22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Tschabi
    Ez a legújabb epizód .ts release-éből van. Tényleg többet foglal, mint 350mega...
    Aki egy kicsit türelmesebb, az megvárhatja a 720p-s XViD-es release-t, az csak 1.4giga.
  • FLeK0
    Ezzel az a gond, hogy azok joval kesobb jonnek ki, es en hajnalban alternativa nelkul az elbaszott XOR-t toltom le elsokent, es altalaban a proper valtozat se jon ki az alatt a 20 perc alatt, nem hogy ezek.
  • Phat Smoker
    végülis van ilyen, hogy 'Lost S02E22 Three Minutes 720p TS-hdforme' csak 3.86 gb, esetleg 'Lost 02x21 720p dd51 TS Lazy' "csak" 5.87 gb...a minőségért mindent!
  • Tschabi
    XOr LOL ...tökmind1. Elég gagyi release mind1ik, minimális minőséggel.

Töltsétek le a 720p-s, vagy legalább a HRHD-s részeket, aztán nem kell 5 megán veszekedni

spoiler

Ez egy amolyan átvezető résznek tűnt, aztán a végén váratlanul felbukkant egy vitorlás, ami kicsit bezavart.
    Az Eko szerintem is jó arc, de néha annyira debil, hogy csodálkozom, hogy nem szól rá valaki. Bár amekkora néger, lehet hogy én sem kötekednék vele.
    Ennél a mentőakciónál meg érdekes, hogy kihagyták Locke-ot, pedig a legerősebb csapattal kéne menni, ahogy Sawyer is megjegyezte cinikusan.
  • ruma
    mittomén...nekem nem volt bajom a XOR verzióval! Ennyi!
  • Phat Smoker
    akkor miért jött ki szerinted egy proper release ?
  • ruma
    Szerintem nincs semmi baj a XOr verzióval...

Jó volt ez a rész!

Igen szeretem énis Ekho-t, meg Sayidot...őt nem lehet olyan könnyen megvezetni...
    Majd most kiderül hogy milyen haditervet eszel ki...:)
  • fehéry
    letöltöd a Limewire-t és remek lesz!
  • gator
    fiuk nem tudtok adni egy linket honnan lehet letolteni a HDTV-LOL -os verziot?!
    Mert a mininovan meg a thepiratebayon csak a XOR verzio van fent ami allitolag xar ...
  • pedro870
    thx
  • FLeK0
    23
  • pedro870
    hány részes a második szezon?
  • FLeK0
    2-3 hete fejeztek be ezt az evadot, nyilvan tartanak szunetet
  • The FlashBack
    bizonyítsd be, valami hírrel:P
  • 1Obi1
    Dehogynem.
  • The FlashBack
    jó lehetett az éjszakád:P
  • FLeK0
    dehogy forgatjak
  • 1Obi1
    Uhh, mivel már rég forgatják a 3. évadot, lesz 3.évad...ÉS még csomó lesz...
  • mukika
    99% hogy lesz 3. évad. azért nem mondok 100%-ot mert lehet közben itt lesz a világvége... :O

azért nem csak az az egy szál maradt. van vagy 1000 elvarratlan szál, amiről szólhat még a sorozat. ki tudja, lehet 7-8 év múlva is itt fogunk beszélgetni.
  • kolp
    mennyire biztos hogy lesz 3. évad( esetleg 4.?)???
    ha lenne 3. akkor az miről szól? már csak dharmás rejtély maradt, hogy mit is csinálnak valójában.
  • precision
    nem akartam én senki sem "baszogatni"
    amugymeg lehet a sorozatról beszélni...de megint csak azt tudom mondani, hogy spoiler makro, vagy ha lusta vagy rá akkor csak simán odaírod hogy spoiler és mindannyiunk életét megkönnyíted
    de végülis ez egy forum azt csinálsz amit akarsz, de nem csak énszerintem hasznos a spoiler használata, nem véletlenül tették be a makrok közé... de ha te nem vagy hajlandó használni akkor ne használd, nem akarlak meggyőzni semmiről

