22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Hunnenkoenig
    Miert kellett neki letesitenie?
    Van eleg penze. Egyszer elrepült oda es az ott levö tudosokat, akik ki tudja kinek a megbizasabol figyeltek ki tudja mit, lefizette, hogy ha valami van, akkor elöször öt hivjak...

Bar mondjuk nem ugy nezett ki, mint valami jol berendezett kutatoallomas.

En elöször azt hittem, ezek is valami lezuhant repülöben vannak.
    Az az egy arva PC eleg gyikul nezett ki, de telefonvonaluk legalabb volt...
  • PiszkosFred
    Mázlista vagy, így legalább kevésbé fogod várni a folytatást.
  • Hunnenkoenig
    LOL
  • IMYke2.0.0.0
    Felőlem mehet a hőbörgés, de engem nem hatott meg ez a dupla rész.
    Talán azért, mert előtte két sorozat záró epizódját is megnéztem, és azok sokkal-sokkal jobbak voltak. Ha vaalkinek mond valamit: Prison Break...
    Az a "csavar" pedig kifejezetten nevetséges votl számomra, hogy a valamelyik póluson vagy annak közelében [értsd: Északi v. Déli Sark] lévő figyelőállomás(t azért létesítte a gazdag kiscsajszi, hogy) figyeli az elektromágneses kitöréseket és így találja meg Desmond-ot... mert, hogy erre fogják kivezetni, szerintem tuti.
    Az egész el volt nyújtva, simán belefért volt 45 percbe.

• Thomas Hangmen
    Szasz!
    Figyu ezt:
    Dharma Hanso Classification

ha volt már akkor boccs
  • mukika
    hát jah. az lett volna a legnagyobb csattanó, ha a kulcs elfordítása előtt azt mondja, hogy "Szeretlek Kelvin!" :DDDDd
  • LasDen #6883
    Megnézte milyenek vannak neki......adott voolt a lehetőség.......
  • mizso676
    Arra gondolsz, hogy lehet, nem csak alul volt lukas az a nadrág? :))
  • Hunnenkoenig
    Nekem az ötlött az agyamba, hogy Desmond 2 evig volt összezarva a szakallassal. Azok vajon mennyire kerültek közel egymashoz? :-)))
  • mukika
    lesz. elvileg szeptembertől.
  • Hunnenkoenig
    LOL
  • Dave9214
    3. évad lesz?kb mik9ortol?
  • mizso676
    Lehetne egy "olyan" rész is, végül is Others-ek, azaz "mások" :)
  • mukika
    nekem egyből feltünt.

kép
  • mizso676
    Egy nagyon fontos dolgot még senki nem írt meg: amikor térdelnek bekötözött szájjal, és felemelik őket, Russzó :) lánya (?) először Kate mellét fogja meg :))
  • LasDen #6874
    hát arra jók voltak, hogy a népet teljesen bebolondítsa és minden számot ezzel hozzanak össze...........
  • PiszkosFred
    Van egy ilyen ötlet, a nemzetközi vizeken olvastam, hogy ez a mágneses akármicsoda álcázóberendezésként (valamiféle "cloaking device", mint a scifikben) funkciónál, ezért nem látható a sziget sem műholdról, sem radarról, stb. Nem vagyok szaki ezen az elektro...stb területen, majd valami fizikus elmagyarázza, hogy ez lehet e, vagy eleve téves az elmélet. ;]

