31698

• vmvr
    Wenger nyilatkozatai a tegnapi meccs utáni sajtótájékoztatón:

on fighting back for a draw
    "It was the minimum at least, [that] we didn't start with a defeat. I feel that it was a typical game at the beginning of the season where the players were not completely ready, physically, because they came back late from the World Cup."

on Aston Villa
    "We faced Aston Villa who defended deep, they fight for every ball. The question was for us not to make a mistake - we made one - and then of course it because very difficult. You can say that to come back to 1-1 was a little bit of relief. But overall if we were really sharp we would have won this game with three or four goals difference."

on Theo Walcott's debut
    "I am happy because we were in a tricky situation when he came on, one-nil down. I know there is a lot expected from him. He played with freshness and straight away he became dangerous on the left flank and he was involved in the goal we scored. I must say that overall when he came on his performance was very positive."

on the Ashley Cole situation
    "I will play him next week if I judge him fit enough to play. Everybody says Chelsea are interested in buying Ashley Cole but they have had three months now to buy him. Now we are at the beginning of a new season and if nothing happens I believe he will stay. It was down to some frustration at some stage but I don't think he is deeply unhappy to play the kind of football we play, or to play with his partners or under me."

on the start of a new era at Emirates Stadium
    "The pitch is great, the fans were great and the atmosphere was great, so all we need now is for the team to be great."
  • vmvr
    Jajaj... A manchester épp hülyére veri a fulhamet, nagyon össze kell szedni magunkat, ha versenyben akarunk lenni velük.
  • vmvr
    nyugi nem fog kelleni, mi leszünk a bajnokok!
  • 5w0rdf15h
    nem fogják elengedni..másik dolog meg most h Diarra-t megvette a real nem fognak még egy halom pénzt elbaszni
  • jbal
    1-1:((((
    ne kelljen már megint a BL-ért harcolni
  • báttyó02
    basszameg de annyira idegesit hogy reyesér miért iylen keveset kérünk??? :@@@@@@@
    simán bekérnék a realtol vagy 40millát....30ér el is vinnék
  • resik
    Arsenal - Aston Villa 1-1 (0-0)
    Gólszerző:Gilverto Silva 84.,Mellberg 54.
    az űj stadion felavatása nemment jól!
  • vmvr
    Horváth feri volt a legjobb, hleb helyett klebet mondott, rosicky helyett roszicky-t mondott, emirátus stadiont mondott sokszor, egyszer highbury-t is, meg még volt egy pár hibája, a védelemről meg annyit, hogy gallas jó lenne, ha jönne, de ezen a meccsen nem lehetett panaszunk a védelemre, persze cole játszhatott volna.
  • 5w0rdf15h
    most h Boulahrouz a cselszkibe ment hátha elengedik Gallast ő megoldaná a problémákat a védelembe
  • 5w0rdf15h
    hát nem volt vmi nagy meccs nyerni kellett volna :( mondjuk néhány fontos ember hiányzott is....de pl walcott jól játszott meglepően jól
  • báttyó02
    :(
    védelembe nagyon kéne 1pléyert igazolni..
  • grebber
    :( Ez a döntetlen lelolboz.
  • vmvr
    Hát csalódás volt nekem ez az első bajnoki az emiratesben, vagy ahogy horváth feri mondta, highburyben:) Reméljük a kövi bajnokin nyerni fogunk!
  • Anthony001
    Gilberto:)
  • Anthony001
    Gilbero Silva
  • vmvr
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • vmvr
    Pászmeg... Ilyen gólt kapni, nem igaz...
  • McFrost
    Lémann pfejj...
  • 5w0rdf15h
    vezet a villa :(
  • vmvr
    Szerintem nem volt les a touré gólja! Na mindegy én úgy érzem a második félidőbe gólokat fogunk szerezni!
  • Anthony001
    Á köszi nem kell, tudom nézni steamen, csak ott japánul nyomják a kommentátorok:D
  • báttyó02
    qrrva élet:@
    pedig már örültem hogy látni fogom játssazani:(
    na mindegy nyerni kell
  • 5w0rdf15h
    meg is volt az első Arsenal helyzet Eboué lőtt :) aztán szögletből megin majdnem gól :S védő kirúgta gólvonalról
  • 5w0rdf15h
    Arsenal

