31698
-
#3520 flémkeltésnek híjják az ilyet :) -
#3519 Hát pl. mikor realosok írtak meg minden, abból minden lett volna csak nagy vita nem...:) -
#3518 f@zst nem tudom miből lesz a komoly vita vagyis flém épp ezér próbálom még az elején elfojtani... -
#3517 egyre jobban kedzem azt érezni hogy te még nemtudod hogy mi az a flém -
#3516 figyelj, igazad van, hogy csitítasz meg minden, de a negatív kritikákat is meg kell hallgatni(ezt pont én mondom, aki flémelt elöbb:) ) attól még, hogy nem szívesen olvassuk, azok is vélemények. -
#3515 elég legyen már az állandó flémelésből a csapat úgy játszik ahogy játszik és nem vunk kiváncsiak semmi féle negatív kritikára...azok automatikusan törlődnek szal szeretném megkérni a realosokat h hagyják abba MOST!! köszi
többet nem szólok...aki folytatja számoljon a következményeivel. -
#3514 aranyos a hangulat:) ez még csak a szezon eleje, majd holnap a Real:)kíváncsi vagyok h. Capello rendbeszedte-e őket:P nah Forza Milan!! Go Gunners -
#3513 meg ugye Pires miatt is csak ő sérült
a meccsre meg:/// -
#3512 Holnap akkor hajrá villareal! -
#3510 Ne is törődjünk velük, csak realosok:) Egy hír: Wenger nyilatkozata: " Ne gondolják, hogy nem rendelkezünk a megfelelő alapokkal új játékosok vásárlásához, ha nem engedünk el már meglévőket. Aki ennek ellenkezőjét állítja annak nincs igaza."
Függetlenül attól, hogy Reyes vagy Ashley Cole távozik-e Wengernek van lehetősége újabb transzferekre.
"Ha nincs aki távozik, erre (új játékosok vásárlása) még kevésbé van szükség."
"De még tudok vásárolni."
"Most és januárban is lesz erre lehetőségem."
"A legkedvezőbb időben kell lépni." -
#3499 Szerencse is kellett a citynek, de ez persze kell is egy csapatnak, tovább kell lépni és a kövezkező meccsre koncentrálni, ÉS VÉGRE NYERNI EGYSZER BACCAMEG!:) -
#3498 :\ -
#3497 Faszomat ekkora szopást:( -
#3496 Na szép ott folytatják ahol abbahagyták :( -
#3495 elég volt az a 10 perc is -
#3494 Ekkora peche nem lehet az arsenalnak... -
#3493 lol, akkor meg honnan tudod, hogy gyenge volt vagy sem? -.- -
#3492 ez gyenge volt.mondjuk csak az uccsó 10 percet láttam -
#3491 Mit szóltok az első félidőhöz? -
#3490 1-0 jól bevágták a büntetőt -
#3489 meg a ljungber sem jáccik -
#3488 Nem, nem a real játszik, az egy másik bajnokság -
#3487 Természetesen Arsenal győzelem 2:0 henry és ljungberg találnak be -
#3486 öngólt? -
#3485 3:0 lesz, ebből 2-t Henry, 1-et Fabregas lő:D -
#3484 így alábecsülöd az arsenalt? :)
ne felejtsd el,city-arsenal lesz,nem arsenal-city -
#3483 2:0 ra tippelek -
#3482 Ma játszunk a city ellen! Rosicky nagy napja lehet a mai, hisz bemutatkozhat! Várom a tippeket:), mellesleg wenger báttyusz kinézte magának mascherano-t, a corinthinas 16 millió fontot kér érte, jó drága, de sztem megéri, jól játszott a vb-n szvsz, ma tehát GO GUNNERS IN MANCHESTER! -
#3481 Mondjuk a 13.-i meccset:) -
#3480 Legalább fogja is közvetíteni vmelyik csatorna? -
#3479 kösz -
#3478 nem is az a gáz hanem az h idegenben fejezzük be, mer ha véletlen addig nem dől el akkor meg nehéz lesz idegenbe kiharcolni -
#3477 Nehéz lesz a hamburg ellen idegenben kezdeni, de ha fegyelmezetten, jól játszunk, akkor nem lesz gond. -
#3476 ja :)
szept. 13. Hamburg-Arsenal
szept. 26. Arsenal-Porto
okt. 17. CSZKA Moszkva-Arsenal
nov. 1. Arsenal-CSZKA Moszkva
nov. 21. Arsenal-Hamburg
dec. 6. Porto-Arsenal -
#3475 király lenne -
#3474 vlki tudja a BL menetrendünket? -
#3473 nah jbal a két kedenc csapatod összekerült -
#3472 A porto helyett inkább a hamburg jusson tovább! tavaly ahogy jatszott a bundesligába nagyon tetszett! A chelszkij és a barsza nem tudja egymást elkerülni hat ha a brema es a barca jutt tovább -
#3471 Véleményem szerint Arsenal csoportelsőként tovajut, második befutó pedig a porto lesz.Sztem!:D
-
#3470 nyúkásztl meg leigazolta martins-ot :\
ők is nagyon jók lesznek..