Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
valtsatok mar meg mashol a vilagot most nem azert.

Mayday
Namarmost, hogy kicsit ON legyek, mikor is lesz a kovetkezo epizod? Jovo heten mar, igaz?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Nálam az arany középút a magázódás-tegezõdés között az az MP3-ban hozzáférhetõ telefonhívás, ami több társával együtt valami kábeltv-s hibabejelentõ üzenetrözítõjérõl származik. Gondolom sokan ismerik a sorozatot, ezek között van egy nõi hang, aki a következõképp szólítja meg a derék TV-s munkásembeket: "Tisztelt f*szlengetõk!"😊)

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

esetleg megtalálták az arany középutat:
pl. -Helló cimbi, hozna nekem egy kis kókuszdiót ? 😊

IMYke2.0.0.0
Hát, reméljük, hogy tényleg olvassák - mert <én se nézem, csak itt olvastam> a beharangozókat is elqrják rendre... s tévedés ne essék, azokat itthon szoktak készíteni, függetlenül az eredetiktõl.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Akkor micsoda? Csak úgy odahánytál valamit? Egyébként meg a #2578-ban is kisbetûvel kezdted a mondatnak tûnõ "izét", úgyhogy neszójjábe.😊

De hogy a sorozatról is szó legyen nagyritkán, mintha többen nehezményezték volna hogy az RTL-es szinkronban magázódás megy (nem tudom, nem nézem ott). A tegnapi beharangozóban már keményen tegezõdtek, lehet hogy olvassák a topicot?😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

IMYke2.0.0.0
Minden leírt mondanivaló mondat... <#eplus2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

fifi
Egyik sem volt mondat, tehát:nyasgem... 😄DDD

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Mondatot nagybetûvel kezdünk és írásjellel fejezzük be, láma!😊))))

lehet offolni, bármirõl csevegni itt ? az tökjó 😊)

fifi
ja: LeJJebb

még mielõtt én is megkapom

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
valaki majd jelezné privátban, ha a kéretlen nyelvtanórának vége, és az ifjú Grétsy Lászlók lejebb vesznek, és talán a sorozattal is fog foglalkozni a topik?

köszi

jesszus ! <#idiota> ez már egy kicsit azért súlyos

IMYke2.0.0.0
Ez a topik arról szól, amirõl az "itt lakók" írnak - szóval, ha most a gagyi, menõzõ, angolszász-utánzó rövidítésekrõl szól, akkor ez a téma...

de ez a 'Lost' topik, nem pedig az 'ékes anyanyelvünk' címû 😊

Mayday
Csak annyit mondanek, hogy tenyleg zavaro ezt a sok gagyi roviditest olvasni 😞

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Sephi
Jol meg kell oket verni es lekudeni a pincebe a fracba!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

magus
ah szulok mar lelottek ma delutan szinte az osszes poent az elso evadbol...

Dynamic
Nem érted.Ez egy ironikus megjegyzés volt.Magyarul: a topikok nagy százaléka valaminek a bírálatáról, kritizálásáról szól, de akkor ezeknek semmi értelmük-szerinted.
Sziasztok, itt egy érdekes cikk a LOST-ról.
http://www.egyetemibuli.hu/index.php/content/view/605/2/

http://tibor.szasz.hu - Webfüggőség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva

akkor miért kritizálod ki hogy ír ?

Dynamic
Ergo, a valamit/valakit kritizáló véleményeknek,topikoknak sincs létjogosultsága.
ne okoskodj már! nem mindegy az neked ki hogyan ír ? attól te még ugyanolyan okos maradsz! <#idiota>

Sephi
Szeretnek quack neveben elnezest kerni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

IMYke2.0.0.0
A helyzet az, hogy az általad utalt mondat vagy fél millió filmre utalhat...

