Arsenal
Oldal 1 / 634Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ideje lenne már valamit nyerni nektek 😊
Ő itt Arsenal és van egy veszélyes terve. Idén nem lő gólokat a bajnokságban. Ez felháborító! Ne hagyjuk, hogy a szurkolók szomorúak legyenek a végén. 😞
"Minden rosszban a jót kell látni A pokolban nem kell fázni" Paksi Endre Éljenek az eredeti játékok!
Így,tényleg röviden a tegnapiak után: Tierney,Leno előtt le a kalappal.Partey már bukott egy bajnokságot,lassan rájött,hová igazolt,White meg a max. 20milliós védő,nem hogy 50,azt se' tudta a góloknál,mi van...Vicc az egész eddig,hiába Arteta "szerecsen mosdatása" .Majd jön Ödegaard,aki eddig is alibi volt,de lagalább 50elmegy rá,aztán minden jó lesz.Valószínű.
Cél az első 10hely környéke.Következik a Chelsea,aztán Man City...Nem is akarom tudni.<#hawaii>#hawaii>
Utoljára szerkesztette: cypher, 2021.08.14. 08:23:48
Cél az első 10hely környéke.Következik a Chelsea,aztán Man City...Nem is akarom tudni.<#hawaii>#hawaii>
Utoljára szerkesztette: cypher, 2021.08.14. 08:23:48
#artetaout
bíztam benne amikor idejött, de sajnos be kellene látni, hogy fail, ahogy a chelseanél léptek még időben... oké, hogy 2. osztály szint a keret, de ez a nulla elképzelés és akarás ami a pályán megy ezt nem lehet másra fogni, mint a managerre
barom kezdő 11, érthetetlen cserék, megy a körbe passzoglatás, meg tiloitoli hátul még a 90. percbnen is
eltakardodhat innen nyugodtan meg úgy 10-15 játékossal együtt
bíztam benne amikor idejött, de sajnos be kellene látni, hogy fail, ahogy a chelseanél léptek még időben... oké, hogy 2. osztály szint a keret, de ez a nulla elképzelés és akarás ami a pályán megy ezt nem lehet másra fogni, mint a managerre
barom kezdő 11, érthetetlen cserék, megy a körbe passzoglatás, meg tiloitoli hátul még a 90. percbnen is
eltakardodhat innen nyugodtan meg úgy 10-15 játékossal együtt
Idén is EL-t nyerünk.. ja bocs nem ide. SZÁNALOM
Az EL leggyengébbje ellen otthon 1-1.Most se nyer EL-t ez a fos csapat
sem.
nem is értem,mi a probléma,bár imént néztem,Pool is szépen "összecsúszott"...<#confused>#confused>
nem is értem,mi a probléma,bár imént néztem,Pool is szépen "összecsúszott"...<#confused>#confused>
Hihetetlen, hogy amikor ilyen szoros a helyezés a 6-tól lefelé és kéne a pont akkor se tudnak nyerni a vakok ellen...
Már nagyon a kupákra se kell külön figyelni... <#levele>#levele>
Édes jó isten. Ilyen gyenge szart mint ezek..Kieső ellen kell vért izzadni..és még Wengert szidták...életében nem volt kieső veszélyben vele az Arsenal...Ezeket most a Fradi lesöpörné a pályáról..
na végre valami pozitív , azt hittem a kiesésről fogsz írni de nem, szóval fejlődünk, fejlődünk 😄DD
Első nehéz csapat ellen ennyi volt.. De most néztem csak a karalábé kupában is a Poolt kapták. Szóval ott is game over..marad a első 10be kerülésért küzdés<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.09.29. 23:39:02
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.09.29. 23:39:02
Next PC upgrade: 2022
Ne állj neki,csak felhúznád magad-gondolom.Én simán adok Arteta-nak még legalább 1évet. Xarból nehéz,főleg pénz nélkül.Türelem.
Ha számodra ez zéró alternatíva,szerintem keress új csapatot. (Pool,City,MU,Chelsea,PSG...)
Ha számodra ez zéró alternatíva,szerintem keress új csapatot. (Pool,City,MU,Chelsea,PSG...)
Most nem állok neki keresgélni de az elmúlt 10 év tuti atom szégyene ez a szezon. 10. hely... basszus ezt egy félvak Herta lehozta volna <#levele>#levele>
FA kupa megint nem lesz a mienk. Remélem a Cityn lesz legalább 1.8-as szorzó mert akkor megpakolom őket.
