22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • ruma
    Hát ez az újabb promó nagyon komoly, aztán hogy a rész is ilyen izgalmas lesz...majd meglátjuk, de nagyonjónak ígérkezik, Desmond visszatér a Hatchbe...:)
  • seriesfanatic
    Szerintem egyértelmű, hogy miért kellett nekik Walt meg hogy miért kísérleteznek rajta a >>KÉPESSÉGEI<< miatt (aztán persze lehet hogy nem). Volt az első évad valamelyik részében egy flashback amiben egy madaras könyvet lapozgatott és akkor rámutatott egy nagyon ritka madárfajtára ami hirtelen (merő véletlenségből) nekicsapódott az üveg ajtónak, aztán még ott voltak a jegesmacik amiket szerintem ugyancsak Walt idézet meg valahogy. Szerintem komoly szerepe lesz még a harmadik évadban, de majd kiderül.
  • Owned
    Elég sok furcsa dolog volt mint pl.az incidens a jegesmedvével,a madaras ügy az egyik flashback-ben(épp egy madárfaj kipusztulásáról,haláláról olvasott amikor egy ugyanolyan madár nekikenődött az ablaknak..)de furcsa volt még az is amikor a távozása előtt odament Lockehoz és azt mondta hogy:"Ne nyissák ki LOcke bácsi,ne nyissák ki"...holott ő nem is tudhatott a hatch-ről!
  • nimfas
    Na akkor keverek az állóvizen.... Waltnak volt vmi fura megnyilvánulása még talán az első szériában. Akkor tűnt fel nekem, hogy nem egy hétköznapi srác... volt vmi megérzése, meglátott vmit előre. Tényleg nem emlékszem, amúgy meg már letöröltem a régi részeket... úgyhogy mindegy :-) Vki nem emlékszik rá???
  • Owned
    Hát én már nem értem hogy mit akarnak "others"-ék,hiszen régebben még azt mondták hogy nekik a jó emberek kellenek de ez a most elvonszolandó emberek alapján megbukik(bár valószínű hogy inkább a csapatot akarják megbontani a kulcsemberek elvitelével..bár hugo...nem tom...)...őszintén szólva én azt hiszem ,hogy csak össze-vissza kamuznak nem áll szándékukban az igazság közlése hiszen így sokkal jobban össze tudják zavarni a szigeten élőket(meg persze a nézőket is)az hogy mi az igazi indítékuk,szándékuk azt nem lehet tudni(persze még jó ideig nem is fogjuk megtudni mert igy legalább tovább tudják nyujtani a témát)mindenesetre én azért remélem hogy kiderül vmi az évadzáróból róluk...
  • PiszkosFred
    Jack még érthető is, hiszen ő a doki, kiesése nagy veszteség lenne. De Kate és Hugo? Se nem potenciális ellenfelek, se nem valami "szakik". De majd kiderül... ;]
  • Owned
    Nos az tényleg érdekes hogy mért pont őket akarják hiszen még nem is felenek meg a "kritériumnak"("nekünk csak jó emberek kellenek",vagy vmi ilyesmi)hiszen Kate és Sawyer nem épp a jóság mintaképe.!
  • PiszkosFred
    Hát, el tudnék képzelni egy "Robinson Requiem" remaket, csak most mondjuk a szigetlakókkal, illetve a "főhőssel". Tízensok éve várom már, hogy egy hasonló túlélő játék megszülessen, de nem volt szerencsém egyhez sem, amely akár csak meg is közelítette volna e klasszikust. Ha ilyen lenne, elsőként venném meg, és javasolnám Imykének is. De félő hogy ez megmarad álomnak ;]
  • Owned
    Én is kiváncsi vagyok a Lost játékra bárki-bármit is mondd!

