512
-
#152 Hykao-tól már kértem bannert, de nem vmi nagy szám :(
-
#151 te sehogy :) -
#150 az utsó kérdés nem lényeg ... látom, hogy moderátornak kell szólni ... na megpróbálok összedobni egy bannert ... -
#149 Hmmm ... na még egy kis vélemény.
Érdekes, hogy most megengedi a játék, hogy kivegyem a talajt a vonataim alól (épp amikor rajt vannak). Na mi lesz ilyenkor ? Igen, felrobban. Itt több dolog is SZMbe jut:
1, amikor változtatom alatta az utat (pl még egy sínpár csatlakozik be épp ott és épp akkor amikor ott megy a vonatom, akkor nincs semmi baj.
2, én TTDXes veterán módjára vártam, hogy eltűnjön a felrobbant rom a pályáról. ROSSZUL TETTEM !!! Amikor ott a rom a pályán, akkor a vonat még "mozgó" státuszban van. Rákatt a zászlóra (megállítod), és ELTŰNIK A ROM ! Na erre csak nagy mázli miatt jöttem rá. Az előző játékomba olyat csináltam, hogy a rom alatti utat kitöröltem és kerülőt építettem. MOndanom se kell, hogy a gép úgy vette mintha rom az új úton is rajta lett volna ... vagy csak a következő pont miatt volt mindez.
3, ha ott egy rom a pályán, akkor miután eltűnik onnan, a lámpa nem 100%, hogy ezt észreveszi. Szóval a lámpák ilyenkor megbuggynahatnak, ami roppant izgi tud lenni, mert abszolúte nem lehet némely lámpánál meglátni, hogy mit mutat.
Amúgy teccik, és elég frankó a játék. Hozzászoktam az új pályalerakáshoz is ... ami pozitív ebbe a pályaszerkesztésbe, hogy míg építed a sínpárt közbe a kurzorral tucc abba az irányba menni, így mindig látod a sínpár végét, nem 50 részletbe kell megépíteni.
Színek is bejönnek :).
Amit nem értek, hogy minek kellett beletenni villamost. Szerintem az úgy szar ahogy van.
Hogy méltó utódja e a TTDXnek, azt nem merném kijelenteni. Viszont egy olyan majdhogynem tökéletes játéknak egyértelmű, hogy nagyon nagyon nehéz jó riméjket(remake) csinálni. Ahoz képest jó ez ;).
Egy picit offos, de hogy lehet betenni Bannert a topiknak ? -
#148 nincsen szerintem -
Drizzthsz #147 Jó ez, csak mindenki úgy akarja irányítani, mint a TT-t...
Ennél meg ha rájössz, hogy hogyan megy a dolog, akkor észre fogod venni, hogy minden egyszerűbb. A szervíz(közúti) az hol építhető? Ha van egyáltalán... -
Since #146 Én már az elején elvérzek :-) -
#145 Koszi! tolem is! :) -
#144 Én buta vagyok, és még egy vasútállomást is alig tudtam lerakni :) a sínt sem tudtam felszedni amit leraktam. Minek nehezítik?
A terraformálás is jobban tetszett TT-ben. Volt az a kis pötty, és az ember születésénél fogva, elemi ösztönként mindig olyanra tudta csinálni a talajt, amilyenre akarta. Itt meg gondolkozni kell rajt.
