41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#5012 én meg azt veszem amelyik épp a legjobb 40ezer forintért:) -
#5011 Én például jobban kedvelem az Nvidiát, de nem szoktam hangoztatni, legfeljebb látszik a kártyámon... -
Johny Killer #5010 én is nagyon ATI-s vagyok... :D -
#5009 ATI-n alapbol nagyon jo lesz :) -
#5008 ATInak nem kell, csak az nvidia ilyen szar, hogy külön drivert kell kiadnia hozzá
[elfogult, tulzó és most nagyon ATI buzi ] -
Johny Killer #5007 már a hq-n is fenn van,de azért köszi.. ATI-nak mikor lesz ilyenje? -
#5006 sorry ha volt már:
NVIDIA has has informed us they will be releasing a new driver on Wednesday March 22nd at NZone. This new version ForceWare 84.25 will contain specific performance enhances to Elder Scrolls IV: Oblivion being released Monday the 20th. -
#5005 Egy sárkány, nyakában egy "Fake" felirattal ;]
Egyként a már ma is hiányolt/keresett TPS nézetre tippelek, mondjuk egy városi séta közben a piacon... ;] -
karajan #5004 vagy aréna. bár kétlem hogy megint harc lesz -
#5003 lopakodas -
#5002 Tippek a mai videó témáját illetően?
szerintem városi élet lesz, vagy valami hasonló -
#5001 nyammm nyammm ... -
#5000 jaes TÉK :] -
#4999 szep kepek ismet -
#4998 méééég 6600gt képeket! nekem is az van:) mondjuk egy fps számlálót rárakhatott volna -
#4997 Beszarok, mennyi nyomorult male imperial van a képeken. Sehol egy bögyös nord vagy breton néni, vagy akár egy elf leányzó... :D
Egyébként tényleg furcsa, itt gyönyörű a fej a korábbiakhoz képest néztem egy nagyot. 800x600 biztos rakott alá kis powert... ;] -
#4996 Eppen ezert mondtam, hogy akkor nem tudtam volna forumozni se meg 20 perce, ha jo lett volna. -
#4995 Király :). Milyen faszául fog ez nálam (is) kinézni. -
#4994 Magyarán szólva döglődik az egész - már órák óta.
DB -
homeless #4993 nagyonszép 6600gt-vel. Szebb mint a 9800pro-s képeken. A kérdés már csak az, hogy hány fps. én bőven beérem 15-20 fps-el. Annakidején a morrowindet még ettől is kevesebb fps-el toltam végig, és élveztem:))) -
#4992 Nem megy ugyanugy, ahogy az oldaluk sem. -
#4991 A fórumjuk megy is (bár tetűlassú), csak nem arról van szó - hanem a release listáról. Az biztos, hogy nincs rendben a szerverük, már órák óta.
DB -
#4990 Pár kép 6600gt-vel
Kép1-bizonyítékként
Kép2
Kép3
Kép4 -
#4989 Imadom az ilyen hypokat...van itt valami chat a neten, ahol elöben lehet varni a cuccot? -
karajan #4988 ja bocs én értetem félre
-
#4987 5 perce meg jo volt es elotte is mert eppen az Oblivion topicjukat olvasgattam onnan tudom. -
karajan #4986 nyugi. szerintem nem neked akarta irni -
#4985 Egész délután téma volt hogy behalt az nforce, erre értette sztem ;] -
#4984 persze vagom, a mondanivalom lenyege az, hogy engem teljesen kiakaszt, hogy mekkora roham van a jatekkal kapcsolatban... hihetetlen... -
Mert nem tudja betolteni az adatbazist.
Eppen ezert van database error :P
-
#4982 már több órája nem megy -
#4981 ment 1 pici ideig nforce, de nem mukodott maga a tartalom, most megint nemmegy.. miez a kaosz? teljesen ki vagyok akadva -
#4980 ??????
Mi van ?
Jol vagy ?
-
karajan #4979 köszi, akkor nagyjából hasonló az ár. persze szállítással együtt.
-
#4978 néha olvass is -.c -
#4977 Egybol database hiba az Nforce-n. :P -
csgj #4976 már látom -
#4975 Azt hogy fake.
Ha nem lenne az nem lenne lejelszavazva. -
csgj #4974 hehe bocs, el se olvastam -
CUCLI #4973 hogy ami kintvan xy az fake,szar ne szedd. majd ha nforcen kintvan akkor lehet örülni.