512
-
#192 Lehet hogy elterjedtek, de vannak akiknek még nincs. Rájuk is gondolni kell. -
Drizzthsz #191 Azt nem értem, hogy minek tömörítik be a .bin-t???
Totál érthetetlen, foglalásban nem nyernek vele semmit, a letöltési technikák meg vannak már olyan fejlettek, hogy akármikor folytathatod hiba nélkül is, ha megszakad...
A játékról: hát, 1900->1903-ra úgy kikaptam, mint az állat! Csőd és végem... -
Borg #190 Még mindig 15k-val szüttyög... -
#189 eeen megprobaltm:) -
Xian #188 Hi
En is elkezdtem tolteni.
Jon mint a veszett egér, 96.9 kb/s
Borg, ha kell ftp eleres szolj. -
Borg #187 Én csak most kezdtem. Remélem begyorsul.
Valami fullos felbontású screenshotokat nyomathatnátok addig :) -
#186 Annyi hogy az a 17 ember akinek már leért, szarik a másikra, és elhúzott. Magyarok vagyunk, nem? :) -
#185 Kérdezd meg többieket, szerintem mindenkinek jött tegnap maxxal. -
Borg #184 Nekem is jön már lefelé, igaz, csak 15 kiloval.. de bittorrenttől nem is vártam többet...:/ -
Drizzthsz #183 Ez legyen... -
#182 Még nem játszottam vele sokat, de király a játék :)
Nagyjából mindenre rájöttem, vissza tudom szedni a sínt stb.
Három gyors kérdés/észrevétel (vagy több, ahogy jut eszembe):
-ha kiírja hogy kész a küldi (első pályán ugye 10% növekedés) akkor csak kilépek, és kezdem a következőt? vagy meddig játszhatok
-ha normal-ról átrakom az időt gyorsra; és veszek valamit, akkor miért rakja vissza normálisra? :(
-nem sikerült még rájönnöm, hogy hogyan tudom azt beállítani a járműnek, hogy rakodja teli magát? Ha kijelölök egy állomást, és megnyomom a + os rakodógombot, akkor az állomás elé rakja a menetrendben hogy full load, és a másik állomásnál fog várni hogy megtelljen (nem fog ugye). Ha a másikra kattintok és úgy a +cargo, akkor is ott vár. Vagy nem? :)
-mi a különbség a két úttípus között? tutorban lehet benne van de azt nem végzem el. -
#181 Bájtos? 0 bájtos, vagy mi?
Én nem tudom mi az a reseed resume, bittornadot használok, de nem sikerült még elbasznom soha. Mondjuk az is igaz, hogy mindig a letöltött cucc másolatát kezdem el tömörítgetni. -
Since #180 oh :( -
#179 vmit elbaszhattam:((
lattam hogy complete abc torrent kliensben, ramentem hogy reseed resume, hogy amig nem hasznalom a netet megosszam, kiirta hogy pause, gondoltam nem tolti senki. Mikor megneztem a filokat mind bajtos mikor completedet irt ki. :( -
#178 Ez frankó szerintem! -
Since #177 Ha nem vágod bescanelem és akkor látni fogod hogy képzeltem el :-) -
Since #176 Zso lenne egy kérdésem láőmával kapcsolatban. Egy gyárnak kell két dolog, amit két különböző helyről lehet szállítani. úgy szeretném megoldani, hogy a két nyersanyagszállító vonat egy állomásra érkezzen meg a gyárba, mivel nem szeretnék két platformot csinálni. Próbáltam lerakni lámpákat, de vagy az történik hogy a lámoáig elmegy aztán vissza az állomásra, vagy pedig meg sem áll és összeütköznek. Röviden : 2 vonatot szeretném (két különböző helyről), hogy egy állomásra vigyék a szállítmányt, ne pedig 2 állomásra. Remélem valamennyire érthető volt :-O -
#175 hmm. már kezdem vágni
az is lehet, hogy nem a lámpákat teszem rossz helyre, hanem a síneket :) -
Since #174 Nah beginner már készen van nagy nehezen, most jöhet az easy :-) -
#173 mit nem értessz benne ?
Elmesélem ...
szóval, úgy néz ki a dolog, hogy van egy vasúti sín. Megy az erdőből a fafeldolgozóba. De én még egy erdőt hozzá szeretnék kapcsolni a fafeldolgozómhoz, mégpediglen úgy, hogy a régi sínpályának egy részét is alkalmazzam. Amikor a kettő pálya összetalálkozik kell letenni egy olyan lámpát, ami "kétoldalas". Aztán azért nem elég ennyi, mert onnantól kezdve a fafeldolgozóig egyszerre akár két vonat is közlekedhet (azaz ezt szeretnék elérni). Ha így hagynánk, akkor a fafeldolgozótól a lámpáig csak egy vonat szaladgálhatna ... mikor a lámpa és az adott erdő közé érne az egyik vonat, csak akkor mehetne a másik a feldolgozóhoz.
De ha azt akarjuk, hogy a feldolgozóig két vonat is mehessen, úgy hogy nem ütközik össze, akkor néha kell az ábrán is látható leágazásokat csinálni. Azaz, ha szembetalálkoznának a vonatok, akkor az egyik az menjen az egyik sínpáron, a másik pedig a másikon. Ezt az egyoldalú lámpákkal tudod megtenni. Amint a kép is mutatja. Folyamatban úgy néz ki, hogy jön a vonat a feldolgozóhoz ... aztán látja, hogy van egy elágazás, megnézi, hogy merre mehet (az egyoldalas lámpával állítottad be az irányt), és meglesi, hogy szabad -e. Ha szabad elindul, aztán megy a párhutzamos sínpár egyikén. Mikor a végére ér ott is egy lámpa fogadja. Megnézi mehet -e tovább a szingöl sínpályán. Ha mehet, akkor megy ... és kész :)
Ezt nem lehet jobban leírni ... max elküldöm a mentésem :) -
#172 nem megy még mindig a lámpázás. -
#171 ez most milyen hááát ? Olyan "hűűű de szar háááát" ? -
#170 háát :) -
Utsó nevezésem, aztán szavazzatok :) -
#168 most még jobb :) -
#167 jah, és szóljatok vmit a bannerhez, mert ha jó, akkor bekértem tenni -
#166 Rajzoltam egyet én is, ha már benne vagyok ;)
-
#165 remélem segít vmit a kép :) -
-
#163 Hát a kép az nem Locomotion -os szájton volt, hanem egy színes képből készült, valami vonatos oldalról, de passzol, hiszen Locomotoin :) -
#162 sztem szép -
#161 Lámpákat nem vágod ?
Készítek nektek mingyá képet :) -
ehhez mit szóltok ? -
Since #159 de legalább az első pálya készen van :-) elején sok időt csesztem el a lámpákkal :-) -
Since #158 akkor megnyugodtam :) -
#157 már 2en vagyunk -
Since #156 Én még mindig nemértem a lámpákat a vonatoknál...Valaki elmagyarázná képekkel együtt? :-) -
#155 ehh, a jelzők lerakásával még gondban vagyok :D -
#154 ahol be allitod az utvonalat ott lehet allitani, hogy express vagy local, az mi lenne? -
#153 Szerintem a villamos jo lesz majd nagyobb varosok belso kozlekedesenel