41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#4408 Váháá megnéztem a videot és kicsit behaltam :D
Ez most akkor full max grafika mindennel, max AA és árnyékok és MINDEN MAX 1024*768-ban?
És ilyen kis gépen ilyne jól megy? Hihetetlen...Akkor ha jól megcsinálom nálam árnyékok + AA nélkül futni fog medium/highon :D
Jee most boldog vagyok, hogy menni fog :) -
#4407 akkor ezt figyeld!
Oblivion mobiltelefon verzió trailer!:) -
#4406 Köszi újfent. ;] Te sem unatkoztál ma, jobbnál jobb linkekre bukkansz... -
#4405 JÖJJÖN MÁÁÁÁR!!!!!4
[megin ráhozta valaki a rohamot :D] -
#4404 Már csak egy hétig. Aztán eltűnik mindenki játszani ;] -
haxoror #4403 Ezt a "kibaszást" skííízofrén leszek!
Eddig király ez a hónap
-
Newfronter #4402 Viszont ebben a német videóban, amikor meglátjátok az estét, az valami fantasztikus atmoszférát képes nyújtani, el se hiszem, hogy ez abból a vacakból fog jönni, ami tőlem balra van és zúg. :) -
#4401 Kösz a linket,innen legalább jön 300-al! -
zoenn #4400 Egy új magyar mirror [URL=http://www.gamekapocs.hu/hir/4128/Szombat+esti+dumaparti+-+Oblivion+Countdown+#5]a gamekapcson![/URL] -
homeless #4399 bazzeg dúrva gyorsasággal szállítjátok az újabbnál újabb infókat!:DD
thx. -
#4398 De te linkelted :-) -
#4397 nem én tettem fel:) -
#4396 Hála az égnek már..kössze :) -
#4395 ja -
#4394 Ezaza tesztelős amire a német oldalon várok már 1 órája? -
#4393 német videó -
#4392 Én inkább Patrick Stewardra teszem le a voksom. :-)
Mondjuk ha az a karakter szerepel benne akinek Sean Bean adja a hangját, akkor eléggé spoileres videó lett. -
#4391 Mindegy 2 nap nap múlva úgyis mindenki megtapasztalhatja :)
Nekem az lesz az első dolgom, hogy elkezdem bejárni az erdőt és reggelig bolyongok majd benne :D
Aztán hajnalba betántorgok a városba a helyi tavernába aztán iszok azt lesz valami :)
Dejó lenne már :) -
#4390 Én is imádom! -
#4389 Olyanok már voltak a többi videóban, vagy írott sztorikban, ez a száj-hang szinkronizálás meg a játszható fajok "bemutatása" időszerű volt, ha jobban belegondolunk. -
#4388 Csak jobban vártam vmi tolvajosdit vagy felfedezőutat vagy kocsmás kiruccanást vagy ilyesmis videot. -
#4387 Sean Bean isten, a legjobb feature a játékban az ő hangja ;] -
#4386 Komoly?? Bazz akkormeg mit várok rá??? Aszittem csak egy hentelős fps...ááh szar akkor nemis érdekel :-) -
#4385 azt ugye tudod hogy ez egy rpg?:D -
#4384 Részletkérdés. Mindkettő verzió ugyanannyira képes, csak a HDR/AA témában különböznek ami meg tényelg apróság. -
#4383 meg ugye ezek xbox360 videók -
GrimReaper78 #4382 OFF: Már hogyne lenne érdemes! Lovecraft egy zseni volt! -
GrimReaper78 #4381 Így mozgásban egy fokkal valóban jobban néznek ki a karakterek, ám az arcuk nem mozog, csak a szájuk. Ez főleg az orknál volt nekem szembetűnő. Na jó, meg pislognak, azért az is valami ;) -
Szeszmester #4380 OFF: Ha vkit érdekel a CoC háttere, olvassa el H. P. Lovecrafttól az Árnyék Innsmouth felett c. novellát! Érdemes. Meg a többit is :) -
#4379 Nagyon fincsi videó. Nem értem mi a bajotok a fejekkel úgy globálisan. A császár egy kicsit ráncos volt a német képeken, de azért a StarWars uralkodó után egész fiatalos és üde. :D Lehet a videóban még régebbi verzió, fene tudja. -
GrimReaper78 #4378 Azt írják, hogy a videó felvétele igencsak megizzasztotta a gépet, ergó a valóságban azért nem futott az annyira rosszul, mint amilyennek a videó alapján tűnik. -
csgj #4377 sorry, nem akartam megismételni -
csgj #4376 naon jó ez is!!! besz*rok! -
#4375 Köszi újfent, addolva a mirror ;] -
#4374 Baz*eg aszittem már az Oblivion...frászt hozod itt rám ember :D -
GrimReaper78 #4373 OFF: kijött NFOrce-on a másik Bethesdás játék, a Call of Cthulhu...
ON -
#4372 Ezek közül nekem is ez a kedvencem. :DD -
GrimReaper78 #4371 "I heard a rumour that you're an idiot. Any truth to that?"
ROFL :D -
Lyan Kyj #4370 Wow! Némelyiknek elég gáz feje van, de az artikulációk nagyon ott vannak!!!!! -
#4369 Ez a 3. napos video csak egy hülye beszélgetős video...áh...mind1 legalább nem annyira jó, hogy utána meg megin rámtörjön ez a beteges várás :)