31698

• hunbasser
    na kardhal,mostmár elhiszed? -.-
    baptistának pedig sok szerencsét kívánok!
  • Rolka
    Én azt is olvastam, hogy Denilson Pereira Neves-t is leigazoltuk a brazil U19-es csapatkapitányt! Ha vlki tud róla vlmilyen kis focis videot az linkelje már be plz.
  • báttyó02
    simán
  • Rolka
    De legalább jött Gallas! Még egy nagyobb név! Baptistarol mit gondoltok jo lesz? Be fog férni a kezdőbe?
  • Rolka
    Most komolyan eligazolt A.Cole? áááááááááá!!!!! Nem hiszem el!
  • grebber
    Most olvastam újságba valami japán csávót Sho Itót (18 éves) csatárt szerzett az Arsenal!
  • báttyó02
    31/08/2006 W. Gallas Chelsea Arsenal Full Ownership
    31/08/2006 A. Cole Arsenal Chelsea Full Ownership
    31/08/2006 J. Baptista Real Madrid Arsenal Loan
    31/08/2006 J. Reyes Arsenal Real Madrid Loan
    31/08/2006 P. Cygan Arsenal Villarreal Full Ownership

ezek szerint akkor ez már hivatalos o:
  • Zizou5
    nem tok annyira jol de itt az van h a the sun ujság szerint gallas+5 milla euro=a.cole chelsea-be? érdekes.
  • G_ArchAngel #3552
    kezdik a pontokat feltenni az "I"-re...
  • báttyó02
    he first edition of The Sun has arrived at 2230 and it claims that Arsenal have accepted a deal of £5m plus William Gallas for Ashley Cole from Chelsea.'
  • hunbasser

REYES A MADRIDÉ!

2006.08.31., Forrás: www.marca.es

José Antonio Reyes a Real Madrid játékosa! A Real Madrid és az Arsenal percekkel ezelőtt megállapodott mindenben, s a spanyol játékos Julio Baptistáért cserébe érkezik Madridba. A szerződés tartalmazza, hogy mind Reyes mind pedig Baptista egy évre, kölcsönben érkezik új csapatához, noha nagy valószínűség szerint a szezon végeztével mind Reyes, mind pedig Baptista marad Madridban illetve Londonban.

Reyes 19-es számmal fog szerepelni a Real Madridban. (...)

• 5w0rdf15h
    ....majd ha arsenal.com-on is kint lesz elhiszem....
  • báttyó02
    zsír (H)
  • hunbasser
    20:29 - !!!LÉTREJÖTT A REYES-BAPTISTA CSERE!!! /Radio Marca/

köszönöm szééépen... :)
  • Rolka
  • hunbasser
    nem lesz pados,mert baloldalon nincs vérbeli balkp
  • 5w0rdf15h
    persze faxon én meg most beszéltem Wengerrel és mondta h Reyes marad nálunk :D
  • Zizou5
    hosszabított 2009ig. ( bex )
  • Rolka
    Kinek kell Reyes? Amugy ha nalunk cserepados volt nálatok is az lesz! Beckammel mi lesz tényleg?
  • hunbasser
    faxon mindenben megegyezett a 2 vezetőség,a játékosoknak már csak aláírniuk kell.
    egyébként ti is kaptok opciós jogot baptistára,meg mi is reyesre,szal neki már búcsút inthettek :)
  • 5w0rdf15h
    a west ham még nem erősítette meg szal eddig még csak hír nem tény :)

amúgy a realosok vmi olyasmiről pletykálnak h állítólag reyes megy egy évre kölcsönbe a madridhoz és cserébe jön baptista bár ez egyálatalán nem hivatalos még...
  • Rolka
    Azt hallottam, hogy Tevez meg Mascherano 1 évig akölcsönbe van a West Hamnél! Ez igaz? mert akkor én magam alá hugyozok!
  • Rolka
    Ma jár le az átigazolási időszak! Tud vlki biztos hirt,hogy ki jött és ki ment el. Mondjuk nekem az a lényeg, hogy A.Cole maradt
  • 5w0rdf15h
    hát 2 évig BL meg UEFA nélkül, azon legyen az akárki akkor is elgondolkodik h kell e neki világbajnok létére...v inkább elmegy egy olyan csapathoz amivel első osztályban és BLben játszhat :)
  • grebber
    Hátvéd kell nem kapus!
  • báttyó02
    áá sztem ugyse jön el :\
  • hunbasser
    jó,még ma,meg holnap leigazolhatjátok,utána már vége lesz az átig.szezonnak :P
    utána max a téli átigazolási szezonban igazolhatjátok le,de akkorra már a juve lehet,h vezetni fogja a serie b-t,és nem fog elmenni :P
  • 5w0rdf15h
    az fasza lenne :)
  • webibebi
    A Juventus a hétvégén búcsút intett a jövő évi UEFA Kupa szereplésének, hisz kiesett az Olasz kupából. Ezzel újabb távozók jelentkeztek, köztük, az Arsenallal idén többször hírbe hozott Buffon is. Buffon többször elmondta, vonza a Londonba költözés gondolata, és ha Angliába távozna, az Arsenal-t választaná. A Daily Telegraph, és az Evening Standards is leközölte, hogy Buffon ma aláírhat.
  • jbal
    védő kell
  • vmvr
    Az Arsenal kész 30 millió eurót fizetni Tévez-ért
    Úgy látszik, hogy divatba jön a futballban az a szokás, hogy ha a játékos megunja a csapatát, akkor kiállítatja magát, vagy éppen az edzés idején bulizik egy partin, reménykedve abban, hogy a klub megelégeli a kihágásokat és elküldi. Ugyanez játszódhat le a Corinthians-nál, ahonnan a vb egyik felfedezettje minden bizonnyal nagyon szívesen távozna. Kérő is akadna, hiszen több élcsapat is bejelentkezett a támadóért. A londoni klub 30 millió eurót is kifizetne a 22 éves tehetségért. Az ágyúsok nincsenek könnyű helyzetben, hiszen Tévez-ért a Manchester United, a Chelsea, a Bayern München és a Real Madrid is bejelentkezett. Igen ám, de brazil lapok tudni vélik, hogy Tévez már megegyezett a Roma-val és a menedzsere jelenleg is Olaszországban tartózkodik, hogy véglegesítse a szerződést.

