512
  • toMpEr
  • toMpEr
    rajottem kozbe express csak ott all meg ami bennevan a menetrendben local meg minden kozbeeso allomason
  • ZsZso
    Mátrix, le a kalappal ... köszönöm szépen a hozzászólásod ... az alábbiak télleg ott vannak benne hibaként ... nélküled nem láttam ... bár ...
    a, körbevágáson még gondolokodok hogy lehetne jobb
    b, a logo nem volt kicsi, és nem húztam szét. Tudtommal összébb is kellett nyomni. Szal ezt nem értettem.

De hálás köszönetem mégeccer. Tisztelem a korrekt és őszinte embereket.
  • Since
    Hmmm tényleg jó a kép :)
  • M@TriX
    bocsi, ha rossz napot szereztem...
    pár tanács:
    - ha kisebb pl. a logó mint amekkora kell, akkor keres másikat ne húzd szét, mert ronda.
    - körbevagdosás tényleg nem nagy effekt már, de lehet ízlésesebben, csak itt-ott belevágni
    - a logó mögötti fehér árnyék nem túl jó 5let, viszont a rozsdás kép a háttérben nekem tetszik...
  • Since
    Nekem mindkettő tetszik :-)
  • ZsZso
    NEM :). Na mind1, mondom nem lényeg. Csak szerettem volna, de volt akié jobb ... ennyi ... máskor meg szeretnék jobbat készíteni mint a most, és ezért kérdeztem ... de lényegtelen
  • Since
    Zso nem mindegy hogy kinek a bannere van kinnt? :-)
  • Xian
    HI

Melyik banner nem jo?
    Ez a gozmozdonyos gyorsvasutas ez tuti.
  • ZsZso
    jah, és köszike a véleményt ;)
  • ZsZso
    nem erről van szó, csak kíváncsi vagyok, hogy mért szar. Figy ... most ez a célom ... egyikünknek ez, a másikunknak az ... ha nem jön össze nincs harag ... újra próbálom. Vmi célt mindig ki kell tűzni :) Ez most az aktuális :)
  • dikki*yysw
    Ósdi, színek monotonok, körbe van csicsázva.
    De nem tudom miért baj, hogy nem ez van. Én még sehova nem csináltam bannert, és élek.
    (na jó van asszem 2 v 3 amit én csináltam, de akkor is élek :) )
  • ZsZso
    Nekem bassza a csőrőm ... lécci nyilatkozzatok mé szar az általam készített banner ... szeretnék már egy jót csinálni :) Legközelebb, akkor már tudom mik az elvárások :) Akár privibe is jöhet. Előre is köszi
  • Hmuda
    Jaja, ez is feltünt.
  • toMpEr
    igen, ez nekem is feltunt, de lehet a palyaszerkesztonel lehet allitani
    meg azt is jo lenne allitani, hogy egy vonat mennyit varjon a lampanal, mert szerintem eleg turelmetlen, gyorsan visszafordul
  • Hmuda
    Ez a város egy kis egyutcás faluként kezdte és alig pár év alatt ilyen lett minimális beruházással.

• Hmuda
    Én is ezeket hiányoltam a legjobban. Meg túl gyorsan fejlődnek a városok. Elég volt egy páros vasútállomást és egy kisebb villamosrendszert lerakni egy faluba és pár éven belül a legnagyobb metropolisz lett belőle a térképen.
  • toMpEr
    En megcsinaltam egy mediumot, nem volt egyszeru a hegyekbol kellett fat hozni a volgyben levo feldolgozouzembe 11 evig tartott mire sikerult :)
  • ZsZso
    HQ-t lehet letenni ... városokat még nem láttam, és ... én leszarom a Campaign -t aztán SandBoxolok ... én csak úgy mint a TTDXben, a végtelenbe jáccok
  • dikki*yysw
    Jó.
    A játékban még csak a harmadik pályán tartok, de azért hiányérzetem van.
    Az ősrégi TT(D)-ban is több lehetőség volt még.
    Voltak ilyen pályázatok, subsidy-k. Nem látok a városoknál: szoborlerakási, exkluzív jogvásárlási, egyéb támogatási cuccot; nem rakhatom le a HQ-mat, amit úgy szerettem nézegetni, meg csinosítgatni a környékét; hasonlók...
    ha egy izom régi játék tudja ezeket, minek vették ki?
  • ZsZso
    Srácok ... ne OFFoljunk már
  • dikki*yysw
    Ha kitömörítesz valamit és nincs hiba, akkor törölheted a rarokat, mert nincs rá szükség. Vagy ott az sfv file.
  • dikki*yysw
    Még így is van néha, hogy crc-s lesz 1-1 fájl. Akkor töltsék át megint a 7-800 megákat?
  • Drizzthsz
    Először megnézem, mennyit működik-e a bin, azaz felinstallálom, mielőtt kiírnám valahova...
  • Drizzthsz
    A csoki becsomagolása egyenesen hiba. Főleg olyan szar alufóliába. Csak környezeteszennyezés...

