The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
Az mitõl lehet, hogy a Harcosok céhe sorozat megakadt? Konkrétan arra gondolok, hogy Azzantól Anvilben kaptam két küldetést, a harmadikra azt mondta, hogy most nincs munkája(szintet is léptem céhen belül), ezért keressek meg még két HC-s
Befolyásolhatja ezt a fõszál? Mert azt nem vittem eddig valami sokat, eddig ott tartok, hogy elvittem azt az embert oda, ahová kell és beléptem a Pengék közé.
Na remélem nem bug.
Lenne egy kérdésem!
Elakadtam a VITHARN SZELLEMEI résznél!
Bejutottam a várba meg van a tõr a nyílvesszõ akkor valamilyen baba ezt elégettem a mauzóleumba. A tõrt és a nyílvesszõket odaadtam a két szellemnek. Viszont itt megállt a mutatvány nem tudom mit kell tenni!
Ha ebben segítenétek azt megköszönném!
Üdv Profi10
Se a Dark UI se az Anti-Dark UI ne legyen kipipálva, bármennyire is szeretné a magyarosító progi.
S lám minden magyar és minden mûködik.
Remélem ezen észrevételemmel segítek másoknak is.
Jó játékot mindenkinek.
érdemesebb megtanulni angolul. hidd el, késõbbiekben hasznodra válik, nem csak a játékokhoz !
😊
Elnézést ha félreérthetõen írtam. Azért köszi a segítséget.
????????????
A The Elder of Scrolls 4 Oblivion-ra telepítettem a Morrohun oldalról - ezen játékhoz elérhetõ - letöltött fájlt. Ha jól tudom a Morrowind a 3-hoz való. Lehet, hogy én tévedek...
Tényleg minden funkció tökéletes, csak ez az egy nem. A térkép.
ha az OBLIVION-nal akarsz magyarul játszani, akkor talán nem a MORROWIND magyarítását kellene telepítened...
Kérem aki tud segítsen!
Erõs gépem van. Felrakom az Obli-t, minden jó, de sajna nem vágom az angolszász dumát, így elõbb-utóbb marha sok megoldatlan küldetésem akadt.
Uninstall, reinstall + a Morro magyarosítása. Minden fasza, videók, menük, stb, de a térképem nem mutat semmit. Se a külterület, se a belterület.
20 féleképpen próbáltam, de semmi. Abban a pillanatban, hogy felteszem a finnugrot, eltûnik a térkép.
Olvastam már ilyen problémát egy torrent oldalon, de megoldás nem kerekedett.
Kérlek Titeket, ha tudtok valami megoldást osszátok meg velem.
Elõre is köszi.
Soltika
de igazából ami Obliban tápság, az a közelharc enchantolt fegyverrel + restoration + illusion + destruction. restoration-nel (és sok-sok magicka-val) felturbózod a karakter/rádobsz egy HoT-ot, illusion-ból kiválasztod paralyze varázslatot, és kevered egy weakness to magic+vmelyik elem varázslattal... unszimpatikushoz odamész, megérinted, összerogy, és közelharci fegyver elementális sebzése hirtelen 4x-re ugrik, majd unszimpatikus igen gyorsan kilapul.
TES játékok sajnos NAGYON nem szimpla mágus pártiak, közelharccal keverve ász a mágia, de magában picsafüst.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
azért csípik sokan Spellmaking-et, mert össze lehet vele olyan varázslatot hozni, ami ellövésekor instant feltölti a manádat... és erõsen exploit kategória.
TES sorozat... nos, legyünk finomak, és mondjuk azt, hogy nem szereti a mágusokat. nagyon, nagyon nem.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A windows 7 ultimat oprencerrel hogyan érhetném el,hogy ne faggyon a játék.
Beállítottam minden indító exe filép xp service pack 3 futásra ,de még mindig ugyan az a hiba tûnik elõ.Nevezetesen,hogy a játék kb az 5.és 10.percében leáll az egér. Megy a program,de nem lehet a karaktert irányítani a billentyûre se reagál csak a ctrl-alt-delet kombora és újraindítás.
Ha valaki találkozott hasonló problémával az írjon már.Elõre is köszönöm.
aki tud valamennyire angolul annak jó. nekem pl. a nehrim furcsa, mert ott német a beszéd, angol szöveggel. nem áll rá a fülem.
talán annyiban jó a magyarosítás, hogy a könyvek is magyarul vannak. talán még el is olvasom így, a többire felesleges.
shit happens
Because fuck you. That\'s why.
jellemzõen azért van, mert nem találja oda a textúrát. olvasd át, hasznos
shit happens
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Akkor lehet a régi patch-ben még nem volt rendesen javítva az exe hiba
A "se kiegészítõ se mod csak a magyarítás" az nálam ellentmondás, mert mintha a magyarításhoz kötelezõ lenne az SI. Bár nem tudom, mert én nem láttam a magyarítást, csak az itt olvasható bejegyzésekbõl jött ez le.
