31698
-
#3600 sport1 -
#3599 sztem nem, de ma Bosnyák - Magyart nézünk!:) -
#3598 Vlmelyik csatorna adja a Francia - olasz meccset? -
#3597 Almunia álma
''Én nem tartom magam spanyolnak, éppúgy mint sokan mások se.,,-mondta Manu. Almunia 2004-ben érkezett, és egy év múlva már az Arsenal első számú kapusa lehet. A Celta volt játékosa, szeretné megkapni a lehetőséget Wengernél, és ezzel együtt az angol állampolgárságot is.
Sztem jobb kapus, mint robinson, szal ha angol lenne védhetne a válogatottban -
#3596 Áááá bazz :D Fáradt vagyok nulladik sux...
-
#3595 "hazaszerződött a hazájába" -
#3594 Internél volt kölcsönbe, most meg hazaszerződött a hazájába.
-
#3593 kinemszarjaleacselzit:) -
#3592 Ehh a Veron az hol távozott a Chelseaből?:S -
Premier league átigazolási körkép:
[ARSENAL]
Érkezett - Tomas Rosicky, Julio Baptista [kölcsön], William Gallas, Denilson, Song, Justin Hoyte
Távozott - Dennis Bergkamp, Robert Pires, Sol Campbell, Michael Jordan, Kerrea Gilbert [kölcsön], Nicklas Bendter [kölcsön], Pascal Cygan, José Antonio Reyes [kölcsön], Ashley Cole
[ASTON VILLA]
Érkezett - Stilian Petrov
Távozott - Kevin Phillips, Mathieu Berson
[BLACKBURN ROVERS]
Érkezett - Jason Roberts, Francis Jeffers, Jason Brown, Benni McCarthy, Shabani Nonda
Távozott - Paul Dickov, Craig Bellamy
[BOLTON WANDERERS]
Érkezett - Abdoulaye Meite, Quinton Fortune, Nicolas Anelka, Andranik Teymourian
Távozott - Jaj-Jay Okocha, Bruno N'Gotty, Khalilou Fadiga, Matt Jansen, Borgetti
[CHARLTON ATHLETIC]
Érkezett - Ian Dowie [menedzser], Cory Gibbs, Gonzalo Sorondo, Jimmy Floyd Hasselbaink, Simon Walton, Christian Bolanos [kölcsön], Amdy Faye, Djimi Traore, Scott Carson [kölcsön], Andey Reid, Souleymane Diawara
Távozott - Alan Curbishley [menedzser], Shaun Bartlett, Jay Bothroyd, Chris Perry, Jonatan Johansson, Chris Powell, Francis Jeffers, Jason Euell
[CHELSEA]
Érkezett - Ashley Cole, Andriy Shevchenko, Michael Ballack, Salomon Kalou, Henrique Sampaio, John Obi Mikel, Khalid Boulahrouz
Távozott - Damien Duff, Anthony Grant [kölcsön], Carlton Cole, Eidur Gudjohnsen, Jiri Jarosik, Glen Johnson [kölcsön], Lenny Pidgeley, Juan Sebastian Veron, Hernan Crespo, Asier Del Horno, Robert Huth, William Gallas
[EVERTON]
Érkezett - Andy Johnson, Tim Howard [kölcsön], Joleon Lescott
Távozott - Duncan Ferguson, Lie Tie, Matteo Ferrari, Nigel Martyn, Kevin Kilbane
[FULHAM]
Érkezett - Wayne Routledge [kölcsön], Jimmy Bullard, Bjorn Runstrom, GAbriel Zakuani, Franck Queudrue
Távozott - Steed Malbranque, Dean Leacock, Alain Goma, Faucundo Sava, Adam Green, Neale McDermott, Richard de Villiers, Robert Watkins, Zesh Rehman, Tony Warner
[LIVERPOOL]
Érkezett - Jermaine Pennant, Craig Bellamy, Mark Gonzalez, Fabio Aurelio, Gabriel Paletta, Dirk Kuyt
Távozott - Dietmar Hamann, Fernando Morientes, Bruno Cheyrou, Chris Kirkland [kölcsön], Ramon Calliste, David Raven, Djibril Cisse [kölcsön], Djimi Traore, Sinama-Pongolle [kölcsön]
[MANCHESTER CITY]
Érkezett - Bernardo Corradi, Dietmar Hamann, Paul Dickov, Qusmane Dabo, Joe Hart, Hatem Trabelsi, Andreas Isaksson, DeMarcus Beasley [kölcsön]
