22323
-
#6729 Az egyik az hogy honnan, a másik meg az hogy melyiket mert lehet külön külön is a két részt, meg egybe is!!! Melyikhez lesz hamarabb felirat??? Ha tudna valaki válaszolniazt nagyon megköszönném!!! -
ruma #6728 Honnan szeditek? Mert a mininova-ról iszonyatosan lassan jön....:( -
#6727 Hát ennek is eljött a vége.(szezon)
Csak legyen hamar felirat. -
#6726 igy van pont ezt a teoriát akarták a készitök lerombolni..reméljük igy is lessz -
#6725 én arra gondoltam hogy ha belengondolsz forumokban miket irkáltak megoldásként?...álom meg ilyenek..erre volt válasz a készitöktöl ez a rész....
de majd meglátjuk de egy ekkora sorozatot csak nem rombolnak le ilyen hülyeséggel..ez nem a Mátrix...:) -
#6724 Pont hogy nem, szerintem. Pont azt a célt szolgálta, hogy lássuk, nem ilyen bugyuta "Dallaszos" megoldás lesz a vége. Egyébként Buffy 5-6. szezonjában is volt egy ilyen rész, amikor a történet szerint egy diliházban volt kényszerzubbonyban Buffy anyánk, és azt hitte, hogy ő a vámpírvadász, és ezeket a történeteket láttuk hét szezonon keresztül. Aztán persze helyre lett rakva a dolog ;] Dallasban még elment Pamela álma, de ott is csak azért, mert a nép vasvillával és molotovkoktéllal követelte vissza Bobbyt, és az életüket köszönhették a készítők annak, hogy visszaírták.
Szóval a Hurley féle diliház meg álom rész - szerintem (!) - pont ezt a fajta ötletet akarta kiírtani véglegesen. De persze majd kiderül.
Ha erre gondoltál népbutítás alatt, akkor sorry, félreértettem ;] -
#6723 sztem a Hugos rész csak népbutitás volt :P -
vera13 #6722 Nem hinném, hogy diliházban vannak, de ezt sem tartom elképzelhetetlennek. Volt szó mesterséges álomról is. Lehet, hogy a sziget olyan, mint a Kocka, tele csabdákkal és próbákkal, amiket ki kell állni. Talán csak néhányan élik túl. Ami mostanában felötlött bennem, hogy a többiek a Dhramától jöttek. Pszichiáterek, orvosok, ápolók...stb., persze ez nem magyarázat arra, hogy a csaj-aki elvileg Rousso lánya-miért van olyan sok éve velük. Talán ők is ottragadtak a szigeten? Vagy még további hosszú éven át tanulmányozniuk kell azokat az embereket, akiket a Dhrama odaküld különféle eszközökkel (pl.: repülőgépszerencsétlenséget vagy hajókatasztrófát idéz elő). Persze a kísérletezőket és alanyaikat is életben kell tartani, ezért küld a Dhrama léghajókkal kaját. Ha meghalnak néhányan, az csupán elkerülhetetlen baleset. -
#6721 Olvasta egyebkent valaki ezt a LOST konyvet? Ilyen szinfalak mogott cuccos. En tegnap vettem meg, de persze meg szinte bele sem volt idom kukkantani. Kivancsi vagyok, lesznek-e esetleg uj informaciok, esetleges celzasok benne. -
Larvin #6720 hát ha megbízható a forrás, akkor a szál elvarrva -
Larvin #6719 Én is remélem, hogy nem ez a szitu, mert azt már ellőtték a harcosok klubjában és nem volna eredeti, de, ha mégis az lenne, akkor a flashback-ek elvisznek az igazság felismeréséig azaz 1x csak kiderülne szép lasan, hogy ki hogyan került a diliházba :) de hangsúlyozom, hogy én is dremélem, hogy nem ez a szitu -
Larvin #6718 akkor jó, már attól féltem vmi filmes baki, de akkor csak én tévedtem -
#6717 Annak a Hugo-s resznek a kapcsan mondtak a keszitok, hogy NEM lesz ilyesmi megoldasa a sorozatnak! -
#6716 ezesetben mi értelme volna a flashbackeknek? -
#6715 Annak csak a neve volt Arzt, ami németül valóban orvost jelent :) -
#6714 ja de, de akkor is ő tünik fel, és ő okoskodik. és ő akkor sem Bernard. -
#6713 Aki meghalt az nem egy tanár volt? -
#6712 tévedsz, mert az a fogorvos az első szériában meg is halt. és az nem Bernard volt... -
Larvin #6711 Nég valami ami kicsit megkavart, de lehet tévedek, most nem tudom lecsekkolni, de hátha vki igen, szóval úgy rémlik mintha az első sorozat 22-ik részében amiben építik a tutajt feltűnne (az építkezésen) az a kotnyeles fogorvos akit csak a második sorozatban fognak megismerni (a fekete csajszi férje) kicsit képzavar, de lehet tévedek (remélem tévedek) -
CsőKujts #6710 "Na akkor keverek az állóvizen...." Ezt szerintem nem én írtam. :) Legközelebb pedig hülye kérdésekre ne válaszolj. De ha már megteszed mindenképp használd a válasz ikont. Thx. Peace! -
#6709 nem hiszem, hogy így lesz.
szerintem elbaszták régebben ezzel a sok fura dologgal (füst, látomások).elég lett volna a dhramás titokzatosság a sorozatnak.bár ha egyszer összefut a 2 dolog akkor és normális magyarázata lesz akkor ok. -
ruma #6708 Hát úgytűnt hogyüres a hajó, de lehet rosszul láttam...az is lehet hogy azon jön Desmond. passz...még 1 nap és megtudjuk.. -
#6707 Hát szerintem este az égvilágon semmi nem fog kiderülni, hanem még bejön valami nagyon ütős dolog is, mint annó 1 végén a bunker. Az egyik tuti a hajóval lesz valami. Szerintem valaki ismerős lesz a hajón. -
Egerwin #6706 Hát remélem nem szanatóriumban játszódik, mert akkor egy nagy baromság és az fix, hogy többet nem is nézném, ha kiderülne. -
#6705 Megtehetik. Max tobbet nem fognak dolgozni a teves szakmaban (persze csak ha a lincselest tuleltek) ;] -
Larvin #6704 Szerintetek kizárt, hogy tényleg egy szanatóriumban játszódik az egész?
