Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja honnan tudnék, torrentel vagy simán letölteni Lost SZINKRONOS
részeket, az kérem írjon az alábbi címre.
[email protected]
elõrre is köszi: Kalk
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Csak a feliratok.hu-n lehet jó felirat?"
Igen.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
tudna valaki segíteni abban, hogy honnan tudnám letölteni a szinkronos részeket?
Köszi: kalk
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
sayid kicsit bedurvult képet vágott a végén :Ð
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Emlékszel: a telekinetikus energiájával a gépet õ emelte ki a hó fogságából... brrrrr.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Alig varom.
Annyit mondtak, hogy egy ribi hal meg, és egy másik lotyó öli meg. Ha jól értem a jenkiket 😊 ez valami félhivatalos kiszivárogtatás volt, gondolom, hogy mindenki marhára várja az epizódot, ne pártoljanak el a sorozattól a 3 hét szünet miatt. Ami Shannon-t illeti, azt csak kitotózták, valahol korábban én is írtam, hogy miért õ tûnt esélyesnek. Válasz Nyirinek Shannon-nal kapcsolatban: lehet, hogy nem kapta meg az általad említett szerepet, viszont szerepel a The fog (2005) c. filmben, szóval ebbõl is vágták, hogy otthagyta a Lost-ot, ki kellett írni.
Careful what you look for. You just might find it.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Onnan hogy a csaj a forgatas kozben ugy tunt szerepet kapott az X3-ban ami miatt lemondta a Lost-t, emiatt kiirtak. De a vegen nem kapta meg a szerepet.
Olvasd el MÉG EGYSZER az alábbi mondatomat! Talán leesik, hogy mire gondoltam... ha nem, akkor baj van nálad... <#hawaii>#hawaii>
SPOILER!
Na megnéztem a 6-os részt, hát mit mondjak, a vége nagyon durva lett 😞((((
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Engem az idegesít, hogy senki nem mond el semmit a másiknak! (Még csak az elsõ évadot láttam)
Érdekelne, hogy mikre derül fény a 2. évadban, illetve elmondja-e Hugo, hogy honnan ismerõsek a számok?
Szerintem a francia nõ is esélyes. Õ is túlélõ, ha nem is arról a géprõl.
Szerintem meg pont Rose hal meg szegény. Hogy miért? Mert mindenki arra vár, hogy találkozzon a férjével... És rá senki sem számít, mert - bár alapszereplõ - de mégsem volt eddig túl sok dologban része. És szerintem ha õ hal meg, akkor nem is tragikus halála lesz, hanem valami véletlen folytán. Mittudomén: beveri a fejét, vagy hasonlók. De ne legyen igazam!
Nézd, ha elfogadjuk, hogy nõ, akkor nincs nagyon más. Rose-nak egyesülnie kell majd még 😊 Bernard-dal. Sun-nak Jin-nel. 😊 Kate alap szerintem, hogy kell. Lehetne még esetleg Claire, de akkor az a majom Charlie nevelné a gyereket? Vagy esetleg ez az új gázsi, aki folyton fegyvert fog mindenkire. 😊
Careful what you look for. You just might find it.
Pont Shannon?! Azért, mert egy kis rinyagép volt az elejétõl még nem kellene kiírni a sorozatból - kell egy ilyen "plázacica" is a szigetre, aki majd hú de nagy változáson megy keresztül és valami sorsdöntõ dologban lesz szerepe...!
Meglepne, ha õ lenne a leggyengébb láncszem...