* Jens Lehmann
    * Emmanuel Eboue
    * Kolo Toure
    * Justin Hoyte
    * Johan Djourou
    * Francesc Fabregas
    * Gilberto
    * Fredrik Ljungberg
    * Alexander Hleb
    * Thierry Henry
    * Emmanuel Adebayor

Subs not used

* Manuel Almunia
    * Pascal Cygan
    * Mathieu Flamini
    * Theo Walcott
    * Robin Van Persie

Aston Villa

* Thomas Sorensen
    * Jlloyd Samuel
    * Olof Mellberg
    * Liam Ridgewell
    * Aaron Hughes
    * Steven Davis
    * Gavin McCann
    * Gareth Barry
    * Gabriel Agbonlahor
    * Luke Moore
    * Juan Angel

Subs not used

* Stuart Taylor
    * Martin Laursen
    * Lee Hendrie
    * Eric Djemba-Djemba
    * Kevin Phillips

• 5w0rdf15h
    ismétlik a meccset a sport2ön este 22:30kor de ha gondolod közvetítek neked :)
  • 5w0rdf15h
    HAJRÁ ARSENAL!!!
  • Anthony001
    Francba nekem csak sport 2m van:(
  • 5w0rdf15h
    15:45 sport1 élő közvetítés Arsenal-Aston Villa angol bajnoki

végre :)
  • 5w0rdf15h
    sima győzelem :)
  • Anthony001
    3-1 ide. Remélem nyerünk mert fogadtam rájuk:D
  • vmvr
    Rosicky azért nincs, mert egy kisebb sérülést szenvedett a zágráb ellen, még a visszavágót kihagyja és utána visszatér, reyesnek is kisebb sérülése van.
  • vmvr
    Keretek a meccsre:

Arsenal: Lehmann, Flamini, Eboue, Toure, Djourou, Fabregas, Gilberto, Van Persie, Adebayor, Henry, Almunia, Hoyte, Hleb, Aliadiere, Cygan, Traore, Song, Ljungberg.

Villa: Sorensen, Taylor, Barry, de la Cruz, Delaney, Hughes, Laursen, Mellberg, Ridgwell, Samuel, Berger, Davis, Hendrie, McCann, Whittingham, Angel, Moore, Phillips, Agbonlahor.

Barclays Premiership
    Emirates Stadium
    Szombat, augusztus 19, 2006, 4pm

Bíró: Graham Poll

• vmvr
    No tehát ma meccs, tippeket kérek:) !
  • drowns41
    Igaz
  • Matthewpamer
    én nem mert nyár vége =(
  • Rolka
    de én már csak az aug 31.et várom! Mert akkorra fog eldőlni minden,hogy mennek-e vagy nem!
  • Rolka
    Úristen de jó lenne ha maradna Cole! Reyes annyira nem érdekel mert vannak tőle jobbak! De Cole csak a legjobb balbekk a PL-ben.
  • zmeor
    reyes is marad cole is marad..
    OLVASS
  • vmvr
    Ma reggel még úgy nézett ki, hogy Cole a keretből is kimarad holnap. Most, viszont könyörög Wengernek, hogy had játszon.
    ,,Soha nem volt bajom, a szurkolókkal, vagy a mesterrel, főleg nem a játékosokkal.''-mondta a 25 éves balbekk. ,,Remélem a szurkolók megértik, a helyzetemet.''
    Wenger viszont nem gondolja, hogy jó ötlet lenne Cole-t játszatni. ,,Nem tudom őt garantálni a csapatban a következő mérkőzésünkön.''-mondta Wenger, aki mártudatta Flamini-vel, hogy idén nagy valószínüséggel balbekket kell majd játszania.
  • fernando torres
    aug 31.