41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
karajan #3829 remélem hamar elérhető lesz magyar mirroron, mint az eddigiek, amiér köszönet egyébként! azt kivárom inkább. -
#3823 Mihelyt élnek a linkek majd fél10kor, azonnal ;] -
csgj #3820 elnézést, akkor majd megpróbálom szépen ügyenes jól okosan kifejteni minden egyes apró picike hozzászólásomat -
HRaVeN1 #3819 csgj te nem tudod 1 kommentbe beleírni amit akarsz? -
#3818 Ha tudsz, akkor légyszí próbálj meg egy hozásszólásba több mondanivalót írni és ne így csináld. Köszönöm! -
Lyan Kyj #3817 Vmi varázslós lesz^^ Mindjárt meglesz! -
csgj #3816 megvan csak segg vok -
csgj #3815 ja sorry -
csgj #3814 őő... hogy töltsem le? ezen nincs download -
Johny Killer #3813 miért te nem szeded le??? -
#3812 Majd meséld el milyen. -
csgj #3811 köszi -
csgj #3810 ja -
csgj #3809 az már tegnap fent volt -
#3808 itt -
csgj #3807 de hát az még csak a 6 napos -
Johny Killer #3806 dehogynem!! a ElderScrolls.com-on4!! -
csgj #3805 HOL VAN? -
csgj #3804 hol látod te? -
csgj #3803 nincs is -
#3802 Off.
Most nem a bill es eger dolgara ertettem a Sony "fullenteset". -
csgj #3801 na cool
-
Johny Killer #3800 az új videó kinn van!!! -
#3799 Jó is, KH mester sok energiát feccöl bele ;] -
csgj #3798 jakuza ez naon jó -
#3797 Az úgy van hogy az X360 csak a billentyűt támogatja játékok alatt. Azt is csak csetelésre lehet használni.
A PS3 viszont teljes támogatást ígér. A játékoknak támogatniuk kell a kontrollert és a bill+egér kombót is. Legalábbis ezt állította a Sony pár hónapja:P -
#3796 No hiszen.
Akkor megint van miert mergelodniuk a konzol fanoknak.
(Hamar a PS3al jo nagyot hazudott a Sony) -
#3795 Amugy esetleg, ha vannak itt olyan bameszkodok akik nem ismernek ezt az oldalt,
http://www.rpgvault.hu/ javaslom figyelmukbe, hiszen altalaban a ra erdemes RPG-k megjelennek az oldalon sok-sok interju kep es egyeb anyag formajaban. -
csgj #3794 fú, maga a honlap naon hangulatos, jól megcsinálták -
#3793 Az tán valami extra - ultra pack -ban, a 747 booing implantált seriaról nekem sincsennek infóim. -
#3792 Arról volt szó, de megint csak az lett a vége, hogy alig egy-két játék fogja támogatni az egér/bill kombót. A legtöbb megmaradt kontolleresnek. -
#3791 Nem tudom.
De nem arrol volt szo, hogy a mai hype konzolokat minden foldi joval ellattak ? (bill,eger stb)
Ugy hallottam meg repulot is lehet beloluk aplikalni.....
A kovetelmeny csak az volt, hogy emeleten lakjon a tulajdonosa. -
#3790 Egyenlore csond van vele kapcsolatban semmi konkretum nincs meg a hivatalos honlapjan sem. -
#3789 Mondjuk a Xkokszon körülményes lenne a kontrollelel suhingatni, szal remény ok. Van valami leírás a harcról? -
Thanatos #3788 nem te leszel az egyetlen ;) -
#3787 tényleg juteszembe, volt egy The Roots nevű cucc is, az eltűnt a süllyesztőbe vagy mi van vele. Az is ígéretesnek tűnt -
#3786 Vigyazz ezzel mert jon hegyesre koszorulkt fogakkal mindjart DonnieBrasco es a torkodnak ugrik, ha ilyeneket mersz allitani.
Mondjuk ezt mar megtettem en is az MW topicban, egybol ugrott is a csontra. :P -
#3785 Már az, hogy konzolra is jön feltételezi az egyszerűbb játékmenetet nem? -
#3784 Minek? Izgat a dolog? -
#3783 Hat ez elegge az RPGk eve lesz.
Jon meg az NWN2,Witcher,Gothic3,Dragon Age es meg ki tudja mi.
Szoval csak ki tudod valasztani kozuluk a neked megfelelot.