512
  • toMpEr
    kicst mas lesz az epites, de tuleljuk talan
  • Since
    már csekkolom :-) remélem hogy 7.én jön ki
  • toMpEr
    es itt meg tobb
  • toMpEr
    ingame muvi!
  • ZsZso
    "To me, the most useful advance in technology since Transport Tycoon is the amount of processing power and memory available to the new game. I was never happy with the AI of competing transport companies in Transport Tycoon, but with around a hundredfold increase in processor power, I've been able to create much more effective and challenging opponents for players in the new game. It also meant [the new game] could handle many more transport vehicles, larger maps, and multiple-level bridges and tunnels instead of just land-based construction."

Én mindig letojtam magasról az AI-t ... nekem abszolút nem fontos, hogy okosabb legyen :)
  • ZsZso
    nem sajna
  • ZsZso
    Interjú Chris Sawyer bácsival
  • Since
    Mert egy kezdőjátékos nemtudja hogy mit érdemes szállítani..Én pl anno truckkal próbáltam fát cipelni, és alig adott manit...
  • Since
    Oks valami hivatalos oldalt nemtudsz?
  • toMpEr
    Ja, kotelezo feladatok nincsennek, szerintem se valoszinu, hogy belerakjak majd
  • ZsZso
    Chris Sawyer riportját olvastam, aztán aszonta, hogy annak örül a legjobban, hogy a memóra meg a procisebesség ekkorát nőtt ... így tehet bele nagyobb pályákat. Pill ... elő próbálom kotorni a riportot ..
  • Since
    Mint amilyen pl a TG-be is van. hogy például meghatározott időn belül ezt és azt kell telejsíteni, hogy ne csak free for play opció legyen benne. De szerintem nem lesz benne campaign mód...
  • toMpEr
    Mifele kampany modra gondolsz?
  • toMpEr
    Ja, ezt nyomtam enis vegig par honapja, azert ha 3-4 vonat hasznalta ugyanazt a vonalat eleg nehez volt ugy megoldani, hogy ne akadjanak be.
    Remelem Locomotion-ba lesznek nagyobb palyak is, mert ttd-ban nekem kicsinek tunt, valamint az is jo lenne, ha nem mindig a legtovalabbi gyarbol erne meg hozatni a cuccot
  • ZsZso
    Nem, nincs bene ... bár nekem sose hiányzott :)
  • ZsZso
    hát ő : TTDpatch
  • Since
    Hát igen, elég gázos a TG...De remélem hogy lesz majd a game-ben kampány mód is, ugyanis a TTDben nem volt ha jól emlékszem. Javítsatok ki ha nem igaz
  • Foglaltnick
    Ugyan, a graf nem számít. Itt a Transport Giant, jó a graf, de a többi meg nem annyira. Inkább a játékmenet legyen jó. A 3D meg véletlenül se keveredjen bele egy gazdasági szimulációba, mert akkor az már rég rossz.
  • Since
    Van hivatalos oldal?
  • toMpEr
    melyik xp-s patch? mert van eleg sokfele valtozat
  • ZsZso
    Ja, de ebben az XPs peccsnek köszönhetően egész jó sínstruktúrát lehetett kialakítani ... teccettek benne az új lámpák, meg táblák ...
  • toMpEr
    ja enis csinaltam tok bonyi sinrendszereket, a problemak ott kezdodnek, ha tobb vonatot is raksz ugyanarra a rendszerre, eleg nehez ugy megtervezni, hogy ne legyenek dugok :)
  • Hentes Bill #10
    hehe, milyen jó is az. meg is jött nekem is a kedved a játékhoz
  • ZsZso
    Nálam még mindig fent van a TTDX XP-sített változata, és iszonyat jókat szoktam vele jáccani. Talán a sínrendszer megtervezése a legzsírabb az egészben ... minél átláthatatlanabb, és minél biztosabb legyen :)))
  • Hentes Bill #8
    hát az zsír lenne, ha tényleg kijönne a jövő héten... a graf tényleg gáz, 2004-et írunk nem 1994-et, de ahogy robotnyk mondja, ha ott lesz a játékmenet, akkor nem érdekel a grafika.
  • ZsZso
    Nem tudok róla
  • ZsZso
    Nekem teccik ... télleg lehetett volna vmi extra benne, de egy csomó régi játék hangulatát a túlzott "szépítéssel" rontották el. Így vagyok a Settlers -el ... a Pizza Tycoon másolatokkal, és asszem még sorolhatnám :)
  • Since
    Van valahol esetleg demó?
  • Since
    Reméljük hogy szeptember 7.én jön ki, és hogy nem lesz csúszás :-) esetleg van valami demó?
  • robotnyk
    azért a grafikai enginet nem ártott volna lecserélni. persze nem kellene full csilli-villi 3D, de azért ez már nagyon gáz. de ha a játékmenet jó lesz, akkor lenyelem a békát :)
  • ZsZso

• ZsZso
    Chris Sawyer bácsi elkészítette a Transport Tycoon és a RollerCoaster Tycoon egyvelegét. A grafika egy az egybe RCT, és ahogy néztem a játékmenet pedig full TT. Szeptember 7én jön ki, és azt hiszem minden TT és TTDX rajongó nevében állíthatom, hogy "már nagyon várjuk" !