Távozott - Bradley Wright-Phillips, Kiki Musampa, Albert Riera, David Sommeil, Geert de Vlieger, Mikkel Bischoff, Tuomas Haapala, Lee Croft, David James, Andy Cole, Antoine Sibierski
[MANCHESTER UNITED]
Érkezett - Michael Carrick, Tomasz Kuszczak
Távozott - Tim Howard [kölcsön], Jonathan Spector, Arthur Gomez [kölcsön], David Bellion, Dong Fangzhou [kölcsön], Souleymane Mamam [kölcsön], Van Nistelrooy, Quinton Fortune, Ebanks-Blake [kölcsön], Ben Foster [kölcsön], Phillip Bardsley [kölcsön], Giuseppe Rossi [kölcsön], Gerard Piqué
[MIDDLESBROUGH]
Érkezett - Julio Arca, Gareth Southgate [menedzser], Herold Goulon, Robert Huth, Jason Euell
Távozott - Steve McClaren [menedzser], Jimmy Floyd Hasselbaink, Doriva, Franck Queudrue
[NEWCASTLE UNITED]
Érkezett - Damien Duff, Glenn Roeder [menedzser], Obafemi Martins, Giuseppe Rossi [kölcsön], Antoine Sibierski
Távozott - Lee Bowyer, Alan Shearer, Michael Chopra, Amdy Faye
[PORTSMOUTH]
Érkezett - Glenn Johnson [kölcsön], Sol Campbell, David James, David Thompson, Andy Cole, Nwankwo Kanu, Tavares Fernandes [kölcsön], Niko Kranjcar, Douala
Távozott - Brian Priske, Andrea Guatelli, Sander Westerveld, Aliou Cissé, Collins Mbesuma, Vincent Pericard, Gregory Vignal, Svetoslav Todorov [kölcsön]
[READING]
Érkezett - Sam Sodje, Seol Ki-Hyeon, Máté Péter
Távozott - Senki
[SHEFFIELD UNITED]
Érkezett - Mikele Leigerterwood, Chris Lucketti, Christian Nadé, David Sommeil, Claude Davis, Li Tie
Távozott - Jonathan Forte [kölcsön], Ian Ross [kölcsön], Bruce Dyer, Simon Francis, Luke Beckett, Garry Flitcroft
[TOTTENHAM HOTSPUR]
Érkezett - Steed Malbranque, Dimitar Berbatov, Dorian Dervite, Benoit Assou-Ekotto, Didier Zokora, Pascal Chimbonda
Távozott - Dean Marney, Goran Bunjevcevic, Nourredine Naybet, Grzegorz Rasiak, Stephen Kelly, Michael Carrick, Andy Reid, Rodrigo Defendi
[WATFORD]
Érkezett - Damien Francis, Chris Powell, Priskin Tamás, Danny Shittu
Távozott - Senki
[WEST HAM]
Érkezett - Tyrone Mears, Carlton Cole, Jonathan Spector, Lee Bowyer, George McCartney, John Pantsil, Carlos Tevez, Javier Mascherano, Robert Green
Távozott - Shaka Hislop, Yaniv Katan, Elliott Ward, Clive Clarke, Carl Fletcher, Stephen Bywater [kölcsön]
[WIGAN ATHLETIC]
Érkezett - Tomasz Cywka, Fitz Hall, Emile Heskey, Chris Kirkland [kölcsön], Emmerson Boyce, Denny Landzaat, Kevin Kilbane, Svetoslav Todorov [kölcsön], David Cotterill
Távozott - Damien Francis, Jimmy Bullard, Stephane Henchoz, David Thompson, Alan Mahon, Jason Roberts, Graham Kavanah, David Connolly, Pascal Chimbonda
adatok: manutdworld.com -
#3590 9-es -
#3589 Már megkapta a 9-est. Gallas pedig a 3-ast. -
#3588 baptista hanyas számot kapja meg? -
#3587 Brazíliából igazolt egy 18 éves tehetséget az angol Arsenal labdarúgócsapata az átigazolsi időszak utolsó napján. A Sao Paulótól érkező Denilsonért (aki nem rokona a korábban megismert válogatott játékosnak) az "ágyúsok" 3,4 millió fontot fizettek.
Denilson eddig mindössze 12-zer lépett pályára a Sao Paulo első csapatában, ám ő a csapatkapitánya a brazil U19-es válogatottnak.
Az átigazolás megtörténtét a dél-amerikai klub jelentette be hivatalos internetes oldalán.