Egy dolgot még most sem értek, a számokat. A "diliházas" Hurley mellett az ürge, akitől lenyúlta a számokat, ő vajon hogy fog kapcsolódni a dolgokhoz. (nekem sántít az a magyarázat, amit ott kaptunk, miszerint hallotta a "tengeren") Meg minek egy számsor egy szellőzőnyílás oldalára? stbstb... Nem tudom eldönteni, hogy easter eggek e ezek, hogy a népet lekösse, vagy a végén ez is egy nagy egész része...
  • WTH
    Ja, szvsz az sem akármilyen csavar, hogy Michael-nek volt B-terve is. És hogy az others-ek a suttogók a jelek szerint - azt hittem, az egy másik bagázs lesz.
  • WTH
    Hát igen, meg az is kiderült, hogy azért nem ők az emberiség utolsó túlélői - ilyen teóriák is voltak.
  • WTH
    Nekem elegem lett Locke-ból, remélem, nem élte túl.
  • WTH
    Legalábbis, a jelenlévők közül igencsak ő volt a főnök. Látszott, hogy az ál-szakállas is fosott tőle.
  • TNormi
    ÉN KÉSZ VAGYOK ENNÉL JOBB BEFEJEZÉST ÉVADNAK HOVA? :)Az kész volt amikor megtalálták a kis füzeteket amiket a csőrendszer kidobott ! mennyi volt aztamindenitt! az a 4 lábujj sem semmi "most nem tudom mit tatrsak aggasztóbbnak azt hogy hiányzik a szobor többi része vagy hogy 4 lábujja van" eccerűen nem találtam szavakat !!! Nagyon jó lett és annyi mindent függőben hagytak !!!
  • FLeK0
    http://www.usanetwork.com/series/the4400/
  • kill3r22
    mi az a 4400??? leirnád nekem bövebben?
  • Hunnenkoenig
    Itt mindent leirhatsz. Mi mindannyian betegek vagyunk.
  • magus
    hehe enis atlantiszra gondoltam^.^ (nem mertem leirni, hatha csak en vagyok ilyen beteg^.^)
  • Tschabi
    Ez tényleg k. kemény volt megint. Az évad közepén kissé leült a sorozat, de itt a végén rendesen odapakoltak a készítők.

A szobornál arra gondoltam, hogy Atlantist találták meg.
  • DJviolin
    Sziasztok!

Ebben a részben derült ki a legdurvább spoiler, miszerint a földön vannak a többi valós emberrel egy térben, csak egy szigeten. Régebben mentek itt valami találgatások arról, hogy egy másik dimenzióban vannak, vagy meghaltak mind. Mostmár tudjuk, hogy nem.

(mellesleg a nagy hévben úgy látom mindenki elfelejtette használni a spoiler tagot. :) Tudom, én se használtam. :) )
  • Hunnenkoenig
    Igen en is ugy voltam a vegen mar, hogy bazeg, ennek mikor lesz vege?

Vagy 5 olyan jelent volt, ahol azt hitted, na ez mostmar a befejezö nagy durranas volt.
  • kirol
    Hú bammeg, iszonyat durva volt. Direkt nem néztem az időt, és gondoltam itt lesz vége, mármint a kulcs elfordításánál, de nem, aztán amikor jack és Kate egymásra nézett, gondoltam na majd akkor most. És nem.

Azt hittem, van náluk egy pót vegyver és elkezdenek lődözni.
    Az a magabiztosság, hogy úgyse találnak vissza, meglepett egy kicsit. Meg amúgy is, ki a francot érdekli a helyes irány.
    2005-öt vagy talán 2006-ot is írnak már a sorozatban. Műholdakkal úgyis megtalálnak egy hangyát is, nemhogy egy szigetet.
  • quack
    nagyon durva volt ez a rész, ellehet rajta csámcsogni nyáron :D

remélem a desmond - locke - eko trió összes tagja nem veszett oda, mert ők 3an voltak a legérdekesebbek sztem....
  • 1Obi1
    Hehe, sztem nem is hasonlít rá:)
  • FLeK0
    nem ő az..
    Alex Petrovitch (Man #2), Len Cordova (Man #1)
  • LasDen #6856
    Szerintem ez már felesleges bonyolítás.............ő az és szvsz semmi jelentőságe nincs, mert az egy mozdulattal lerombolnan mindent, amit eddig összehoztak és az egész menne a süllyesztőbe........
  • sadvagabond
    de.az ő.
    kérdés,van ennek valami oka,vagy csak épp nem volt kéznél színész?
  • Hunnenkoenig
    Hat majd a 28. seasonban kiderül, hogy Jacknek van meg vagy 5 ikertestvere, akiket a születesükkor szetszortak a vilagban. Semmi különös...

Neha valoban ugy nez ki, mintha ö lenne.
  • 1Obi1
    Matthew Fox -->Jack... :)
  • Hunnenkoenig
    Ja mar megvan
  • Hunnenkoenig
    Ki a hocipöm az a Metthew Fox?
  • Szolnokboy
    már nem azért de a szemüveges tag tuti nem Matthew Fox