31698
-
#3389 De kibírjuk, amugy DEC. 13-án lesz a meccs bepótolva! Na mindegy, holnap pedig nem gólt kapni, és rugdosni egy párat, már csak a közönség miatt is. -
#3388 ja most néztem a tévét és angol bajnoki élőbe mondom miva? megnézem táblázatot hát télleg 2. forduló ma meg holnap van és akko jutott eszembe h hoppá nekünk holnap BL selejtező akko máris elmaradt meccsünk lesz :S -
#3387 Nem mondod?:) -
#3386 most nézem h holnap elvileg a Wigannal lenne bajnoki de a BL selejtező miatt elmarad -
#3385 gondoltam de akkor is nevetséges összeg annyiér soha nem engedik el... -
#3384 de már nincs is hülye elnök :) -
#3383 Így van menjen, nem jó motiválatlan játékos a sorainkban tudni! Viszont kérjük el az árát, vagy még többet, hisz a realnál nincs anyagi válság:) -
G_ArchAngel #3382 menjen Reyes a 3,14csába - semmi értelme olyan játékost a keretbe rakni, aki ennyire nem akar Ágyús lenni, mert még egy esetleges Real meccsen átáll az ellenfélhez:) -
#3381 Na beszéljünk arról, hogy lehet,hogy jön woodgate! Jó lenne. És ha még gallas is jönne, akkor megoldodnának a védő gondok. -
#3380 font, nem euro... -
#3379 10 millió?? na ne röhögtessenek :DDDDDDdddddd 3x ennyiér talán......deszép kacsa ezis ideje lenne már ha felfognák h nem megy sehova... -
#3378 Reyes könyörgőre fogta
José Antonio Reyes a nyár folyamán már beleélte magát, hogy hazaigazolhat, és álmai csapatában, a Real Madridban folytathatja pályafutását. A spanyol gárda azonban eddig semmiféle ajánlattal nem kereste meg a londoni együttest, s most a támadó attól tart, hogy a végén még Londonban ragad. A madridiak nem hagyják cserben a 23 éves focistát, és várhatóan megteszik 10 millió fontos hivatalos ajánlatukat, a kérdés csak az, hogy mikor. Reyes igyekszik megsürgetni ezt a lépést, és szinte már könyörgött a spanyol elöljáróknak, hogy igazolják le őt. A játékost ügynöke igyekezett megnyugtatni, szerinte ugyanis minden rendben, már csak napok kérdése, és a támadó kezdheti csomagolni holmiját. -
#3377 te ugyanazt csinálod úgyhogy -
#3376 áááááááááááá! ez komoly? de jo lenne uristen
-
#3375 az arsenal.com-on lehetett olvasni, egy wenger nyilatkozatot miszerint cole nem megy sehova, sőt a kövi bajnokin játszani is fog! -
#3374 Ha vlki tud vlmit Ashley Cole-ról akkor irjon már!El fog menni? -
#3373 SG betegség :| eltünnek a hszek -
#3372 mi van itt a topikkal? -
#3371 te így M elsz? -
#3370 Foci24 :D -
#3369 Ja... Ezek szerint nem csak nekem... -
#3368 loál eltüntek a hszek :||| -
#3367 :DDD
azér irtam hogy majd meglássuk wenger mit kér reyesér v mennyit -
#3366 Vicces, úgy beszéltek, mintha HunBasser lenne mijatovic és báttyó pedig wenger:) -
#3365 majd meggyőzödsz az ellenkezőjéröl :) -
#3364 még mindig diarrat tudom felhozni
nem,ha érte képesek voltatok kb. 2×es árat adni....ez az én meglátásom,aztán hogy wenger hogy fog cselekedni meglátjuk -
#3363 akkor egy cserében megegyezünk? :) -
#3362 boccs de én ezen a diarran csak mosolyogni tudok...
nem egy két haveromat kérdeztem akik nem realosok hogy szerintük megérte ez a diarra ezt a pénzt....hát legtöbben azt válaszolták hogy ez a diarra olyan kb. mint djemba-djemba :Ddddd -
#3361 hát azt erősen kétlem hogy többet érne...szvsz egy árba vannak
de reyesér ez a 15milka akkoris égés,mivel anno még 17ér vettük meg,azóta meg azért nemkicsit fejlődött meg nagyobb név lett -
#3360 attól függ honnan van a cikk... -
#3359 Minden idők egyik leghosszabb átigazolási hercehurcája oldódhat meg a héten, mivel az Arsenal és a Chelsea megtalálta a módját két hátvédjének cseréjében. Furcsa, hogy hamarabb nem találták ezt a megoldást, mivel mindkét játékos szeretett volna a másik klubhoz szerződni. Az Arsenal még egy tízmillió fontos átutalással is gazdagabb lesz.
Na ebből mi igaz és mi nem? -
#3358 bazz,és hová tűnt az utána írt kommentem?
még utána írtam,h baptista maga többet ér mint reyes
ezt vagy gabber vagy swordfish törölte :D -
#3357 majd meglátod, Diarra jóval többet fog érni, hasznos játékos lesz, a csapat legfontosabb láncszeme lesz :) -
#3356 nah látod az pl. nagyon jó lenne :D -
#3355 pls no flém thx -
#3354 akkor az is reálisab lenne,ha mondjuk 30-ért árulnátok,és mondjuk lealkudnánk 10+baptistára :) -
#3353 így van! -
#3352 épp ezért mondom :Ddd
40millát kérhetünk simán
30at megadtok kb. annyit csuklás nélkül megér,ha diarráér képesek ovltatok 26milkát adni.. -
#3351 van még a kasszában :) -
#3350 aha persze, Diarrat 26-ért vettük, sokáig alkudoztunk. 40 milla reyesért, hol élsz? :)