The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha tényleg a fû, akkor arra nem tudok megoldást, de ha a talaj, akkor nagyon könnyen lehet hogy a magyarítás kavar be, annál ez tipikus gond.
MorroHun fórumából tudok segítséget idézni:
Dokumentumok\My Games\Oblivion\Oblivion.ini
SArchiveList=dummy.bsa, Oblivion - Meshes.bsa, Oblivion - Textures - Compressed.bsa, Oblivion - Sounds.bsa, Oblivion - Voices1.bsa, Oblivion - Voices2.bsa, Oblivion - Misc.bsa
Ebbõl a dummy.bsa fontos, hogy szerepeljen a sorban. Másik:
"ahogy megfigyeltem, a patchek felrakásakor nyúlkált a magyarításon kívül program a textúrákhoz. ezért a gyári patchekre kezdtem gyanakodni.
a eredmény: amikor az európai 1.2-es patchet raktam fel, hibás lett a textúra. de a US verzió patchével nem fordult ez elõ. (megjegyezném, a Shivering Islels nincs meg, így annak a meglétének az esetérõl nem tudok nyilatkozni). mindenesetre a javaslatom a lila térkép folt esetére: telepítsétek elõször az Obliviont. rá 1.2-es patchet (lehet, hogy párszor el kell játszani a játék teljes telepítését, míg jó lesz) majd indítsátok el a játékot. ha nincs textúra hiba, akkor kezdhetitek telepíteni a kiegészítõket. miután azok felvannak rakva, akkor jöhet a magyarítás." (MorroHun fórum, Re: Hibák jelentése topic, Lyobag 2009. szept. 16)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Íj: 00035E7B
Nyíl: 0001EFD5
16. szint fölött találhatsz a ládákban és ellenségeknél ében cuccokat.
Ében íj ID:
Ében nyíl ID:
Kéne... néztem ezt az uesp wiki-t, de mondom nem tok angolul 😊 vagyis nem annyira szal pls vki mondja meg nekem ennek a 2 fegyvernek a kódját
00038514
00038512
00038510
00038511
00038513
0003647D
"The trees move. Do you not see it?"
Fekete berek, csizma, lábvédõ, mellvért, kesztyû, sisak, pajzs
vki tudja?
Csuklya egyébként van egy pár a játékban (ha nem kimondottan a rongyos kell), de tényleg nem sok. Én nekromantáknál is találtam néha, talán boltban is elõfordul, ritkán. Az anvili Máguscéhben is találhatsz egyet.
1. Rongyos csuklya: player.additem 0007101E 1 (nem tudom hogy sikerült pont ezt megtalálnod, egyetlen van belõle a játékban, M'aiq-on...<#smile>#smile>)
2. Igen, Marinecorps jól írja, a fekete lélekkövet csak emberi (egészen pontosan humán, tehát argóniai, ork vagy khajit is jó) lélekkel lehet maximumra tölteni.
1. Melyik a kódja a rongyos csukjának?
2. Hol találok olyan szörnyet amibe teljesen feltöltõdne a fekete lélekkõ, mert a csontváz bajnoknak és a rettenetes zombiknak is csak ''nagy'' a lélekszintje
Könnyebb út: player.additem 00000192 1
Ilyenekhez egyébként nagy segítség az Elder Scrolls Wiki (http://www.uesp.net/wiki/Oblivion😮blivion) angol, tehát némi angoltudás nem hátrány.
player.additem 00000194 1 (ez ad neked 1db Varla követ). Másik megoldás: "No Recharge" : http://oblivion.nexusmods.com/mods/32342 (soha nem merülnek le a varázstárgyak, botok, stb.)
http://oblivion.nexusmods.com/mods/14442
letöltöm a csomagolt fájl, nem jelez hibát, de a fájlszerkezete ugyanolyan mintha sérült lenne, és nem tudok vele mit kezdeni. zip-es mind a kettõ. winrar kicsomizza, de próbáltam zip tömörítõvel is, hátha az a hiba. de nem.
tud erre vki megoldást ?
http://www.google.hu/#hl=hu&gs_nf=1&cp=24&gs_id=5&xhr=t&q=ROM+Revised+Oblivion+Mod&pf=p&output=search&sclient=psy-ab&oq=ROM+Revised+Oblivion+Mod&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=bfbe4867dc3fb728&biw=785&bih=412
Az az érdekes, hogy a csizma után még nem volt ez a bajom, de a kard elõtt már igen. Lehet véletlen lecsaptam valakit, amikor a templomot támadták meg, csak azt nem értem miért mutatja a stat...
