Locomotion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
az elvekrõl nem hallottál?
ezt már sokszor sokmindenki kifejtette, ha majd nem szombat lesz és dolgoznom kell, akkor lehet elmesélem neked

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

hát ha nincs 200 forintod a game-re akkor csak sajnálni tudlak :-) vagy töltsd le torrentrõl, persze az nemjó neked mivel lassú :-)

M@TriX
ez már igen, ebben van feeling. Rég is volt, amikor még a retryket figyeltem 1000L még az oday jelentette a betevõt 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
a fizetõs oldalakat itt ne reklámozod, PFUJ (persze mint embernek azért köszi 😊)

Szia!
Chris.Sawyers.Locomotion-RELOADED
ftp://Ra:[email protected]:1025/Chris.Sawyers.Locomotion-RELOADED/

ftp://suck:[email protected]:56665/]<09>[ ++ ----====][ -][ Games ]<- >[====---- ++ ]<09>[/Chris.Sawyers.Locomotion-RELOADED/

En az elsorol szedtem eleg jol jott(40 kbps).Retry legyen 5 masodpercre bealitva hamar befogsz jutni.(nem bannolnak!)

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

wandoo warez site

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

M@TriX
nem tudja valaki merre lehet fellelni a gémet, mert nem akartam ezzel zavarkodni, de még most látom sehol...

Hmuda
Azért van rajta a RCT mert gondolom ráírták, hogy annyak a motorjával készült.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Én most az expert-bõl a másodikat nyomom. 15 év telt el a százból, de mivel tizennégyen vagyunk mozdulni se lehet, kár hogy nem lehet felvásárolni a társaságokat.

ZsZso
Ez totál érdekes .. RCT lógója van a dobozon. Hát nem a TTnek kellene inkább ott lennie ? Pedig azt nem is látom 😞

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Hmuda
Hm. Szerintem semmi extra. Amcsiban minden játék ilyen dobozzal jön ki.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ZsZso
Zsír ... de hát ezt tudjukm hiszen ott csücsül a polcainkon 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

toMpEr
eleg izleses csomagolasa van 😊

toMpEr
en ugy szoktam, hogy egyiranyu lampakat rakok le es akkor nem tud sokaig visszafele menni, persze ez nem mindig oldhato meg

Hmuda
Meg a fák is mutatják az évszakokat.

Ja! És azt láttátok, hogy az évszakok is változnak benne? A hegyeken a hósapkák is fel-le húzodnak. Téli hónapokban egész sokáig leér a hó, aztán márciusban elkezd eltünedezni, és már csak a csúcsokon marad meg.
Nem jött még rá valaki, hogy hogyan lehet rábírni a vonatokat hosszabb várakozási idõre? Néha idegesítõ, amikor pár mp után visszafordulnak a lámpától...
igen, most már rájöttem hogy is mükszik a dolog. Egyszerûbb váltókat már tudok csinálni, köszike :-)

ZsZso
Since ... segített vmit a savegame -m ?

Hehe, nálam is pont így...

Scenarioban nem tudok belõni egy rendes vízeloszlást... Ez így nem jó, vagy nincs víz, vagy több, mint a pálya fele vizes...

hehe már kinnt van de ne zavarjon :-)

Hentes Bill
most mirõl beszélsz? 😊

Boldog Karácsonyt!

Tom3
Remélem ez 1cd-s lesz.
Képekböl itélve szerintem jó lesz.
Én saját scenariot épitettem, és azt kezdtem el.
Szénszállításból szépen el is lehet indulni az elején, könnyû, gyors profit. Aztán jöhet a többi, sorban.

Persze az elsõ próbálkozásom 10 perc után csõddel ért véget 😄
ZsZso
OFF:
Sose gondoltam rá, hogy ennyi homály már csúnyítja a képet. Lehet én csináltam egy opacity 80% ot, és azért láccódik át. Megjegyeztem .. egy kép legyen éles. (A kávé meg finom)

toMpEr
azabaj, hogy tul sokat nem lehet vele jatszani, mert a gep ugy telepiti a varosokat/terkepet, hogy mozdulni se lehet tole

toMpEr
en az 1910-es palyakat jatszom meg, majd ha ezekkel vegzem megyek tovabb idorendben, igy izgalmasabb szamomra

M@TriX
nincs mit 😉

b) valamiért homályos egy kissé ha megnézed. Akkor ahonnan szedted ott húzták szét....

