31698

• banok
    AZ Alkmaar - Arsenal FC
    0-1
    0-2
    0-3
  • EOX
    Gratula, jobbak voltatok
  • vmvr
    Vége: AZ Alkmaar - Arsenal 0-3

Gilberto 36, Adebayor 52, Van Persie 74 (pen)

Sajnos nem az elejétől láttam a meccset, de eboue-t mindeképpen ki kell emelni, remekül játszott!
  • vmvr
    Helyzetjelentés: Az alkmaar - Arsenal 0-3 75. perc!
  • hunbasser
    larssont most adtátok el,vagy csak kölcsönbe ment,asszem a birminghambe
  • Gunnersboy
    hát lehet h Wenger megint kifogna valaki olyat mint Eboué...akkor nemlenne gond azthiszem
  • vmvr
    Nem hinném,hogy egy fiatal jó lenne, most egy kicsi rutinnal rendelkező védő kell!
  • jbal
    a kis pénzből egy fiatal bal védőt
  • vmvr
    Én igen! Sürgősen kell igazolni egy bal oldali védőt!
  • 5w0rdf15h
    igen csak így egy lyukat betömünk és lesz egy másik most erős lesz középen a védelem de meggyengül a bal oldal :S szal nemtom mi lenne a jobb :S
  • Gunnersboy
    Nah ha Cole elmegy akkor a cselszkibe, és ugy olvastam h ennyi pénzt nem inkább az Arsenal Gallast kérjük meg némmi pénzt... okos döntés a kis pénz ujabb fiatal + gallas nem rossz ötlet szvsz
  • 5w0rdf15h
    Eboué jobb oldalon játszik :)
  • 9csöves9
    Flamini is letolt ott egy fél szezont
  • McFrost
    Ebujé a cseréje
  • jbal
    Larsson nem az?
  • vmvr
    Clichy sérült... És csak valamikor szeptember, október tájékán épül fel teljesen, ha cole elmegy, sürgősen kell igazolni egy bal hátvédet!
  • 5w0rdf15h
    úgyse fog elmenni...
  • hunbasser
    hát igen,clichy sztem nem érett még a posztra,ha cole megy,és neki kell kezdenie azon a poszton,akkor csapatotok gyengepontjává vállhat gyorsan,és közben meg ugye nem lehet igazolni,több alternatíva meg asszem nem sok van,max akkor átálltok 3 védős rendszerre,vagy az egyik balkp-t visszahúzzátok balszélsőnek,vagy még gyorsan észbekaptok,és igazoltok egy balszélsőhátvédet.
    megjegyzem,roberto carlos a napokban hosszabbította meg szerződését :P
  • 5w0rdf15h
    clichy asszem ő a cseréje :) jó játékos ő is :) de azért Cole az Cole :P
  • hunbasser
    jó,és ha colet eladjátok,akkor ki fog majd balszélső védőt játszani? ;)
  • vmvr
    Wlliam Gallas is úgy tett mint, Cole. Bevágta a durcát. Sokan találgattak, vajon azért, mert a Chelsea megmondta: maradnia kell, vagy azért mert balhátvédett kell játszania, ha Ashley Cole végül marad Észak-London-ban. Sokan azt is indoknak veszik, hogy Gallas elveszítette a 13-as mezt Ballack érkezése miatt. Gallas már a szezon közben hangoztatta: Szivesen távozna a Chelsea-tõl, és elöbb vonulna vissza, minthogy újra szélsõhátvédet kelljen játszania. A nyár elején pedig az Arsenal egybõl jelentkezett érte, de a Chelsea nem engedte el a francia válogatott játékost. Aztán volt egy olyan változat, hogy Cole=16M+Gallas, de a Chelsea hallani sem akart hallani az üzletrõl. Most viszont erõsen gondolkodnak azon, hogy Gallast szélnek engedjék. Wenger persze egybõl keselyûként csapott le a sértõdött vadra, és valószínüleg megtudja, majd gyõzni Gallast, nálunk biztos helye lehet a középhátvéd posztján. Kérdés: Mi lehet jobb? Ha szerzõdésbontás után ingyen szerezzük meg, vagy ha Cole-ért jönne 10M fontal együtt.
  • vmvr
    Meglesz ne félj, most mindjárt képeket másolok:)
  • shevy
    a highburynél csináltam képeket, a hivatalos oldalon azt írja, hogy csak silver member vehet jegyet, remélem valahogy máshogy is lehet
  • hunbasser
    hát próbáld meg,de nem hiszem.sztem már elkapkodták a jegyeket egy pár hete.de azért sok sikert,és csinálj képeket ha lehet !!!
  • shevy
    sziasztok, itt vagyok Londonba, már voltam a Highburynél, még az Emiratesnél nem, azt akarom kérdezni, hogy tudnék jegyet venni a szezonnyitó meccsre az Aston Villa ellen 19-ére? köszi
  • hunbasser
    ajánlom neki,h feltegye vhová a képeket,és ide belinkelje!!!az anyja csinált képeket az emirates stadionról,meg asszem a highburíről is.
  • Zizou5
    már megérkezett a "szállítmánya" mez,zokni,sál,törölközö ha jol emléxem... Ja meg képek. Jó szülinapi ajándék. Nekem is kellene ilyen csak Realosba. :(
  • Zizou5
    vmvr ma kapja meg uj 06-07es arsenal eredeti mezét az emiratesből. kivi vok rá. (mondjuk nekem a legjobb barátom szal én tuti látni fogom)
  • grebber
    Hát igen Esztergom az én otthonom is itt születtem és élek én is!
    Bár focicsapatunk lehetne acélosabb is :(
  • vmvr
    Schwadorf - Arsenal meccsvideó
  • hunbasser
    úgy legyen!
  • vmvr
    Az is arról szólt:)
  • jbal
    tudom de ez a hír arról szól h már tényleg közel az igazolás jaj de jó lesz.Dudás jó lesz a válogatottba is
  • vmvr
    Jbal, ha kicsit visszaolvasnál, akkor látnád, hogy ezt a Dudás Ádám dolgot már megbeszéltük:) Látod ezért hátrány a sok csapatnak szurkolás
  • jbal
    1-2 hét és .hu lesz
  • hunbasser
    Dudás Ádám (1989. február 19-én született, Esztergomban.
    akkor miért 19 éves?
  • hunbasser
    aha,atw-s :P
  • jbal
    de az se magától találta ki.és ez egy jó oldal
    Dudás Ádám az Arsenal első csapatában!

