41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
steweee #40956 ** megoldható, hogy a sound mappa hivatkozását átteni dvd meghajtóra,
és ott ugyanazok az almappák, csak a saját válogatott zenéimmel tele, -- ráadásul ugye 9 giga, és nem a vincsit basztatja a zene miatt ? -
kisokka #40955 Na még azt akartam kérdezni, hogy megmaradnak -e a főszál vége után...
Akkor csak be kell mászkálnom őket Mondjuk nem mintha kiaknáztam volna eddig ezeket a köveket, de lehet rárepülök. -
#40954 + még a sigil kövekkel lehet trükközni, hogy mielőtt felveszed quicksave, felveszed, megnézed és ha nem jó, akkor quickload és mást fog adni. -
#40953 semmi, cuccot szerezhetsz onnan - sigil stone-ok nagyon táposak, főleg a detect life és +50 magicka variáns, meg a 25 lightning sebzés fegyverre.
pár kapu van csak amit kötelező bezárnod, többit ha akarod ignorálhatod.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és a főszál utolsó küldije mindet be fogja zárni - szóval addigra szedd tele magad neked kellő sigil stone-okkal -
kisokka #40952 A szerte kinyíló Oblivion-kapuknak van, vagy lesz valami jelentősége, vagy csak tp/pénz-szerzés céljából vannak? Azokra gondolok, amik nem város mellett nyílnak, hanem mondjuk a puszta közepén. -
Although #40951 Na ez nagyon jó. Az agility az szerintem kb a magyar agilisnek felel meg :) -
Astinos #40950 Helló !
Egy barátommal elkezdtünk egy Oblivion végigjátszást még nem jutottunk nagyon messze a történetben de próbálunk minél sűrűbben új videókat feltenni.Ha nem tudsz valamit lehet segíteni fog
Skyrim gameplay is van :D
-
kisokka #40949 Na jól van, majdnem belebotlottam többször is a céh lépcsőjébe, de most legalább megtaláltam és adott is küldetést, kösz a segítséget! -
kisokka #40948 Na, Modryn se jó(én eddig azt hittem ott a vezetővel kell beszélnem, de mindegy így).
Viszont egy kicsit meg vagyok kavarodva. Cheydinhalban Burz gro-Khash-al kéne beszélnem, de a név egyszerűsége miatt csak Bazur gro-Gharz-t találtam meg és a házát. Harcos céhet sehol. Én azt hittem jó emberrel beszélek, hát tévedtem, de akkor hol lehet ott Harcosok céhe és az az ork, akit én keresek? Fogadókban nem találtam. -
#40947 Nem szunt meg, az Oblivion fobb kvesztejei megvannak, csak kozponti portalon, nem kulon-kulon. -
kisokka #40946 Na nekem Burz gro-Khash(ctrl+c ctrl+v)-ot említette, Modrynnal szerintem nem beszéltem mégse(legalábbis nem emlékszem rá). Úgy hiszem ott lesz a folytatás, kösz
Egyébként jól sejtem, hogy a magyar, részletesebb oldal megszűnt? Emlékszem egy hasonló wikis oldalra is, de csak a Morrohunt találtam meg. Az is jóféle, csak volt egy ennél részletesebb is, ha jól tudom. -
#40945 elvileg főszál nem befolyásolhatja, nézd meg itt hol tartasz bennük. -
kisokka #40944 Üdv mindenki!
Az mitől lehet, hogy a Harcosok céhe sorozat megakadt? Konkrétan arra gondolok, hogy Azzantól Anvilben kaptam két küldetést, a harmadikra azt mondta, hogy most nincs munkája(szintet is léptem céhen belül), ezért keressek meg még két HC-s embert egyént, viszont ők nem mondanak semmit. Visszamentem Anvilbe, de Azzan most csak egy nevet mondott, akihez ismét visszamentem és semmi.
Befolyásolhatja ezt a főszál? Mert azt nem vittem eddig valami sokat, eddig ott tartok, hogy elvittem azt az embert oda, ahová kell és beléptem a Pengék közé.
