Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NEKED lehet. De ne általánosíts...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"There were no survivors of oceanic flight 815."
Szal ha tényleg ez hangzott el a filmben angol nyelven, akkor az csak azt jelentheti, hogy még maguk a forgatókönyvírók se tudták mi lesz még késõbb,vagy baki baki baki... :-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ez nekem nem derült ki, már ne is haragudj....Ez szerintem nem egyértelmû. Bele lehet magyarázni, de nem biztos, hogy így van. Semmi biztos utalás nincs erre.
Lehet õk vmi elvetemült hippi,könyezetvédõ,stb stb csoport, akik elvonultak messzire a világtól, és akár erõszakkal is megpróbálják megvédeni az értékes embereket.. :-)
Személy szerint a vírusos fertõzés vagy hasonló lehetõségét kizárnám, legalábbis én teljesen másképp képzeltem el a "fertõzött others"-t, mert Goodwin tök normálisan viselkedett a többiekkel. Azt leszámítva, hogy embereket raboltatott el, meg megölte Nathant. :-)
off
Rengeteg sorozatot nezek de a walker nem tartozik kozejuk, koszonom a tippet. Es a lost is kezd visszaesni kozepkategoriaba...sajnos.
Azt mondta Goodwin hogy csak a jokat viszik el... Lehet hogy az othersek nem is rosszak? 😊
A kés Goodwin-é volt sztem, õ azt mondta, hogy a békehadtasetnél szolgált. Szóval lehet, hogy odaadta az egyik mezítlábas haverjának, akinél késõbb Ana megtalálta. Így simán lehetett rajta az US Army feírat és Goodwin is ott lehet a szigeten egy ideje.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
mikor KATE mondta, hogy nem látta, de tudta, hogy leszakadt a farokrész, majd ksõbb a gép orra is.Arról már nem is beszélve, hogy még a pilot részben a orrba mentek el jeladót keresni a dzsungelben. :-)
De ha erre mind nem emlékszel, akkor is megemlítik ebben a részben, mikor Boone beszél rádión, hogy õk a 815 túlélõi. Erre az öreg, aki a feka nyanya férje beleordít a rádiba, hogy mi vagyunk a 815 túlélõi.. No rémlik? :-)
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
SPOILER:
A következõ dolgok derültek ki ebben a részben:
- csomó másik túlélõ volt (ezt részben már tudtuk)
- az "others" rájuk már várt
- hogyan vitték el õket
- volt egy listájuk - vlószínû Goodwin készítette, de ki tudja
- találtak rádiót (mi van most azzal?)
- Boone az õ jelüket fogta és velük beszélt
- tudjuk honnan van az "others"-nél a maci
- lehet gondolkozni a bicskán az US Army felirat miatt
- tudjuk, hogy tuti Ana lõtte le Shannont
- meg úgy általában: tudjuk, hogy mi történt a többi túlélõvel azóta, hogy itt vannak a szigeten, kiderült, hogy Ana miért ilyen "kemény", a benga feka lelkérõl is kiderült elég sok dolog, stb...
Szóval ha ez neked unalmas, akkor szvsz rossz sorozatot nézel. Javaslom a Walker, a texasi kopót, abban van csákknorrisz akció sok... <#rolleyes>#rolleyes>
Mert ez ugy kezdõdik,hogy lezuhan egy repülõ,de viszont egészben esik a vízbe. A dokiék gépe viszont kettétört még a levegõbe....
Pyrex: Nem, mert semmi sem derult ki a szereplok lezuhanas elotti idejukbol. 😊
So cry me a fuckin river, bitch!
A karantén felirat mindig a bunker bejáratok belsõ felére voltak írva!
Arra nem gondoltatok még, hogy maga a sziget a karantén?
Végülis, korházakban meg más helyeken is a bejárat külsejére van ráírva, hogy karantén, nem a belsejére 😊
Nyilván nem a páciensnek az érdeke hogy lássa a feliratot 😛
So cry me a fuckin river, bitch!
SPIGLER!!!!!
Jah es vegre kiderult a macis dolog.
Es aszonta nekik hogy csak a jokat vittek el... szal aki megmaradt rosz..
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Careful what you look for. You just might find it.
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
2x07
Ezúton is szeretnék gratulálni a fordítónak a gyors és igényes munkáért! <#eljen>#eljen>
Nem ingem, nem gatyám, de volt már jónéhány ilyen tartalmú hozzászólás, hogy ti. "neki 4-re lejön ftp-rõl és végre meg tudja nézni", stb. Meg volt rengeteg off, a jóbarátoktól kezdve a kodekekig meg hogy "neki nincs hang". Szerintem az általatok kifogásolt hozzászólás ezek fényében bõven belefér.
Careful what you look for. You just might find it.
Ha ez a rész neked unalmas volt (számomra csomó fontos dolog kiderült, ami miatt nekem magasan a legjobb részek között van), akkor minek nézed? Szerintem az "átlag" epizód ennél unalmasabb...
Miért ne lehetne 20 éves egy kés? Azt egy katona is magával hozhatta régen, nem biztos, hogy ez azt jelenti, hogy 20 éve ott vannak. Lehet, hogy csak 16 éve vannak ott és akié volt, az már akkor 4 éve birtokolta 😊)))
van egy 4. logó is a repülögéproncs oldalán asszem az elsõ részben látni, amikor Walt sétál és a háttérben a repülõ - már amivel lezuhantak...
