41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#5052 Videóról: van egy sanda gyanum, hogy mi is akar lenni...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak nem a kapuk bezárásáért felelős torony aktiválásának voltunk tanui?
Kicsit most csalódtam a Bethesdában. Ez már a második spoileres videójuk. :-( -
#5051 hat igy kb meglepodtem.. 1.. 1.. 1 tuz.. vagy miez. :D -
#5050 Ez semmi :( -
#5049 thx :o) -
#5048 TES4 Oblivion Construction Set magyar mirror (Exe, 6,5 Mb) -
Johny Killer #5047 te egy isten vagy!!! nem is tudom mire mennénk nélküled... kööööösziiiii ;) -
#5046 ez a video nagyon szar, nincs benne semmi :D -
#5045 Én is így vagyok :), bár egy kis diablo a haverokkal jó lenne :) -
GrimReaper78 #5044 Na, EZT kukkeroljátok. Valaki már tényleg javában tolja az ipart... -
#5043 Nem lattam meg, csak olvastam az elso reakciokat. ;] -
#5042 Countdown 1 day video magyar mirror (Zip, 7 MB) -
#5041 az igen, akkor én még várok valami magyar linkre a videó-hoz aztán alszom is :D -
#5040 Egyébként pont azt linkeltem. -
#5039 Űj Oblivion topic az nforce-on :) csak nem bírják ki!
ittene
DB -
#5038 Még el se indította, mert gondolom most a fél világ a worthplayingen lóg miatta. -
#5037 Egyébként a TESCS-t is kiadták, felrakom, lesem :)) -
#5036 :O
6 mega? leszedted? -
#5035 mindjart adom mirrort mind2 ujdonsagrol -
#5034 Hé manók, nézzétek mit leltem. :D -
#5033 Nem egy nagy szám. Ebben nem tudom hogy mi a spoiler. Látunk egy nagy....De nem tudjuk hogy hol van, meg mikor... -
#5032 Enyem csorog 10kval, ftprol, tuti tele van es lekorlatoztak...de meg jon, nem allt le ;] -
#5031 NNa. Még 1.4 GB-t kell szaros 20 KB/s-sel feltöltenem (idióta NTL a 2 mbit/200 kbit netjével), hogy meglegyen a 0.7-es arány, és várakozás nélkül tőthessem majd a Zanyagot.
Ma este már ne jöjjön ki, mert úgyis csak reggeltől tölthetném :)) de az éjjel meglepit várok!
DB -
#5030 tokmind1 igyis lehaltak :DDDDD -
#5029 Elkerulve a serverlehalasokat, nomeg a mai premier miatt, mar osszevissza rakjak ki a mirrorok a videot, szerintem eleguk volt hogy CET9-kor behalt mindenuk :D -
djcom #5028 Nemmondod. -
CUCLI #5027 ja -
Johny Killer #5026 kinnn van!!! :D -
#5025 nekem elöször az alaplapot, a procit meg a memóriát kell igy tartanom...csak azután jöhet a játék.. :)
majd egy év mulva jelentkezem a képpel... -
CUCLI #5024 a gecie snecie -
djcom #5023 Lenti configgal azért el lehet majd játszani ugye? -
#5022 nem 9-kor lesz kint? -
#5021 ATI: nyers erő+AA jobb
Nvidia: SM 3.0 és jelenleg jobb ár
(nincs győztes :) Azért megnyugtat, hogy a VGA-m most is ugyanannyiba kerül otthon, mint 1 éve mikor vettem :P
DB -
#5020 Na jön a day1 movie ;] 7mb, azt írják eléggé spoileres... 10perc és meglátjuk -
#5019 Egyébként én sem vagyok ATI vagy nvidia párti, de ezt most nem lehetett kihagyni. Csak azért van most ATI kártyám, mert az FX kapcsán megrendült a bizalmam az nvidiában, meg azért mert ugyanolyan árom mint 66gt találtam ezt az x800ast :D. Egyébként nem jön be az ATI mert nem tudja normálisan kezelni a frissítési értékeket, mostmár nicns vele gond, rendesen bekonfigoltam, de eleinte iszonyatosan idegesítő volt... -
#5018 deszep -
#5017 LOL -
#5016 Tényleg ne hangoztassuk a videókártyánkat,mert szerintem igazából manapság szinte alig van különbség, picit abban az a jobb,picit ebben ez,teljesen izlés kérdése.Másrészt eddig nagyon baráti volt a topic és a videókártya vitákból,mindíg anyázás lesz.Remélem itt nem. -
#5015 24 -
#5014 Holnap külföld, pénteken Magyarország. -
djcom #5013 Mikojönmá?