31698

• báttyó02
    jaja :DD
    én úgy küldtem volna a picsába a helyetekbe a lyont hogy nemigaz
  • hunbasser
    hát az a 38 milla igencsak irreális összeg...
  • jAsOn VoOrHeEs
    Foci24.com -tól még a Blikk is hitelesebb híreket szokott leközölni -.-
  • hunbasser
    hát mostmár ő is küldené látod...neki ilyen játékos nem kell.nekünk igen.
    nektek kell most a pénz,pl védőt venni.és reyes árán tudtok venni egy pengés védőt
  • báttyó02
    csak azt nemértem,hogy miért csak ennyit kérünk érte
    úgy kéne csinálni mint a lyon,hogy diarra-ért simán bekér 38millát,a real ugyis megveszi ők meg röhögnek a markukba :_?DS:?_SDA
    ehhez képest mi reyesér 20millát? ...
  • vmvr
    Hát engednie kell a tárgyalásokat, pl. a real madriddal.
  • hunbasser
    wengernek viszont nincs beleszólása,h reyes hová megy :P
  • báttyó02
    ennyi
    legalább mostmár tudunk igazolni....remélem védőt ..
  • zmeor
    hali

reyes igazolás

sajnos elszerződött
  • vmvr
    De én úgy tudom, reyes nem arsene wenger, és ha ezt arsene wenger mondja elhiszem, de ha reyes akkor nem.
  • hunbasser
    Reyes szerint Arsene Wenger zöld utat adott neki a Real Madridba, így több mint valószínű, hogy a spanyolt még ezen a héten bejelentik.
  • G_ArchAngel #3258
    évek óta keresik...:)
  • hunbasser
    jövőre kereshettek kapust,ezért nyomtam be a hírt
  • vmvr
    Hát igen, érthető, hogy otthon akarja befejezni. De felesleges azon gondolkodni, hogy mi lesz egy év meg két év mulva!
  • hunbasser
    Lehmann: két év a visszavonulásig
    2006-08-14 14:35 Utolsó módosítás: 2006-08-14 14:35

Jens Lehmann jövőre elhagyja az Arsenalt, s a 2008-as osztrák-svájci Európa-bajnokság után pályafutását is befejezi. A 36 éves német kapus a következő bajnokság után vissza akar szerződni a Bundesligába.
  • drowns41
    Ljungberg papa mindig megmondja a frankót :D
  • 5w0rdf15h
  • G_ArchAngel #3252
    Ljungberg: móresre tanítjuk Abramovics milliomos sztárocskáit!
    Külföldi labdarúgás

Fredrik Ljungberg – akár a pályán, akár azon kívül, de – sosem volt híres visszafogottságáról. Az Arsenal középpályása a „maga módján” üzent a Chelsea vezetőinek és játékosainak, hogy idén nem lesz olyan könnyű dolgok a Premiershipben, mint tavaly.

A 29 éves Ljungberg nem sokat kertelt, kerek perec hadat üzent a bajnoki címvédő Chelsea labdarúgóinak és az orosz tulajdonosnak, a milliárdos Roman Abramovicsnak.

- Azt üzenem Abramovics milliomos sztárokcskáinak, hogy kössék fel a gatyájukat, mert idén alaposan megleckéztetjük őket. Hiszek ebben a csapatban, és abban, hogy a mostani a mi idényünk lesz – hangzott a kissé furcsa üzenet.

