31698

• Rolka
    a nyári átigazolási időszak meddig van?
  • hunbasser
    bsz henrynak!
  • 5w0rdf15h
    régi szép idők

na de remélem az ő vezetésével újra ilyet láthatunk majd
  • DJ Bee18
    tartalékosan fogtok kiállni 0-3 után, tuti.
  • vmvr
    Mellesleg ma van titi szülinapja, boldog szülinapot neki!
  • vmvr
    Reyest és cole-t elkéne engedni, viszont elkérni az árát is! Nem jó, motiválatlan játékosokat a sorainkban tudni. És az árukból tudunk venni jó védőket pl.
  • Gunnersboy
    szvsz Reyes jáccani fog...
  • 5w0rdf15h
    még függő a dolog de ha pályára lép jövő héten a BL visszavagón akár Reyes akár Cole az már tuti h marad
  • Anthony001
    Szerintem érthető volt Jbal írása. Csak szeretném ha így a bajnokság kezdete előtt, nem egymás hanem a csapat lenne a téma.
    Amúgy hajrá villarreal
  • Rolka
    Igy van Pires! Hajrá Villareal!
  • Anthony001
    Mit nem értetek Jbal írásán.
    Itt értetlenkedtetek, hogy nem igaz a hír mert az oldal ahonnan való egy megbízhatatlan szar, erre ő beírta kiemelve a BBC-t fektetve a hangsúlyt arra, hogy a hírt onnan szedték arra a szar oldalra...úgyhogy zárjátok le a vitát és az Arsenallal foglalkozzatok..
  • báttyó02

viszlát
  • jbal
    na értetlenkedjetek már.láttam h be volt rakva direkt azért raktam be újra h a BBC-t kiemeljem
  • Rolka
    Ashley Cole-al mi lesz? Megy a Chelseabe?
  • vmvr
    Még mindig tisztán él bennem, van persie gólja, mikor Sorensenből hülyét csinált, és utána az alapvonal környékéről becsavarta a labdát.
  • 5w0rdf15h
    igen az utóbbi időben jó ellenfél a villa mindig kapnak egy szép zakót :D
  • vmvr
    Hát, a legutóbbi 5-0 után, merem állítani, hogy nyerni fogunk:)
  • 5w0rdf15h
    Más hétvégén ugye első bajnoki lesz az Emiratesben az Aston Villa ellen :) ki mit gondol sima meccs lesz?
  • 5w0rdf15h
    pontosan addig felesleges ezen vitatkozni és flémelni ha hivatalosan bejelentik akkor elmegy ha nem nem és kész
  • vmvr
    Nem érdemes ezen rágódni, hogy igaz-e vagy nem, akkor lesz a real madridé reyes, ha hivatalosan is bejelntik és a szerződést aláírják! Addig az arsenalé!
  • Gunnersboy
    lehet de már nem először lett leirva a hír...
  • hunbasser
    a bbc-re lehet adni...
  • Gunnersboy
    és akkor mivan? :|
  • jbal
    direkt kiemeltem a BBC-t
  • zmeor
    jah:D

még 1 évig...

én reyest sajnálom a legjobban
  • vmvr
    az fasza, enyim is mai...:) Na minegy majd meglássuk milesz, egyenlőre van egy lehmannunk!
  • zmeor
    2006/08/15 19:45:17
  • vmvr
    Ez mikori hír?
  • zmeor
    Az első sor a lényeg a többi ugyan az ami VMVR üzijében volt...csak azért raktam be hogy indok is ott legyen
  • zmeor
    Gianluigi Buffon, az olasz válogatott világbajnok kapusa úgy döntött, nem hagyja el a másodosztályba száműzött Juventus labdarúgócsapatát.
    "Ez a klub csinált belőlem győztest, ha az elmúlt öt évben nem a Juventusban játszottam volna, talán ma nem lennék világbajnok" - indokolta döntését a La Stampa című lapnak a hálóőr.
    A 28 éves sztár hozzátette, új kihívásként fogja fel a másodosztály küzdelmeit, amelyet a bundabotrányban bűnösnek talált csapata 17 pontos hátránnyal kezd majd meg.
  • vmvr
    Buffon:Az Arsenalhoz való távozás gondolata vonz
    "Nem tagadhatom a Juventusnál töltött 5 év után most új tapasztalatok szerzésére vágyom. Ezt jelentheti számomra az AC Milan, az Inter Milan vagy akár az Arsenal is." /Az interjúban azonban utalt rá a kapus, hogy leginkább a Milanhoz való távozása valószínűsíthető./
    "Ez a klub -Juventus- sokat segített nekem, és nekik köszönhetem azt is hogy világbajnok lehettem."
    Azonban még az is előfordulhat, hogy a Juventus sztárja még egy évet a Serie B-ben tölt, hisz még erről sincsenek tapasztalatai és szivesen nyerne címet a másodosztályból.
  • vmvr
    Hát ez király...
  • Zizou5
    Yaya Touré iránt érdeklődött korábban az Arsenal, a Chelsea, a Manchester United, a Lyon és a Real Madrid - a fiatal elefántcsontparti középpályás azonban a Monacóhoz szerződött. A 23 esztendős labdarúgó az Arsenalt erősítő Kolo Touré öccse, így sokan biztosra vették, hogy előbb-utóbb az "Ágyúsokhoz" szerződik, ez természetesen nem kizárt, de leghamarabb egy év múlva teheti meg.
    A hercegségbeliek 4,5 millió eurót fizettek érte eddigi klubjának, az Olympiakosnak. Touré ott volt a világbajnokságon, egyébként összesen 17 alkalommal húzta magára az elefántcsontparti válogatott mezét.
    A Monaco egyúttal közölte, hogy Vassilios Zikos, a gárda 32 éves görög középpályása visszatért korábbi egyesületéhez, az AEK Athénhez.
  • hunbasser
    sztem meg csak kiemelte,h a bbc információi szerint,szóval szte sem kacsa :)
  • gabber_saviola
    srácok azért leugatni nem kell, talált egy cikket és bemásolta
  • zmeor
    így van! figyel oda öcsi
    amugy nagy kár hogy reyes elmegy
  • vmvr
    Ember, neked nem szokásod vissza olvasni, ugyanezt a hírt, már zmeor is belinkelte... mellesleg, már számos ilyen hír látott napvilágot, akkor lesz reyes a madridé, cole a cselzié,ha hivatalosan bejelentik.
  • jbal
    A BBC Sports információi szerint Arséne Wenger nem szeretne motiválatlan játékost tudni keretében, így Ashley Cole és José Antonio Reyes is elhagyja az ágyúsokat a héten. Reyes esetében már minden elő van készítve a villámgyors szélső átigazolásának ügyében, így mintegy 19-20 millió font ellenében a spanyol válogatott ász a királyi gárdához szerződhet.
  • 5w0rdf15h
    megin kacsa ebből már legalább 10 fajta volt az elmúlt hetekben majd ha hivatalos lesz akkor örüljetek...
  • vmvr
    Igazad van, akkor lesz biztos, hogy ha valamelyik klub hivatalosan is bejelenti!