31698
-
#3180 ELÉG MOSTMÁR A FLÉMESLÉBŐL!!! EZ NEM CHAT HA FOLYTATJÁTOK BÜNTI LESZ A VÉGE!! thx -
#3179 köszönöm! -
#3178 Nem tudom, miért kell ilyeneket írnod, ő is nyugodtan jöhet ide... Engem pl. érdekel a véleménye! -
#3177 1.az h téged nem érdekel a véleményem,én arról magasról teszek,lehet,h másokat érdekli,amit mondok ;)
2.nem kerülöm el a topikot,mert jogom van idejárni
3.nem baromságokat írok,hanem tényeket :P
és a vitát lezártam.
egyébként h örüljetek,wenger nevezte reyest a dinamo elleni meccsre,de még bármi lehet. -
#3176 Kit érdekel a véleményed?
Nézd meg a bannert, nem real madridos, én a helyedben, ( lásd a 2005/2006 os BL nyolcaddöntőit) nagyívben elkerülném az arsenal topicot, máshol írkáld a baromságaidat -
#3175 Fekszik neki madridista barátom, kedden minden kiderül! -
#3174 hát te lehet,h addig szeretnéd,de látod,h miket mondott a skysportsnak...
és mint te is mondtad,a skysports hiteles.
nincs mit tenni,egyszerűen nem fexik neki az angol foci... -
#3173 még 3-4 évig:) -
#3172 de én reyesről írtam,nem pedig real topikban arsenal mezről -.-
reyes meg MÉG arsenal játékos.kérdés h meddig... -
#3171 ti is elküldtetek, most én is ezt teszem:) -
#3170 jaja egyem a zuzád, tegnap elött kiírt a real topicba h nem jön a reyes a realba? -
#3169 Erről a real topicba tarts előadást :) -
#3168 az as és a marca sem piskóta azért.nem pletykalapok ám,és előbb tudnak mindent mint a skysports,amik általában be is igazolódnak.sztem reyes jön a realba,mi tárt karokkal várjuk.
sztem reyesnek nem magával az angol játékkal,hanem a nyelvvel van baja -
#3167 Ashley már biztos távozó
Mivel Wenger nevezte õt a 25-ös utazó keretbe, ezért felmerült, hogy Cole lehet marad, mert a Chelsea nem fogja megvenni, ha csak az angol fronton használhatja a játékost. Ashley viszont nem hajlandó elutazni a horvát fõvárosba.
Ashley egy hete tért haza a nászútjáról, és egybõl sérültet jelentett. Ezek után talán már nem is meglepõ, hogy nem hajlandó elutazni Zágrábba. Nem lesz ott holnap Thierry Henry, Jens Lehmann, Gael Clichy, Senderos, Lauren, Ljungberg és már Cole sem. Wenger kötelezte volna Cole-t, hogy játszon, de mivel már Wenger sem marasztalja annyira Ashley-t, és mivel ezzel a kis szerepléssel 10M ugrana az árából, ezért Cole nem utazik el.
Az Arsenal ma utazott a horvát fõvárosba, holnap játszik, de majd csak szerdán jön haza. Ott van 2 hét szünet, és utánna lesz a viszavágó Londonban. Peter Kenyon a Chelsea elnöke pedig az MLS-el tárgyal egy esetleges American All Star-Chelsea meccsrõl. ezért az üzlet folytatódhat, de csakis 25M fonttól, mert az Arsenal ennyi alatt nem adja el. A Chelsea pedig max 20M fontot adna érte.
