Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát tényleg sajnálom hogy szegény Senon végetért...szívesen elnézegettem volna még ahogy napozik a tengerparton... 😊
Mindazonáltal van rá egy fogadásom, hogy a sorozat utolsó részében csak egyetlen ember fogja túlélni az egészet...hisz már most megfigyelhetõ, hogy az írók akkurátusan nyirbálják kifelé a fõszereplõket...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
[merlinw.org]
Emi szeretlek. tiszta szívből isten látja lelkem. bocs. Marci
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
ALien
(Bár tudom, hogy egyeseknek ez is uncsi, unalmas, nyálas, gagyi, akciónélküli, stb. lesz...)
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
De igen fog. Foleg aki azt hitte (en is), hogy Jack osszejon Kate-el. De annak a ribinek az a lofasz Sawyer kell
meghal. miert ne halna meg 😊 ez a resz elvarrja a szalakat, de nincs benne izgalom... a vege meg abszolut nyalas lett...
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Emi szeretlek. tiszta szívből isten látja lelkem. bocs. Marci
én láttam a 8. részt, nekem nagyon tetszett, nem fog csalódni senki!
dave
Én csak beletekintgettem, mert érteni egy kukkot se értek belõle felirat nélkül. De legalább kiderül végre Ana múltja, meg a pisztolyos dolgora is fény derül.Meg biztos többmindenre is, csak azt nem néztem még meg.
Spoiler
dulakodás közben tényleg cseréltek. ;-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ez kb. olyan, mintha azt kérném, hogy mondjátok el, hogy nyerhetek a lottón, de nem veszek szelvényt és tollam sincs amivel kitölthetném.
Amúgy mi lenne ha a LOST-ról is esne szó, nem csak a béna emberekrõl. (Ezt csak hankan jegyeztem meg :-))
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
(😄)
http://www.prisonbreak.atw.hu
Amugy meg igenis bunkonak tartom az olyanokat, akik berohannak valahova es kijelentik, hogy "aggya ezt meg azt 7 oraig, mert hülye vagyok magam megkeresni vagy lusta vagyok magam megcsinalni" es se szo sebeszed eltünnek.
Legalabb egy "sziasztok sracok, lenne egy problemam..." jeligevel kezdene es szepen megköszönne a segitseget, akkor nem szolnek semmit.
Ews ha raadasul meg ilyen ertelmetlen szöveget nyomat be, akkor vegkepp elasta magat a szememben es biztos nem fogok neki segiteni. Es ha nem szol neki senki, hogy bunko, akkor ugy is fog maradni, holott lehet, hogy lenne esely a javulasra.
Es hogy en kinek segitettem mar es kinek nem, az nem vita kerdese, mert szerintem alul maradsz...
Nana. Csak ne adj nekik ötleteket!! <#vigyor>#vigyor>
A filmel, mint "nem arra találták ki hogy mailban elküld" csak arra céloztam, hogy jelenleg a filmek mérete akkora, hogy (szerintem) nem alkalmas a mailekben történõ továbbításra.
Fõleg ha figyelembe vesszük, hogy létezik DC++, meg a nagyon okos találmány (amit személy szerint szeretek) a torrent.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
õszintén a szolgáltató mit díjaz? ha fizetsz neki, és ha minnél többet, és minnél kevesebbet akarsz...hidd el ha rajtuk múlna, minden egyes e-mail-ért fizetni kéne külön 😊 csak tod, szintem a szolgáltatásnak úgy kéne mûködnie mint pl aho google-ék gondolják. itt van 2.5giga, mert ha filmet akarsz kûldeni tedd meg, ne legyen akadálya! nem pedig kûldj smst 500ér, oszt kapsz 5 mega + tárhelyet, no pop3, no minden, aztán ha vmi nem tetszik még morognak...de addig amíg magyarországon az emberek minden eszközzel képesek kiállni a legszarabb szolgáltató, legszarabb szolgáltatása mellett is...
egyk meg a film adat, az e-mail meg adatok kûldése...mi a gáz nem vágom? mikor az elsõ e-mailt kûldték, lehet azt írta az akkor újság. "rövid szöveg elkûldésére találták ki, de nem könyvekre, fényképekre, fõleg nem zenékre, bemutatókra stb" na ez a dolog pont ilyen
amúgy a bunkózással én sem értek egyet...
A 2.5 G kb. 7 rész és van 25 (elsõ évad), +7 (második évad).
Ráadásul a feltöltési sebesség átlagos usereknél 10-30 k/s között van és valószínüleg a mail szolgáltató sem díjazza az ekkora file-ok küldözgetését,... talán azért mert a mailt nem filmküldözgetésre találták ki. <#email>#email>
Azért írd meg ha valaki elküldte, mert kiváncsi vagyok <#wave>#wave>.
"Amugy meg 2,5GB lostot mailben elküldeni...lol"
lehet kûldeni! nem csak tévdedtél, és tudatlan vagy -ebben a témában- és röhögsz magadban, még rossz indulatu is vagy! Ha nem lennél rossz indulatú talán feltünt volna -mert egy párszor írta a srác-, hogy képzeli a 2.5g-t.
szerinted akkor ez a szitu és Te most mi vagy? extra lol? talán pont az a mondat passzol ide amit Te másnak szántál "Az ok, hogy valaki nem ert az internethez, de hogy meg ilyen illetlen egy bunko legyen..." 😄
(ui: egyk chello classiccal -ami szintem elég gyakori- 11-12 ora alatt átmegy. bár -én is- azt gondolom az éhezõt halászni kell megtanítani nem pusztán halat adni neki, mert azzal segítesz, de ha arra sem vagyok képes hogy minimum halat adjak neki, ha már tanításra nem áldozok, akkor legalább nem fikázok! majd ha segítettem, utána jogot formálhatok más.......)
Szoval a valasz: de, le lehet!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Amugy meg 2,5GB lostot mailben elküldeni...lol
Meg ha van olyan szolgaltato, ami ekkora adatot kepes fogadni, kivancsi vagyok, a 10-40k atlag feltöltessel ki fogja ezt megcsinalni.
De a legjobb, hogy neked mindjart 7 orara kell.
Hat 2 gigat majd egy honap mulva 7 orara talan at is tud valaki küldeni...
Az ok, hogy valaki nem ert az internethez, de hogy meg ilyen illetlen egy bunko legyen...
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
másik szögbõl látjuk, hogy Ana felé megy, miközben Ana ráfogja a pisztolyt és azt modnja, hogy ne mozdulj, senki se mozduljon. Nekem ebbõl az jön le, hogy senki nem vett el semmit senkitõl. És mielött még azzal jönne elõ vki, hogy csak jól összevágták, elég csak pont a 6. rész végére gondolni, ahol azt vártátok, hogy na majd lesz vmi turpisság, mert biztos csak összevágták a különféle jeleneteket.Hát nem vágták, nem olyan furmányosak a rendezõk. :-)
de azt hiszem, hogy a következõ részek elég durvák lesznek. Ana szerez pár ellenséget 😄
"És ha azt hiszed, hogy egy fegyver,egy golyóval megállítja õket..."
Szal sztem egyértelmû melyik fegyverre gonolt.
És ha ez nem elég, a csaj 1-et lõtt összesen, és utánna azt láthattuk, hogy a szán hátsó helyzetben volt. Ergo kilõtte az uccsó golyót is.
So cry me a fuckin river, bitch!