forrás: foci24.com

Az elmúlt hétben hány csatárt akartunk igazolni, most már akkor jöjjön tevez, vagy mindegy, de igazolni kéne még valakit, hisz wenger azt mondta, hogy van pénz, akkor meg?
  • 5w0rdf15h
    maradni fog mind2 szvsz

de nekünk akkor is kéne igazolni egy védőt
  • vmvr
    cole most ugy döntött, h maradni akar:) Szerintem maradjon, ha motivált lesz akkor nincs gond. Reyes meg mennyen a fenébe el, az atletico még akár egy torrest is adna érte, ami nem lenne rossz, de 3nap mulva minden kiderül!
  • jbal
    jöjjön.ha adunk érte sok pénzt meg ezt a fzetést eljöhet ide.
    Cole akkor megy?és Reyes?
  • vmvr
    Wenger és Ferguson harca Reo-Coker-ért
    Az Arsenal menedzsre, Arséne Wenger ragaszkodik a 22 éves játékoshoz, hogy megerősítse a középpályát, viszont lehet, hogy a Manchester-rel kell versenyeznie a játékosért, ugyanis ha a Manchester-nek nem sikerül leigazolnia Owen Hargreaves-t a Bayern-től, akkor ők is szívesen szerződtetnék az angol U21-es válogatott csapatkapitányát. Ferguson, aki már 18 millió fontot költött Michael Carrick-re elmondta, hogy még akar egy védekező középpályást, hogy megteremtse az egyensúlyt a támadó és védekező szellemű játékosok közt. Reo-Coker pótolhatná Roy Kean-t.

Reo-Coker tudja, hogy van egy olyan pont a szerződésében, miszerint távozhat, ha a tavalyi szezonban első három helyen végzett csapat valamelyike hívja. Ez megnyithatja a kapukat a Manchester előtt, de az Arsenal csak negyedik lett. Attól is függ, hogy az Arsenal milyen ajánlatot tud tenni, hogy mennyi pénzt kapnak Cole átigazolásából a Chelsea-hoz. A Cole ügy a héten lezáródik.

Érthető, hogy Reo-Coker távozna, hiszen míg a West Ham-ban 15 000 fontot keres egy héten, addig Manchester-ben 40 000 fontot, az Emirates Stadionban, pedig 45 000 fontot keresne. A West Ham United menedzsre, Alan Pardew elmondta, hogy megfelelő ajánlat esetén elengednék a játékost, csökkentve ezzel népszerűségét a szurkolóknál.

Jöjjön, a neve miatt mindig is szerettem:)
  • vmvr
    egyet értek veled, madridista barátom kinek csapata x-re áll a villareal ellen, mindenfajta kritikát elkell fogadni, de én tudom, h swordfish zord külseje mögött, jámbor szív lakozik:)
  • hunbasser
    mi realosok nem a flémért jövünk amúgysem,h a félreértéseket elkerüljük.a kritikát meg igen is fogadni el,el kell fogadni
  • vmvr
    Nem flémeltek a realosok:), és ha jól játszottunk volna, akkor berugjuk a helyzeteket, persze kell ahhoz egy jó adag szerencse is, ami a kövi brough elleni meccsen lesz!
  • Amadeus
    amúgy hiába flémelnek a realosok, jol játszott az arsenal csak egyszerűen nem jött össze semmi, a realosok meg csak azért próbálkoznak a flémeléssel mert nem tudták kiheverni még a tavalyi bl vereséget az arsenaltól, vagyis Henrytól
  • báttyó02
    mennyémáinnen :Dddd