ne vitázzunk erről többet, felesleges.
  • Hunnenkoenig
    Ez az egesz szarsag csak azt eredmenyezte, hogy senki sem ir semmit, nehogy veletlenül leflameljek spoiler miatt.
    Ha mar a sorozatrol nem lehet beszelni a sajat topikjaban, akkor legalabb egymast basztassuk... gondolom ez lehet a kiindulopontjuk.
  • Hunnenkoenig
    Elsösorban el sem kene kezdeni.
  • Phat Smoker
    a XOR verzió a xar verzió, felirat pár nap múlva várható
  • TNormi
    Mi az a XOR verzió?
    Angol vagy magyar felirat van már az új részhez?
  • FLeK0
    ha annyira nem erdekel, akkor neked sem kene allandoan visszairogatni, mert tenyleg ovodas szint.
  • Hunnenkoenig
    /ovodas mod on

Mindig ök kötekednek es kezdik ujra

/ovodas mod off
  • brucelee
    Zárjuk már le egyszer s mindenkorra ezt a spoileres dolgot, ha valaki még nem nézte meg az aktuális részt, akkor ne jöjjön a fórumra addig még meg nem tette ezt. Én is csak annyira néztem fel szerencsémre, hogy ne az XOR verziót töltsem le. Mást nem néztem meg.
  • Hunnenkoenig
    Levalasztottam...

Amugy mit tudtal meg belöle, amit eddig nem tudtal, vagy sejtettel?
    Max annyit, hogy jurtataboruk van (amit Michael ugye mar megmondott), meg hogy Walt nem boldog.

Eddig is tudtad, hogy anluk van Walt, most max annyit tudtal meg, hogy valoban meg is jelenik ebben a reszben, de erre is lehetett szamitani evadzaraskor.

Szoval nem kell a mübalhed mert engem meg az nem erdekel.
  • precision
    engem nem...sajna
  • mukika
    már szombat legkésöbb lesz magyar szerintem. legalábbis így szokott lenni... :)

#6536 - engem a vonal megállított szerencsére...
  • precision
    még angol sincs...
    amugy hétfőn már tuti lesz magyar, szerintem
  • gator
    ööö mikor lesz kesz az uj reszhez a magyar felirat ?
  • precision
    aah, legalább a megjelenés napján odaírhatnád azt az apró szót hogy spoiler...nem szakadna le a kezed elhiheted... igen tudom, nem érdekel a 'spoiler-filozófiád'...
  • kcsaba78
    Hol van az a kint?

Cs
  • Hunnenkoenig
    megjelent a PROPER-LOL aminek jo a minösege.

---------

Hat bazeg, snecik ezek, de nagyon.

Michael egy faszkalap. Az othersek jo emberek nem lehetnek, mert a francia tyuk lanya is csak kenyszerböl van velük es walt sem latszott igazan boldognak.

En biztos nem tettem volna ugy, ahogy mondjak.
    Leigertem volna a csillagokat az egröl, aztan mikor visszertem Jackekhez, elmondtam volna mindent a többieknek, aztan bemasiroztam volna a jurtataborukba es szetlöttem volna azt a köcsög fejüket, akar kik is legyenek.

Eko nagyon melyertelmü dolgokat tud mondani. Imadom a csavot. Kezd az egyik legjobb karakter lenni. Keveset beszel, de akkor mond valamit.
  • Phat Smoker
    végülis csak az utolsó 3 perc a xor ..izé xar ;-)
  • FLeK0
    Nagyon gyenge a kepminoseg egy hosszabb reszen at.. Ezt a xor teamet el kene tiltani mar, annyi szart adtak ki iden.
  • IMYke2.0.0.0
    Tudtommal semmi baja sincs.
  • 062020
    Ne a XOR verziót töltsétek le