Még nem túl sokat foglalkoztam vele (2x 3 perc :) ) de az biztos, hogy még fogok játszani vele. -
#143 Képeket nem, de véleményt igen:
A gazdasági modell egy az egyben a TT alapján van. Még nem is találkoztam új gyárfajtákkal (igaz csak beginnert vittem még végig). Tulajdonképpen az egyetlen újítás a TTD-hez képest az az, hogy képesek vagyunk normális kanyarokat rakni a pályákra. Nekem az egyetlen problémát a hidak és az emelkedők megoldása jelentette, a régi TTD hídépítése jobban tetszett, ez valahogy nem bejövős. Igazából az lenne a tökéletes TT utód, ha pl a SC4 tájformálását és grafikáját összekapcsolnák a régi TTD játékmenetével. -
#142 Válasz ment. :-) -
#141 Hi! Irtam privit. olvasd el legyszives. -
#140 Képeket és véleményt légyszi, mert engem is érdekelne a game!!! -
#139 Egész király, nekem bejön, nem olyan gagyi mint a TG. -
#138 Jah, elvileg annyi... de igazából az 56Kb/s se férne bele a 384 kbit-be, a feltöltésem is olyan 12-14 Kb/s.
Szóval ez inkább olyan ~450/~100 :)) közel van az egyik alközpont hálistennek.
DB -
Beagie #137 talán 384/64 nem? -
#136 na, már jönnek a fájlok :P -
#135 nekem is... :P -
#134 Bittornado a sirály, 56KB/s konstans, ennyi fér ki a csövön a 384/128-as adslből :)
DB -
Since #133 hogy tetszik a game? -
#132 Már tökre várom a Locomotion Deluxe-ot. :D -
Since #131 Aki külön rarba szedte le részenként, az áttudná küldeni a 2es és a 3as fájlt? mert hibás... -
Since #130 Nah lejött, reggel meg is nézem :-) -
#129 lehet benne random mapon jatszani es ha elered a kituzott celt, akkor nincs feltetlenul vege a jateknak -
#128 Klafa game csak a legfontosabb TT feature hiányzik belőle. A random generált végtelen és céltalan játék. :-((( -
#127 kösz. kipróbálom ezt a cuccot -
#126 http://bittornado.com/download.html -
nekem a bittorenten ha már 15k-val jött vmi cucc, akkor pezsgőt bontottam.
milyen klienset használsz? -
#124 De ez a sebesség csak úgy 50%-tól volt, előtte fele kb.
De csak mert fos adsl-em van (512/128), különben jönne bármennyivel.. -
#123 Nekem lejött 64-65 k/seccel, és előbb kezdtem tölteni mint az nforce-on volt. -
#122 ilyen faszságon vitázni.
nekem ez a bithumen új, de jó lehet.
bár én használtam a bittorentet, de olyan lassú volt, hogy csak felidegesítettem magam rajta -
#121 Oké, pl. hogy elmegyek aludni.
:D -
#120 Lehet, de nem segít sokat. Nekem egy szebb fűtextúra kéne, mert ami most van az gány, zavaró.
Talán lesz majd hozzá vmi fan-pakk :) -
#119 ember, kicsit vegyél vissza -
#118 Már adtam, mit szólsz? Amúgy csak vissza kéne olvasni. -
Drizzthsz #117 Én majd holnap nyilatkozom... -
#116 lehet felbontit állítani.
VÉleményem ... kicsit rémísztő a RCT-irányítás, de megszokható. Így viszont zsíros pályákat lehet kialakítani. Egyből rá is gyúrtam arra, hogy minnél áltáthatatlanabb pályákat kreáljak. Hát ... miután párszor átalakítottam a pályát, teljesen megzakkant, és nem vette figyelme, hogy kitöröltem a két sín -t összekötő részt, és a lámpa nem e szerint jelzett (tévesen). Továbbá most se értem (hacsak nem ezért ...) hogy hogy ment össze két vasutam. Úgy néz ki, nem nagyon lehet átépíteni a már kész pályákat :(.
Viszont feeling ... van benne valami, de nem az igazi ... talán az RCT miatt. Nem tudom ... teccennek az új dolgok amiket beletettek, elég 5letesek, de még szoknom kell, és akkor újra nyilatkoznom :) -
#115 #72 -
Drizzthsz #114 Ezer1 hála mindenkinek, aki segített!!! -
#113 ha ingyen szeded, akkor meg mit vigyorogsz itt, miért nem adsz linket, ha kérdezik?