Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

quack
2782?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Sziasztok!

Aki tudja honnan tudnék, torrentel vagy simán letölteni Lost SZINKRONOS
részeket, az kérem írjon az alábbi címre.

[email protected]

elõrre is köszi: Kalk
ha te mondod...<#mf2>

DJ Bee18
nem értem, az elsõ néhány részt még néha néha néztem, de már vagy 1 hónapja bele se néztem, meguntam biztos. Csak vajon sokan azért nézik, mert sok díjat nyert?? Mert ahoz képest sztem nem nagy durranás. Csak kicsit nagyobb a költségvetése a többi sorozatnál.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

fifi
remek...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Nem volt düh kirohanas, tanuld meg a smiley-k jelenteset. 😛
"Csak a feliratok.hu-n lehet jó felirat?"
Igen.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

PyRex
õõõ, lol? 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

petee
Torrent-rõl, egypár magyar oldalon fenn van az összes szinkronos rész.

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Sephi
megvan a 6 -os resz!!!!1

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sziasztok!

tudna valaki segíteni abban, hogy honnan tudnám letölteni a szinkronos részeket?

Köszi: kalk
Köszi szépen! És nem értem ezt a düh kirohanást? Csak a feliratok.hu-n lehet jó felirat? Nem hinném!

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Csak a sajat velemenyemet kozoltem. Tehat: en csak a "hivatalos" feliratokhus feliratot vagyok hajlando emberszamba venni. 😄DD

Nem neked ajánlottam 😮 és csak segítteni akartam, bocsesz 😊
IMYke2.0.0.0
Nagybetûûûû... <#banplz><#shakehead>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

quack
hát ez szopás :Ð

sayid kicsit bedurvult képet vágott a végén :Ð

Abbol nemkerunk 😄

lost.hu fórumában találsz felíratot :I
petee
Egy-két napon belül biztosan,szerintem a hétvégére kész lesz a nagy érdeklõdés miatt. Nézzegesd a !Feliratok.hu-t!

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Bocs, lehet ezt nem ide kellene de az új részhez mikorra várható felirat?

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

FtranX
na ez egy jó rész volt.

IMYke2.0.0.0
Hú bazz, ez a rész durva volt... a vége fõleg!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Arról, hogy most melyik csajsziu hal meg, az elsõ évadról beszélgettek vagy a másodikról. Mert ha elsõröl, akkor nothing. Ha meg a másodikról, akkor nekem is újat mondtatok. :-))

IMYke2.0.0.0
Tudom, hogy mirõl beszélek. Éppen ez a baj - a csajszi ott marad, míg a gép felszáll, - hõsnõnk megmurdelni látszik - hõsünk meg bánatba süllyed... a zegész film erre az egy jelenetre lett kiélezve. Már akkor lehetett tudni, hogy ez lesz, amikor a komplexumba mentek.

PyRex
mondtam, hogy ne olvasd el... <#nemtudom>

Fingod sincs mirol beszelsz. Aki ismeri a tortenet az nem lepodik meg rajta. Amugy meg szo sincs onfelaldozasrol. A 3. reszben kiderul 😛

IMYke2.0.0.0
Mi volt benne "rulla"? Az, hogy a csaj volt a végén az istenkirály önfeláldozó? Nemá!

Emlékszel: a telekinetikus energiájával a gépet õ emelte ki a hó fogságából... brrrrr.

Masodik nagyon rulla volt.

Sephi
Nah akkor innen mar nem olvasom amig kerem nem lattom.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

IMYke2.0.0.0
A 2. rész gány volt... a 3-ast illene jobban megcsinálniuk.

X-Men 3 😊
Alig varom.

NAGYON SPOILER

Annyit mondtak, hogy egy ribi hal meg, és egy másik lotyó öli meg. Ha jól értem a jenkiket 😊 ez valami félhivatalos kiszivárogtatás volt, gondolom, hogy mindenki marhára várja az epizódot, ne pártoljanak el a sorozattól a 3 hét szünet miatt. Ami Shannon-t illeti, azt csak kitotózták, valahol korábban én is írtam, hogy miért õ tûnt esélyesnek. Válasz Nyirinek Shannon-nal kapcsolatban: lehet, hogy nem kapta meg az általad említett szerepet, viszont szerepel a The fog (2005) c. filmben, szóval ebbõl is vágták, hogy otthagyta a Lost-ot, ki kellett írni.