Na remélem nem bug. -
Profi10 #40943 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!
Elakadtam a VITHARN SZELLEMEI résznél!
Bejutottam a várba meg van a tőr a nyílvessző akkor valamilyen baba ezt elégettem a mauzóleumba. A tőrt és a nyílvesszőket odaadtam a két szellemnek. Viszont itt megállt a mutatvány nem tudom mit kell tenni!
Ha ebben segítenétek azt megköszönném!
Üdv Profi10 -
Soltika #40942 Mivel kitartó faszi vagyok, rájöttem magamtól.
Se a Dark UI se az Anti-Dark UI ne legyen kipipálva, bármennyire is szeretné a magyarosító progi.
S lám minden magyar és minden működik.
Remélem ezen észrevételemmel segítek másoknak is.
Jó játékot mindenkinek. -
steweee #40941 nem, az igazi segítség most jön :
érdemesebb megtanulni angolul. hidd el, későbbiekben hasznodra válik, nem csak a játékokhoz !
:) -
Soltika #40940 Kedves Steweee!
Elnézést ha félreérthetően írtam. Azért köszi a segítséget. -
steweee #40939 "Uninstall, reinstall + a Morro magyarosítása." - ez volt a félreérthető... -
Soltika #40938 Kedves Steweee!
????????????
A The Elder of Scrolls 4 Oblivion-ra telepítettem a Morrohun oldalról - ezen játékhoz elérhető - letöltött fájlt. Ha jól tudom a Morrowind a 3-hoz való. Lehet, hogy én tévedek...
Tényleg minden funkció tökéletes, csak ez az egy nem. A térkép.
-
steweee #40937 hát kissé elnagyoltan írtad le a problémádat, de talán kiszúrtam a hibát.
ha az OBLIVION-nal akarsz magyarul játszani, akkor talán nem a MORROWIND magyarítását kellene telepítened... -
Soltika #40936 Sziasztok!
Kérem aki tud segítsen!
Erős gépem van. Felrakom az Obli-t, minden jó, de sajna nem vágom az angolszász dumát, így előbb-utóbb marha sok megoldatlan küldetésem akadt.
Uninstall, reinstall + a Morro magyarosítása. Minden fasza, videók, menük, stb, de a térképem nem mutat semmit. Se a külterület, se a belterület.
20 féleképpen próbáltam, de semmi. Abban a pillanatban, hogy felteszem a finnugrot, eltűnik a térkép.
Olvastam már ilyen problémát egy torrent oldalon, de megoldás nem kerekedett.
Kérlek Titeket, ha tudtok valami megoldást osszátok meg velem.
Előre is köszi.
Soltika -
#40935 Ezért kell modolni :) -
Although #40934 Azért magasabb szinten a mágus az Obliba nem rossz főleg ha kotyvasztasz egyedi spelleket a spell készítővel....onnan csak a fantázia szab határt. burden kombinálva destructionnal vagy ami még aranyos weakness fire, frost, magic, kombinálva az aktuális destructtal vagy terület spell hatóidővel utána meg lassító... szóval végtelen kombináció van sajna a Skyrim már szegényes nagyon ehhez képest ott tényleg nehezebb variálni a mágussal. -
#40933 ööö, lopakodás + láthatlanság + baromi gyors karakter (high elf magickaval és abból ellőtt speed/athletics tápoló varázslattal) eléggé vicces tud lenni, 6x hátbaszúrás odabasz.
de igazából ami Obliban tápság, az a közelharc enchantolt fegyverrel + restoration + illusion + destruction. restoration-nel (és sok-sok magicka-val) felturbózod a karakter/rádobsz egy HoT-ot, illusion-ból kiválasztod paralyze varázslatot, és kevered egy weakness to magic+vmelyik elem varázslattal... unszimpatikushoz odamész, megérinted, összerogy, és közelharci fegyver elementális sebzése hirtelen 4x-re ugrik, majd unszimpatikus igen gyorsan kilapul.
