31698
-
#3221 ha nem így alakul az eredmény tuti beszállt volna -
#3220 Nem!Pedig ott volt cserepadon! -
#3219 nem..és? nem jelenti azt h eligazol... -
#3217 0-3 meg is van a csoportkör :) elég sima lett a 2. félidő -
#3216 Hát igen... az eleje döcögős volt de belelendültek és remélem lesz 4. is -
#3215 84. perc
Dinamo Zagreb (Cro) [0 - 3] Arsenal (Eng)
63' [0 - 1] C. Fabregas
64' [0 - 2] R.v. Persie
79' [0 - 3] C. Fabregas
-
#3214 0-0 van félidőben mitszóltok hozzá? -
Monoton #3213 régebben énis elkezdtem egyet :) -
#3212 A vb felfedezettje volt.Jó igazolás lenne.Nem azt irta hogy a legjobb hanem az "egyik legjobbja"... :P -
#3211 ja elengedjük nektek viszont reyes jön hozzánk cserébe. 1
2, nem nevezte wenger a kezdőcsapatba reyest szerencsére.
3 zizou volt a legjobb a vb-n és a franciák között is :P
-
G_ArchAngel #3210 Brit sajtóértesülések szerint Franck Ribery, az Olympiqe Marseille labdarúgója napokon belül aláírhat a Premier League-ben szereplő Arsenal együtteséhez. A The Guardian című napilap Bruno Heiderscheid, a futballista ügynökére hivatkozva jelentette be a hírt. Az észak-londoni klub várhatóan 13,5 millió fontot fizet a válogatott szélsőért. Ribery, aki egy hete még azt mondta, hogy hiába csábítják marad, mert nagyon kedveli "a klubot, a szurkolókat és az embereket", májusban mutatkozott be a nemzeti csapatban és a vb-n az ezüstérmes gárda egyik legjobbja volt.
(forrás: MTI) -
#3209 Tessék itt van egy halom kép :) -
#3208 akkor nem keresek pedig mulétkor még tuttam oan helyet ahol vmi 250 kép volt :S
-
#3207 nincsmit, én a Bernabeuról nem találtam ilyen szép képeket... -
#3206 nem is tudtam, csak néhány saroknyira van a Highburytől -
G_ArchAngel #3205 köszönöm! -
#3204 http://www.arsenal.com/article.asp?thisNav=the+club&article=402261&lid=Emirates+Stadium&Title=Emirates+Stadium+Wallpaper
itt van bőven -
#3203 még nem is láttam, ez kurvajó
Gratulálok, én csak ezért sűrűbben nézem majd hazai meccseiteket :) -
#3202 mingy keresek neked valami jót
-
G_ArchAngel #3201 hááát, eddig én is eljutottam és nem találtam megfelelőt... -
#3200 nemrég linkeltem be pár száz képet
ezek nem jók? -
#3199 vmvr-nek van pár képe az emiratesről :) -
G_ArchAngel #3198 Segítsetek pls...
készítenék egy új bannert a szezonra, de kellene egy nagyfelbontású kép az Emirates Stadium-ról...
a szélessége minimum 800-1000 px legyen, hogy lehessen vágni minőségvesztés nélkül...
htx -
#3197 :\ -
#3196 hát az h nem kellene hunbassernek a fejét leordítani csak ugy... -
#3195 Gyáááááá, Sol aláírt a pompey-hoz... És állitólag fizetésként az arsenalnál kapott felét sem kapja. Na mindegy kiváncsi leszek ott hogyan teljesít. -
#3194 Ennek a hsz-nek mi is volt az értelme?:) -
#3193 nem akarok most itt csunya lenni, de a reyes ügy miatt a real madrid elég érintett, és az arsenal is természetesen és ezt vhol meg lehessen beszélni, és mivel nincs real madrid és arsenal topic ezért vagy ti írtok a miénkbe vagy mi a tietekbe. ezt igy vhogy nem vágom h ezt miért nem szabad. pl. nagyon sok dolog közül erre van a forum. namost én ezzel nem akarok flémelni nem akarok "csúnya lenni" nem szeretnék semmi megrovást kapni csak nem kedvelem ha leordítják a haverjaim fejét ugy, h nincs igazuk. ja és ha flémeltem akkor még1x bocsit kérek. -
#3192 Még nem biztos, hogy megy! Holnap kiderül, személyszerint nem örülnék, ha menne! -
#3191 Reyes nem is baj hogy megy. Nekem sose tetszett..
Jó lenne megcsípni valakit a Gallas,Abidal,Ribery hármasból -
#3190 Dynamo Zagreb-Arsenal stream
Arsenal-Aston Villa stream -
#3189 nagy fogás lenne.és egy igazi szélső.és ha reyes távozik tudná pótolni -
#3188 Marseilleben eddig nem akarták elengedni Riberyt, de a csatár kérésére változtattak ezen. A támadónak ezen a nyáron több kérõje is akadt. A francia bajnok Lyon, a Manchester, a Tottenham és az Arsenal is bejelentkezett érte. Õ ezek közül legszívesebben az Arsenalt választaná, mert együtt dolgozhatna honfitársaival, Arsene Wengerrel és Thierry Henryval.
A francia TV-nek Ribery a következõt nyilatkozta: "A Marseille-nál tudják, hogy hova akarok menni, és a csapat, ahova szeretnék igazolni, szintén tudja ezt. Most rajtuk a sor, hogy ajánlatot tegyenek. Meghoztam egy döntést és ettõl nem lépek vissza. Nyerni akarok valamit és a Bajnokok Ligájában akarok játszani nagyszerû játékosokkal körülöttem"
Örülnék, ha jönne. -
#3187 Most is az lesz, mikor elkezdődik a szezon.. -
#3186 ja az jó lenne.régebben jó topik volt ez. -
#3185 Ez azért fórum, mert mindenki elmondhatja a véleményét! És kérlek fejezd be a flémelést! -
#3184 Jó lenne ha már lassan kezdenének visszaszállni ide a régi arcok.. -
#3183 egyetértek
-
#3182 Akkor írkáljatok egymásnak Privátban
Ez Arsenal topic, nem Real VS Arsenal... -
#3181 Fegyelmezd már meg őket