22323
-
#6969 Ez tényleg jó kérdés!! -
Tschabi #6968 K.jó film volt. Az utolsó film, ami alatt féltem. -
ruma #6967 Egy fa hajót hogy vonzz oda a mágnesesség??? -
FLeK0 #6966 Az alapok ki vannak tervelve az adott evadra elore, de maga a konkret tortenet mindig csak a forgatas elott kerul elo, es itt lehetnek valtozasok, vagy tortenhetnek olyan dolgok, amik elcsusztatjak a dolgokat. pl. a miert zuhant le a repulo dolgot akartak a tavalyi ev vegere meglepeteskent, de vki beszelt rola, igy toroltek onnan. Iden meg ki tudta ev elejen, hogy lesz egy rose/bernard epizod. Ilyen kisebb-nagyobb valtozasok mindig lesznek, de azt mondjak, hogy csak a fo iranyvonalak vannak meg elore, hogy nagyjabol mikor hol kell tartani a szigeti torteneseknek. -
#6965 ...és mégis mekkora gány volt. -
goger #6964 ja még annyit hogy én nem igazán hiszem el hogy ne lenne megírva a történet előre. sztem pontosan ki van ez dolgozva, hiszen akkor a végére olyan megoldhatatlan csavarok lennének amiből soha nem mászik ki az író gárda.
mielőtt lehülyéznétek, gondoljatok arra hogy anno az ideglelésre is azt mondták, hogy dokumentumfilm, a nagyobb siker érdekében. -
goger #6963 ööö a hajóra visszatérve, a hajó a sziget közepén, beszélték a filmben hogy hogy a pi..ába került oda. azt is odavonzotta a mágnesesség (még kitudja mikor), és ebből derül ki hogy nem kicsi hatást tud kifejteni.
bár lehet rosszul emléxek és az egy nagyon régi hajó volt? nemtom de utánanézek -
#6962 Jó Reggelt mindenkinek! Nah végre megnéztem a Finálét Discó után fullé bebaszva...a hastás magárét beszél próbáljátok ki :P
A vélemxénem a részröl: Ultratom brutál...ez az egész eszméletlen jol meg lett csinálva..a feeling meg a hatás az magával ragadó..mikor desmond elforditja akulcsot az zene ami közbe szól az a filmes hatás valami eszméletlen......Várjuk a szeptembert.....LE minden Mozifilnmel...eddig számomra ez volt a legjobb film:P -
#6961 Ja, én is bedőltem a dolognak, simán Jacknek néztem. -
FLeK0 #6960 Mar volt rola szo, es csak hasonlit, Len Cordova a szinesz neve.
-
ruma #6959 Nézzétek meg a ruszki faszit aki telefonál Desmond nőjének!!! Nekem nagyon úgytünt hogy ő Jack...de legalábbis hasonlít rá szerintem... Nézzétek meg ti is!!! -
#6958 Feltetelezes lett volna, hogy meg nem volt meg a szinesz, aki jatszotta a baratnöjet es ideiglenesen egy csajt odaraktak a kepre, hogy le tudjak forgatni a jelenetet.
Amugy ennyire vakok nem lehettek, hogy eszrevegyetek, hogy csontra ugyanaz a kep, csak fotosoppolva van.
A fickonak meg a hajat is ugyanugy fujja a szel... -
#6957 Ok, a kep fake. Ellenöriztem.
Azt hittem a srac a blogjaban nem csak barmul, hanem valodi hibakat is felfedez.
Ö azt allitotta, hogy az egyik a katonasagnal volt, a masik a bunkerben, de nem igaz.
Mindjart csalodtam a sracban.