Sajtóértesülések szerint egyébként a fiatal tehetséget az Arsenal azonnal kölcsönadja egy kisebb csapatnak, ahol több játékoslehetőséget kaphat, és kellő tapasztalatot szerezhet ahhoz, hogy később hasznára legyen a Premier League-ben szereplő, Bajnokok Ligája-ezüstérmes londoni együttesnek. -
#3586 tényleg az egyik legjobbja volt a svájciaknak... -
#3585 ne mondd már, a vb-n is a svájci válogatott alapembere volt, és egy remek hátvéd! -
#3584 de baptistának akkor is játszania kell!!! :) és az arsenalosok a jelenlegi kp-ból senkit sem akarnak kivenni,úgy érzem -
#3583 ya,tényleg,őt kihagytam,hatalmas játékos ő is,mikor mutatja a kamera,mindig azt az unott fejet vágja,de kicsit sem létszik rajta,h el lenne fáradva vagy vmi :) -
#3582 ebuoe sztem klasszis szinten nyomja, bennt marad a kezdőben -
#3581 de nem csak visszafutni kell, hanem lezárni a területeket, azt pedig megnehezíti az eggyel kevesebb védő. Ha futkorászni kell ide-oda, könnyebb átjátszani őket -
#3580 most ha Barca szint ha nem Senderos nem Arsenal szintű játékos. -
#3579 úgy lenne a jó, nem szabad elkényelmesedni a kezdőben -
#3578 hát lauren tavaly sokat volt sérült azér játszott annyit eboué, mostani idényben meglátjuk mit alakít :) megharcolnak majd a kezdőbe kerülésért remélem :P -
#3577 nem olyan a biztos az,de meglátjuk! -
#3576 jóvan... ez a barca szint... -
#3575 eboué helyett sztem lauren fog játszani :) -
#3574 Senderos 1 hurkatöltelék.
miért nem adják el. -
#3573 ya,de én úgy gondoltam,h eboue,toure és gallas nagyon gyors,gyorsan vissza tudnak zárni,hatékonyak,nagyon jó védők.és akkor szétfuttatnám őket minden meccsen,viszont rotálnék,mert van még ott senderos,clichy és társaik -
#3572 figyelj, látom te nagy nagyon offense vagy :), de sajnos profi mai fociban nem jó, mert mindenkinek stabil védelme van már, és egy luk végzetes -
#3571 cselzibe nagyon utált baloldalon játszani gallas, 3védős széles hátsóalakzat veszélyes: könnyű átjátszani, mert sok benne a lyuk, sztem kevés az a 3védő, lehet , hogy megkéne tréfálni az ellenfelet és kiállni egy 4-4-3-as felállásban -
#3570 baptistát sztem hiba bal oldalt játszatni,inkább henry és vp mögé raknám.
és clichy-t kivenném,és csinálnék egy széles,3 védős hátsóalakzatot :)
(baloldalon persze gallassal) -
#3569 (kis szépséghiba... a csatárok középen vannak:) -
#3568 szvsz ez jó felállás lenne:
-----------Lehmann------------
ebuoe--toure----gallas---clichy
ljunberg-cesc--rosicky---baptista
van persie--titi
vagy még ez is:
védősor ugyanaz
ljunberg---cesc--gilberto--rosicky
baptista--titi
-
#3567 akkor majd játszotok 5 kp-val :P -
#3566 Tuti nem lesz stabil kezdő..
Rosicky,Fabregas,Gilberto,Ljungberg a kezdő 4es...vagy talán Ljungberg helyett Hleb vagy Baptista...SZerintem Cole nem nagy érvágás..középső védő kellett, és ha esetleg nem lesz balhátvéd, Gallas ottis bevethető és Sanderos marad középre..SZVSZ jó igazolás volt. -
#3565 ya,de remélem,h mindketten stabil kezdők lesznek! -
#3564 majd egy év múlva meglátjuk mer ha padozni fog akkor tuti nem marad ott...szal majd egy év múlva kiderül mi lesz velük -.- -
#3563 mondom,opciós jogunk van reyesre,de nektek is baptistára,ami azt hiszem azt jelenti,h megállapodnak egy összegben,és azt ha leperkálja a real,akkor az arsenal köteles megválni reyestől,ugyanez a másik oldalon :)
sztem reyes ügyében 20 millerről,baptista helyzetében pedig 15 millerről van szó -
#3562 el örüljetek de csak kölcsön!! :)
amúgy meg remélem nem padozni fog...mer annál sokkal jobb pléjer!
amúgy meg Cygan télleg elment a Villarealba :| ezt nem értem erről nem volt szó..na mind1 úgyis idős volt
ITT itt van néhány kép róla és
ITT van néhány info róla
a fiatalokról még nem raktak ki híreket -
#3561 Húúú, mik történtek itt, csak három napra elmentem osztálykiránduli és ez alatt, jött egy baptista, gallas, jól van!