Locomotion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi, jó lenne, mert rettentõen idegesít, hogy mindig elkavarognak a vonatjaim, és nem is merek komolyabb hálózatot építeni, mert kész káosz lenne ...
Szerintem túlzottan nagy ütemben drágulnak a jármûvek.
Egyébként Tuvok, én tudtam építeni egy mûködõ olyant. Majd holnap teszek be screenshotot, hogy hogyan kell megépíteni. Simán 2 egyirányú vágány + 1 kétirányú, és nem téved el egyik vonat se 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mondjatok már egy letöltõ helyet ahonnan mûködõ verziót lehet letölteni, mert már kétszer szedtem le, de CRC hibás volt a .bin . A Bithumenrõl is törölték. Thx
Az útvonalépítés az elején nem teccett, aztán rájöttem így sokkal ésszerûbb és gyorsabb. Szal sztem még jobb lett, bár még csak pár órát jáccottam.

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Meg lehet kerülni. A Locomotion fórumban amúgy már egy képernyõs listát összeirtak, hogy min lehetne finomitani még, amitõl még élvezetesebb lenne.
De komoly probléma nincs szerencsére.
Addig meg jöjjön a vasútépítés lehetõ leglogikátlanabb és legrondább, de mégis mûködõképes formája, az egyirányúsítás . 😄D
A második képen ezt megoldottad, az egy bug. Én is találkoztam vele, és a Locomotion fórumán is írnak errõl. Meg lehet oldani, vagy kétvágányosra csinálod azt a vonalat is (egy szimpla RORO állomással), vagy csak ezt a kis szakaszt kettéosztod, és egyirányúsítod, majd újra egyesíted. (értsd: A piros nyil mentén két vágány, egyik erre másik arra lámpával, majd kb a mostani duplalámpa helyén újra egyesül a két sín.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
most látom. hova tûnt a locologó?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Btw, nekem 1900-tól volt már postakocsi, csak éppen postát nem acceptolt egy város sem...
Ja és igen. A fõoldalon pedig kint van a cikk a Locomotionról. Aki tud nyomasson jókis screenshotokat alá a fórumba, meg ide is. Sajnos én csak 1-2 képet tudtam hozzátenni, a többi meg Atari pr kép, és elég szarok.
Kíváncsi vagyok, remélem tényleg olyan jó, mint amilyennek mondják 😊
A Transport Giant hatalmas csalódás volt :/
shit happens
Ja éa vasútra is úgy vettem észre ekkortájt jelenik meg a postakocsi, ami azért felettébb bosszantó, hogy 5x évig nem lehet vasúton postát szállítani ...
A kis ablakukon hiába kattintok a nevükre, ott nem lehet 😞
Elég a Full load, csak arra meg van, amikor sokat kell várni, személyszállításnál értelmetlen ...
Mivan ha úgy adom meg, hogy beér az állomásra, unload ÉS full load? Akkor elvileg mindig tele emberrel kellene közlekednie, nem?
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
1900-ban kezdtem, kb 8-10 év telt el, de még semmi új nem jelent meg nekem...
Lehet, hogy a scenariomon nem állítottam be valamit jól?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Hát jó alaposan megváltozott, a menürendszer TTD-hez képest, leegyszerûsödött, sokminden eldugtak, felét amit keresek meg se találtam, pl építkezés alaposan meg lett gyomlálva, nemtom hol van pl demo a vonatoknak, gyárak, stb ...
Viszont maga a játék megmaradt ugyanolyan pepecselõsnek, bogarászósnak, amilyennek lennie kell, úgyhogy úgy érzem hosszú idõt fogok eltölteni vele

A grafról annyit, hogy ez a játék nem a csilivilirõl szól .
Tetszik !

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
-Mechwart A. Vasútgépészeti Szki.-1988- - . 😊
Btw, készül egy cikk a játékról, szal ha valakinek van szép screenshotja (lehetõleg nem lebutított kép), amin jó bonyolult szállítási útvonalak vannak megépítve, vagy már a modern korban jár, az szóljon privátban.
Ugye itt is egy vagon/teherautó többféle cuccot tud szállítani.
A probléma a teherautóknál van, itt pl búza szállításra befogva õket, ha megadom hogy full load, akkor is szénnel akarják telerakni magukat. Nem, nincs refit opció, az csak hajónál (meg gondolom repülõnél van). Ha nem adom meg, hogy full load, akkor szépen szállítja a búzát, csak éppen nem mindig rakja tele magát ugye... Szal ezt nemtom hogyan lehetne megoldani.
Ellenben így belegondolva, lehet, hogy a vonatok vagonjainál is fennáll ez a probléma. Csak én eddig a hopper vagonokkal csak szenet szállítottam, ami ugye az alapértelmezés, tehát erre mûködik is a full load... De nagyon az az érzésem, hogy grain (iron ore, stb) szállító vonatnál is a full loadnál szénnel akarná megtölteni magát...
de most már jön az FTPrõl...
max sávszéllel szóval ok 😊
Mostmár egész bonyolult vasutrendszereket építek viszont. És sajnos azt kell mondjam, hogy meg lehet téveszteni a gépet. Pl: Építesz egy kétvágányos rendszert, RORO állomásokkal. (TTD-sek bizonyára ismerik az elvet)
Viszont a két RORO végállomáson kívül egy harmadik helyrõl is be akarsz szállítani a rendszerbe valamit, tehát valahonnan egy sima egyvágányos vonatot bekötsz. Ekkora ugye a 2x1 irányú hálózatban egy-egy lámpa van minden oldalon, és egy irányba lehet csak haladni egy vágányon. Namost abban a keresztezõdésben, ahol ez a +1 vágány kimegy a harmadik állomáshoz, oda ugye erre a vágányra egy kétirányú lámpa is kell, hogy ott ki-be tudjon menni az az 1 vonat. Na itt megkavarodik a rendszer, és minden vonat arrafelé akar menni... (állomásoknál nincs ilyen gond valamiért)
Ezenkívül pl. jól kiépített, bonyolult lámpás keresztezõdésekben is elõforul a crash... 😞 Sajnos itt már belekalkulálták az emberi tényezõt is (vagy csak bug...), de van, hogy a tilos jelzés ellenére behajt egy vonat, és akkor pukk... szerencsére eddig csak 1x fordult ez elõ...