Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
www.armed-assault.hu
Marha érdekes volt a 7. rész most még több kérdés merült fel bennem 😊. Láttátok azt a kést a csajnál amit az egyik "oders"-tõl nyúlt le? US Army volt ráírva... 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Miért? Azok csak találgatások voltak... 😊
Durva lesz a folytatás, azt hiszem... 😊
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Hát a hét találgatásai után meglepett a vége...sõt inkább csalodtam :o
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Te jó ég... Megnéztem a 7-es részt...
Komolyan ez a sorozat annyira jó, hogy nem találok szavakat rá!
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Azt, hogy hallucinálnak pl: az megmagyarázható az erõs elektromágneses sugárzással, mert ekkor az agyhullámok különösen viselkednek, hiszen ezek is csak elektromos jelek.Ilyenkor az agy olyan képeket is közvetít, ami nem valóságos,de az ember annak éli meg.Márpedig a szigeten nagyon erõs az elektromágnesesség!!
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
viszont gondolom már meggondolták magukat. ezt nagyon régen nyilatkozták, azóta pedig Dunán is sok víz csorgott le.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
http://www.prisonbreak.atw.hu
sztem ha nem is feszegetik a témát, sem mondott volna senki semmit.
én pl nem idegenkedem ezektõl a misztikus dolgoktól, ahogy még sokan mások sem.
A 2x03-ban teljesen világosan kifejtik hogy az egész Dharma projekt erõsen építkezik a parapszichológiára is. Namármost a Walt jelenség is ebbe a kategóriába tartozik (nevelõpapi is elmondja ezt ugye Michael-nek hogy fura dolgok történnek a gyerek közelében néha). Hol van abban a racionalitás?
Át van szõve ez az egész sorozat jó nagy adag miszitkummal. Nincs itt helye a józan észnek (és lehet hogy a magyarázatoknak sem lesz)
Meg ugye a nanorobotok sem olyan mindennapos jelenségek a tudomány mai állása szerint 😊
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Ebasztam a nick képemet....:( Az élet egy halálos betegség,senki sem éli túl.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Careful what you look for. You just might find it.
Careful what you look for. You just might find it.
So cry me a fuckin river, bitch!
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.