Amugy arrol lett volna szo, hogy a ket kepen ket különbözö nö van es meg a ruhajuk sem egyforma. -
#6956 Én nem akartam semmit belemagyarázni csak volt aki nem vette észre a két kép közti különbséget -
#6955 Két helyen fényképezkedtek le, és nem azonos időben... ebben mi a fura? -
FLeK0 #6954 rétegesen öltözködik. ne akarjunk már mindenbe görcsösen rejtélyeket belemagyarázni.. -
#6953 Ne legyetek már ilyenek nézzétek meg a csaj felsőjét fekete aztán meg fehér, amúgy meg úgy látom senkinek nem keltettem fel a figyelmét a "Hurley" nevét krákogó NAGY zöld madárral -
TNormi #6952 az shannosn a másik meg a barátnője nem? -
FLeK0 #6951 tobb kepet keszitettek, hogy mindenkinek jusson. -
#6950 a csaj -
#6949 Valamikor szeptemberben -
#6948 Kicsi a kép,nem vágom mi a gond... -
FLeK0 #6947 ha 15 millioval kevesebben neztek volna, akkor lehet hogy ugy lett volna. -
#6946 nem ugy volt hogy csak 2 évad lesz? -
Tschabi #6945 Mi? -
Tschabi #6944 December 7-én -
#6943 Hm...ez nagyon erdekes ez a blogger site.
Mi nem stimmel a kepen?
-
#6942 A legfaszabb ez a szoborral kapcsolatban a blog kommentjeiböl:
it's a widespread idea that the next natural step in human evolution will be the loss of the last toe. it's useless and will begin to waste away like the pancreas. Therefore, the statue is a statue for the evolved man...the whole point of dharma.
Szerintem meg lehet is benne valami... -
#6941 Azt hiszem van még valami amiről nem esett szó, elég nagy hülyeség de az a madár tényleg tisztára azt krákogta hogy "Hurley, Hurley" -
A tumi #6940 Gyerekek ez valami szuper volt ez az utólso rész!!!
Hihetetlen nagy LOL!!!!
Tudja valaki mikor jön a 3. évad?????
Eszméletlen,hihetetlen,fantasztikusan jó!!!!!!!!! -
#6939 nem akkor jött a kaja/ellátmány véletlenül, és ezért volt a lockdown? -
#6938 sztem ez nem jo magyarazat, hogy az egesz csak a veletlen muve, hogy minden pont igy tortent, Waltra meg szukseguk is volt... na majd kiderul, de az is szurja a szemem, hogy az othersek miert nem foglalkoznak a gombbal, ha ekkora a jelentosege.
(ez a csoka egy orult, neha akkora irdatlan nagy baromsagokat ir le, de mokas olvasni, a kedvencem, hogy magyarnak nezte a havas allomason levo arcokat) -
#6937 hm tényleg :) -
#6936 Szerintem mindenkinek.
Gondolom nem veletlenül valasztottak pont ezt a modjat ennek a szalnak a bevezetesere. -
Tschabi #6935 "tehát ha nem ütik be a számokat időben, akkor az ajtók leereszkednek, elvileg. ezzel szemben mikor desmond jött visszafelé, már régesrég rendszerhiba volt, az ajtók mégsem voltak leeresztve, simán hozzá tudott férni a géphez és beírni a számokat...lehet hogy ez csak 'bug' a sorozat készítőitől, mindenesetre egy picit fura"
Ha jól emlékszem, mikor Locke-éknál leereszkedtek az ajtók, az nem azért volt, mert kifutottak az időből, hanem valami "instant" lockdown volt. Utána volt gáz, mert nem tudtak időben hozzáférni, Henry meg azt mondta nem nyomta meg a gombokat, de most már ugye egyértelmű, hogy mégis. -
#6934 nekem is. :)
#6846-ban be is linkeltem. :) -
#6933 Amúgy nekem is a rhodos-i kolosszus jutott eszembe először.......:D -
FLeK0 #6932 az csak a rajongok egy kitalacioja volt a sokbol, es ezzel megdolt. -
#6931 ja, akkor en ertettem felre -
#6930 nekem meg mindig nem fer a fejembe, hogyha eddig a sorozat flashbackjei arra mentek ki, hogy a szereplok kozotti kapcsolatot akartak bemutatni, hogy mindenki kapcsolodik mindenkivel, akkor mi az a magyarazat, hogy a gep veletlenul zuhant le. eddig nem arrol volt szo, hogy valogatott emberek ulnek rajta?