512
  • Hmuda
    Lehet hogy elterjedtek, de vannak akiknek még nincs. Rájuk is gondolni kell.
  • Drizzthsz
    Azt nem értem, hogy minek tömörítik be a .bin-t???
    Totál érthetetlen, foglalásban nem nyernek vele semmit, a letöltési technikák meg vannak már olyan fejlettek, hogy akármikor folytathatod hiba nélkül is, ha megszakad...

A játékról: hát, 1900->1903-ra úgy kikaptam, mint az állat! Csőd és végem...
  • Borg
    Még mindig 15k-val szüttyög...
  • magus
    eeen megprobaltm:)
  • Xian
    Hi

En is elkezdtem tolteni.
    Jon mint a veszett egér, 96.9 kb/s

Borg, ha kell ftp eleres szolj.
  • Borg
    Én csak most kezdtem. Remélem begyorsul.

Valami fullos felbontású screenshotokat nyomathatnátok addig :)
  • dikki*yysw
    Annyi hogy az a 17 ember akinek már leért, szarik a másikra, és elhúzott. Magyarok vagyunk, nem? :)
  • dikki*yysw
    Kérdezd meg többieket, szerintem mindenkinek jött tegnap maxxal.
  • Borg
    Nekem is jön már lefelé, igaz, csak 15 kiloval.. de bittorrenttől nem is vártam többet...:/
  • Drizzthsz
    Ez legyen...
  • dikki*yysw
    Még nem játszottam vele sokat, de király a játék :)
    Nagyjából mindenre rájöttem, vissza tudom szedni a sínt stb.

Három gyors kérdés/észrevétel (vagy több, ahogy jut eszembe):

-ha kiírja hogy kész a küldi (első pályán ugye 10% növekedés) akkor csak kilépek, és kezdem a következőt? vagy meddig játszhatok
    -ha normal-ról átrakom az időt gyorsra; és veszek valamit, akkor miért rakja vissza normálisra? :(
    -nem sikerült még rájönnöm, hogy hogyan tudom azt beállítani a járműnek, hogy rakodja teli magát? Ha kijelölök egy állomást, és megnyomom a + os rakodógombot, akkor az állomás elé rakja a menetrendben hogy full load, és a másik állomásnál fog várni hogy megtelljen (nem fog ugye). Ha a másikra kattintok és úgy a +cargo, akkor is ott vár. Vagy nem? :)
    -mi a különbség a két úttípus között? tutorban lehet benne van de azt nem végzem el.
  • dikki*yysw
    Bájtos? 0 bájtos, vagy mi?
    Én nem tudom mi az a reseed resume, bittornadot használok, de nem sikerült még elbasznom soha. Mondjuk az is igaz, hogy mindig a letöltött cucc másolatát kezdem el tömörítgetni.
  • Since
    oh :(
  • magus
    vmit elbaszhattam:((

lattam hogy complete abc torrent kliensben, ramentem hogy reseed resume, hogy amig nem hasznalom a netet megosszam, kiirta hogy pause, gondoltam nem tolti senki. Mikor megneztem a filokat mind bajtos mikor completedet irt ki. :(
  • dikki*yysw
    Ez frankó szerintem!
  • Since
    Ha nem vágod bescanelem és akkor látni fogod hogy képzeltem el :-)
  • Since
    Zso lenne egy kérdésem láőmával kapcsolatban. Egy gyárnak kell két dolog, amit két különböző helyről lehet szállítani. úgy szeretném megoldani, hogy a két nyersanyagszállító vonat egy állomásra érkezzen meg a gyárba, mivel nem szeretnék két platformot csinálni. Próbáltam lerakni lámpákat, de vagy az történik hogy a lámoáig elmegy aztán vissza az állomásra, vagy pedig meg sem áll és összeütköznek. Röviden : 2 vonatot szeretném (két különböző helyről), hogy egy állomásra vigyék a szállítmányt, ne pedig 2 állomásra. Remélem valamennyire érthető volt :-O
  • robotnyk
    hmm. már kezdem vágni
    az is lehet, hogy nem a lámpákat teszem rossz helyre, hanem a síneket :)
  • Since
    Nah beginner már készen van nagy nehezen, most jöhet az easy :-)
  • ZsZso
    mit nem értessz benne ?
    Elmesélem ...

