31698
-
#3140 AZ Alkmaar - Arsenal FC
0-1
0-2
0-3 -
#3139 Gratula, jobbak voltatok -
#3138 Vége: AZ Alkmaar - Arsenal 0-3
Gilberto 36, Adebayor 52, Van Persie 74 (pen)
Sajnos nem az elejétől láttam a meccset, de eboue-t mindeképpen ki kell emelni, remekül játszott! -
#3137 Helyzetjelentés: Az alkmaar - Arsenal 0-3 75. perc! -
#3136 larssont most adtátok el,vagy csak kölcsönbe ment,asszem a birminghambe -
#3135 hát lehet h Wenger megint kifogna valaki olyat mint Eboué...akkor nemlenne gond azthiszem -
#3134 Nem hinném,hogy egy fiatal jó lenne, most egy kicsi rutinnal rendelkező védő kell! -
#3133 a kis pénzből egy fiatal bal védőt -
#3132 Én igen! Sürgősen kell igazolni egy bal oldali védőt! -
#3131 igen csak így egy lyukat betömünk és lesz egy másik most erős lesz középen a védelem de meggyengül a bal oldal :S szal nemtom mi lenne a jobb :S -
#3130 Nah ha Cole elmegy akkor a cselszkibe, és ugy olvastam h ennyi pénzt nem inkább az Arsenal Gallast kérjük meg némmi pénzt... okos döntés a kis pénz ujabb fiatal + gallas nem rossz ötlet szvsz -
#3129 Eboué jobb oldalon játszik :) -
#3128 Flamini is letolt ott egy fél szezont -
#3127 Ebujé a cseréje -
#3126 Larsson nem az? -
#3125 Clichy sérült... És csak valamikor szeptember, október tájékán épül fel teljesen, ha cole elmegy, sürgősen kell igazolni egy bal hátvédet! -
#3124 úgyse fog elmenni... -
#3123 hát igen,clichy sztem nem érett még a posztra,ha cole megy,és neki kell kezdenie azon a poszton,akkor csapatotok gyengepontjává vállhat gyorsan,és közben meg ugye nem lehet igazolni,több alternatíva meg asszem nem sok van,max akkor átálltok 3 védős rendszerre,vagy az egyik balkp-t visszahúzzátok balszélsőnek,vagy még gyorsan észbekaptok,és igazoltok egy balszélsőhátvédet.
megjegyzem,roberto carlos a napokban hosszabbította meg szerződését :P -
#3122 clichy asszem ő a cseréje :) jó játékos ő is :) de azért Cole az Cole :P -
#3121 jó,és ha colet eladjátok,akkor ki fog majd balszélső védőt játszani? ;) -
#3120 Wlliam Gallas is úgy tett mint, Cole. Bevágta a durcát. Sokan találgattak, vajon azért, mert a Chelsea megmondta: maradnia kell, vagy azért mert balhátvédett kell játszania, ha Ashley Cole végül marad Észak-London-ban. Sokan azt is indoknak veszik, hogy Gallas elveszítette a 13-as mezt Ballack érkezése miatt. Gallas már a szezon közben hangoztatta: Szivesen távozna a Chelsea-tõl, és elöbb vonulna vissza, minthogy újra szélsõhátvédet kelljen játszania. A nyár elején pedig az Arsenal egybõl jelentkezett érte, de a Chelsea nem engedte el a francia válogatott játékost. Aztán volt egy olyan változat, hogy Cole=16M+Gallas, de a Chelsea hallani sem akart hallani az üzletrõl. Most viszont erõsen gondolkodnak azon, hogy Gallast szélnek engedjék. Wenger persze egybõl keselyûként csapott le a sértõdött vadra, és valószínüleg megtudja, majd gyõzni Gallast, nálunk biztos helye lehet a középhátvéd posztján. Kérdés: Mi lehet jobb? Ha szerzõdésbontás után ingyen szerezzük meg, vagy ha Cole-ért jönne 10M fontal együtt. -
#3119 Meglesz ne félj, most mindjárt képeket másolok:) -
#3118 a highburynél csináltam képeket, a hivatalos oldalon azt írja, hogy csak silver member vehet jegyet, remélem valahogy máshogy is lehet -
#3117 hát próbáld meg,de nem hiszem.sztem már elkapkodták a jegyeket egy pár hete.de azért sok sikert,és csinálj képeket ha lehet !!! -
#3116 sziasztok, itt vagyok Londonba, már voltam a Highburynél, még az Emiratesnél nem, azt akarom kérdezni, hogy tudnék jegyet venni a szezonnyitó meccsre az Aston Villa ellen 19-ére? köszi -
#3115 ajánlom neki,h feltegye vhová a képeket,és ide belinkelje!!!az anyja csinált képeket az emirates stadionról,meg asszem a highburíről is. -
#3114 már megérkezett a "szállítmánya" mez,zokni,sál,törölközö ha jol emléxem... Ja meg képek. Jó szülinapi ajándék. Nekem is kellene ilyen csak Realosba. :( -
#3113 vmvr ma kapja meg uj 06-07es arsenal eredeti mezét az emiratesből. kivi vok rá. (mondjuk nekem a legjobb barátom szal én tuti látni fogom) -
#3112 Hát igen Esztergom az én otthonom is itt születtem és élek én is!
Bár focicsapatunk lehetne acélosabb is :( -
#3111 Schwadorf - Arsenal meccsvideó -
#3110 úgy legyen! -
#3109 Az is arról szólt:) -
#3108 tudom de ez a hír arról szól h már tényleg közel az igazolás jaj de jó lesz.Dudás jó lesz a válogatottba is -
#3107 Jbal, ha kicsit visszaolvasnál, akkor látnád, hogy ezt a Dudás Ádám dolgot már megbeszéltük:) Látod ezért hátrány a sok csapatnak szurkolás -
#3106 1-2 hét és .hu lesz -
#3105 Dudás Ádám (1989. február 19-én született, Esztergomban.
akkor miért 19 éves? -
#3104 aha,atw-s :P -
#3103 de az se magától találta ki.és ez egy jó oldal
Dudás Ádám az Arsenal első csapatában!
A 19 esztendős középpályás a múlt hét elején kapcsolódott be a londoniak munkájába, de mivel az első keret tagjai eddig edzőtáborozáson vettek részt, most tréningezik először együtt Henryékkal. Kedden azonban már a tavalyi BL döntős futballistákkal edz, s teljesítményét Arsene Wenger figyeli.
Dudás hatalmas lehetőség előtt áll, mert a tarcsik között valóban remek teljesítményt nyújtott, s ontotta a gólokat. Az Arsenal menedzsere a terv szerint legalább két napig teszteli a fiatal magyar játékost, s talán szerda estére el is dönti, kínál-e szerződést fiunknak.
[samsungsport]
JESSZ!!!!DUDÁS!!!! -
#3102 "forrás:arsenalweb.atw.hu"...úgyhogy ezt inkább hagyjuk.
amikor a rádiós krapek hívta fel,akkor is egyből igent mondott :P -
#3101 Reyes nyilatkozata a Real Madridos ügyben kapcsolatban
"Ez akkora kacsa, hogy már hápog. Soha nem mondtam ilyet ez egyszerűen nem igaz. Nagyon jól érzem magam jelenlegi csapatomnál, nincs okom váltani, sokat erősödtünk a nyáron, nem érzem úgy, hogy kiszorultam volna a keretből, véleményem szerint sokat játszhatok majd idén is. Ha nem így érezném, azt higyjék el, hogy már jeleztem volna." - mondta Reyes a klub hivatalos honlapjának.
forrás:arsenalweb.atw.hu