A nem éppen finom nyilatkozatnak bizonyára még lesz következménye, mindenesetre Ljungberg arra alapozza optimizmusát, hogy az Arsenalt nem a pénz és a hatalomvágy tartja össze, hanem a klubhűség, és az egység, ami a hamarosan kezdődő szezonban az igencsak szabadszájú svéd klasszis szerint (bajnoki) aranyat érhet az Ágyúsoknak.
  • vmvr
    A roma meg a hamburg, igen? Na hagyjuk abba a flémelést!
  • jbal
    grat zizou5.a Real remek csapat csak nem nyernek semmit.na ez h lehet?
  • vmvr
    Meg arra sem emlékszem, ki verte ki a realt a bl-ből... És ne kelts flémet!
  • báttyó02
    nemtodom ki nem nyert 3éve semmit...:)
  • Zizou5
    sztem baptista csak jo csapatba megy ha elmegy. nade flém off.
  • 4kos
    Hát ha te mondod...bár én nemhiszem h normális poszton be is tudnák vetni mer vagy bal szélsőt játszana vagy ha jön reyes akkor semmit dehát legyen igazad csináljon egy jó szezont járjon le a szerződése és igazoljon ingyen az arsenalba
  • Zizou5
    baptista télleg jo játékos, de nem került be a morzsolóba, mert lehet h jövőre kezdő lesz.
  • 4kos
    Hát lehet robinho nagyobb zseni de én baptistát jelenleg jobb játékosnak érzem de sajnos bekerült a real roncsoló gépébe és az egykori gólkirályból(? v második lett ) egy kispados lett...
    + Baptista még középpályán is remekül tud játszani és csatárt is ilyen sokoldalú játékosra szüksége van a klubnak
  • vmvr
    Igen, ezt többször is hangoztatta, hogy nem szeret már itt játszani, nem sikerült neki a beilleszkedés. De én hallottam olyano real ajánlatokat, hogy odaadják reyesért, robinhot vagy baptistát, meg tán pénzt is. Ez már így nem is olyan rossz, nem?
  • 4kos
    Igazad van nem úgy gondoltam hanem h nem tud játszani már állandóan felrugják és visszadumál aztán feszültség van de ő se szeret itt játszani vagy hát kitudja a média már annyi kacsát szült h lehet sosincs semmiről...
  • 5w0rdf15h
    naja nem megy ő sehova...
  • vmvr
    Hol hallottad, hogy nem játszik jól? Ha szarul játszana akkor pl. nem kéne a madridnak. De wenger az arsenal.com-nak azt mondta, h Reyes nem megy sehova ,és még le is cseszte reyest az állandó elmenni akarok pofázásaiért, mellesleg szerződése van...
  • 4kos
    Remélem nem megy el mert azért sose árt egy ilyen kaliberű játékos mint Reyes mindenki mondja nem játszik jól de közbe azért mindíg ott van felrugják szabadrugás és az már veszélyes lehet az ellenfélre az tény h nem a legjobb szezonján van túl de azért nem véletlen igazolta le Wenger
  • hunbasser
    ha már reyes:capello papa azt mondta,h diarrara van szükségünk,reyes csak hasznos lenne :P
    úgyh most megint 50-50% h elmegy.
  • vmvr
    Abban bízom, h reyes nem megy el, mert wenger bátyusz az arsenal.com-nak legutobb azt mondta, hogy reyes nem megy sehova, reméljük!
  • Solidus
    Igen,kell még igazolni,főleg ha Reyes és Cole elmegy!
  • vmvr
    Pedig örültem volna riberynek, tetszett a vébén a játéka, és jól is jött volna, de mindenképpen kell még igazolnunk!
  • Solidus
    Köszönöm... :)
  • vmvr
    Itt van:

"Az Olympique Marseille játékosa vagyok, és örömmel tölt el, hogy ez így van. Ugyan többször is azt mondtam, hogy elvágyódom, mégis imádom ezt az együttest" - mondta klubja tv-műsorában a 23 éves, világbajnoki ezüstérmes futballista azután, hogy az OM 3-3-as döntetlent játszott UEFA Kupa-mérkőzésen a svájci Young Boys otthonában.

Mivel Ribéry pályára lépett a csütörtöki találkozón, jövő februárig nem szerepelhet más csapat színeiben a nemzetközi kupaporondon.

"Franck Marseille-ben marad, mindig is tudtam, hogy ez lesz a megoldás" - fogalmazott Bruno Heiderscheid, a játékos ügynöke.

Ribéry májusban mutatkozott be a nemzeti csapatban, és a vb-n a végül ezüstérmes gárda egyik legjobbja volt.
  • Solidus
    Áhh,Ribery pályára lépett a BL selejtezőn a Young Boys ellen.Ezek után meg még azt is nyilatkozta hogy nem megy sehova.Ezek szerint ennek az átigazolásnak löttek...
  • vmvr
    Nekem van egy pár nagy képem az emiratesről, anyukám révén aki nemrég londonban járt, de szerintem nem éppen ilyenek kellenek, mert nem helikopterről fotozott:) Ha kellenek szólj!
  • 5w0rdf15h
    álmodozz csak de mostmár flém off