31698
-
#3640 omi,mostmár tényleg kezd vicc lenni amit csinálsz.
ha normálisan megfogalmaznád a mondanivalódat,akkor nem lenne mit kiforgatni.
és majd még sztem kardhal és báttyó is szólni fog...
és ha már a mezszámokon vagy felakadva,akkor sztem zidane 5-ösét ki kapta?
cannavaro,még nem is egy spanyol,úgyh erről ennyit.
és sry az offért. -
#3639 lol vmvr... TUDOM h az arsenal védője, de a nagy ellenségtől van a cselszitől azért mondtam h cselszis, de bergkamp szinte mindíg arsenalos volt, nagyonnagy játékos volt, legenda lett már az arsenalnal, és a mágikus 10es számot odaadják egy gallasnak... egy belső védőnek.. vicc... -
#3638 Fogd már fel, hogy William Gallas, az ARSENAL védője! -
#3637 véletlen volt, az a lényeg h kiforgatjátok a szavaimat, és belémköttök pedig teljesen igazakat mondok.... -
#3636 Most te miről beszélsz? miért ezt a választ adod báttyó 2-1es tippjére?:) -
#3635 8-0 !:) neeem, azért annyira csak nem nyerünk mondjuk, 2-0 -
#3634 tudjátok h éretm a mondatokat, tudtok mindent, és ti kiforgatjátok, beleködtök stb stb... köszi skacok.. -
#3633 2:1 -
#3632 ez vmvr reszortja :Ð -
#3631 szombat 15:45 sport1 Arsenal-Middlesbrough angol bajnoki (élő) tippek? :) -
#3630 Amúgy Bergkamp -
#3629 Héééé, mó! Tévedésben vagy, william gallas az arsenal játékosa! -
#3628 de hallod, egy mágikus, 10es szám... amit BERKAMP VISELT... a nagy berkamp... az arsenalosoknak ő egy nagyon nagy játékos meg is értem... és ezt a 10es számot meegkapja egy cselszis belső védő???? ez h illik össz LOL... és majd baptista kapja a 3ast nem? :D jojotom h a 9est kapja.. -
#3627 egyetértek, miért ne lehetne? -
#3626 mi a bunkóság? egy visszavonult játékos mezét nem lehet odaadni senkinek??
azt bírom, rengeteg szurkoló a mezszámokkal van elfoglalva, pedig a játékosokat fix, hogy nem zavarja :) -
#3625 Reméljük hogy ennek a mezszámnak megfelelően fog játsszani.. -
#3624 Miért bunkóság? -
#3623 Hát akkor nézd meg ezt a képet :
Én sem a kisujjamból szoptam ki :) Ez tán elég hiteles, nem? -
#3622 gallas a 3as számot kapjaaaaa!!!! miért kapna egy belső védő egy mágikus 10es számot amit berkamp viselt??? ne legyeetek ... -
#3621 Én az Arsenal.comról írtam...ezekszerint megváltoztatták, de ez kurva nagy szégyen az arsenaltól már nemazér...Bergkamp mezét odaadni...Ez bunkóság volt -
#3620 Gallas (Arseanal) 10, A. Cole (Chelsea) 3, ezek a mezszámok. -
#3619 nem egy villámrajt volt de azé 2-0-ás Arsenal sikerre tippelek -
#3618 Hát nem akarok vészmadár lenni de az eddigiek alapján...kinkeservesen is de győzünk :D -
Monoton #3617 még csak félkész
galériámba lehet keresni
majd megflesselem :) -
#3616 2-1 ide
Monoton csinált -
#3615 fiúk, sztem csináljatok bannert az Emirates stadionnal a középpontban, nagyon mutatós -
#3614 Pistáé a 9-es? nah kíváncsi leszek rá :) -
#3613 Na skacok, hétvégén meccs lesz! a cselzi verő brought kéne legyőznünk, tippeket várok! -
#3612 igen -
#3611 ha lejjebb gőrdítettél volna akkor láthattad volna h a 3ast kapta gallas, és 9est pedig asszem baptista kapta. -
#3610 Gallas tényleg megkapta a 10es mezt? -
#3609 he te nem Cartman vagy az fh-ról? -
#3608 -
#3607 jaja
láttam h diósgyőr fan vagy akkor tuti miskolc v miskolc közeli vagy :D -
#3606 Igen! Vagyis miskolc melett miért te is miskolci vagy? -
#3605 Walcott gólt lőtt a válaogatottban Svájc ellen! -
#3604 Sorin lehet hogy kihagyja az Arsenal elleni BL-meccset
A szurkolók arra számítottak, hogy már a Német Kupa következő mérkőzésén láthatják az új szerzeményt, azonban Sorin lehet, hogy még a Bajnokok Ligája első mérkőzésén is harcképtelen lesz. A Stuttgarter Kickers ellen azonban így is kötelező a győzelem, főleg úgy, hogy Vincent Kompany felgyógyult. Thomas Doll a sajtónak elmondta, hogy csak akkor veti be az argentint, ha száz százalékosan egészséges lesz. -
G_ArchAngel #3603 Remélem Zidane tartott továbbképzést a srácoknak:) -
#3602 ja adja a sport1
azt nézem -
#3601 amugy te miskolci vagy?