Én is feltettem, meg bele is kukkantottam. Hát tényleg elég gázos ez az RCT grafika, de azt hiszem hozzá lehet szokni 😊

Remélem sok jármû, meg érdekes dolog van benne, és jó bonyulult rendszereket lehet építeni 😊 Játszik már valaki több mint 50-100 éve valamelyik pályán?
toMpEr

toMpEr
rajottem kozbe express csak ott all meg ami bennevan a menetrendben local meg minden kozbeeso allomason

ZsZso
Mátrix, le a kalappal ... köszönöm szépen a hozzászólásod ... az alábbiak télleg ott vannak benne hibaként ... nélküled nem láttam ... bár ...
a, körbevágáson még gondolokodok hogy lehetne jobb
b, a logo nem volt kicsi, és nem húztam szét. Tudtommal összébb is kellett nyomni. Szal ezt nem értettem.

De hálás köszönetem mégeccer. Tisztelem a korrekt és õszinte embereket.

Hmmm tényleg jó a kép 😊

M@TriX
bocsi, ha rossz napot szereztem...
pár tanács:
- ha kisebb pl. a logó mint amekkora kell, akkor keres másikat ne húzd szét, mert ronda.
- körbevagdosás tényleg nem nagy effekt már, de lehet ízlésesebben, csak itt-ott belevágni
- a logó mögötti fehér árnyék nem túl jó 5let, viszont a rozsdás kép a háttérben nekem tetszik...

Nekem mindkettõ tetszik :-)

ZsZso
NEM 😊. Na mind1, mondom nem lényeg. Csak szerettem volna, de volt akié jobb ... ennyi ... máskor meg szeretnék jobbat készíteni mint a most, és ezért kérdeztem ... de lényegtelen

Zso nem mindegy hogy kinek a bannere van kinnt? :-)

HI

Melyik banner nem jo?
Ez a gozmozdonyos gyorsvasutas ez tuti.
ZsZso
jah, és köszike a véleményt 😉

ZsZso
nem errõl van szó, csak kíváncsi vagyok, hogy mért szar. Figy ... most ez a célom ... egyikünknek ez, a másikunknak az ... ha nem jön össze nincs harag ... újra próbálom. Vmi célt mindig ki kell tûzni 😊 Ez most az aktuális 😊

dikki*yysw
Ósdi, színek monotonok, körbe van csicsázva.
De nem tudom miért baj, hogy nem ez van. Én még sehova nem csináltam bannert, és élek.
(na jó van asszem 2 v 3 amit én csináltam, de akkor is élek 😊 )

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

ZsZso
Nekem bassza a csõrõm ... lécci nyilatkozzatok mé szar az általam készített banner ... szeretnék már egy jót csinálni 😊 Legközelebb, akkor már tudom mik az elvárások 😊 Akár privibe is jöhet. Elõre is köszi

Hmuda
Jaja, ez is feltünt.

toMpEr
igen, ez nekem is feltunt, de lehet a palyaszerkesztonel lehet allitani
meg azt is jo lenne allitani, hogy egy vonat mennyit varjon a lampanal, mert szerintem eleg turelmetlen, gyorsan visszafordul

Hmuda
Ez a város egy kis egyutcás faluként kezdte és alig pár év alatt ilyen lett minimális beruházással.

Hmuda
Én is ezeket hiányoltam a legjobban. Meg túl gyorsan fejlõdnek a városok. Elég volt egy páros vasútállomást és egy kisebb villamosrendszert lerakni egy faluba és pár éven belül a legnagyobb metropolisz lett belõle a térképen.

toMpEr
En megcsinaltam egy mediumot, nem volt egyszeru a hegyekbol kellett fat hozni a volgyben levo feldolgozouzembe 11 evig tartott mire sikerult 😊

ZsZso
HQ-t lehet letenni ... városokat még nem láttam, és ... én leszarom a Campaign -t aztán SandBoxolok ... én csak úgy mint a TTDXben, a végtelenbe jáccok

dikki*yysw
Jó.
A játékban még csak a harmadik pályán tartok, de azért hiányérzetem van.
Az õsrégi TT(D)-ban is több lehetõség volt még.
Voltak ilyen pályázatok, subsidy-k. Nem látok a városoknál: szoborlerakási, exkluzív jogvásárlási, egyéb támogatási cuccot; nem rakhatom le a HQ-mat, amit úgy szerettem nézegetni, meg csinosítgatni a környékét; hasonlók...
ha egy izom régi játék tudja ezeket, minek vették ki?

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::