The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- a játék mennyire játszható win 7 64-biten? kb 2 óra játék után folyamatosan kidobál, az Arénában vagyok (tört játék, magyarítással, és trainert is használok de ha bármelyik ütközne akkor nem 2 óra után dobálna ki)
- honnan tudom, hogy a shivering isles kieg. teljesen feltelepült-e? külön ikont kap? vagy új játéknál lehetne választani?
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Bar a honositas miatt sok mod nem megy jol! 😞
http://rpgames.hu/cikk/oblivion-andoran-modok-infokepektrailerek
A patch letölthetõ pl innen is.
Ha magyarul akarsz Morrowindezni, akkor játsz azzal és a annak a magyarításával.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Felraktam a Hullókõ szállást, de nem kaptam semmilyen küldetésértesítést és a térképen sem jelent meg sehol. Sajnos a telepítõben sincs semmi erre vonatkozóan.
Valaki megtudná nekem mondani, hol találom ezt a házat???
Illetve van hozzá valamilyen küldi vagy szintlimit mint Hadarath tornyához?
Olyan mod, amivel kilátsz az ablakon nincs.
Ahhoz, hogy a könyveket, fegyvereket, egyéb felvehetõ tárgyakat rendezgesd a polcokon, nem kell külön mod. Kidobod az inventoryból a tárgyat (Shift-jobbklikk), majd a "drag" (talán "z" az alapértelmezett, ami magyar billentyûzeten az "y")gommbal megfogva felemeled és a helyére teszed. Sokat kell gyakorrolni, hogy jól menjen. Ki kell kapcsolni a futást, érdemes átmenni "osonó módba", hogy minél közelebbrõl tudd megfogni a tárgyat és lassan mozogva a helyére tenni. Ha ott van, akkor lehet forgatni, felállítani, stb... Létezik egy "redecoration" nevû mod, amiben 3 spellel egész pontosan lehet pozicionálni és rögzíteni (mozgatni itt is kell, csak pontosabban lehet mint "szabadkézzel") a cuccot, de enélkül is megy, némi gyakorlás után. Viszont idõnként elõfordul, hogy a szépen berendezett szobába belépve az összes cucc szerterepül. Ilyenkor kissé nyûgös szoktam lenni.
A bútorokat nem tudod mozgatni. Illetve van olyan mod (Imperial Furniture, ha igaz), amiben vehetsz külön szekrényeket, asztalokat, ezeket pakolászhatod.
Az OBSE az Oblivion Script Extender, ami a motorban lévõ scriptnyelvet bõvti ki egy halom funkcióval. Olyan modokhoz kell felrakni, amelyek ezeket használják. A mod késíztõje mindig jelzi, ha szükséges. Fontos, hogy ha használni akarod, akkor az obse_loader.exe-vel kell indítani a játékot, nem a launcherrel.
A kereskedõk és polgárok cuccai újratermelõdnek?Vagyis ha kirabolok mondjuk egy boltot újratermelõdne4k a termékek?
Van-e olyan mod ami lehetõvé teszi hogy kilássunk az ablakon, és olyan mod amivel el lehet rendezni a bútorokat a lakásban,hogy mondjuk a könyveket rárakhassam a polcra?
Mi az az Oblivion Script Extender?
Nem az volt a feladat, hogy öld meg ? (Dark Broterhood quest)
Vannak küldetések, amelyeknél számít az idõpont.
Megadják a helyszínt ahová el kell menned a küldetés miatt, de ott csak bizonyos idõszakon belül van jelen a keresett személy, vagy egy adott idõben csinál olyat, amit a küldetés teljesítéséhez ki tudsz használni (különösen a D.B. küldetéseinél)
any ideas?
Pain is inevitable. Suffering is optional.
konzolba szeretnék írni de nulla is kell bele, viszont ha azt megnyomom eltûnik maga a konzol 😄
numpadról nem engedi, bemásolni sem lehet, szóval vajon van e esetleg lehetõség a konzolmegnyitás gombját lecserélni valahogy?
kösz a helpet
Pain is inevitable. Suffering is optional.
én feltettem rájöttem hogyan lehet lorol kardozni meg minden de a rugás meg ezeket nem tudom megcsinálni😊
Találtam egy videot de igy se nagyon tudtam 😊
videó
Egyébként mit értesz az alatt, hogy nem lesz állandóan jelen?
Ha meglátogatta õket az ember utána eltûnik a játékból a ház?
Ezek szerint a két plugin amit a magyarításhoz adnak (a fordítók háza és ez) összeakad egymással. Ez így olyan szép!
Jó lenne tudni, hogyan lehet mindkettõt mûködésbe hozni, milyen adatfájl betöltési sorrenddel?! Mert errõl sajnos a telepítõben nincs semmi!
Merre keressem, hogyan vehetem fel, van-e elõfeltétele (esetleg szint) meg ilyesmik?!
Én is itt nézelõdtem, de ennél többet nem találtam róla sehol, viszont ez édes kevés, sõt gyakorlatilag semmi!
