512
-
#32 kicst mas lesz az epites, de tuleljuk talan -
Since #31 már csekkolom :-) remélem hogy 7.én jön ki -
#30 es itt meg tobb -
#29 ingame muvi! -
#28 "To me, the most useful advance in technology since Transport Tycoon is the amount of processing power and memory available to the new game. I was never happy with the AI of competing transport companies in Transport Tycoon, but with around a hundredfold increase in processor power, I've been able to create much more effective and challenging opponents for players in the new game. It also meant [the new game] could handle many more transport vehicles, larger maps, and multiple-level bridges and tunnels instead of just land-based construction."
Én mindig letojtam magasról az AI-t ... nekem abszolút nem fontos, hogy okosabb legyen :) -
#27 nem sajna -
#26 Interjú Chris Sawyer bácsival -
Since #25 Mert egy kezdőjátékos nemtudja hogy mit érdemes szállítani..Én pl anno truckkal próbáltam fát cipelni, és alig adott manit... -
Since #24 Oks valami hivatalos oldalt nemtudsz? -
#23 Ja, kotelezo feladatok nincsennek, szerintem se valoszinu, hogy belerakjak majd -
#22 Chris Sawyer riportját olvastam, aztán aszonta, hogy annak örül a legjobban, hogy a memóra meg a procisebesség ekkorát nőtt ... így tehet bele nagyobb pályákat. Pill ... elő próbálom kotorni a riportot .. -
Since #21 Mint amilyen pl a TG-be is van. hogy például meghatározott időn belül ezt és azt kell telejsíteni, hogy ne csak free for play opció legyen benne. De szerintem nem lesz benne campaign mód... -
#20 Mifele kampany modra gondolsz? -
#19 Ja, ezt nyomtam enis vegig par honapja, azert ha 3-4 vonat hasznalta ugyanazt a vonalat eleg nehez volt ugy megoldani, hogy ne akadjanak be.
Remelem Locomotion-ba lesznek nagyobb palyak is, mert ttd-ban nekem kicsinek tunt, valamint az is jo lenne, ha nem mindig a legtovalabbi gyarbol erne meg hozatni a cuccot -
#18 Nem, nincs bene ... bár nekem sose hiányzott :) -
#17 hát ő : TTDpatch -
Since #16 Hát igen, elég gázos a TG...De remélem hogy lesz majd a game-ben kampány mód is, ugyanis a TTDben nem volt ha jól emlékszem. Javítsatok ki ha nem igaz -
Foglaltnick #15 Ugyan, a graf nem számít. Itt a Transport Giant, jó a graf, de a többi meg nem annyira. Inkább a játékmenet legyen jó. A 3D meg véletlenül se keveredjen bele egy gazdasági szimulációba, mert akkor az már rég rossz. -
Since #14 Van hivatalos oldal? -
#13 melyik xp-s patch? mert van eleg sokfele valtozat -
#12 Ja, de ebben az XPs peccsnek köszönhetően egész jó sínstruktúrát lehetett kialakítani ... teccettek benne az új lámpák, meg táblák ... -
#11 ja enis csinaltam tok bonyi sinrendszereket, a problemak ott kezdodnek, ha tobb vonatot is raksz ugyanarra a rendszerre, eleg nehez ugy megtervezni, hogy ne legyenek dugok :) -
#10 hehe, milyen jó is az. meg is jött nekem is a kedved a játékhoz -
#9 Nálam még mindig fent van a TTDX XP-sített változata, és iszonyat jókat szoktam vele jáccani. Talán a sínrendszer megtervezése a legzsírabb az egészben ... minél átláthatatlanabb, és minél biztosabb legyen :))) -
#8 hát az zsír lenne, ha tényleg kijönne a jövő héten... a graf tényleg gáz, 2004-et írunk nem 1994-et, de ahogy robotnyk mondja, ha ott lesz a játékmenet, akkor nem érdekel a grafika. -
#7 Nem tudok róla -
#6 Nekem teccik ... télleg lehetett volna vmi extra benne, de egy csomó régi játék hangulatát a túlzott "szépítéssel" rontották el. Így vagyok a Settlers -el ... a Pizza Tycoon másolatokkal, és asszem még sorolhatnám :) -
Since #5 Van valahol esetleg demó? -
Since #4 Reméljük hogy szeptember 7.én jön ki, és hogy nem lesz csúszás :-) esetleg van valami demó? -
#3 azért a grafikai enginet nem ártott volna lecserélni. persze nem kellene full csilli-villi 3D, de azért ez már nagyon gáz. de ha a játékmenet jó lesz, akkor lenyelem a békát :) -
-
#1 Chris Sawyer bácsi elkészítette a Transport Tycoon és a RollerCoaster Tycoon egyvelegét. A grafika egy az egybe RCT, és ahogy néztem a játékmenet pedig full TT. Szeptember 7én jön ki, és azt hiszem minden TT és TTDX rajongó nevében állíthatom, hogy "már nagyon várjuk" !