Olvasd végig hogy lehet megszabadulni tõle.
Az infamyn, vagy hírhedtségen egy darab pontom sincs, a fame-en van 108.
Az uep wiki szerintem a legjobb. http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Knights_of_the_Nine_Quests
- Completing the Knight of the Nine questline will require a player to abolish their Infamy.
Nekem nem jut eszembe jobb hiába van sok jó pontod ha van infamy az gond. itt van egy kis lista.
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Infamy
Eddig végig jó karakterem volt, senkit nem gyilkoltam meg(illetve az Aréna harc végét gyilkosságnak vette, de az már sokkal régebben volt és utána még rengetegszer mûködött a templomi ima), soha nem lopok el semmit, mivel szükségem sincs rá.
Ezért sem értem mi történhetett, de valahol ebben a kiegben történt a változás. Remélem, ha befejezem, akkor elmúlik ez az átok, mert így kb akkora megszívatásnak érzem, mint amikor megharapott egy vámpír(na mondjuk az szerintem felülmúlhatatlan nagy oboa volt).
A statisztikám is patyolat tiszta, ugyanúgy az az egy gyilkosság van benne(amit szintén genyóságnak tartok, mert vagy megölöm a bajnokot, vagy ott maradok az arénában végidõkig).
Fura így írva dolgokat, szóval úgy gondoltam a Skyrim azért jobb az oblivonnal sok szempontból, de most hát azért ez a már bõven konzolos játék, mélységben azért jobb utódjánál.
Viszont az már necces, hogy a templomokban imádkozni sem tudok, mindenhol gyilkosnak, meg tolvajnak néz az adott isten(pontosabban a felugró szöveg szerint kéne meggyónnom mocskos bûneimet/?!/).
Nyugtassatok meg, hogy ez a KOTN-hoz tartozik és nem csak elcseszõdött valahol a karakterem<#hehe>#hehe>Az még hab a tortán, hogy az erõnlétem vánszorogva vonul a helyére, a manám meg kb sehogy, de ezt tényleg az átoknak tudom be.
- nem kell egyeznie a zenék neveinek, elég beszúrni a music mappába a számokat. legalábbis anno a megjelenése után így csináltam, és mûködött..
szólt a játék alatt exploring módban zámbó jimmitõl a nézz le rám ó istenem... 😊😊)))
Hardlinkshellext-re keress rá.
Megjegyezném: a dvd nem egyenrangu a hdd-vel. A sound mappa nem csak a zenéket, hanem sok egyebet is tartalmaz, a dvd-t jobban fogja rángatni, mint a hdd-t és gyanítom akadozó lesz tõle a játék.
Ha csak a music mappát linkeled át, van valami esély, de a zenék neveinek egyeznie kell az erdetiekkel, másképp nem fogja õket használni.
és ott ugyanazok az almappák, csak a saját válogatott zenéimmel tele, -- ráadásul ugye 9 giga, és nem a vincsit basztatja a zene miatt ?
Akkor csak be kell mászkálnom õket <#hehe>#hehe>Mondjuk nem mintha kiaknáztam volna eddig ezeket a köveket, de lehet rárepülök.
pár kapu van csak amit kötelezõ bezárnod, többit ha akarod ignorálhatod.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"The trees move. Do you not see it?"
Egy barátommal elkezdtünk egy Oblivion végigjátszást még nem jutottunk nagyon messze a történetben de próbálunk minél sûrûbben új videókat feltenni.Ha nem tudsz valamit lehet segíteni fog
Skyrim gameplay is van 😄
Viszont egy kicsit meg vagyok kavarodva. Cheydinhalban Burz gro-Khash-al kéne beszélnem, de a név egyszerûsége miatt csak Bazur gro-Gharz-t találtam meg és a házát. Harcos céhet sehol. Én azt hittem jó emberrel beszélek, hát tévedtem, de akkor hol lehet ott Harcosok céhe és az az ork, akit én keresek? Fogadókban nem találtam.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egyébként jól sejtem, hogy a magyar, részletesebb oldal megszûnt? Emlékszem egy hasonló wikis oldalra is, de csak a Morrohunt találtam meg. Az is jóféle, csak volt egy ennél részletesebb is, ha jól tudom.