TES játékok sajnos NAGYON nem szimpla mágus pártiak, közelharccal keverve ász a mágia, de magában picsafüst. -
#40932 Az a baj, hogy Oblivionban a lopakodás se volt valami nagy cucc. Pl hátbaszúrás és társai nincsenek, csak simán üt és sokat sebez. Most íjászom van, amivel faszán ment Dark Brotherhood meg Thief guild is, de pl mágussal az már para lesz :c Még átgondolom akkor. -
#40931 akkor ajánlanám a minden reménnyel történő felhagyást.
azért csípik sokan Spellmaking-et, mert össze lehet vele olyan varázslatot hozni, ami ellövésekor instant feltölti a manádat... és erősen exploit kategória.
TES sorozat... nos, legyünk finomak, és mondjuk azt, hogy nem szereti a mágusokat. nagyon, nagyon nem. -
#40930 Én most várok, hátha le lesz árazva Steamen. Van egy karakterem már, de utólag (1év) sajnos nagyon nehéz visszakerüli a bőrébe, szóval gondoltam csinálok 1 mágust (úgyis sok jót hallottam a spellcraftról) -
#40929 -
argo001 #40928 Újra előszedtem ezt a fantasztikus játékot. Azt szeretem benne, hogy még rengeteg felfedezni való van benne. Én ezzel a játékkal modok nélkül is tökéletesen elvagyok. :D -
#40927 Ha az UAC be van kapcsolva, akkor lodd ki! -
rosti #40926 Segítségeteket kérem.
A windows 7 ultimat oprencerrel hogyan érhetném el,hogy ne faggyon a játék.
Beállítottam minden indító exe filép xp service pack 3 futásra ,de még mindig ugyan az a hiba tűnik elő.Nevezetesen,hogy a játék kb az 5.és 10.percében leáll az egér. Megy a program,de nem lehet a karaktert irányítani a billentyűre se reagál csak a ctrl-alt-delet kombora és újraindítás.
Ha valaki találkozott hasonló problémával az írjon már.Előre is köszönöm.
-
#40925 Aki nem tud magyarul annak nagyon jó :)
Amúgy itt keresgélj szerintem. -
#40924 csak a szövegek vannak magyarul, angolul beszélnek természetesen.
aki tud valamennyire angolul annak jó. nekem pl. a nehrim furcsa, mert ott német a beszéd, angol szöveggel. nem áll rá a fülem.
talán annyiban jó a magyarosítás, hogy a könyvek is magyarul vannak. talán még el is olvasom így, a többire felesleges. -
steweee #40923 :) -
smusher #40922 Angolul tanulni hasznos dolog. Magyarul játszani a TES IV-et olyan, mintha magyarul olvasnánk az USA alkotmányát. Egyszerűen nem tudom elképzelni, milyen lehet a magyarosítás. Voice acting nélkül eleve semmilyen lehet csak. Vagy felkérték Stohl bucit, hogy legyen Baurus? -
#40921 alul van a kereső, beírod hogy "lila", és van legalább 30 üzenet
jellemzően azért van, mert nem találja oda a textúrát. olvasd át, hasznos -
#40920 Hello olyan promlémám van hogy feltettem a játékot és a magyarosítást is de a talaj lila ez mitől van köszönöm a választ -
#40919 Ezt jól félreolvastam D:
Akkor lehet a régi patch-ben még nem volt rendesen javítva az exe hiba -
SaGa #40918 Az SI patch csak akkor jó, ha az SI is fent van.
A "se kiegészítő se mod csak a magyarítás" az nálam ellentmondás, mert mintha a magyarításhoz kötelező lenne az SI. Bár nem tudom, mert én nem láttam a magyarítást, csak az itt olvasható bejegyzésekből jött ez le. -
#40917 unofficial patch fent van? Sajnos hajlamos rá, bár nekem utoljára még xp-n voltak ilyen gondjaim. Ja és a hivatalos javításokból ugye csak az 1.2-es (asszem) shivering isles patchet raktad ugye?