Itt semmi se változott..ismét felélesszük a halottakat is <#levele>#levele>
Olimpiakosz lesz az Arsenal remalma ezek utan😄<#nezze>#nezze>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mit nyersz te? Szégyen ez a csapat <#levele>#levele> A premier liga vicc csapata
remélem nyáron kipucolják a csapatot
Arteta jó lesz, de ezekkel a semmirekellőkkel nem fog tudni semmit elérni
Pepét páros lábbal rúgnám ki az egész középpályával együtt, védelemről nem lehet mondani semmit, mert kb 2 meccset ha játszottak együtt egymás után annyi a sérült, de persze Luizt, Bellerínt elzavarnám máshova bohóckodni
Arteta jó lesz, de ezekkel a semmirekellőkkel nem fog tudni semmit elérni
Pepét páros lábbal rúgnám ki az egész középpályával együtt, védelemről nem lehet mondani semmit, mert kb 2 meccset ha játszottak együtt egymás után annyi a sérült, de persze Luizt, Bellerínt elzavarnám máshova bohóckodni
holnap nem lesz egyszerű az Everton ellen de remélem az elindult folyamat nem fog megszakadni és behúzzuk a meccset! Esetleg kapott gól nélkül? Szép is lenne, hajrá
ja szegény milyen szarul érzi majd magát ha esetleg meg is nyerjük az EL-t 😄DD D
Kár, hogy oda-visszavágós a párharc. De azért szép próbálkozás volt! 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
remélem jövőre ezt a kutyaütő Luizt nem látom már arsenal mezben, ekkora egy fail igazolást, nem csak a mostani meccse miatt
nem is értem mit akartak ezzel a szerencsétlennel
nem is értem mit akartak ezzel a szerencsétlennel
Félelmetesen moslék ...van valami rekord amit meg akarnak dönteni egy szezonba a legtöbb x ?
Mikor volt ilyen utoljára hogy a top 10be kerüléséért kell küzdeni?
Mikor volt ilyen utoljára hogy a top 10be kerüléséért kell küzdeni?
Azt nem tudom,bunda volt-e,de megint lehoztak lapok nélkül egy meccset ellenünk,kissé érdekes módon...
Tuti bunda volt. Bukik megszánták ezt a fost hogy ezer éve nem nyertek...
BÚÉK!
Belenéztem,(Arsnl-MU)Kola 4perc után besárgult,hagyjuk is.Chelsea elleni meccs bírója meg el lett tiltva egy időre a PL-meccsektől.VAR,meg mittomén'? Felesleges,amíg maga a bíró azt lát annak,amit annak akar látni adott pillanatban...Nem "bírózás",de gáz ez pluszban,harmadfokon.(keret mélység,alulmotiváltság,peches ítéletek sora.)
Közben Pepe 1-0-ra alakít!
Belenéztem,(Arsnl-MU)Kola 4perc után besárgult,hagyjuk is.Chelsea elleni meccs bírója meg el lett tiltva egy időre a PL-meccsektől.VAR,meg mittomén'? Felesleges,amíg maga a bíró azt lát annak,amit annak akar látni adott pillanatban...Nem "bírózás",de gáz ez pluszban,harmadfokon.(keret mélység,alulmotiváltság,peches ítéletek sora.)
Közben Pepe 1-0-ra alakít!
Am. amíg arról szól(??!)a mai futball,hogy (Guardiola) "übereljük,kedves Juszuf a Reál ajánlatát,kínáljunk mi 200milliót Mbappe-ért"-addig nincs miről beszélni...Tényleg gusztustalan már az egész futball-biznisz,meg a körítés.
Utoljára szerkesztette: cypher, 2019.12.12. 00:24:02
Utoljára szerkesztette: cypher, 2019.12.12. 00:24:02
Szar a sorsolás megint egy erős csapat verte el ezeket a falábúakat akik a kiesés ellen küzdenek.
Eskű Dárdai kéne ide. Ő mestere a hulladékból építkezésnek...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.12.06. 09:44:28
Eskű Dárdai kéne ide. Ő mestere a hulladékból építkezésnek...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.12.06. 09:44:28
Lehet itt bárki balfasz emberek egy kupacon = nem csapat
Kiesőket is felélesztik<#levele>#levele>
Kiesőket is felélesztik<#levele>#levele>
Ma az első gólnál Xhaka,Sokratis azt se' tudták,mi van,a második meg...
