31698
-
#3721 folyamatban van, nemsoká meglesz :) -
#3720 was? -
#3719 in progress -
#3718 Mi nem akarunk uj bannert? -
#3717 Dubai feliratú mezben az ágyúsok!
Más lesz az Arsenal mezére írva a szerdai meccsen, mert a Hamburg is rendelkezik azzal a szponzorral, mint a wenger csapat.
Így az egyik csapatnak lekellett cserélnie a jelenlegi szponzort a mezéről. Most az arsenal lett a kiválasztott, mivel vendéglátók, de a visszavágón már újból a fly emirateses mezbe fogjuk látni a fiúkat! Vic Akers a menedzser készített egy különleges sárga mezt, aminek az elejére a Dubai felirat van írva feketével. (Ez a gondolat támadt először.) -
#3716 hatalmas respect baptista mesternek!! -
#3715 -
#3714 Fabregas aláírt egy új 8 éves szerződést -
#3713 hja... -
#3712 cselszki bemakkolta a werdert -
#3711 -
#3710 -
#3709 reméljük nem is játszanak majd :) -
#3708 Te gondolkodsz is mielött írsz? na mindegy, most már télleg ne flémeljünk! -
#3707 Lassan komoly veszélyben forog Doll-mester állása, hiszen a csapata immáron hatodik mérkőzésen nem tudott nyerni sorozatban. A legjobban talán a hétvégi vereség fájhatott, hiszen a Bundesliga-ban szereplő együttes alsóbb osztályú ellenfelétől kikapva repült a Német Kupából. Ha valamikor, akkor az Arsenal elleni BL-ütközeten lehetne sokat jóvátenni. Igen ám, de a csapat jóformán mindegyik kulcsemberét elvesztette. Rafael Van der Vaart mellett, az argentin igazolás, Sorin és Thimothee Atouba is sérüléssel bajlódik. És ha ez még nem lenne elég, akkor Kompany játéka is kérdéses a fontos találkozón. Gond tehát bőven van a Hamburg háza táján, és a nagy reményekkel startoló együttes az alapemberei nélkül egy nagyon csúnya zakóba is belefuthat hazai környezetben.
forrás: foci24.com -
#3706 jo bocs nem a boro, hanem a city... az még rosszabb is :P :) -
#3705 nem volt veszekedés, csak erős vélemény nyilvánitás:) -
#3704 na most hagyjátok abba!! ne itt veszekedjetek pls htx -
#3703 :D nem baj, legalább meséltem a realról is:) -
#3702 LOL!!!! Ember, az Arsenal-Middlesbrough meccs 1-1 lett! -
#3701 és az arsenal chelsea? vagy a msotani boro vereség? soroljam? na ok ennyi. flém off.. -
#3700 hamburgra gondoltam :D -
#3699 Emlékszel a tavalyi real - barcára, én igen!:) -
#3698 nagy az arc, de nicns mire. -
#3697 A madridra gondolsz? Mert nekik eddig jól megy, most rugtak egy négyest a levantenak... Attól függetlenül jók, h ikszel kezdték a szezont, de a bl-ből mi fogjuk kiverni a real madridot!:) -
#3696 hát bajnokságba nekik se megy eddig... -
#3695 akkor lyon - real madridon a reális eredmény egy 3-0!:) A tavalyira emlékszel? Meg ki is verte ki a bl-ből a realt?hehehehe:) Mellesleg szerintem nyerni fogunk, de nehezen. A hamburg egy nagyon jó csapat, ráadásul Németországban lesz a meccs is(bár ez Jensnek jó), mindent összevetve nagyon nehéz meccs lesz. -
#3694 igen igaza van vmvrnek. én erre a meccsre egy 0-0ás döntetlent saccolok, de lehet h meglepetés hamburg győzelem is kijöhet. hát nem tom. ha összekapja magát az arsenal, ahogy az előző évben is tette a blben, akkor itt nem krédés h ki a győztes. de a pl ből itélve... hm. -
#3693 A pl-ben még vele is szarul megy... -
#3692 tavaly ősszel is kevés BL csoport meccsen lépett pályára :) szal remélhetőleg meglesznek nélküle -
#3691 baccameg:
Henry nem fog elutazni Hamburgba, mivel a reggeli edzésen egy kisebb lábsérülést szedett össze! Viszont Wenger elküldi helyette a fiatalt csatárt, Theo Walcott-ot, akit hétvégén pihentetett.
Holnapi keret:
Jens Lehmann
Manuel Almunia
William Gallas
Kolo Toure
Johan Djourou
Emmanuel Eboue
Justin Hoyte
Cesc Fabregas
Alex Song
Freddie Ljungberg
Gilberto
Mathieu Flamini
Alexander Hleb
Julio Baptista
Theo Walcott
Tomas Rosicky
Robin van Persie
Emmanuel Adebayor -
#3690 pista rulz!:) -
#3689 én szeretem a játékát, sztem nagyon jó játékos..kár hogy elment -
#3688 legalább te nézdd reyest :) -
#3687 ott kiderül -
#3686 szerdán Real-Lyon
-
#3685 átlagosan játszott,mint a csapat,csak gondoltam h nézitek,mert még mindig az arsenal játékosa,ezt ne feledjétek,csak kölcsönben van,és ezért kérdeztem,h néztétek e -
#3684 mi volt? sajnos nem láttam pedig van Real MAdrid TV-nk
-
#3683 örülök neki D-: -
#3682 miért?én is csak baptista miatt néztem meg a meccseteket :)