Nem túl nagy de SPOILER!!!
Ez a Darhma egyik logója a 6ból. Tehát a cápa is az õ mûvük. De ezt lentebb kivesézték. Eddig személy szerint három logót szurtam ki. A Desmond bunkerében lévõt, az Ana-ék bunkerében lévõt és ezt a cápásat. Onnan lehet tudni h 6 darab van, h egy videófilmbõl, amit Jack-k megnéznek a bunkerba, közlik h 6 bunker van a szigeten.
Szval Libby, azt mondta Michael-nek, h 23-an élték túl a zuhanást.
A temetkezéses jelenetnél tisztán látszik h 16-an vannak még. És 7 sír van.
Ekkor már 3-ukat elvitték az "Others"-ök. Az ugye 16+7+3=26, még ha a két megölt "Others"-t is bele számoljuk (valószínüleg õket is eltemették) akkor is 24 ez a szám. Nathan-t is le lehetne húzni, csakhogy nekem az jött le, hogy egyedül Ana tudta a valóságot róla, Libby nem. De lehet h elmondta és akkor télleg 23. Na jól elbeszélgettem magammal.
Viszont nagy kereskgélés után találtam negítívumot! Kate már két rész óta nem szerepelt! (na jó eccer nyujtózkodott a háttérbe...) Ez türhetetlen. ha ez így megy tovább nem vagyok hajlandó nézni ezt a sorozatot!😄
Szerencsére nem így fog tuvább menni, ugyanis a s02e09 címe ez lesz: "What did Kate" (Mit tett Kate). Szval az én igényeim is ki lesznek elégítve... Na télleg elég lesz már belõlem.
Én most néztem meg a 2x2 epizódot, szóval egy kicsit le vagyok maradva. De feltûnt valami. Lehet, hogy kidumáltátok már, nem olvastam vissza. A lényeg, hogy van egy jel a vízben elúszó cápán:
Mi az?
Ellentétben Libby-vel, aki egy erõszakos qrva!!! És még csak megse mentette a csajt.
Így akartam írni:
Ellentétben Libby-vel, aki egy erõszakos qrva!!! És még csak meg se mentette a fószert, csak mégegyszer megkínozta a lábával, ráadásul szemrebbenés nélkül.
Bocsi, késõ van és sokat töröltem az elõbb vissza.
Most néztem a 7-est, nekem nagyon tetszett, fõleg az h legalább olyan jó volt az eleje mint a pilot. Nagyon király az elsõ 7-8 perc. De egyébként is nagyon pörög végig a rész... Rengeteg kérdést felvetett bennem ez a rész és szerencsére ismét kaptunk egy két dologra választ is.
1. Honnan tudták az "others"-ök h lezuhantak? Akkor csak õk csináltak valamit!
Csak tíz perc kellett Nathan-nek h odaérjen! Ráadásul szisztematikusan vitték el az áldozatokat! Ezek szerint Claire-t is így szemelték ki? Ott miért csak õt mikor itt 10-esével vitték õket? (Nah, oké elõször 3-at majd 9-et). Jaj, az a papírfecni...
2. Nathan, Ethan... még hangzásra is hasonló!
3. Hetekig gondolkodtam régen, hogy Boone vajon kivel rádiózott... Pedig én már azt hittem jön a segítség, de hát sebaj...
4. Tudjuk kié a maci! Viszont a bunker ajtaján ismét ki volt írva, hogy karantén. Egyértelmû szerintem, hogy az "Others"-ök a fertõzöttek. És mint a macis példából megtudtuk terjed is a kór, mert valahogy terjesztik! Ez alapján, bocsi, hogy ezt mondom, de Charlie és Claire is lehet fertõzött. Elég sanszos lehet sztem.
5. A Bicskás dologra csak annyit tudok mondani, h macijuk is van, ilyen alapon bicskájuk is lehet az amerikai hadseregtõl. Az már nyugtalanítóbb h 20 éves a kés. Szvsz a francia tyúk csapatából is lett valaki "others" (vagy ha jobban tetszik fertõzött) és tõle van.
6. A végére vártam volna egy csavart, mondjuk h a Michael látja a fiát pár "others"-szel és rájuk lõ Ana, csak aztán ugye Shannont találja el. Azt viszont továbbra is tartom, h Walt nem "Other", hanem kb. olyasmi mint a jegesmaci amit Boone beképzelt. Mindenesetre így is jó volt a vége.
+1. Vajon most az iraki kihallgató tiszt vagy a drobális állat feka nyer verekedésbe? (mert Ana-t Mr.Eko sztem megvédi.) Bár sztem nem lesz nagy balhé, szétszedik õket. Mindenestre kezd felpörögni a dolog, egy dolgot hiányoltam mindössze a flashback-et, de aztán rájöttem h az egész rész egy nagy flashback!!! Mindenestre szerettem volna többet megtudni Ana-ról, egyre szimpibb a csaj. Ellentétben Libby-vel, aki egy erõszakos qrva!!! És még csak megse mentette a csajt. De visszatérve ha lett volna flashback akkor 60 perces lett volna az epizód, és nem 45. Bár... van itt valaki, aki bánta volna ezt?!
U.I.: Gondoltam írok egy két sort...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.