Remélem,menedzser-buktatás.Már ha Emery úr az...
Remélem,menedzser-buktatás.Már ha Emery úr az...
Moslék szar mínusz fav örökre inkább leszek fradista azok legalább csodát is tudnak tenni... <#levele>#levele>
Nem tudom,féreg,vagy vámpír-e,de hogy ehhez a csapathoz hozzá se lök taktikailag,azt már a játékosok is sugallják.(Pepe videón "tanulja",mit kell(ene) tennie,vagy anno Özil megjegyzése a cseréjénél a "taktikáról"😉
Változás kell,ez egyértelmű.Sokkal több van ebben a csapatban,ha most hagyják ezt,hagyhatjuk is a szezont.
Megint.
Változás kell,ez egyértelmű.Sokkal több van ebben a csapatban,ha most hagyják ezt,hagyhatjuk is a szezont.
Megint.
mehet mind2 nyugodtan (jelenleg)
Torreira nagyon jól kezdett amikor idejött, de ez a liga nem az ő világa vagy Emery jelenlegi fantáziátlan szarjába nem illik bele pedig én csípem
Torreira-Guendouzi-Özil középpálya és ezt várom már régóta, hogy hosszú távon ez a hármas játszon, de ne 3védős baromsággal és persze Emery nélkül, mert ez egy féreg vámpír 😊
Torreira nagyon jól kezdett amikor idejött, de ez a liga nem az ő világa vagy Emery jelenlegi fantáziátlan szarjába nem illik bele pedig én csípem
Torreira-Guendouzi-Özil középpálya és ezt várom már régóta, hogy hosszú távon ez a hármas játszon, de ne 3védős baromsággal és persze Emery nélkül, mert ez egy féreg vámpír 😊
...azon meg bevisítok,HA Xhaka&Torreira is a AcMilan-ban köt ki,aztán "összeállnak,mint a ge.is alsó..."az ottani légkörben.
Én már tényleg nem tudom...HA tényleg kiállnak mögötte,akkor heti 50-200ezer english valutáért valójában csak ellébecolnak a (lassan)valamikor volt topcsapat mezében.
#EmeryOut
Nem igazán értem,mi is történik csapatunk háza táján.Tegnap olvasom egy angol lapban,hogy Emery "az Auba,Guendou&Saka által nyújtott jó teljesítmény miatt élvezi továbbra is a vezetőség bizalmát". Ez már magában nonszensz számomra.
Erre ma lehozza egy másik(nem éppen Sun-szintű)lap,hogy "Tierney és az egész csapat Emery mögött áll,teljes mellszélességgel,bíznak a munkájában".
Mi lehet az a jó cucc,amit London vörös felében tolnak,de komolyan??!<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: cypher, 2019.11.07. 17:29:44
Erre ma lehozza egy másik(nem éppen Sun-szintű)lap,hogy "Tierney és az egész csapat Emery mögött áll,teljes mellszélességgel,bíznak a munkájában".
Mi lehet az a jó cucc,amit London vörös felében tolnak,de komolyan??!<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: cypher, 2019.11.07. 17:29:44
meccs pozitívuma Tierney volt. Én most láttam elsőneknjátszani, de ez egy állat védő lesz.
Emery megint elbaszta a balfasz cseréivel... Nem értem Lacat miért hozza le állandóan, amikor ő csinál mindent. Auba lehet lövi a gólokat (találja őket), de semmire nem jó. Második félidőben szerintem labdába se ért nagyon 😄
Özil kellemes meglepetés volt. Pool ellen is és most is renek volt. El kéne a csapatnak egy jó Özil. Nekem kifejezetten tetszett most ez a középpálya. Emery ettől függetlenül eltakarodhatna innen. Ljunberget szivesebben látnám managerként
Emery megint elbaszta a balfasz cseréivel... Nem értem Lacat miért hozza le állandóan, amikor ő csinál mindent. Auba lehet lövi a gólokat (találja őket), de semmire nem jó. Második félidőben szerintem labdába se ért nagyon 😄
Özil kellemes meglepetés volt. Pool ellen is és most is renek volt. El kéne a csapatnak egy jó Özil. Nekem kifejezetten tetszett most ez a középpálya. Emery ettől függetlenül eltakarodhatna innen. Ljunberget szivesebben látnám managerként
Oldal 1 / 634Következő →