Amúgy az össz-vinyókapacitás nálam 100 giga, de így sincs soha össz 1 gigánál több hely...
  • ZsZso
    Szvsz úgy gondlota, hogy kicsomagoláshoz kell még ugyanannyi hely mint a tömörített állomány. De az is csak 2x es helyfoglalás ... na mind1 ... legyen elég az OFFolásból ;)
  • 12346
    nem kenem mér foglalna 3x akkora helyet.. ha kicsomizod, akor gondolom a rarokat törlöd.. vagy megörzöd azt is?:)))
    mind1. alapból nem nagy probléma sztem ez a csomizás. de ált úgyis egyben szedem le.
  • ZsZso
    merész analógia :)
  • toMpEr
    ez ma, 200 gigas winyoknal ne legyen mar problema lentebb leirtam mik a problemak, valamint igy nincs kavarodas a fijlnevekkel, tobbmindent is bele lehet rakni, valamint igy egyseges
    ennyi erovel minek csomagoljak a csokit, ki kell bontani, ki kell dobni a papirjat, csak plusz energia, nem?
  • ZsZso
    A sandbox az az ...
  • Drizzthsz
    Nincsen valakinek egy olyan scenarioja, amiben a TT-hez hasonló pályát generálna a game, abszolút freepaly-ben?
  • ZsZso
    Ja, de hogy moderátor vagy ? Hogy tudtad úgy hogy nem kérted a moderáor topikban ?
  • Drizzthsz
    Úgy értettem, hogy nem tök mindegy, hogy 650 mega 15 rar filet, vagy 1 isot tölt le az ember? Ha a rar-t letöltöd, azt még ki is kell tömöríteni, ami miatt a tényleges helyfoglalásnál 3*(ha az installt is belevesszük) több hely kell, mint az eredeti foglalása a gamenak. Utólag le lehet tölteni, de pl.: egy far cry-nál hogy meggyőződj, hogy minden jól van, 9 giga kell az első letöltésnél...
  • Borg
    Én tettem be, mivel Matrixéra szavaztak többen.
  • ZsZso
    Amúgy ki tette be a bannert ? Moderátori topikban nem is látom a hozzászólást ... nem úgy kell ?
  • toMpEr
    amugy crc hiba, tobb helyrol lehet szedni, ilyesmi
  • toMpEr
    a warez kiadasok sosincsennek tomoritve, csak darabolva vannak rar-al
  • ZsZso
    SAVEGAME
    remélem ez segít. Itt csináltam egy rendes pályához képest bonyolultat, de még ez is pite a nagy TTDXeseknek :)
  • ZsZso
    Nagyon tévedsz ... a bin -t elgé hatékonyan lehet tömöríteni ... ha olyan a fájl 100 Mb ot is nyerhecc ... saját tapasztalat. De könnyen meg is nézheted
  • ZsZso
    Bázzeg ... örültem, hogy végre kint lehet az egyik topikba az én bannerem főleg, ha szerény személyem nyitotta ... de amikor már egy hónapja nincs banner, akkor készítek egyet, és épp akkor kell Mátrixnak is ... le vagyok törve ... és nekem nem is teccik. De hát ez van ... ha ti meg vagytok elégedve, akkor nekem is jó. Végül is nem omlik össze a világ