Sõt, hétköznapi helyzetben - legtöbbször - ezt is mondják az amik, nem a "He is dead" -et...

quack
a 909-es South Parkban van egy kis utalás a Lostra (legalábbis nekem annak tûnt :Ð ), Butters leugrik a háztetõrõl, szétloccsan, mindenkire rémegy egy csomó húscafat, orvos odamegy a hulla maradványaihoz: "He didn't make it" 😄
(lehet h csak nekem tûnt "losztpoénnak" de röhögtem rajta :Ð )

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Sephi
Leloz

Papirzacsi
úgylátom a téma pont úgy járt, mint a 815 utasai.. LOST :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Sephi
Bazeg ez most helyesirasi forum vagy a LOST?

....

Dynamic
Most úgy sincs új rész<#eplus2>
Dynamic
És?Interneten már nem kell helyesen vagy normálisan írni?Úgy terjed a sok hülyeség, hogy rossz nézni.
Meg nem is igazán értem.Kicsit nevetséges, hogy valaki félodalas hozzászólásokat ír, de rövidítve ír le 1-2 amúgy is párbetûs szót, mert így 500 karakter helyett "csak" 498 kell írnia.
fifi
nem...

ez nem a Lost fórum, gyerekek ?

Dynamic
Oké, mondjuk soha nem szoktam csetelni és az im fórumot is csak a gumiból ismerem(egyszer megnéztem, na).De mivel mindig találkozom ezekkel a kifejezésekkel(már a zenei tv-mûsorok sms-eiben is) és szisztematikusan tinipicsák "szájából", ezért nyakam rá, hogy a fent említett helyek tobzódnak az "vok"-ozóktól, meg az "ien-oan"-ozóktól, ezért mertem írni.
IMYke2.0.0.0
Nem az a baj, hogy van, hanem az, hogy úton-útfélen ezt hallod...

IMYke2.0.0.0
<#nyes><#vigyor>

"fejletlen tinilányok"? Te nem voltál fiatal? 😊

Honnan tudod mi megy az im forumokon, és cseten? Csak nem "fejletlen tinilányokkal" idõzõl? 😄

Egyk meg amióta sms van, vok is van 😊

bocs az offért

http://www.prisonbreak.atw.hu

ez 2005, és az internet, nem az "álljunk meg egy szóra" 😊 szerintem...öö...illetve, szintem 😄

A "kultúr embereknek" itt a forumon ajánlom Patricia Wallace: Az Internet Pszihológiája c. könyvet.

http://www.prisonbreak.atw.hu

Sephi
Vaok :F

#2542: Elso evadot ense birtam h ne nezzem amikor kijon az uj resz, most se birom.
Viszont 24nel kenytelen vagyok megállni, mert azt csak egybe lehet. :]

#2543: Kulturemberek kozott nem. 😊
#2545: Szentem a "h" alias "hogy" nem ego. Francnak van kedve minden mondatba hogyokat irogatni.
#2547: Enis, a baj csak az h 😄 ez divat lett, mostanaba mindenkit "vok"ozni hallok még elobeszedben is. 😞

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

PyRex
Ez egy fórum, nem pedig nyelvtanóra. Nem kell mondent olyan komolyan venni.

szvsz 😊))))))))

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Hunnenkoenig
En mostanaban kezdem eszrevenni, hogy nem tesz nekem jot az sg...
Egyre többet irom azt, hogy "ba, be" a "ban, ben" helyett...

IMYke2.0.0.0
És okádok is ettõl... <#vomit>

Dynamic
A "vok" újabban a fejletelen tinilánykáknál divat.Nézz meg valami im fórumot vagy csetet.Tele van "vokozó" picsákkal<#vigyor1>
IMYke2.0.0.0
Az óvodások közt igen... kultúremberek között azonban égõ...
Ahogy ezek is égõk:
h = hogy
vok = vagyok
és társaik...

Szia Guara!
A kérdésedre a válasz az hogy magam töltöm le és írom ki a filmet, viszont a DVD lemezeket a www.rcdvd.tk ról rendelem. Szerintem nagyon jó oldal! Megadnád az email címed?
quack
a nemvan az menõbb :\\ 😞

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Sephi
En is fontolgatom hogy bevarom a masodik evad veget es akkor megnezem mindet de nem tudom....mennire fogom en ezt kerem birni.

"3 heting nem van uj resz" 😄D
Helyesen: 3 hetig nincs uj resz. 😛

Nekem fel év. 😛