31698

• vmvr
    De kibírjuk, amugy DEC. 13-án lesz a meccs bepótolva! Na mindegy, holnap pedig nem gólt kapni, és rugdosni egy párat, már csak a közönség miatt is.
  • 5w0rdf15h
    ja most néztem a tévét és angol bajnoki élőbe mondom miva? megnézem táblázatot hát télleg 2. forduló ma meg holnap van és akko jutott eszembe h hoppá nekünk holnap BL selejtező akko máris elmaradt meccsünk lesz :S
  • vmvr
    Nem mondod?:)
  • 5w0rdf15h
    most nézem h holnap elvileg a Wigannal lenne bajnoki de a BL selejtező miatt elmarad
  • 5w0rdf15h
    gondoltam de akkor is nevetséges összeg annyiér soha nem engedik el...
  • DJ Bee18
    de már nincs is hülye elnök :)
  • vmvr
    Így van menjen, nem jó motiválatlan játékos a sorainkban tudni! Viszont kérjük el az árát, vagy még többet, hisz a realnál nincs anyagi válság:)
  • G_ArchAngel #3382
    menjen Reyes a 3,14csába - semmi értelme olyan játékost a keretbe rakni, aki ennyire nem akar Ágyús lenni, mert még egy esetleges Real meccsen átáll az ellenfélhez:)
  • vmvr
    Na beszéljünk arról, hogy lehet,hogy jön woodgate! Jó lenne. És ha még gallas is jönne, akkor megoldodnának a védő gondok.
  • DJ Bee18
    font, nem euro...
  • 5w0rdf15h
    10 millió?? na ne röhögtessenek :DDDDDDdddddd 3x ennyiér talán......deszép kacsa ezis ideje lenne már ha felfognák h nem megy sehova...
  • hunbasser
    Reyes könyörgőre fogta

José Antonio Reyes a nyár folyamán már beleélte magát, hogy hazaigazolhat, és álmai csapatában, a Real Madridban folytathatja pályafutását. A spanyol gárda azonban eddig semmiféle ajánlattal nem kereste meg a londoni együttest, s most a támadó attól tart, hogy a végén még Londonban ragad. A madridiak nem hagyják cserben a 23 éves focistát, és várhatóan megteszik 10 millió fontos hivatalos ajánlatukat, a kérdés csak az, hogy mikor. Reyes igyekszik megsürgetni ezt a lépést, és szinte már könyörgött a spanyol elöljáróknak, hogy igazolják le őt. A játékost ügynöke igyekezett megnyugtatni, szerinte ugyanis minden rendben, már csak napok kérdése, és a támadó kezdheti csomagolni holmiját.
  • drowns41
    te ugyanazt csinálod úgyhogy
  • Rolka
    áááááááááááá! ez komoly? de jo lenne uristen
  • vmvr
    az arsenal.com-on lehetett olvasni, egy wenger nyilatkozatot miszerint cole nem megy sehova, sőt a kövi bajnokin játszani is fog!
  • Rolka
    Ha vlki tud vlmit Ashley Cole-ról akkor irjon már!El fog menni?
  • 5w0rdf15h
    SG betegség :| eltünnek a hszek
  • jbal
    mi van itt a topikkal?
  • zmeor
    te így M elsz?
  • drowns41
    Foci24 :D
  • vmvr
    Ja... Ezek szerint nem csak nekem...
  • 5w0rdf15h
    loál eltüntek a hszek :|||
  • báttyó02
    :DDD
    azér irtam hogy majd meglássuk wenger mit kér reyesér v mennyit
  • vmvr
    Vicces, úgy beszéltek, mintha HunBasser lenne mijatovic és báttyó pedig wenger:)
  • DJ Bee18
    majd meggyőzödsz az ellenkezőjéröl :)
  • báttyó02
    még mindig diarrat tudom felhozni
    nem,ha érte képesek voltatok kb. 2×es árat adni....ez az én meglátásom,aztán hogy wenger hogy fog cselekedni meglátjuk
  • hunbasser
    akkor egy cserében megegyezünk? :)
  • báttyó02
    boccs de én ezen a diarran csak mosolyogni tudok...
    nem egy két haveromat kérdeztem akik nem realosok hogy szerintük megérte ez a diarra ezt a pénzt....hát legtöbben azt válaszolták hogy ez a diarra olyan kb. mint djemba-djemba :Ddddd
  • báttyó02
    hát azt erősen kétlem hogy többet érne...szvsz egy árba vannak
    de reyesér ez a 15milka akkoris égés,mivel anno még 17ér vettük meg,azóta meg azért nemkicsit fejlődött meg nagyobb név lett
  • 5w0rdf15h
    attól függ honnan van a cikk...
  • drowns41
    Minden idők egyik leghosszabb átigazolási hercehurcája oldódhat meg a héten, mivel az Arsenal és a Chelsea megtalálta a módját két hátvédjének cseréjében. Furcsa, hogy hamarabb nem találták ezt a megoldást, mivel mindkét játékos szeretett volna a másik klubhoz szerződni. Az Arsenal még egy tízmillió fontos átutalással is gazdagabb lesz.

Na ebből mi igaz és mi nem?
  • hunbasser
    bazz,és hová tűnt az utána írt kommentem?
    még utána írtam,h baptista maga többet ér mint reyes
    ezt vagy gabber vagy swordfish törölte :D
  • DJ Bee18
    majd meglátod, Diarra jóval többet fog érni, hasznos játékos lesz, a csapat legfontosabb láncszeme lesz :)
  • báttyó02
    nah látod az pl. nagyon jó lenne :D
  • 5w0rdf15h
    pls no flém thx
  • hunbasser
    akkor az is reálisab lenne,ha mondjuk 30-ért árulnátok,és mondjuk lealkudnánk 10+baptistára :)
  • vmvr
    így van!
  • báttyó02
    épp ezért mondom :Ddd
    40millát kérhetünk simán
    30at megadtok kb. annyit csuklás nélkül megér,ha diarráér képesek ovltatok 26milkát adni..
  • DJ Bee18
    van még a kasszában :)
  • DJ Bee18
    aha persze, Diarrat 26-ért vettük, sokáig alkudoztunk. 40 milla reyesért, hol élsz? :)