The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ezeket találtam:
Oblivion.ini-ben jó magas értékre állítani: fMouseSensitivity
Oblivion.ini-ben: bBackground Mouse=1
Oblivion.ini-ben: bUse Joystick=0
VSync-et kikapcsolni.
Sajnos úgy tûnik, hogy a menübeli egérsebesség állandó, tehát lehet hogy tényleg nem lesz megoldás <#shakehead>#shakehead>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Az oblivion.ini -ben márcsomó mindent átírtam, próbálgattam, de az istenért nem akar változni.
(a windowsban maxon van az érzékenysége, aminek nincs ehhez köze)
Bosszantó, hogy néha fel kell emelnem az egeret, hogy elérjek a-ból b-be..
Végsõ elkeseredésemben írok ide, 2 órája ezt kutatom, meglepõdnék, ha valaki tudná a megoldást, de hátha. 😊
Nem kapod meg automatikusan, Vilverinben van (Vilverin Sel Sancremathi, a nekromantás szobában, ugyanúgy néz ki mint bármelyik másik zsák a játékban)
Egyszerûbb mód: StartQuest BoHGive
(Szerencséd van, mert ezt a modot én is az elsõk között tettem fel.)
A bag of holding mod az istennek sem akar "aktiválódni".
Oda másolom a két fájlt, ahova írja, az Oblivion Launchert elindítva az adatfájlok között is megjelenik, be is van jelölve, mégsem találom a kis zsákot a cuccaim között.
Egyenlõre csak a magyarítás, és az összes hivatalos kiegészítõ is telepítve van.
<#taps>#taps>
köszönöm, ténlyeg csak a *.zip-et kellett átírni a végén omodra
Azt és onnan töltötted le, amit linkeltem?
de lehet erre is van megoldás, csak azt meg tényleg nem tudom hogy lehet mappa kiterjesztést egyéb fájlra cserélni...
1. köszi a segítséget
2. elég gagyi hogy ez eszembe se jutott...
😊
ROM Revised Oblivion Mod
Martigen Monster Mod 355b5
Ha a letöltésüknél az elsõ fájlokat letöltöd, ezt kell kapnod:
ROM Revised Oblivion Mod-33114.omod
MMM355b5 - Full OMOD-14442.omod
Ha .zip a kiterjesztése, akkor az nem jó, egyszerûen átnevezõdött letöltésnél. Nevezd át .omod-ra, és akkor a többit már tudod.
(facebook-os linket nem tudom megnézni, bocs)
- tudom az OMOD-ot kezelni
- nem *.7z a kiterjesztése
1. ROM Revised Oblivion Mod-33114.zip
2. MMM355b5 - Full OMOD-14442.zip
kicsomizom rendesen, és ez a fájlszerkezet jelenik meg :
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2486209209814&set=a.1264908638063.33883.1690195473&type=1&theater
vmi megoldás ? vagy ez lenne a jó ? de akkor meg hogy kell integrálni a játékba ?
MartsMonsterMod353Upgrade-14442.7z
MMM355b5 - Full OMOD-14442.omod
Egyik sem sérült. A .z7-t szerintem nem fogod tudni mással kicsomagolni rendesen, mint a saját csomagolójával. A Total Commanderhez is van beépülõ, nekem azzal is sikerült.
Az .omod-ot viszont nem kell csomagolni. Az a Mod Manager (OBMM vagy NMM) saját formátuma, csak be kell másolni a manager /mod könyvtárába, és utána abból aktiválni. Ha nagyon akarod, azzal ki is tudod csomagolni.
Megpróbálhatod õket a Nexus Mod Managerrel letölteni, és azzal is telepíteni, mennie kellene.
Improved_Doors_and_Flora-8298.7z
Improved_Fruits_Vegetables_and_Meats-10487.7z
Improved_Skulls_and_Bones_and_ironwork-36075-1-1.7z
Improved_Sky_Textures-7694-1-1.7z
Improved_Soulgems_v111.zip
Improved_Trees_and_Flora_2-11891.7z
All_Natural_1-34-18305-1-34.7z
Enhanced_Water_v20_HDMI-23064.zip
Harvest_Flora_v3_0_1-2037.zip
Illumination_Within_1.0-3700.7z
Immersive_Interiors_0-81-34199.zip
Natural_Environments_v2.1.3.zip
Natural_Wildlife_v1.3-2063.zip
ImprovedSignsComplete-9498.7z
LOD_Replacement_NON_OMOD_Part_1-18497.zip
LOD_Replacement_NON_OMOD_Part_2-18497.zip
Ez a legnagyobb, de sokat szépít:
Qarl_TP3_Full_v1.3_OMOD-18498.rar
Optimized_Qarl_Texture_Pack_Meshes-23178.rar
Bocs, nincs kedvem végiglinkelni mindet, de amúgy egyszerû: a fájl végén a szám a mod linkje a tesnexuson (tehát Improved_Doors_and_Flora: http://oblivion.nexusmods.com/mods/8298)
A két kiegészítõ is fent van, plusz pár hivatalos kieg.
Plusz a magyarítás.
Jó lenne, ha ezeket nem vágná tönkre a mod.
Egyébként egy 6870, Phenom II 955, 4giga ddr3, ami rendelkezésre áll.
Egy tolvaj/bérgyilkos céhesnek lehet jó poén, de nekem nem volt az <#hehe>#hehe>
Komolyan mondom, az egyik legnagyobb szívatás, amit játékoskarrierjeim során volt szerencsém megtapasztalni <#hehe>#hehe>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ritka felszerelésekre elsõre Umbra jut eszembe a jó kis kardjával és páncélszettjével, Vindaselben (DNY-ra Imperial Citytõl), de kemény csata lesz, készülj fel. Ez is küldetéshez tartozik amúgy, de megcsinálható bármikor, Umbra mindig a romban van.
Jó fegyvereket és páncélokat kapsz például a daedra szentélyek küldetéseibõl.
"The trees move. Do you not see it?"
Én a New Vegasnál jártam úgy, hogy napokig kerestem, miért rossz néhány textura, és kiderült, hogy az ini-ben benne volt a FOMM által berakott Ai bsa és az ArchiveInvalidationInvalidated átlal berakott is. Ráadásul ez utóbbi a FO3-hoz való telepítõvel került a New Vegasba is, pedig a kutya se kérte tõle.
Illetve az Oblivion/Data könyvtárban is tényleg legyen ott a dummy.bsa (ha a magyarítás rendesen feltelepítõdött, akkor ott kell lennie).
Az archiveinvalidation fogalom akkor már ismerõs, csak nekem azóta nem volt textúraproblémám (a magyarítás feltelepítésénél se), amióta használom az Archiveinvalidationinvalidated!.bsa-t. Hasznos.
Hm, akkor a dummy.bsa is olyasmi feladatot lát el, mint az Aii!.bsa? Ez eddig nem is tûnt fel. Magyarítás feltette, nem zavart be, maradhatott.
A probléma az archiveinvalidation fogalomra vezet vissza, arról meg rengeteg leírás van ebben a topikban, csak sokat kell visszalapozni hozzá.