Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szentem rohadt szar es unalmas volt ez a 7.resz

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

fifi
nem fogják...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

nehéz lett volna nem észrevenni, mivel mondta is a csaj 😊. nem volt rossz ez a rész, csak hát bizonyos korábbi szálak erõsen el vannak hanyagolva. ez így tényleg kitart 10 évig is...már ha nézni fogják addig

www.armed-assault.hu

SPOILER

Marha érdekes volt a 7. rész most még több kérdés merült fel bennem 😊. Láttátok azt a kést a csajnál amit az egyik "oders"-tõl nyúlt le? US Army volt ráírva... 😊

és az kit érdekel hogy te mit irogatsz, ha jól tudom ez egy lost fórum és a lost-al való élményemet közöltem, a másik meg hogy nem is neked írtam szóval fogalmam sincs mirõl beszélsz.

Egyik havernak sincs hangja a hdtv-snél. Please nekem is küldenél privit?

Privi visszaírtam, azzal futnia kell.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

gee21
fehéry: www.divx.lap.hu
tegyél fel codec packot
és lesz hangja
meg legujabb xvid codecet

fehéry
gyerekek,még mindíg nincs meg a BS playeren a hangja a HDTV-snek, nem tudtok megoldást?

Szikla

fifi
<#lama>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

IMYke2.0.0.0
Most õszintén: ez kit érdekel?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

áhhh áhhhh még fél óra és lenn van áhhhh 😄

Azok voltak de azért nemhittem h mégse az lesz... 😊
PyRex
SPOILER:

Miért? Azok csak találgatások voltak... 😊
Durva lesz a folytatás, azt hiszem... 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

SPOILER

Hát a hét találgatásai után meglepett a vége...sõt inkább csalodtam :o
Sephi
FAXT CSAK HOUNAP TUDOM MEGNEZNI!!!1

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sorozatot csak publikusrol szedem, sajna nemtudok minden egyes letoltest visszaosztani. 😞

FtranX
én is megnéztem 😊

ez egyre jobb! 😄

PyRex
ÁÁÁÁÁÁAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGHHHHHHH!

Te jó ég... Megnéztem a 7-es részt...
Komolyan ez a sorozat annyira jó, hogy nem találok szavakat rá!

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Van egy ilyen VCD (otthon meg tudom nézni a pontos nevét) player abba beteszed és lesz hangja. Ilyen volt már korábban is.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Papirzacsi
Belenéztem az elsõ 1 percbe... paszeg feliratot vki, paszeg!!!

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

A büdös anyját, nagyon keményen indul a 2x07! Most várhatok estig hogy hogyan folytatódik mert mennem kell melózni.😞 Ha ilyen az egész akkor az egyik legjobb epizódot tisztelhetjük a személyében.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Racionalitáshoz visszatérve...
Azt, hogy hallucinálnak pl: az megmagyarázható az erõs elektromágneses sugárzással, mert ekkor az agyhullámok különösen viselkednek, hiszen ezek is csak elektromos jelek.Ilyenkor az agy olyan képeket is közvetít, ami nem valóságos,de az ember annak éli meg.Márpedig a szigeten nagyon erõs az elektromágnesesség!!

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

fehéry
gyerekek a BS playeren nem jön a hang mit tudok vele csinálni?

Szikla

fehéry
Lime-n is van2-07

Szikla

publikus torrentrõl is szedhetõ
Csacsi
Oks...már olvasgattam utána...értem a dolgot.....bár nem tudom miért küzdök...2 felé már fent lesz ftp-n is...és úgyis csak otthon tudm megnézni 4 után....de ez akkor is mindig bennem van, hogy legyen már itt a gépemen 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

fifi
ha nem tudod, akkor tök mind1, mert nem fogsz bejutni...

Csacsi
Mi az a BH? Ha nem publikus...jöhet privátban is 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

fifi
BH-n vam 2X07 már...

