512
  • Tuvok #272
    loál
    kösz :)
  • ZsZso
    OFF : Iszonyat zsír a nickképed ... gratula hozzá. Teccik mert egyedi, meg jók benne a színek :)
  • Tuvok #270
    Nya, ebben a pillanatban lett vége az installnak
  • M.A.D.
    Kezd érdekelni a dolog. :)

-Mechwart A. Vasútgépészeti Szki.-1988- - . :)

• Borg
    Hát bakker össze vissza kattintgattam, meg minden, de nem találtam ilyen funkciót :D

Btw, készül egy cikk a játékról, szal ha valakinek van szép screenshotja (lehetőleg nem lebutított kép), amin jó bonyolult szállítási útvonalak vannak megépítve, vagy már a modern korban jár, az szóljon privátban.
  • toMpEr
    full loadnal ha lenyomva tartod a gombot, akor megjelenik egy lista amiben kivalaszthatod, hogy mivel akarod megtolteni
  • Borg
    Na még 1 hibát találtam.

Ugye itt is egy vagon/teherautó többféle cuccot tud szállítani.
    A probléma a teherautóknál van, itt pl búza szállításra befogva őket, ha megadom hogy full load, akkor is szénnel akarják telerakni magukat. Nem, nincs refit opció, az csak hajónál (meg gondolom repülőnél van). Ha nem adom meg, hogy full load, akkor szépen szállítja a búzát, csak éppen nem mindig rakja tele magát ugye... Szal ezt nemtom hogyan lehetne megoldani.
    Ellenben így belegondolva, lehet, hogy a vonatok vagonjainál is fennáll ez a probléma. Csak én eddig a hopper vagonokkal csak szenet szállítottam, ami ugye az alapértelmezés, tehát erre működik is a full load... De nagyon az az érzésem, hogy grain (iron ore, stb) szállító vonatnál is a full loadnál szénnel akarná megtölteni magát...
  • M@TriX
    jaja, az se rossz progi de amikor teszteltem anno 80%-ig minden jó, de aztán a vége az kínkeserves :)
    de most már jön az FTPről...
    max sávszéllel szóval ok :)
  • M@TriX
    ezt küld el nekeik egyből beleírják az ismertetőbe: "Szinte emberi gondolkozású egységek irányítják a gépjárműveket. hibáznak is néha. Ilyen az ÉLET!" :)
  • Borg
    Nekem lejött torrentről is végülis. Itthagytam egy napra a gépet, aztán leszüttyögött.

Mostmár egész bonyolult vasutrendszereket építek viszont. És sajnos azt kell mondjam, hogy meg lehet téveszteni a gépet. Pl: Építesz egy kétvágányos rendszert, RORO állomásokkal. (TTD-sek bizonyára ismerik az elvet)
    Viszont a két RORO végállomáson kívül egy harmadik helyről is be akarsz szállítani a rendszerbe valamit, tehát valahonnan egy sima egyvágányos vonatot bekötsz. Ekkora ugye a 2x1 irányú hálózatban egy-egy lámpa van minden oldalon, és egy irányba lehet csak haladni egy vágányon. Namost abban a kereszteződésben, ahol ez a +1 vágány kimegy a harmadik állomáshoz, oda ugye erre a vágányra egy kétirányú lámpa is kell, hogy ott ki-be tudjon menni az az 1 vonat. Na itt megkavarodik a rendszer, és minden vonat arrafelé akar menni... (állomásoknál nincs ilyen gond valamiért)
    Ezenkívül pl. jól kiépített, bonyolult lámpás kereszteződésekben is előforul a crash... :( Sajnos itt már belekalkulálták az emberi tényezőt is (vagy csak bug...), de van, hogy a tilos jelzés ellenére behajt egy vonat, és akkor pukk... szerencsére eddig csak 1x fordult ez elő...
  • M@TriX
    az elvekről nem hallottál?
    ezt már sokszor sokmindenki kifejtette, ha majd nem szombat lesz és dolgoznom kell, akkor lehet elmesélem neked
  • Since
    hát ha nincs 200 forintod a game-re akkor csak sajnálni tudlak :-) vagy töltsd le torrentről, persze az nemjó neked mivel lassú :-)
  • M@TriX
    ez már igen, ebben van feeling. Rég is volt, amikor még a retryket figyeltem 1000L még az oday jelentette a betevőt :)
  • M@TriX
    a fizetős oldalakat itt ne reklámozod, PFUJ (persze mint embernek azért köszi :))
  • aiguo
    Szia!
    Chris.Sawyers.Locomotion-RELOADED
    ftp://Ra:[email protected]:1025/Chris.Sawyers.Locomotion-RELOADED/

ftp://suck:[email protected]:56665/][09][ ++ ----====][ -][ Games ][- ][====---- ++ ][09][/Chris.Sawyers.Locomotion-RELOADED/