Persze még bármi lehet de az Ubisoft egy olyan kiadó/fejlesztő akitől még szar játékot nem igazán láttam ellentétben rengeteg jót viszont igen(Prince Of Persia,Splinter Cell sorozat,Far Cry stb.)és még a "filmből játék" alapon készült King Kong-ot is sikerült nagyon jó játéknak elkészíteni nem csak egy ujabb marketingfogást akartak hanem egy igazán jó játékot....persze sorozatokkal más a helyzet azt persze sokkal nehezebb játékba építeni(főleg a Lost esetében)de mindenesetre én nem ugy várom a játékot hogy "Hé ugyis szar lesz!!".Remélem hogy a közeljövőben több infot kapunk róla és így kiderülhet mire lehet számítani..én mindeneserte bizakodom!
  • vera13
    Alig várom a szezonzáró epizódot! Izgalmasnak ígérkezik. Spoiler... Csodálkoztam azon, hogy Walt életben van. Vajon miért kísérleteznek vele? Amikor találkozhatott az apjával, azt kiabálta, hogy ez az egész csak színjáték, a többiek nem azok, akiknek mutatják magukat (de ezt már a 15. részből is sejteni lehetett, amikor Kate-ék megtalálták a rongyokat és az álszakállt.)
    Az sem világos, hogy miért éppen azt a 4 embert kell Michaelnek magával vinnie. Velük is kísérletezni akarnak? A vérmintájukra van szükségük? Hurlyt leszámítva talán Kate és két lovagja :) veszélyesek lehetnek számukra, Hugo pedig azért lehet fontos, mert szoros összeköttetésben áll a számokkal. De ennek a fejtegetésnek semmi értelme, mivel ezzel az erővel Sayidot, Locke-ot és Mr Eko-t is odarendelhették volna, hogy gyorsan és egyszerűen megszabaduljanak tőlük. Valami összekötheti ezt a 4 embert, és egyáltalán nem biztos, hogy meg akarják ölni őket. De az utolsó részben valaki biztosan megsérül. Egyébként a hajó, ami a sziget felé közeledik tuti, h nem Michaelé, az angyon gagyi megoldás lenne.
  • Slash89
    Engem mindenesetre érdekelne a Lost játék. Kíváncsi lennék arra, hogyan néznek majd ki a játékban a szereplők számítógépes grafikával. Remélem fog menni a rusnya gépemen. Már nagyon várom a szerdai finálét. Másnap első dolgom lesz megnézni. Én is remélem hogy Locke hamar magához tér, eddig ő volt a legjobb túlélő közöttük.
  • Lasagne
    áhhh legyen már szerdaaés remélem igazán izgalmas szezonzáró lesz
  • Rebelliouss
    Számomra Locke karaktere nagyon tetszett...egy titokzatos csávó volt, akinek nem voltak eleinte problémái, és örült annak, hogy a szigeten lehet, mert csoda és érdekes dolgok történtek vele, és ezeknek akart utánna járni, kereste a kalandot...hitt a sorsban, és úgy gondolta, hogy okkal kell itt lenniük. Mindenki bajára tudott megoldást, úgymond belelátott mások agyába. Ennek ellenére az uóbbi részekben csak szenved és teljesen ellentétesen cselekszik az előző részekhez képest, emellett feltárták múltbéli problémáit, és egyre inkább egy unszimpatikus szereplőt kovácsoltak belőle, aki már szarik mindenbe, és kezd megőrülni a többiekhez hasonlóan...ez az ötlet nekem nem nagyon tetszik, és remélem a következő évadban ismét e régi Locke lesz majd a képernyőkön (még nem tudjuk mért nem volt tolószékben)....
  • ancsie18
    Valaki utána tudott már járni, hogy melyik az a bunker, amelyiket Micheal a Dharmásoknál látott? Én megnéztem a jelet, próbáltam a 17. részben a falon megtalálni, de olyan kivehetetlenek az ábrák...
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ha a magyarokon múlt volna, akkor abból is készült volna...
  • PiszkosFred
    De hát könyörgöm, erről szól a világ ;] Bosszantó, és megmosolyogható a dolog, de tudod, ha nem lenne rá igény, vagy nem hinnék hogy igény van rá, akkor nem is csinálnák. A Familia KFTből miért nem készült játék? ;]
  • IMYke2.0.0.0
    Nem is fogom. Csak szomorú újfent szembesülni azzal, hogy a PFM mindenből hasznot akar kisajtolni...
  • PiszkosFred
    Ám mint sok dolog az életben, ez sem kötelező, nem muszáj megvenni ;]
  • IMYke2.0.0.0
    Úristen... a pénzfaló marketing gépezet beindult: a pénzünkre apellálnak újfent...
  • Csacsi
    LOST játék

