Locomotion

Oldal 1 / 11Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv!

Tudna valaki nekem segíteni lefordítani Németrõl, hogy hogyan lehet ezt a módot telepíteni?
http://www.locomotion-fanpage.net/index.php?page=DatabaseItem&id=407

Üdv mindenkinek!

Elnézést mindekitõl!
Aki Pidgint használ, nézzen be ide, mert van neki egy topik:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1288896825

Elõre köszi, és bocsi!

Tud valaki magyar fansite oldalt, vagy másmilyet???

Sziasztok.

Nagyon keresek e-hez hasonló jó kis játékot.

Ajánljatok valamit.
Nightwish006
Hello! Látom senki sem ír ide, de nagyon nagyon remélem tud valaki segíteni...
Valahogy szeretném megcsinálni, hogy necsak 224 jármüvet tudjak berakni a scenario editorban, de az istenért sem sikerül... tt-forumson nincs iesmi sajnos... Írják, hogy meglehet csinálni, de csak az exe megbünykölésével, ami illegális... (engem ez nem tulzottan gátol meg)
Remélem valaki tud segíteni, mert ez így nagyonnemjó :\
Köszi, csáó

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

hali van a lokomation nak magyarositása?
oké

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

jól van majd akkor két hét mulva lerendezzük az egéészet

két hét múlva igen 😊
fotóstábor meg edzõtábor 1-1 hét úgyhogy utána nagyon szívesen játszanék!! 😄

Nem lehet felvásárolni a többi céget.

hy, meg tudná valaki mondani hogyan kell más cégeket felvásárolni?
kösz
mert nem tudlak figyelmeztetni mikor gyere játszani de hagyuk ezt a hülye kérdezösködést jössz vagy nem?

miért is?

jól van de igy is ugy is kell msn

miért is? 😊
amúgy [email protected] vagy [email protected] amelyik jobban tetszik 😊
nagyon meghálálnám ^.^

e mail ben tök szar sosem jó

oks akkor te kilöve

600 bájt nem sok, igazán elküldhetnéd ímélben 😊
msnezni nem szoktam...

600 bájt de jössz vagy nem?

az egy mekkora program?

igen épp az a lényeg

nem eredetivel is jó?

sajna na nem mert aki akar annak el kell küldenem hamachit és ugy de msn cim az jó lenne egymásnak szolunk és tudunk😄

ide nem lehetne? 😊

aki akarna nyomni neten gamet az irja meg msn cimét vna progi amivel lehetséges hogy mwenni fog😄

😄 grat 😊

Conelli
Igen, van pár... wyctor a tt-forums -no belendült, csinált jópár járgányt, UV villamost, meg mindenféle nyugati alacsonypadlós trolit. SeelenQuell (SQ), egy volt keletnémet segít neki a grafikában, amúgy SQ mmûve az IK 260, IK 280, és ezek troli változata, de a trolik .xml-jét (a .dat egy xml-bõl és egy png-ket tartalmazó könyvtárból áll), ami az adatokat tartalmazza wyctor csinálta.

Van HDP (Hungarian Diesel Pack), van sokminden a fórumon...
Remélem, egy grafikus fog segíteni szoci idõk beli verdákat gyártani, pl. IFA, Tatra, Csepel, RÁBA, KAMAZ, Zil, Ural, STAR teherkocsik és Jelcz, Karosa buszok, MAZ trolik gyártásában... elvileg egy ZIU-9 troli folyamatban van.

Én eddig csináltam egy postabusz-külsejû kisbuszt, ami 100 mph (160 km/h) végsebességû, 75 lóerõs, 4 tonnás és 13 utast visz.

<#felkialtas>Innen letölthetõ! (Postás kisbusz külsejû)<#felkialtas>

http://pecsbynite.atw.hu ..::PecsByNite::.. nem csak pécsieknek!

vannak magyar jármüvek is látom 😛

Valaki játszik még?

Conelli
Hello!
Ha akartok trolit, menjetek ide: tt-forums

Troli út készítõ: wyctor
Grafika: SeelenQuell

http://pecsbynite.atw.hu ..::PecsByNite::.. nem csak pécsieknek!

justin
Sajnos ebbe a játékban nem lehet.

Fradiboy
Sziaztok !

Az lenne a kérdésem,h a Locomotionbe nem tudom felvásárolni a riválisaim cégeit, mint a TTD-ben lehetett?

Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!

Sziasztok!

Egy olyan kérdesem lenne, hogy locomotionban a "food"-ot és "goods"-ot hogy tudom eladni a városnak?
Köszi
Üdv mindekinek
Neuman
magyarosítás van a játékhoz?
Ha van akkor hol?

!!!HALA MADRID!!!

thomasthomas
valaki válastoljon már ha tudjaa

thomasthomas
hi!(amint látom a simutransrol is van szo)
nekem a simutrans játékban nem tudok se hajó vonatot autot inditani...ha megnyomom start ezt irja ki:legalább egyszer definiálj menetrendet....de ott csak ennyi van:várakozás: 0%...de ha megyomo kész akkor is ugyanezt irja ki...
és ha már tudok inditani akkor hogyan lehet (pl autót vagy papirt)szállitani?
elöre is kösssz..