szóval, úgy néz ki a dolog, hogy van egy vasúti sín. Megy az erdőből a fafeldolgozóba. De én még egy erdőt hozzá szeretnék kapcsolni a fafeldolgozómhoz, mégpediglen úgy, hogy a régi sínpályának egy részét is alkalmazzam. Amikor a kettő pálya összetalálkozik kell letenni egy olyan lámpát, ami "kétoldalas". Aztán azért nem elég ennyi, mert onnantól kezdve a fafeldolgozóig egyszerre akár két vonat is közlekedhet (azaz ezt szeretnék elérni). Ha így hagynánk, akkor a fafeldolgozótól a lámpáig csak egy vonat szaladgálhatna ... mikor a lámpa és az adott erdő közé érne az egyik vonat, csak akkor mehetne a másik a feldolgozóhoz.
    De ha azt akarjuk, hogy a feldolgozóig két vonat is mehessen, úgy hogy nem ütközik össze, akkor néha kell az ábrán is látható leágazásokat csinálni. Azaz, ha szembetalálkoznának a vonatok, akkor az egyik az menjen az egyik sínpáron, a másik pedig a másikon. Ezt az egyoldalú lámpákkal tudod megtenni. Amint a kép is mutatja. Folyamatban úgy néz ki, hogy jön a vonat a feldolgozóhoz ... aztán látja, hogy van egy elágazás, megnézi, hogy merre mehet (az egyoldalas lámpával állítottad be az irányt), és meglesi, hogy szabad -e. Ha szabad elindul, aztán megy a párhutzamos sínpár egyikén. Mikor a végére ér ott is egy lámpa fogadja. Megnézi mehet -e tovább a szingöl sínpályán. Ha mehet, akkor megy ... és kész :)

Ezt nem lehet jobban leírni ... max elküldöm a mentésem :)
  • robotnyk
    nem megy még mindig a lámpázás.
  • ZsZso
    ez most milyen hááát ? Olyan "hűűű de szar háááát" ?
  • robotnyk
    háát :)
  • ZsZso

Utsó nevezésem, aztán szavazzatok :)
  • Hentes Bill #168
    most még jobb :)
  • ZsZso
    jah, és szóljatok vmit a bannerhez, mert ha jó, akkor bekértem tenni
  • M@TriX
    Rajzoltam egyet én is, ha már benne vagyok ;)

• ZsZso
    remélem segít vmit a kép :)
  • ZsZso

• ZsZso
    Hát a kép az nem Locomotion -os szájton volt, hanem egy színes képből készült, valami vonatos oldalról, de passzol, hiszen Locomotoin :)
  • Hentes Bill #162
    sztem szép
  • ZsZso
    Lámpákat nem vágod ?

Készítek nektek mingyá képet :)
  • ZsZso

ehhez mit szóltok ?
  • Since
    de legalább az első pálya készen van :-) elején sok időt csesztem el a lámpákkal :-)
  • Since
    akkor megnyugodtam :)
  • robotnyk
    már 2en vagyunk
  • Since
    Én még mindig nemértem a lámpákat a vonatoknál...Valaki elmagyarázná képekkel együtt? :-)
  • robotnyk
    ehh, a jelzők lerakásával még gondban vagyok :D
  • toMpEr
    ahol be allitod az utvonalat ott lehet allitani, hogy express vagy local, az mi lenne?
  • toMpEr
    Szerintem a villamos jo lesz majd nagyobb varosok belso kozlekedesenel