Careful what you look for. You just might find it.

Csacsi
Asszem most estig nem fogom látogatni ezt a topicot, nehogy megtudjak vmit 😊 A fene egyen meg titeket, akik már látták, nekem már itt lapul vinyón, de csak otthon tudom megnézni 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

IMYke2.0.0.0
Mi az az "X3"? <#confused><#nemtudom>

SPOILER

Onnan hogy a csaj a forgatas kozben ugy tunt szerepet kapott az X3-ban ami miatt lemondta a Lost-t, emiatt kiirtak. De a vegen nem kapta meg a szerepet.

IMYke2.0.0.0
Nanemmmmáááá... fákk... még nincs meg a 6. rész... máris el vagyok keseredve!

IMYke2.0.0.0
Nem mondod... <#zavart2><#bee1>
Olvasd el MÉG EGYSZER az alábbi mondatomat! Talán leesik, hogy mire gondoltam... ha nem, akkor baj van nálad... <#hawaii>

PyRex
NAGYON SPOILER, TÉLLEG NE OLVASD, CSAK HA MÁR MEGNÉZTED A 6-OS RÉSZT!!!:

Honnan a faszomból tudták ezt elõre a külföldi fórumokon, hogy Shannon hal meg és úgy, hogy egy másik p*csa öli meg???

PyRex
A LOL az egy csapatnak a neve, akik tvrip-eket gyártanak 😊

SPOILER!

Na megnéztem a 6-os részt, hát mit mondjak, a vége nagyon durva lett 😞((((

az a hülye aki hétröl hétre szolgáltatja nekünk a tv-ripeket a leadás másnapján kurva jó minõségben !<#banplz>

IMYke2.0.0.0
Azon a "LOL"-on mindig nevetnem kell - ki az a hülye, aki ilyen névvel látja el a TV-ripeket... <#mf2><#vigyor>

Csacsi
2005-11-10 TV-Rips Lost S02E06 *HDTV* *XViD* LOL 25x15 MB

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

quack
amerikai central idõ szerint este 9kor kezdõdik abcn

nem mondunk semmit ! wehehe....most komolyan tényleg jobb ha magad nézed meg, hidd el

Heló!
Engem az idegesít, hogy senki nem mond el semmit a másiknak! (Még csak az elsõ évadot láttam)
Érdekelne, hogy mikre derül fény a 2. évadban, illetve elmondja-e Hugo, hogy honnan ismerõsek a számok?
Mayday
Meg nem.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

S02E06. rész tölthetõ már?

SPOILER
Szerintem a francia nõ is esélyes. Õ is túlélõ, ha nem is arról a géprõl.

PyRex
SPOILER:

Szerintem meg pont Rose hal meg szegény. Hogy miért? Mert mindenki arra vár, hogy találkozzon a férjével... És rá senki sem számít, mert - bár alapszereplõ - de mégsem volt eddig túl sok dologban része. És szerintem ha õ hal meg, akkor nem is tragikus halála lesz, hanem valami véletlen folytán. Mittudomén: beveri a fejét, vagy hasonlók. De ne legyen igazam!

SPOILER

Nézd, ha elfogadjuk, hogy nõ, akkor nincs nagyon más. Rose-nak egyesülnie kell majd még 😊 Bernard-dal. Sun-nak Jin-nel. 😊 Kate alap szerintem, hogy kell. Lehetne még esetleg Claire, de akkor az a majom Charlie nevelné a gyereket? Vagy esetleg ez az új gázsi, aki folyton fegyvert fog mindenkire. 😊

Careful what you look for. You just might find it.

IMYke2.0.0.0
Figyelem, élményrontó hozzászólás következik!:

Pont Shannon?! Azért, mert egy kis rinyagép volt az elejétõl még nem kellene kiírni a sorozatból - kell egy ilyen "plázacica" is a szigetre, aki majd hú de nagy változáson megy keresztül és valami sorsdöntõ dologban lesz szerepe...!
Meglepne, ha õ lenne a leggyengébb láncszem...