Hahó!
Most szereztem meg ezt a gámát. Eddig Open TTDvel nyomultam, egészen sikeresen.
Persze a TTD kiválló sínépítési rendszere után szenvedtem eleget a Loco rendszerével, de ez a rész megy már. A fõ gondom az lenne, hogy nem tudom beállítani, hogy a vonatot teljesen telerakják mielõtt elindul. (eddig a TTDben ezt az állomásneveknél a full load és az unload parancsokkal oldottam meg, itt hogyan lehet?)

Amúgy ennyire nem jött be senkinek a játék, hogy fél éve senki sem szólt hozzá?

Akkor úgy mondom, hogy a másik játéknál (ami nekem felért egy tt deluxe-al) kiírta az állomásokon, hogy hány ember hova akar menni és hol tud átszállni. Volt aki 4 vagy több átszállással jutott el a célig. Mondjuk egy mûemlék megtekintéséhez. És volt amikor egy nagy városban 1 ember szállt fel a buszra, mert az csak egy kis faluba ment. Persze az útba esõ megállókig elvitte azt is aki csak addig ment.
toMpEr
local-rol express-re kell allitani

Tud valaki arra megoldást, hogy a jármûvek ne csak a következõ állomásig vigyék az utasokat? Komolyan mondom ettõl nem élethû a játék számomra. A Simutrans nevû pár megás játékban ez jól mûködött.
A másik kérdésem pedig a Locotool üzembe hozása lenne.
Igazad lett a hosszabb allomasokal kapcsolatban, gyorsabban megy a pakolas. A patchel kapcsolatban senki nem tud nyilatkozni?

Kicsit szetneztem, de nem talaltam magyaritast. Szerintem ne mis lesz ... nem akkora durranas a game, hogy le legyen forditva <#shakehead>

Ezt a hosszab ideig tarto ki/be pakolast ma meg fogom nezni. Talan jo is lenne, ha igy lenne, akkor legalabb van ertelme nagyobb allomasokat epiteni. Koszi

Magyarosítás van már a játékhoz?
thedriver
Én úgy tudom, hogy ha a szerelvény kilóg az állomásról, akkor lassabban megy a rakodás, tovább várakozik az állomáson. Az idõ pedig pénz.<#smile>

Na, az atlosan rakott sineket sikerult megoldani, en voltam figyelmeten.
Azonban uj kerdes is felmerult. Miert epitsek nagy, tobb negyzet hosszu allomasokat, hiszen ha csupan egy (1) negyzetbol all egy allomas, es abba all be egy 15 vagonbol + 2 mozdonybol allo szerelveny (tehat 90%-a kilog az allomasrol), akkor is teljesen kipakoljak es bepakoljak az arut a vonatba.

Áljj! Senki ne mozduljon! A screenshotjaidon latok atlosan rakott sineket! De hogyan ??? <#conf>

Kihal a topic? 😊 Vagy mindenki megunta a jatekot?
En tegnap talaltam ra a gamera, es egybol raindultam 😊 a TTD-ot sokat nyomtam, mar nagyon vartam valami folytatast.
Par orat mar jatszottam, es lenne par kerdesem is:

- Valoban nem lehet a sineket ferdén/átlósan rakni, mint a TTD-ben? Ha van ketto osszekotendo allomasod, akkor azokat csak L alakban lehet osszekotni (ha nem egy vonalban vannak)? Ha igen, akkor az elegge gaz, hiszen 2 pont kozott az egyenes a legrovidebb ut, es ha nem huzhatom a sineket atlosan, akkor rengeteg felesleges utat tesznek meg a vonatok. Foleg ha sok vonatod van, sok even at, az rengeteg plusz km, stb ...

- Valaki probalta az 1.76-os patchet? Mukszik jol? Valamit eszrevehetoen javit a jatekmeneten?

Vegul a velemenyem par ora jatek utan:
Az utak, sinek epitese katasztrofalis! 4-5 orat nyomtam eddig, de nem tudtam megszokni, TTD-ben jobb volt.
Amugy meg az elottem szolokhoz csatlakozom, akik kicsit fanyalogtak a hianyossagok miatt. Olyan erzesem van, mintha Chris Sawyer csupan azert csinalta volna meg ezt a gamet, mert 10 eve halgatja a nyavajgasat a Transport Tycoon rajongoknak, hogy csinaljon mar valami folytatast. Hat gondolta, jo, legyen, es a meglevo eszkozeivel, minimalis raforditassal osszedobott valamit, csak hagyjak mar beken, mert õt mar regen nem erdekli a TT. Igy most csinalt is valamit, meg nem is ... Be lett tömve a szánk, ha nem tetszik valami, csinaljunk magunknak hozza modokat.

takraj
thx

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Oldal 1 / 11Következő →