31698
-
#3309 a nyári átigazolási időszak meddig van? -
#3308 bsz henrynak! -
#3307 régi szép idők
na de remélem az ő vezetésével újra ilyet láthatunk majd
-
#3306 tartalékosan fogtok kiállni 0-3 után, tuti. -
#3305 Mellesleg ma van titi szülinapja, boldog szülinapot neki! -
#3304 Reyest és cole-t elkéne engedni, viszont elkérni az árát is! Nem jó, motiválatlan játékosokat a sorainkban tudni. És az árukból tudunk venni jó védőket pl. -
#3303 szvsz Reyes jáccani fog... -
#3302 még függő a dolog de ha pályára lép jövő héten a BL visszavagón akár Reyes akár Cole az már tuti h marad -
#3301 Szerintem érthető volt Jbal írása. Csak szeretném ha így a bajnokság kezdete előtt, nem egymás hanem a csapat lenne a téma.
Amúgy hajrá villarreal -
#3300 Igy van Pires! Hajrá Villareal! -
#3299 Mit nem értetek Jbal írásán.
Itt értetlenkedtetek, hogy nem igaz a hír mert az oldal ahonnan való egy megbízhatatlan szar, erre ő beírta kiemelve a BBC-t fektetve a hangsúlyt arra, hogy a hírt onnan szedték arra a szar oldalra...úgyhogy zárjátok le a vitát és az Arsenallal foglalkozzatok.. -
#3298 jó
viszlát -
#3297 na értetlenkedjetek már.láttam h be volt rakva direkt azért raktam be újra h a BBC-t kiemeljem -
#3296 Ashley Cole-al mi lesz? Megy a Chelseabe? -
#3295 Még mindig tisztán él bennem, van persie gólja, mikor Sorensenből hülyét csinált, és utána az alapvonal környékéről becsavarta a labdát. -
#3294 igen az utóbbi időben jó ellenfél a villa mindig kapnak egy szép zakót :D -
#3293 Hát, a legutóbbi 5-0 után, merem állítani, hogy nyerni fogunk:) -
#3292 Más hétvégén ugye első bajnoki lesz az Emiratesben az Aston Villa ellen :) ki mit gondol sima meccs lesz? -
#3291 pontosan addig felesleges ezen vitatkozni és flémelni ha hivatalosan bejelentik akkor elmegy ha nem nem és kész -
#3290 Nem érdemes ezen rágódni, hogy igaz-e vagy nem, akkor lesz a real madridé reyes, ha hivatalosan is bejelntik és a szerződést aláírják! Addig az arsenalé! -
#3289 lehet de már nem először lett leirva a hír... -
#3288 a bbc-re lehet adni... -
#3287 és akkor mivan? :| -
#3286 direkt kiemeltem a BBC-t -
#3285 jah:D
még 1 évig...
én reyest sajnálom a legjobban -
#3284 az fasza, enyim is mai...:) Na minegy majd meglássuk milesz, egyenlőre van egy lehmannunk! -
#3283 2006/08/15 19:45:17 -
#3282 Ez mikori hír? -
#3281 Az első sor a lényeg a többi ugyan az ami VMVR üzijében volt...csak azért raktam be hogy indok is ott legyen -
#3280 Gianluigi Buffon, az olasz válogatott világbajnok kapusa úgy döntött, nem hagyja el a másodosztályba száműzött Juventus labdarúgócsapatát.
"Ez a klub csinált belőlem győztest, ha az elmúlt öt évben nem a Juventusban játszottam volna, talán ma nem lennék világbajnok" - indokolta döntését a La Stampa című lapnak a hálóőr.
A 28 éves sztár hozzátette, új kihívásként fogja fel a másodosztály küzdelmeit, amelyet a bundabotrányban bűnösnek talált csapata 17 pontos hátránnyal kezd majd meg. -
#3279 Buffon:Az Arsenalhoz való távozás gondolata vonz
"Nem tagadhatom a Juventusnál töltött 5 év után most új tapasztalatok szerzésére vágyom. Ezt jelentheti számomra az AC Milan, az Inter Milan vagy akár az Arsenal is." /Az interjúban azonban utalt rá a kapus, hogy leginkább a Milanhoz való távozása valószínűsíthető./
"Ez a klub -Juventus- sokat segített nekem, és nekik köszönhetem azt is hogy világbajnok lehettem."
Azonban még az is előfordulhat, hogy a Juventus sztárja még egy évet a Serie B-ben tölt, hisz még erről sincsenek tapasztalatai és szivesen nyerne címet a másodosztályból. -
#3278 Hát ez király... -
#3277 Yaya Touré iránt érdeklődött korábban az Arsenal, a Chelsea, a Manchester United, a Lyon és a Real Madrid - a fiatal elefántcsontparti középpályás azonban a Monacóhoz szerződött. A 23 esztendős labdarúgó az Arsenalt erősítő Kolo Touré öccse, így sokan biztosra vették, hogy előbb-utóbb az "Ágyúsokhoz" szerződik, ez természetesen nem kizárt, de leghamarabb egy év múlva teheti meg.
A hercegségbeliek 4,5 millió eurót fizettek érte eddigi klubjának, az Olympiakosnak. Touré ott volt a világbajnokságon, egyébként összesen 17 alkalommal húzta magára az elefántcsontparti válogatott mezét.
A Monaco egyúttal közölte, hogy Vassilios Zikos, a gárda 32 éves görög középpályása visszatért korábbi egyesületéhez, az AEK Athénhez. -
#3276 sztem meg csak kiemelte,h a bbc információi szerint,szóval szte sem kacsa :) -
#3275 srácok azért leugatni nem kell, talált egy cikket és bemásolta -
#3274 így van! figyel oda öcsi
amugy nagy kár hogy reyes elmegy -
#3273 Ember, neked nem szokásod vissza olvasni, ugyanezt a hírt, már zmeor is belinkelte... mellesleg, már számos ilyen hír látott napvilágot, akkor lesz reyes a madridé, cole a cselzié,ha hivatalosan bejelentik. -
#3272 A BBC Sports információi szerint Arséne Wenger nem szeretne motiválatlan játékost tudni keretében, így Ashley Cole és José Antonio Reyes is elhagyja az ágyúsokat a héten. Reyes esetében már minden elő van készítve a villámgyors szélső átigazolásának ügyében, így mintegy 19-20 millió font ellenében a spanyol válogatott ász a királyi gárdához szerződhet. -
#3271 megin kacsa ebből már legalább 10 fajta volt az elmúlt hetekben majd ha hivatalos lesz akkor örüljetek... -
#3270 Igazad van, akkor lesz biztos, hogy ha valamelyik klub hivatalosan is bejelenti!