Csacsi
Hmm...nforce-on még semmi hír... 😞

min ahogy én sem idegenkedem a misztikumtól, sõt.

viszont gondolom már meggondolták magukat. ezt nagyon régen nyilatkozták, azóta pedig Dunán is sok víz csorgott le.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Ez mindennel igyvan, ezert is szentsegtores animet pl angol szinkronnal nezni. Viszont a Lost magyar szinkronja pocsék aki nem szeret olvasni az javaslom baratkozzon meg a gondolattal. :>

Moti! Az sajnos annyira rossz, ho szerintem senki se akarja ezzel a magyar szinkronnal nézni...Neked is inkább eredeti hanggal javaslom. A félre fordítások miatt (850es járat, ami azért súlyos) és a lost karaktereinek annyira jellegzetes (pl Jack, Sayid, Lock...), hogy ezzel a szinkronnal, sokat veszít varázsából...sajnos

http://www.prisonbreak.atw.hu

fifi
a racionalitást a készítõk hangsúlyozták, nem mi találtuk ki.
sztem ha nem is feszegetik a témát, sem mondott volna senki semmit.
én pl nem idegenkedem ezektõl a misztikus dolgoktól, ahogy még sokan mások sem.

Hagyjuk már a racionalitást!

A 2x03-ban teljesen világosan kifejtik hogy az egész Dharma projekt erõsen építkezik a parapszichológiára is. Namármost a Walt jelenség is ebbe a kategóriába tartozik (nevelõpapi is elmondja ezt ugye Michael-nek hogy fura dolgok történnek a gyerek közelében néha). Hol van abban a racionalitás?

Át van szõve ez az egész sorozat jó nagy adag miszitkummal. Nincs itt helye a józan észnek (és lehet hogy a magyarázatoknak sem lesz)

Meg ugye a nanorobotok sem olyan mindennapos jelenségek a tudomány mai állása szerint 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Mayday
Sehonnan.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Moti HUN
hello! bocsi nem tudjatok honan tudom letolteni az elso evadot magyarul ?

Ebasztam a nick képemet....:( Az élet egy halálos betegség,senki sem éli túl.

Mayday
Vagy elsullyed, es a nehany tulelo kiuszik egy masik szigetre? 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

nanobot?? Az meg micsoda?

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Aztan a hajo elsullyed es meghal mindenki 😊

Az lenne az igazi csavar. ;D

Mayday
LOL, mekkora szemetseg lenne mar 😊 Van mondjuk 37 kerdesunk, amire kivancsiak vagyunk, es egyszercsak megtalaljak oket, hazamennek, happy end, mi meg lesunk ki a fejunkbol 😊)))))))

Ezt fejtegettem az elõbb, hogy kinek mi a racionális. A repkedõ nanobot kicsit necces, de nekem még belefér. Nem számítok ennél sokkal értelmesebb magyarázatokra. <#vigyor0>

Careful what you look for. You just might find it.

Könnyen le lehet zárni a sorozatot. Egynap jön egy hajó és felszedi õket. 😊
Tényleg és a repkedõ nanobotok mitõl racionálisak?

Tisztában vagyok azzal, hogy a készítõk nyilatkozták. Ki is zártak bizonyos teóriákat, szerencsére. A kérdés az, hogy kinek, mi a racionális, meddig racionális valami. 2891: ezzel a nanobot dologgal nagyon sok mindent meg lehet magyarázni!

Careful what you look for. You just might find it.

Csak akkor bizonyosodhatunk meg Eko-ról, amint elkezdjük az õ visszaemlékezéseit látni 😄

So cry me a fuckin river, bitch!

Nem biztos hogy az igazi Walt-ot látjuk, lehet hogy pl. a nanobot felhõ próbál így kommunikálni, akkor meg továbbra is lehet racionális vége. De ha elég sokat agyalnánk, valszeg még jópár "racionális" magyarázat összejöne.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

fifi
ezt a készítõk nyilatkozták anno...