Volna egy problémám: a játék idõnként kilép "a program mûködése hiba miatt megszakadt" címû üzenettel. win7-em van alapjáték se mod se kiegészítõ csak a magyaritás van fent és a javítások, változó hogy mikor jelentkezik a hiba, volt már olyankor miután beléptem valahova a töltés után, de legutóbb pl párbeszéd közben is, vagy csak ha simán megyek valahova, lehet hogy ez is valamilyen memóriakezeléssel összefüggõ hiba?
Szerintem szarok az egészre +5to all attribmodifiers modot leszedtem, aztán majd játszok a difficulty sliderrel 😄
mert az elején még gyorsan nõnek a skillek, érdemes feltornászni, utána ráállsz az agility, alchemy fejlesztésére. javallom az endurancét MINDIG tolni, a willpowert is lehetõleg a HP miatt. késõbb vmelyik varázslat osztályt, mondjuk a destruction felviszed hozzá.
Szeretnék csatlakozni a harcosok céhéhez de vérdíj a van a fejemen ezért nem tudok. Az õrök is mindig le akarnak tartóztatni, ha megszólítom õket. Ezt, hogy tudnám megszüntetni?
én így toltam, kb szintlépésenként 2-3 percet kellett tölteném szintlépés elõtt h helyrekalapálja a képzettségeimet 5-ös szorzóhoz, szóval... annyira nem nehéz, mint aminek tûnik, ellenben táp karakter lesz a vége.
szintet ugye akkor léphetsz, ha a 7 major skilled használatával összejön összesen 10 pontnyi skillnövekedés, de az, hogy mennyit adhatsz alvás után az attribútumokra, az az adott attribútum alá tartozó 3 skill összes növekedésétõl függ. Ebbõl is összesen 10 kell ahhoz, hogy a max 5 attribútum növekedést megszerezd.
mikor karaktert kreálsz, kell választanod 7 skillt, amelyek major skillek lesznek. ez a hét skill EGYIK SE LEGYEN az, amelyeket a leginkább szeretnél használni. pl. te karddal szeretnél harcolni, akkor válaszd helyette a blunt-ot.
ezzel eléred, hogy a 7 major skilledet akkor növeled, amikor te akarod, és nem "random" módon csak úgy növekednek, tekintve hogy a legutóbbi szintlépéstõl kezdve lehet hogy éppen egy csomót harcoltál, de lehet hogy csak virágokat szedtél a mezõn...kiszámíthatatlan, hogy éppen mikor jön össze a 10 pont. egyébként is olyan major skilleket kell választani ekkor, amit tudsz kontrollálni, pl. athletics-et nehéz, hiszen elkerülhetetlen, hogy fuss vagy ússz.
tehát használod a MINOR skilljeidet, figyeled a karakterlapot, mikor jön össze a legutóbbi szintlépés óta az adott attribútum alá tartozó skillekbõl összesen 10 - figyelembe véve azt is, hogy persze magához a szintlépéshez kell a MAJOR skillekbõl is összesen 10.
tehát pl. strenght-et akarod növelni, MAJOR-nek választottad a bluntot, végig karddal meg ököllel harcolsz, összejön ez utóbbi kettõbõl 10 pontnyi, akkor már megkapod az +5-öt a strenght-re. ekkor pl. nem célszerû blunt-hoz nyúlni, mert akkor összejöhet a felesleges 11. pont is, ami befolyásolja a max szint elérését, ekkor érdemes a többi major skillbõl összeszedni a 10 pontot. de az is lehet, hogy a blade-bõl és a hand2hand-bõl 9-et szerzel és a tizedik pont lesz a blunt, ami egyben egy pontot ad a MAJOR skillek növeléséhez.
na én ÍGY sosem tudtam játszani az obivionnal 😄DDDD játszottam ahogy jól esett, és így is simán vihetõ a játék, meg legalább nem lesz egy félisten a karakterembõl, amitõl unalmas lesz a játék 😄D
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Valaki elmagyarázná ezt az Efficient Levelinget? Olvasok róla UESP meg egyéb helyeken, de egyszerûen nem értem.. Egy példát ha valaki írna azt megköszönném nagyon!
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
bah, minek koptatom a billentyûzetet, mintha a falnak beszélnék...
Szerintem ezt PÜ-ben folytassátok. Although-nak meg köszönöm szépen még egyszer a segítséget.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R