31698

• 5w0rdf15h
    folyamatban van, nemsoká meglesz :)
  • Rolka
    was?
  • 5w0rdf15h
    in progress
  • Rolka
    Mi nem akarunk uj bannert?
  • vmvr
    Dubai feliratú mezben az ágyúsok!

Más lesz az Arsenal mezére írva a szerdai meccsen, mert a Hamburg is rendelkezik azzal a szponzorral, mint a wenger csapat.
    Így az egyik csapatnak lekellett cserélnie a jelenlegi szponzort a mezéről. Most az arsenal lett a kiválasztott, mivel vendéglátók, de a visszavágón már újból a fly emirateses mezbe fogjuk látni a fiúkat! Vic Akers a menedzser készített egy különleges sárga mezt, aminek az elejére a Dubai felirat van írva feketével. (Ez a gondolat támadt először.)
  • hunbasser
    hatalmas respect baptista mesternek!!
  • báttyó02
  • 5w0rdf15h
    Fabregas aláírt egy új 8 éves szerződést
  • 5w0rdf15h
    hja...
  • báttyó02
    cselszki bemakkolta a werdert
  • 5w0rdf15h
  • báttyó02
  • 5w0rdf15h
    reméljük nem is játszanak majd :)
  • vmvr
    Te gondolkodsz is mielött írsz? na mindegy, most már télleg ne flémeljünk!
  • vmvr
    Lassan komoly veszélyben forog Doll-mester állása, hiszen a csapata immáron hatodik mérkőzésen nem tudott nyerni sorozatban. A legjobban talán a hétvégi vereség fájhatott, hiszen a Bundesliga-ban szereplő együttes alsóbb osztályú ellenfelétől kikapva repült a Német Kupából. Ha valamikor, akkor az Arsenal elleni BL-ütközeten lehetne sokat jóvátenni. Igen ám, de a csapat jóformán mindegyik kulcsemberét elvesztette. Rafael Van der Vaart mellett, az argentin igazolás, Sorin és Thimothee Atouba is sérüléssel bajlódik. És ha ez még nem lenne elég, akkor Kompany játéka is kérdéses a fontos találkozón. Gond tehát bőven van a Hamburg háza táján, és a nagy reményekkel startoló együttes az alapemberei nélkül egy nagyon csúnya zakóba is belefuthat hazai környezetben.

forrás: foci24.com
  • Zizou5
    jo bocs nem a boro, hanem a city... az még rosszabb is :P :)
  • vmvr
    nem volt veszekedés, csak erős vélemény nyilvánitás:)
  • 5w0rdf15h
    na most hagyjátok abba!! ne itt veszekedjetek pls htx
  • vmvr
    :D nem baj, legalább meséltem a realról is:)
  • vmvr
    LOL!!!! Ember, az Arsenal-Middlesbrough meccs 1-1 lett!
  • Zizou5
    és az arsenal chelsea? vagy a msotani boro vereség? soroljam? na ok ennyi. flém off..
  • 5w0rdf15h
    hamburgra gondoltam :D
  • vmvr
    Emlékszel a tavalyi real - barcára, én igen!:)
  • Zizou5
    nagy az arc, de nicns mire.
  • vmvr
    A madridra gondolsz? Mert nekik eddig jól megy, most rugtak egy négyest a levantenak... Attól függetlenül jók, h ikszel kezdték a szezont, de a bl-ből mi fogjuk kiverni a real madridot!:)
  • 5w0rdf15h
    hát bajnokságba nekik se megy eddig...
  • vmvr
    akkor lyon - real madridon a reális eredmény egy 3-0!:) A tavalyira emlékszel? Meg ki is verte ki a bl-ből a realt?hehehehe:) Mellesleg szerintem nyerni fogunk, de nehezen. A hamburg egy nagyon jó csapat, ráadásul Németországban lesz a meccs is(bár ez Jensnek jó), mindent összevetve nagyon nehéz meccs lesz.
  • Zizou5
    igen igaza van vmvrnek. én erre a meccsre egy 0-0ás döntetlent saccolok, de lehet h meglepetés hamburg győzelem is kijöhet. hát nem tom. ha összekapja magát az arsenal, ahogy az előző évben is tette a blben, akkor itt nem krédés h ki a győztes. de a pl ből itélve... hm.
  • vmvr
    A pl-ben még vele is szarul megy...
  • 5w0rdf15h
    tavaly ősszel is kevés BL csoport meccsen lépett pályára :) szal remélhetőleg meglesznek nélküle
  • vmvr
    baccameg:

Henry nem fog elutazni Hamburgba, mivel a reggeli edzésen egy kisebb lábsérülést szedett össze! Viszont Wenger elküldi helyette a fiatalt csatárt, Theo Walcott-ot, akit hétvégén pihentetett.

Holnapi keret:

Jens Lehmann
    Manuel Almunia
    William Gallas
    Kolo Toure
    Johan Djourou
    Emmanuel Eboue
    Justin Hoyte
    Cesc Fabregas
    Alex Song
    Freddie Ljungberg
    Gilberto
    Mathieu Flamini
    Alexander Hleb
    Julio Baptista
    Theo Walcott
    Tomas Rosicky
    Robin van Persie
    Emmanuel Adebayor
  • vmvr
    pista rulz!:)
  • zmeor
    én szeretem a játékát, sztem nagyon jó játékos..kár hogy elment
  • hunbasser
    legalább te nézdd reyest :)
  • zmeor
    ott kiderül
  • zmeor
    szerdán Real-Lyon
  • hunbasser
    átlagosan játszott,mint a csapat,csak gondoltam h nézitek,mert még mindig az arsenal játékosa,ezt ne feledjétek,csak kölcsönben van,és ezért kérdeztem,h néztétek e
  • zmeor
    mi volt? sajnos nem láttam pedig van Real MAdrid TV-nk
  • báttyó02
    örülök neki D-:
  • hunbasser
    miért?én is csak baptista miatt néztem meg a meccseteket :)