A legtöbb film alapján készült játék a megjelenést követő három hónapban a legkelendőbb, szemben egy TV sorozattal, mely akár hat hónapig is a felszínen tarthatja a terméket - állítja Pascal Bonnet az Ubisoft amerikai licenszelésekért felelős vezetője. A Touchstone Television-nel kötött megállapodás értelmében a francia kiadó az ABC Lost c. sorozatából készít videojáték - sorozatot - és valamikor 2007 karácsonyán jelenteti meg az első részt PC-re és konzolokra egyaránt.
    Jelenleg a sorozat készítőjével, J.J. Abrams-szel és a teljes kreatív stábbal, producerekkel közösen dolgoznak a történeten, ezt követően pedig a játékban szereplő színészek kiválogatása lesz a következő lépés.

Forrás : Hardwired.hu
  • PiszkosFred
    Ezt már a BSG (is) eljátszotta a season 1 végén, talán frappánsabb megoldást választanak az érdeklődés és a hype fenntartásához a szünet idejére. ;]
  • seriesfanatic
    Tuti meg fog halni valamelyik főszereplő, vagy legalább súlyosan megsérül és csak a 3. évad elején derül majd ki hogy túl éli-e
  • vadtapir
    Köszi :)
  • vadtapir
    Köszi :)
  • kill3r22
    én is rohadt kiváncsi leszek....csak aza baj h melo miatt most pont csak rákövetkezö hétfön lessz meg..mi lessz velem addig áhh megörülök :(
  • PiszkosFred
    Ez a mozdulata (szettart karok meg nezes a semmibe), mar a masikban is felvillant. meglatjuk, a kepen nincs nyoma vernek (mar amennyire ki lehet venni ilyen minosegbol;] De mar csak 4 nap, es kiderul.
  • magus
    najo kezdek megorulni, valahogy csak kibirom mig kijon a final uhh de varom mar
  • rage
    SPOILER !!!!

Ebben az előzetesben úgy néz ki, mintha Kate-et eltalálná egy golyó.
  • WTH
    Nagyon sok fontosnak tűnő kérdést nem tesznek fel az egész sorozatban. Ez már csak egy ilyen cucc.
  • WTH
    6588-as hozzászólás.
  • kill3r22
    Én innen szedtem!
  • LasDen #6658
    hát én szerdán nem ülök le a TV elé megnézni a LOSTot mivel nincs ABC-m........
  • vadtapir
    Hali nem tudjatok honnan tudnam leszedni a szerdai reszhez a magyar feliratot?
  • kill3r22
    hogy lehet elmennteni a videot a youtuberol?
  • PiszkosFred
    SPOILER

Vagy 90 perc, nemtudom pontosan, en 90nek ertettem. De ha 108perces szakaszokat nezzuk, akkor talan lehet igaz a 90. Mondjuk Locke megiscsak szetveri a gepet (esetleg az elso probajat megakadalyozza Eko, de az oreg ravasz am, ne feledjuk;]), ergo nincs mar lehetoseg a gombot nyomogatni, es mondjuk ezt 100-90 perc korul teszi. Ekkor Eko futhat, es keltheti a panikot, mondvan nincs tobb gomb, nincs tobb ido, nincs bruszvilisz aki megmentsen, itt az armageddon... ;]

ui: az biztos, hogy az ABC emberkei tudnak promokat gyartani, le a kalappal elottuk.. Aki ezek utan nem ul ott szerdan a teve elott, az vagy hulye, vagy komaban fexik valahol...
  • magus
    akkora segg ez a Michael, az egesz sorozatban az az egyetlen egy mondatot nem teszik fel sohasem, hogy : "mi folyik itt?"

mellesleg akar 10 evados is lehet a sorozat ha ilyen tempoban meselik, es szinte minden szereplo okkal van ott.

(szerintetek amugy rendben van az, hogy Michael megolte azt a 2 embert? Marmint ha ott vannak akkor biztos h voltak tavlati terveik veluk, lehet h kicsit beragnak Michaelra emiatt)
  • LasDen #6653
    ha jól értettem azt mondja, hogy 19 perc múlva meghal mindenki........
  • Slash89
    Mit mond? Én nem értettem.
  • LasDen #6651
    azaz érdekes ami elején Eko mond Charlienak.........
  • MikX
    Érdekes...
    NA erre azért kíváncsi leszek...
    (bár minden részre az voltam eddíg :D)