41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#5092 Áh, nem lehet ezt a TESCS-t "tesztelhető" működésre bírni, mindenképpen kelleni fog a full. :-(
Mondjuk ha a játék nélkül semmit nem ér, akkor nemtudom miért nem a játékhoz csomagolták. -
#5091 ÍÍÍÍ de ratyi videó :(
(Amúgy köszi a mirrort!) -
#5090 no more threads about this game, untill its released.
-Thanks to the:
trollers
spammers
requesters
off-topic chatters -
#5089 volt vagy 10-12 amirol tudok :D -
Cassell #5088 Kiakasztottam a Keepsake-et az Nforce meg 5 percenként bekrepál megyek megnézem a Feri dossziét aztán holnap mire felkelek remélem fellelhető lesz... -
#5087 A fejlesztés elején volt szó róla, hogy a grafika elég "műanyag". Abban reménykedtünk, hogy ez a fejlesztés során kiforr és elmúlik, de nem így lett. -
GrimReaper78 #5086 Jaja, én is visítoztam a röhögéstől :DDDD
Kár érte... :(
Ráadásul abba is bepillantást nyert az ember, emnnyi FÉK rls-szel bepróbálkoztak. Iszonyat. -
#5085 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem, de ott van mellette, szal akkor is, meg ha semmit sem mutat, azzal is sokat mutat...szal erted ;] -
#5084 VEGRE KIJOTT ! IGEN ! :D -
#5083 iszonyat ami ott ment, sirva rohogtem a butasagukon :D -
GrimReaper78 #5082 Már megvan, miért halt be az NForce!
Emiatt:
2006-03-20 PC Game Rips Cabelas Outdoor Adventures (c) Activision
-
GrimReaper78 #5081 Az semmi, de a 119 oldalasra hízott poénbányát is bezárták :(
Pedig mennyit röhögtem rajta az utóbbi 2 napban... -
#5080 Mánemazé, de azt a 6 megát (TESCS) nem bírták rápaszírozni a dupla DVD-re? :P :))
DB -
#5079 Mar be is zartak :-) -
#5078 Köszönöm újfent minden látogató nevében, mindkét mirrort. ;] -
#5077 Uh, ez a TESCS elég sokáig pepecsel az erózióval. Nem lesz két nap összedobni az új területeket. :-) -
Johny Killer #5076 de a videó még nincsen kinn... :D :( igaz nekem már megvan, de sok szegény ember aki nem olvassa az SG-t... :D -
#5075 Kijöhetne már a rohattéletbeee -
#5074 "currently unavailable due to abuse" -
#5073 johat semmi gond, meghat vegulis lehet h masnak is ujdonsag meg... mindenesetre teny, hogy nagyon jo kepek ( ja, egyebkent meg oblivionhqn is kintvan kora delutan ota:P ) -
GrimReaper78 #5072 Ja, akkor bocs :( Délután nem voltam, aztán amennyire így hirtelen visszaolvastam, nem láttam rá mutató linket. -
#5071 :] mar csak par nap :P -
#5070 vót -
#5069 Jah...vannak dolgok amiket nem hajlandó használni, pl mindent. Kár, mert leteszteltem volna a gépemet. :P -
#5068 Vótmá?
-
#5067 ki lehet probalni mar, csak hat ugye a jatek hianyaban hianyosan mukodik, de az alap ahogy neztem, hasonlit nagyon a morrowind setjehez -
#5066 regi, mar kora delutan megnezte mindenki :] -
#5065 Köszi! Remélem hasonlóan működik mint a TES3CS, mert akkor egy kis minimális képet kaphatunk a grafikáról a gépeinken. :D -
GrimReaper78 #5064 Akkor még egyszer, nehogy a nagy rohamban kimaradjon:
OWNAGE KÉPEK!! -
#5063 nahát ehh.. ez szemétség :D:D -
#5062 Meg merik tenni, hiszen még így is rengeteg dolog van a játékban ;) -
Johny Killer #5061 van benne valami, de akkor sokkal kuszább lett volna hogy ha az enyémet is belevették volna... :D -
#5060 Nekem a spoiler azt jelenit, hogy elrontja a későbbi szórakozást. Már most látom, hogy mi fog történni. Nem lesz akkora katarzis, hogy "ótejóégmostmilesz". -
#5059 Jahh, ez a videó a rajongók túlfűtöttségét volt hivatott bemutatni... :D -
#5058 :D -
Newfronter #5057 Ez az új videó az agyunk állapotát jelképezte? -
#5056 Ebből túl sok spoiler azért nem vonható le. -
#5055 engem megérintett:) érted ancient evil nyomja az atomdurva kapunyitó spellt:) -
Johny Killer #5054 hát ez tényleg eléggé silány lett... ez a szíve a pokolnak, de akkor se ér meg ennyit... reméltem kapunk valami jó kis videót, erre "csak" ennyit kapunk...:( -
#5053 Gondolom egy portal, de mint countdown,...gyenge