Ahhoz hogy tudjam, mit kellene csinálnom, több segítség kéne, jóval több!
Nekem is a Magyarosítással kapcsolatban lenne kérdésem:
Van valakinek tapasztalata, hogy a Francescos, illetve az Overhaul módokkal mennyire mûködik együtt? Használta már valaki valamelyikkel?
http://www.morrohun.hu/oblivion/oblivionpluginok.php?tipus=K%C3%BCldet%C3%A9sek
De most újra belekezdtem a fordítással.
Viszont ennyi idõ távlatából már elég sok mindent elfelejtettem.
Ebbõl kifolyólag rögtön egy kis segítségre szorulnék.
A magyarítás telepítésekor felraktam a két plusz kiegészítõt is.
Ebbõl a fordítók házához még a csatornában kaptam infót.
Viszont semmit sem tudom Hadarath tornyáról.
Tudnátok infót adni ezzel kapcsolatban?
Errõl miért nem kaptam értesítést vagy nem is kellett volna?
Ha így is minden oké akkor hol találom és mit kell tennem hogy birtokba vehessem?
Így az elején se pénz se ház a leltár viszont állandóan tele van, jó lenne ha nem kéne mindent eldobálnom.
Egyébként a telepítés hiba nélkül felment és minden magyar az adatfájloknál pedig minden be van kapcsolva.
Elõre is köszi a segítséget!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
remélem mûködni fog ha kell még valami nyugodtan írj! jó játékot ;D
srácok van a neten valamilyen segítség a oblivion magyarosítást hogy tegyem fel? mert nekem vmi hibát mindíg kiír.
Aztán ha nem tettem fel a magyarosítást akkor amikor kiértem a a csatornákból akkor az egész föld fû minden lila volt ez mitõl van?
Semmi-t nem csináltam a játékkal feltettem és indítottam!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Az lenne a problémám hogy egyszerûen nem tudom uninstallálni az obliviont.Mikor az autorun menüben erre rámegyek,ezt írja ki:Setup has experienced an error,de ezelõtt az ablak elõtt még VAN EGY MÁSIK IS AHOL MINDENFÉLE ADATOT FELSOROL és a windows XP szervíz csomag 2 -t írja ki a végén,sajnos én nem értem hogy ez mi és mi a hiba,valaki kérem segítsen?
Ha valakinek kell esetleg felesben mehetne, nekem csak a kieg kell 😊
Mostanába állandoan ,,hibát észlelt ezért leélt van,, egy bizonyos környéken mikor megyek a rámhagyot kis barlangomhoz....
Jossua:olvasd el Ezt a leírást,sok mindent leírnak a telepítésrõl,a javítások sorrendjérõl meg a moddolásokról,igen igényes leírás.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Olvasgattam miket irtok igy nagyjából képben vagyok csak azt szeretném kérdezni h hány patch van a játékhoz ?
Leszedtem az alapot és a két kieget :Knights of the Nine,Shivering Isles és persze a teljes magyarítást !
Valaki le tudná írni a patheket miket kell feltenni az alaphoz és persze a kieghez magyarosítás mellett ?
Valamint valami jó textura csinosító módot ha tudtok ajánlani megköszönöm 😊
Ilyen nyavalyára nem memlékszem, és úgy rémlik, hogy Imperial Cityben nincs templom oltár.
Van a fõbejárattól nem messze egy kegyhely, ahol szintén lehet gyógyulni, de azok szigorúbbak, mint a templom oltárak, csak mindenféle bûnöktõl mentes léleknek adnak áldást (kivéve a pilgrim küldetést)
Cure disease varázslat, vagy itóka nem árt, ha van a hátizsákban, fertõzést elég sok rusnyaság, és állat terjeszt.
Legveszélyesebb a Porphyric Hemophilia, ami "vámpírkór"
mire maxolodnak attribute-ok The Warrior csillagjegy mellett, addigra ideális esetben befejezte az ember a tápolódást - 20-as szintre, ha minden szinten 3*5 statnövekedésed van, még High Elf-el is csak 5 pont hiányzik "hasznos" statok maxolásához... nálam csak Agility 95, meg ugye Intelligence marad 50-en, de azt eszem ágában sem volt feltápolni, amikor sigil stone-ok darabja +50 magicka-t ad. personality meg luck természetesen egy pontot sem kapott.
"The trees move. Do you not see it?"
ha berakom mindkét verziót set-be, és mielõtt váltok detect life gyûrûre, leveszem hotkeyyel mundane ring-et, akkor cseréli rendesen... csak kettõvel több kattintás mint amennyit akarnék, de legyen, legalább nem kell belépkednem folyton invertory-ba.
baromi zavar, h mindig be kell a cuccok között lépni ahányszor ki akarom cserélni a gyûrûimet, mert Detect Life gyûrû felrakásakor nem a Mundani Ring-emet akarja levenni, hanem természetesen a +50 Magicka-t adót...