Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SPOILER ON
Az nem tetszik hogy borzasztóan vontatják a történetet és egy idõ múlva komoylan mondom idegesített amikor 3 rész is azzal telik el hogy a multat mutatja be egy egy szereplõnek a szigeten lévõ történetböl meg kapunk összesen 10 percnyi részt.
SPOILER OFF
emélem ezen fognak változtatni a többi részben mert ha így marad kénytelen leszek pörgetve végignézni. 😊
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Mindenki ezt kérdezi, csak azért
Vki nem tudná nekem megmondani hogy van e olyan oldal ahonnan a filmzenét illetve a részekben lévõ zenét lehet letölteni?Tulajdonképpen egy több részben is visszatérõ lassú kellemes zene amit keresek.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Nam az...azok a "szellemek"-rol kerdeztem hogy mik.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amúgy szerintem egyértelmû, hogy minden "fura" dolog hátterében a Dharma és a kísérletek állnak. (Kezdve a repülõ lezuhanásától, "azok" furcsa és aggresszív viselkedésén keresztül a jegesmedvékig, vagy az említett fekete füstig...)
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Careful what you look for. You just might find it.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Amikor Locke-ot elkapja az a "valami" az elsõ évad végén, akkor egy pár másodpercre elõtte lehet látni egy fekete füstszerû anyagot, ami körülöttük suhant. Na arra semmilyen magyarázat nem volt - eddig...
Sztem õ nem arra a füstoszlopra gondol, hanem azokra a gyorsan eltûnõ fekete foltokra az erdõben. Arra pedig nyema válasz.
Spoilerszerûség:
Ugyan ilyen gyorsan eltûnõ fekete vmi volt amikor bedobták a dinamitot abba a lukba, amibe Lockot rántotta be vmi.
Annak a szörnyek a hangjából is egyértelmûen kiderül, hogy vmi gép, mert kattog, csörög, zörög, és fémes hangja van. :-)
Az RTL-en az elso resz vetitese elott volt valami werkfilm szeruseg, es egyetlen mondatot kaptam el belole, amint azt mondja a rendezo: Nem dinoszaurusz, nem trex lesz a szigeten! 😊
A füstöt egy nagy máglya okozza. Mégpedig a parton.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Meg maga a teny hogy egy T-rez az cafatokra szedne egy embert de ketszer is lathato volt hogy az aldozat egyben van.
Es akkor mijazisten az a fekete kod szerinted? Szellem? Vagy az is valami mechanikus cucc?
Tuti nem Tirannoszaurusz Rex lapul az õserdõben - az egész egy gép. Aki látta az elsõ széria utolsó két részét, az tudja mirõl beszélek - Lock lábát bizony egy hurok(?!) kapja el, s nem egy lény...
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Sztem ne olvasd addig a topicot, amig nem "erted utol" a masodik evadot is!
Sajnos nem tudod elkerulni, hogy veletlenul is, ne olvass el akar egy mondatreszt, ami mar Neked tonkrevag sokat a sajat elmenyedbol.
En is igy tettem, azota jovok csak a forumra, miota utolertem a tobbieket 😊
(Sot, meg azt a 2-3 napot is kihagyom, ami egy uj epizod utan van, a magyar feliratig 😊 Mert az angolul nagyon jol tudok mar spoilereznek) 😊))
Mar alapbol idegesito dolog hogy ugy nezzem hogy tudom hogy "AZ" tuti nem derul ki az elso evadban.
én erre gondoltam.
amit itt írtál le most, arra az elõbb írtam, hogy honnan tudnám, hogy mi ez a szörny? (nyilván nem fog ilyesmi kiderülni, de lehet, hogy tévedek)
"kezdek megorulni h csak ugy telnek a reszek de nem derul ki h mi az a nagy szorny..."
Mire te valaszolsz :
"hát, az nem is fog még kiderülni 1-2 évig."
2. mit lõttem el, amúgy? (elõre is sorry, én rühellem ezt a legjobban, de érdekelne)
Maga a teny hogy tudod hogy nem derul ki mar totalisan mas hozzalast teremt elo a sorozattal kapcsolatban.
Careful what you look for. You just might find it.
hol lenne?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
(De nehez varni)