En az elsorol szedtem eleg jol jott(40 kbps).Retry legyen 5 masodpercre bealitva hamar befogsz jutni.(nem bannolnak!)
  • Since
    wandoo warez site
  • Hentes Bill #256
  • M@TriX
    nem tudja valaki merre lehet fellelni a gémet, mert nem akartam ezzel zavarkodni, de még most látom sehol...
  • Hmuda
    Azért van rajta a RCT mert gondolom ráírták, hogy annyak a motorjával készült.
  • YencY
    Én most az expert-ből a másodikat nyomom. 15 év telt el a százból, de mivel tizennégyen vagyunk mozdulni se lehet, kár hogy nem lehet felvásárolni a társaságokat.
  • ZsZso
    Ez totál érdekes .. RCT lógója van a dobozon. Hát nem a TTnek kellene inkább ott lennie ? Pedig azt nem is látom :(
  • Hmuda
    Hm. Szerintem semmi extra. Amcsiban minden játék ilyen dobozzal jön ki.
  • ZsZso
    Zsír ... de hát ezt tudjukm hiszen ott csücsül a polcainkon :)
  • toMpEr
    eleg izleses csomagolasa van :)
  • toMpEr
    en ugy szoktam, hogy egyiranyu lampakat rakok le es akkor nem tud sokaig visszafele menni, persze ez nem mindig oldhato meg
  • Hmuda
    Meg a fák is mutatják az évszakokat.
  • Borg
    Ja! És azt láttátok, hogy az évszakok is változnak benne? A hegyeken a hósapkák is fel-le húzodnak. Téli hónapokban egész sokáig leér a hó, aztán márciusban elkezd eltünedezni, és már csak a csúcsokon marad meg.
  • Borg
    Nem jött még rá valaki, hogy hogyan lehet rábírni a vonatokat hosszabb várakozási időre? Néha idegesítő, amikor pár mp után visszafordulnak a lámpától...
  • Since
    igen, most már rájöttem hogy is mükszik a dolog. Egyszerűbb váltókat már tudok csinálni, köszike :-)
  • ZsZso
    Since ... segített vmit a savegame -m ?
  • Drizzthsz
    Hehe, nálam is pont így...

Scenarioban nem tudok belőni egy rendes vízeloszlást... Ez így nem jó, vagy nincs víz, vagy több, mint a pálya fele vizes...
  • Since
    hehe már kinnt van de ne zavarjon :-)
  • Hentes Bill #240
    most miről beszélsz? :)
  • Tom3 #239
    Remélem ez 1cd-s lesz.
    Képekböl itélve szerintem jó lesz.
  • Borg
    Én saját scenariot épitettem, és azt kezdtem el.
    Szénszállításból szépen el is lehet indulni az elején, könnyű, gyors profit. Aztán jöhet a többi, sorban.

Persze az első próbálkozásom 10 perc után csőddel ért véget :D
  • ZsZso
    OFF:
    Sose gondoltam rá, hogy ennyi homály már csúnyítja a képet. Lehet én csináltam egy opacity 80% ot, és azért láccódik át. Megjegyeztem .. egy kép legyen éles. (A kávé meg finom)
  • toMpEr
    azabaj, hogy tul sokat nem lehet vele jatszani, mert a gep ugy telepiti a varosokat/terkepet, hogy mozdulni se lehet tole
  • toMpEr
    en az 1910-es palyakat jatszom meg, majd ha ezekkel vegzem megyek tovabb idorendben, igy izgalmasabb szamomra
  • M@TriX
    nincs mit ;)

b) valamiért homályos egy kissé ha megnézed. Akkor ahonnan szedted ott húzták szét....
  • Borg
    Én is feltettem, meg bele is kukkantottam. Hát tényleg elég gázos ez az RCT grafika, de azt hiszem hozzá lehet szokni :)

Remélem sok jármű, meg érdekes dolog van benne, és jó bonyulult rendszereket lehet építeni :) Játszik már valaki több mint 50-100 éve valamelyik pályán?