Mert ugye amikor Hugo történetét láttuk, megjelent Libby is mint kezelt beteg. Mi van, ha tényleg csak egy bolondokházában vergődnek és az utsó rész utolsó pár percében megmutatják az ésszerű magyarázatokat egy ápoló szemszögéből aki egy másik dimenzióban látja a történteket? A harcosok Klubjában volt hasonló koncepció.Ennek az elméletnek csak az a bibije, hogy akkor hogyan csinálnának belőle 3 sorozatot. -
nimfas #6703 Csak arra írtam, hogy valaki kérdezte, hogy miért kísérleteznek Walt fattyúval.... észlény :-P -
Larvin #6702 nekem miért nem műxik ez a dharmás óra?
mi kell hozzá, hogy menjen?
(az alkalmazás inicializálása nem megfelelő) -
Owned #6701 Jó persze hogy relative,nem is érdemes ezen gondolkozni,vitatkozni ugyis egyértelmü hogy azért ők vannak a listán mert az évadzáróban a főszereplőkkel kell valami érdekes dolognak történnie... -
WTH #6700 "Hát ez, hogy ki a jó ember ez relative"
Így van. A listán szereplők közül egyébként Kate és Sawyer minden, csak jó ember nem.
"Jó a Dharmás kísérletekhez esetleg"
Szerintem is ez a pálya.
"Az viszont érdekes ha Henry-t Locke-ért küldték akkor ő hogyhogy nincs a cserealapban"
Henry eléggé hazudós. -
#6699 mert őt el kellett engednie mikinek, meg is tette -
CsőKujts #6698 Amúgy a medve az szerintem már a a szalagról kiderül amit összeragaszt Eco meg Locke... -
CsőKujts #6697 Hát ez, hogy ki a jó ember ez relative.. Elvileg ha itt a törvény mércéjével mérnénk az embereket akkor Eco a legnagyobb gonosztevő életfogytiglan a minimum ami járna neki, szerintem gyereket is ölt... Azt mégis azt mondják jó ember. Fene tudja.
Szerintem amúgy nagy kamu az egész. Valószínű Walt is kell nekik és eszük ágában sincs odaadni ennek a hülye Michaelnek. Szóval amit végülis mondani akartam az az, hogy a jó embert azt idéző jelbe lehet tenni. Jó a Dharmás kísérletekhez esetleg. Az viszont érdekes ha Henry-t Locke-ért küldték akkor ő hogyhogy nincs a cserealapban. -
CsőKujts #6696 Ti mit néztek amúgy? Ha ez csak rémlett az elég szégyen. :)
Olyan dologról beszélsz ember ami nyilvánvaló. Ha 600 szor nem volt erről szó a sorozatban akkor egyszer se... -
#6695 Winnie (vagy valaki, aki esetleg tudja!
Lehet tudni mar valamit a magyarorszagi (elso evad) dvd megjeleneserol? Ki fogjak adni, ugye? TV sorozatnal mennyi "atfutasi ido" van, amig a TV utan dvd megjelenes lehet belole? -
nimfas #6694 Akkor csak jól rémlett a dolog :-) -
#6693 pedig ez lesz sztem, a madarban szinte biztos vagyok... meg ha jol emlekszem Walt neveloapja is valami ilyesmik miatt mondott le rola vegul -
#6692 A medve mar meg lett magyarazva, ha csak spoilerkent is. A neten keringö kep, amin le el van magyarazva az ajtora rajzolt abra, annak a szövegeböl kiderül, hogy a medvek genetikai kiserlet alanyait kepeztek (mint a capa is valszeg, bar az mas kategoriaban szerintem)
Tehat szamomra logikus, hogy nem walt idezte meg öket, csak veletlen volt, hogy a comicban is jegesmedve volt.
Paranormalis jelensegeket siman elbir a sorozat, mivel azert fekete füstöt meg halott apukakat nem nagyon lehet tudomanyosan megmagyarazni.
Ha meg ilyen "en is be voltam szervezve es csak tetettem, hogy meghaltam" meg "haha, csak hasonmas" stilus jobban artana a sztorinak, mint egy paranormalis jelenseg.
De ez csak az en velemenyem. -
#6691 Ha képbe jön az "idézés", akkor asszem lőttek a sorozatnak... Mert onnantól mese az egész, jöhet piros köpeny és S betűs tornamez is...
Mintha olyat nyilatkoztak volna a készítők, hogy midnenre normális választ fogunk kapni, nem lesznek ufók, meg trollok, sem pókemberek. Lehet hogy van képessége, ezt aláírom, de ha ő miatta jelent meg a madár, vagy a jegesmedve, az nagyon de nagyon nagy öngól lenne. Szerintem. Ha megérezte esetleg, vagy ilyesmi, az oké, médiumok és egyéb látnokok mindig is voltak, de olyan aki odateremt/idéz egy medvét vagy madarat a materiális világba, na olyan nem. Kivéve Rodolfot, de az öreg mindig mondta, hogy "Vigyázat, csalok!" ;] -
#6690 Bakker csak 2 percel hamarabb írtad be, mire bepötyögtem addigra a te üzid már bent volt De a gondolat ugyanaz