Locomotion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudna valaki nekem segíteni lefordítani Németrõl, hogy hogyan lehet ezt a módot telepíteni?
http://www.locomotion-fanpage.net/index.php?page=DatabaseItem&id=407
Elnézést mindekitõl!
Aki Pidgint használ, nézzen be ide, mert van neki egy topik:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1288896825
Elõre köszi, és bocsi!
Nagyon keresek e-hez hasonló jó kis játékot.
Ajánljatok valamit.
Valahogy szeretném megcsinálni, hogy necsak 224 jármüvet tudjak berakni a scenario editorban, de az istenért sem sikerül... tt-forumson nincs iesmi sajnos... Írják, hogy meglehet csinálni, de csak az exe megbünykölésével, ami illegális... (engem ez nem tulzottan gátol meg)
Remélem valaki tud segíteni, mert ez így nagyonnemjó :\
Köszi, csáó
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
fotóstábor meg edzõtábor 1-1 hét úgyhogy utána nagyon szívesen játszanék!! 😄
kösz
amúgy [email protected] vagy [email protected] amelyik jobban tetszik 😊
nagyon meghálálnám ^.^
msnezni nem szoktam...
Van HDP (Hungarian Diesel Pack), van sokminden a fórumon...
Remélem, egy grafikus fog segíteni szoci idõk beli verdákat gyártani, pl. IFA, Tatra, Csepel, RÁBA, KAMAZ, Zil, Ural, STAR teherkocsik és Jelcz, Karosa buszok, MAZ trolik gyártásában... elvileg egy ZIU-9 troli folyamatban van.
Én eddig csináltam egy postabusz-külsejû kisbuszt, ami 100 mph (160 km/h) végsebességû, 75 lóerõs, 4 tonnás és 13 utast visz.
<#felkialtas>#felkialtas>Innen letölthetõ! (Postás kisbusz külsejû)<#felkialtas>#felkialtas>
http://pecsbynite.atw.hu ..::PecsByNite::.. nem csak pécsieknek!
http://pecsbynite.atw.hu ..::PecsByNite::.. nem csak pécsieknek!
Az lenne a kérdésem,h a Locomotionbe nem tudom felvásárolni a riválisaim cégeit, mint a TTD-ben lehetett?
Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!
Egy olyan kérdesem lenne, hogy locomotionban a "food"-ot és "goods"-ot hogy tudom eladni a városnak?
Köszi
Üdv mindekinek
nekem a simutrans játékban nem tudok se hajó vonatot autot inditani...ha megnyomom start ezt irja ki:legalább egyszer definiálj menetrendet....de ott csak ennyi van:várakozás: 0%...de ha megyomo kész akkor is ugyanezt irja ki...
és ha már tudok inditani akkor hogyan lehet (pl autót vagy papirt)szállitani?
elöre is kösssz..
Most szereztem meg ezt a gámát. Eddig Open TTDvel nyomultam, egészen sikeresen.
Persze a TTD kiválló sínépítési rendszere után szenvedtem eleget a Loco rendszerével, de ez a rész megy már. A fõ gondom az lenne, hogy nem tudom beállítani, hogy a vonatot teljesen telerakják mielõtt elindul. (eddig a TTDben ezt az állomásneveknél a full load és az unload parancsokkal oldottam meg, itt hogyan lehet?)
Amúgy ennyire nem jött be senkinek a játék, hogy fél éve senki sem szólt hozzá?
A másik kérdésem pedig a Locotool üzembe hozása lenne.
Azonban uj kerdes is felmerult. Miert epitsek nagy, tobb negyzet hosszu allomasokat, hiszen ha csupan egy (1) negyzetbol all egy allomas, es abba all be egy 15 vagonbol + 2 mozdonybol allo szerelveny (tehat 90%-a kilog az allomasrol), akkor is teljesen kipakoljak es bepakoljak az arut a vonatba.
En tegnap talaltam ra a gamera, es egybol raindultam 😊 a TTD-ot sokat nyomtam, mar nagyon vartam valami folytatast.
Par orat mar jatszottam, es lenne par kerdesem is:
- Valoban nem lehet a sineket ferdén/átlósan rakni, mint a TTD-ben? Ha van ketto osszekotendo allomasod, akkor azokat csak L alakban lehet osszekotni (ha nem egy vonalban vannak)? Ha igen, akkor az elegge gaz, hiszen 2 pont kozott az egyenes a legrovidebb ut, es ha nem huzhatom a sineket atlosan, akkor rengeteg felesleges utat tesznek meg a vonatok. Foleg ha sok vonatod van, sok even at, az rengeteg plusz km, stb ...
- Valaki probalta az 1.76-os patchet? Mukszik jol? Valamit eszrevehetoen javit a jatekmeneten?
Vegul a velemenyem par ora jatek utan:
Az utak, sinek epitese katasztrofalis! 4-5 orat nyomtam eddig, de nem tudtam megszokni, TTD-ben jobb volt.
Amugy meg az elottem szolokhoz csatlakozom, akik kicsit fanyalogtak a hianyossagok miatt. Olyan erzesem van, mintha Chris Sawyer csupan azert csinalta volna meg ezt a gamet, mert 10 eve halgatja a nyavajgasat a Transport Tycoon rajongoknak, hogy csinaljon mar valami folytatast. Hat gondolta, jo, legyen, es a meglevo eszkozeivel, minimalis raforditassal osszedobott valamit, csak hagyjak mar beken, mert õt mar regen nem erdekli a TT. Igy most csinalt is valamit, meg nem is ... Be lett tömve a szánk, ha nem tetszik valami, csinaljunk magunknak hozza modokat.