Az Arsenal közben újabb játékosokat nézett ki magának. Ribery már régóta "várólistás", míg Gallas leszerzõdtetése is régóta húzódik, de valószínüleg létrejön. Abidal-t Wenger viszont mindenképpen szeretné megvenni, habár a Lyon sokat kér érte. -
#3166 ne oltsál te senkit és főleg elég legyen már az állandó flémelésből mer kitörlöm mostmár -
#3165 jo a video nekem teccett... majd lehet h én is csinálok párat a real madridrol. -
#3164 Csináltam egy kisvideót az emiratesről. -
#3163 Én asszed szeretném, hogy eligazoljon, nem.De a skysports.com, nem egy as vagy marca... -
#3162 na hallod, ha eljön akkor ugye nem baj ha 1 kicsit oltalak majd? :) -
#3161 jó ez már nemtom hányadik kacsa az elmúlt hetekben....tuti nem megy el... -
#3160 Attól tartok reyes tényleg madridba igazol, most egy ilyen hír látott napvilágot:
"Megmondom õszintén, hogy nem tudtam beilleszkedni. Tisztában vagyok azzal, hogy a szurkolók kedvelnek, Én is kedvelem õket nem is ezzel van a baj, hanem azzal, hogy képtelen vagyok megszokni az itteni életet. Hiányzik Spanyolország, és most jó esélyem lenne hazatérni, ezt mindenkinek meg kell értenie." - mondta Reyes a skypsports.com-nak.
-
#3159 oohh baxameg -
#3158 Hát ha "csak" olyan jó mint Fabregas akkor már jó vétel volt :) -
#3157 Kiváncsi leszek erre a srácra remélem tényleg jobb mint Fabregas mert akkor Wenger jó vételt csinált! -
#3156 Chelsea kikapott az Amcsi all star válogatott-tól!:D:D:D -
#3155 hát sztem 1 ashley cole nem ér meg 1 gallas-t... 1
2 meg a chelsea tudja potolni gallast jobbal, de az arsenal cole-t nem tudja jobbal helyettesíteni szal... bár gallas nagyon jo védő.... -
#3154 Az Arsenal újra a Barca ifi csapatát fosztotta meg egy nagyon nagy tehetségtõl. Sokan azt mondják, hogy már most helye lenne bármelyik spanyol középcsapatban. Sokan Cesc-hez hasonlítják, de Merida képzettsége még talán a katalán csodagyerekénél is nagyobb. Eddig azért nem követhette barátját Angliába, mert az UEFA megtiltotta, hogy 16 éven alluli gyereket vegyen meg az Arsenal. Merida már be is mutatkozott a csapatban,méghozzá góllal. Pénteken a Borham United felett aratott 4-0-ás siker alkalmával. -
#3153 Gallas ügynöke nyilatkozott az ügyben. Az urat Pierre Flerot-nak hívják.
,,A Chelsea szerzõdést adott a játékosnak, de mi nem fogadjuk el az ajánlatot. Az Arsenal már hivatalos ajánlatot tett William-nek, de a szerzõdés komplikált lesz.''-mondta Flerot. ,,Habár a Chelsea kész eladni a játékost, nem hinném, hogy a legnagyobb riválisának kedvezne.''
Az Arsenal és a Chelsea most nagy harcban vannak, hisz mindkettõ kinézte a másik védõjét, de nem tudják, hogyan egyezzenek meg.
-
#3152 óóóóó igen! igen! igen! -
#3151 legyen igazad :) -
#3150 sztem dudást meg már leigazolták,csak nem írnak róla ;) -
#3149 miért kell mindig szóbahozni a realt...ez nem real topik :P -
#3148 lehet, de dudás nem jáchatott volna, és nem is jáccott szal érted azért az összefüggést. :) -
#3147 Ha nincs leigazolva nem játszik. Cannavaro meg nem Arsenalos, kit érdekel? :D Összevissza beszélsz -
#3146 LOL. de akkor magyarázd el nekem h pl. cannavaro miért nem jácott? ja, és diarra? ő meg nincs leigazolva mégse jácott! LOL -
#3145 LOL edzőmeccshez miért kéne leigazolni? -
#3144 De :D -
#3143 De ahhoz még le is kell igazolni,nem? -
#3142 Dudást játszathatta volna Wenger de nem :( -
#3141 jó volt a meccs. grat arsenal. eboue rohadt jol jácott.