A 19 esztendős középpályás a múlt hét elején kapcsolódott be a londoniak munkájába, de mivel az első keret tagjai eddig edzőtáborozáson vettek részt, most tréningezik először együtt Henryékkal. Kedden azonban már a tavalyi BL döntős futballistákkal edz, s teljesítményét Arsene Wenger figyeli.

Dudás hatalmas lehetőség előtt áll, mert a tarcsik között valóban remek teljesítményt nyújtott, s ontotta a gólokat. Az Arsenal menedzsere a terv szerint legalább két napig teszteli a fiatal magyar játékost, s talán szerda estére el is dönti, kínál-e szerződést fiunknak.
    [samsungsport]

JESSZ!!!!DUDÁS!!!!
  • hunbasser
    "forrás:arsenalweb.atw.hu"...úgyhogy ezt inkább hagyjuk.
    amikor a rádiós krapek hívta fel,akkor is egyből igent mondott :P
  • jbal
    Reyes nyilatkozata a Real Madridos ügyben kapcsolatban
    "Ez akkora kacsa, hogy már hápog. Soha nem mondtam ilyet ez egyszerűen nem igaz. Nagyon jól érzem magam jelenlegi csapatomnál, nincs okom váltani, sokat erősödtünk a nyáron, nem érzem úgy, hogy kiszorultam volna a keretből, véleményem szerint sokat játszhatok majd idén is. Ha nem így érezném, azt higyjék el, hogy már jeleztem volna." - mondta Reyes a klub hivatalos honlapjának.

forrás:arsenalweb.atw.hu