Locomotion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Srácok ... ne OFFoljunk már

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

dikki*yysw
Ha kitömörítesz valamit és nincs hiba, akkor törölheted a rarokat, mert nincs rá szükség. Vagy ott az sfv file.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Még így is van néha, hogy crc-s lesz 1-1 fájl. Akkor töltsék át megint a 7-800 megákat?

Elõször megnézem, mennyit mûködik-e a bin, azaz felinstallálom, mielõtt kiírnám valahova...

A csoki becsomagolása egyenesen hiba. Fõleg olyan szar alufóliába. Csak környezeteszennyezés...

Amúgy az össz-vinyókapacitás nálam 100 giga, de így sincs soha össz 1 gigánál több hely...

ZsZso
Szvsz úgy gondlota, hogy kicsomagoláshoz kell még ugyanannyi hely mint a tömörített állomány. De az is csak 2x es helyfoglalás ... na mind1 ... legyen elég az OFFolásból ;)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

12346
nem kenem mér foglalna 3x akkora helyet.. ha kicsomizod, akor gondolom a rarokat törlöd.. vagy megörzöd azt is?:)))
mind1. alapból nem nagy probléma sztem ez a csomizás. de ált úgyis egyben szedem le.

ZsZso
merész analógia :)

toMpEr
ez ma, 200 gigas winyoknal ne legyen mar problema lentebb leirtam mik a problemak, valamint igy nincs kavarodas a fijlnevekkel, tobbmindent is bele lehet rakni, valamint igy egyseges
ennyi erovel minek csomagoljak a csokit, ki kell bontani, ki kell dobni a papirjat, csak plusz energia, nem?

ZsZso
A sandbox az az ...

Nincsen valakinek egy olyan scenarioja, amiben a TT-hez hasonló pályát generálna a game, abszolút freepaly-ben?

ZsZso
Ja, de hogy moderátor vagy ? Hogy tudtad úgy hogy nem kérted a moderáor topikban ?

Úgy értettem, hogy nem tök mindegy, hogy 650 mega 15 rar filet, vagy 1 isot tölt le az ember? Ha a rar-t letöltöd, azt még ki is kell tömöríteni, ami miatt a tényleges helyfoglalásnál 3*(ha az installt is belevesszük) több hely kell, mint az eredeti foglalása a gamenak. Utólag le lehet tölteni, de pl.: egy far cry-nál hogy meggyõzõdj, hogy minden jól van, 9 giga kell az elsõ letöltésnél...

Én tettem be, mivel Matrixéra szavaztak többen.
ZsZso
Amúgy ki tette be a bannert ? Moderátori topikban nem is látom a hozzászólást ... nem úgy kell ?

toMpEr
amugy crc hiba, tobb helyrol lehet szedni, ilyesmi

toMpEr
a warez kiadasok sosincsennek tomoritve, csak darabolva vannak rar-al

ZsZso
SAVEGAME
remélem ez segít. Itt csináltam egy rendes pályához képest bonyolultat, de még ez is pite a nagy TTDXeseknek :)

ZsZso
Nagyon tévedsz ... a bin -t elgé hatékonyan lehet tömöríteni ... ha olyan a fájl 100 Mb ot is nyerhecc ... saját tapasztalat. De könnyen meg is nézheted

ZsZso
Bázzeg ... örültem, hogy végre kint lehet az egyik topikba az én bannerem fõleg, ha szerény személyem nyitotta ... de amikor már egy hónapja nincs banner, akkor készítek egyet, és épp akkor kell Mátrixnak is ... le vagyok törve ... és nekem nem is teccik. De hát ez van ... ha ti meg vagytok elégedve, akkor nekem is jó. Végül is nem omlik össze a világ

Hmuda
Lehet hogy elterjedtek, de vannak akiknek még nincs. Rájuk is gondolni kell.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Azt nem értem, hogy minek tömörítik be a .bin-t???
Totál érthetetlen, foglalásban nem nyernek vele semmit, a letöltési technikák meg vannak már olyan fejlettek, hogy akármikor folytathatod hiba nélkül is, ha megszakad...

A játékról: hát, 1900->1903-ra úgy kikaptam, mint az állat! Csõd és végem...

Még mindig 15k-val szüttyög...
magus
eeen megprobaltm:)

Hi

En is elkezdtem tolteni.
Jon mint a veszett egér, 96.9 kb/s

Borg, ha kell ftp eleres szolj.
Én csak most kezdtem. Remélem begyorsul.

Valami fullos felbontású screenshotokat nyomathatnátok addig :)
dikki*yysw
Annyi hogy az a 17 ember akinek már leért, szarik a másikra, és elhúzott. Magyarok vagyunk, nem? :)

dikki*yysw
Kérdezd meg többieket, szerintem mindenkinek jött tegnap maxxal.

Nekem is jön már lefelé, igaz, csak 15 kiloval.. de bittorrenttõl nem is vártam többet...:/
Ez legyen...

dikki*yysw
Még nem játszottam vele sokat, de király a játék :)
Nagyjából mindenre rájöttem, vissza tudom szedni a sínt stb.

