulni h csak ugy telnek a reszek de nem derul ki h mi az a nagy szorny..."

Mire te valaszolsz :

"hát, az nem is fog még kiderülni 1-2 évig."

1. honnan a francból tudnám, szerinted?😊 (csak logikus lenne)

2. mit lõttem el, amúgy? (elõre is sorry, én rühellem ezt a legjobban, de érdekelne)
Sephi
Mondjuk ez szerintem mar egyenesen szemetseg volt vaze. Nekem is elottel regebben egy spoilert most meg masnak is elrontod. Amugy ezt te direkt csialod vagy most nem figyeltel oda?

Maga a teny hogy tudod hogy nem derul ki mar totalisan mas hozzalast teremt elo a sorozattal kapcsolatban.

<#vigyor>

Careful what you look for. You just might find it.

lol

hol lenne?
Csacsi
végülis csak pár sort kellett volna lejjebb olvasnod....de az nem megy....ahogy látom

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

te inkább megse szólaltál volna !<#ejnye1><#banplz>

az S02E06 hol van ? 😮

hát, az nem is fog még kiderülni 1-2 évig.
Sephi
Ohh fiam...az fix lopikula ahoz kepest ami meg lesz...lol azt el is felejted.

magus
kezdek megorulni h csak ugy telnek a reszek de nem derul ki h mi az a nagy szorny...

quack
Idáig úgy volt hogy most van az Orientation jövõhéten meg a Hugo-s rész lesz nem?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Mayday
Koszonom! <#eljen>
(De nehez varni)

Csacsi
Original US Airdate: 09 November 2005

Szóval igen, jövõhéten lesz.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.