Három gyors kérdés/észrevétel (vagy több, ahogy jut eszembe):

-ha kiírja hogy kész a küldi (elsõ pályán ugye 10% növekedés) akkor csak kilépek, és kezdem a következõt? vagy meddig játszhatok
-ha normal-ról átrakom az idõt gyorsra; és veszek valamit, akkor miért rakja vissza normálisra? :(
-nem sikerült még rájönnöm, hogy hogyan tudom azt beállítani a jármûnek, hogy rakodja teli magát? Ha kijelölök egy állomást, és megnyomom a + os rakodógombot, akkor az állomás elé rakja a menetrendben hogy full load, és a másik állomásnál fog várni hogy megtelljen (nem fog ugye). Ha a másikra kattintok és úgy a +cargo, akkor is ott vár. Vagy nem? :)
-mi a különbség a két úttípus között? tutorban lehet benne van de azt nem végzem el.

dikki*yysw
Bájtos? 0 bájtos, vagy mi?
Én nem tudom mi az a reseed resume, bittornadot használok, de nem sikerült még elbasznom soha. Mondjuk az is igaz, hogy mindig a letöltött cucc másolatát kezdem el tömörítgetni.

oh :(

magus
vmit elbaszhattam:((

lattam hogy complete abc torrent kliensben, ramentem hogy reseed resume, hogy amig nem hasznalom a netet megosszam, kiirta hogy pause, gondoltam nem tolti senki. Mikor megneztem a filokat mind bajtos mikor completedet irt ki. :(

dikki*yysw
Ez frankó szerintem!

Ha nem vágod bescanelem és akkor látni fogod hogy képzeltem el :-)

Zso lenne egy kérdésem láõmával kapcsolatban. Egy gyárnak kell két dolog, amit két különbözõ helyrõl lehet szállítani. úgy szeretném megoldani, hogy a két nyersanyagszállító vonat egy állomásra érkezzen meg a gyárba, mivel nem szeretnék két platformot csinálni. Próbáltam lerakni lámpákat, de vagy az történik hogy a lámoáig elmegy aztán vissza az állomásra, vagy pedig meg sem áll és összeütköznek. Röviden : 2 vonatot szeretném (két különbözõ helyrõl), hogy egy állomásra vigyék a szállítmányt, ne pedig 2 állomásra. Remélem valamennyire érthetõ volt :-O

robotnyk
hmm. már kezdem vágni
az is lehet, hogy nem a lámpákat teszem rossz helyre, hanem a síneket :)
Nah beginner már készen van nagy nehezen, most jöhet az easy :-)

ZsZso
mit nem értessz benne ?
Elmesélem ...

szóval, úgy néz ki a dolog, hogy van egy vasúti sín. Megy az erdõbõl a fafeldolgozóba. De én még egy erdõt hozzá szeretnék kapcsolni a fafeldolgozómhoz, mégpediglen úgy, hogy a régi sínpályának egy részét is alkalmazzam. Amikor a kettõ pálya összetalálkozik kell letenni egy olyan lámpát, ami "kétoldalas". Aztán azért nem elég ennyi, mert onnantól kezdve a fafeldolgozóig egyszerre akár két vonat is közlekedhet (azaz ezt szeretnék elérni). Ha így hagynánk, akkor a fafeldolgozótól a lámpáig csak egy vonat szaladgálhatna ... mikor a lámpa és az adott erdõ közé érne az egyik vonat, csak akkor mehetne a másik a feldolgozóhoz.
De ha azt akarjuk, hogy a feldolgozóig két vonat is mehessen, úgy hogy nem ütközik össze, akkor néha kell az ábrán is látható leágazásokat csinálni. Azaz, ha szembetalálkoznának a vonatok, akkor az egyik az menjen az egyik sínpáron, a másik pedig a másikon. Ezt az egyoldalú lámpákkal tudod megtenni. Amint a kép is mutatja. Folyamatban úgy néz ki, hogy jön a vonat a feldolgozóhoz ... aztán látja, hogy van egy elágazás, megnézi, hogy merre mehet (az egyoldalas lámpával állítottad be az irányt), és meglesi, hogy szabad -e. Ha szabad elindul, aztán megy a párhutzamos sínpár egyikén. Mikor a végére ér ott is egy lámpa fogadja. Megnézi mehet -e tovább a szingöl sínpályán. Ha mehet, akkor megy ... és kész :)

Ezt nem lehet jobban leírni ... max elküldöm a mentésem :)

robotnyk
nem megy még mindig a lámpázás.
ZsZso
ez most milyen hááát ? Olyan "hûûû de szar háááát" ?

robotnyk
háát :)
ZsZso

Utsó nevezésem, aztán szavazzatok :)

Hentes Bill
most még jobb :)

Boldog Karácsonyt!

ZsZso
jah, és szóljatok vmit a bannerhez, mert ha jó, akkor bekértem tenni

M@TriX
Rajzoltam egyet én is, ha már benne vagyok ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

ZsZso
remélem segít vmit a kép :)

ZsZso

ZsZso
Hát a kép az nem Locomotion -os szájton volt, hanem egy színes képbõl készült, valami vonatos oldalról, de passzol, hiszen Locomotoin :)