31698
-
#3681 nempáj-.- -
#3680 remélem néztétek reyes bemutatkozását tegnap...:) -
#3679 0:4 -.- -
#3678 csak annyi gólt kapjunk mind tavaly :D -
#3677 Hát, ha a helyzeteket berugjuk akkor akár 1-3ra is nyerhetünk, de én kiegyeznék egy 0-1el is idegenben, nagyon nehéz meccs lesz! -
#3676 0-2 ;-) -
#3675 1-3 Arsenal -
#3674 Holnapután(szept 13.-án) fontos BL meccs lesz a hamburg ellen, hisz ez lesz Jbal nagy dilemmája, másrészt pedig megkéne nyerni, hiszen ha a bajnokságban nem fog jól menni (de persze ilyen nem lesz) akkor a bl-ben kéne sikereket elérni(pl. egy győzelem:) ) Szóval,
Hamburg - Arsenal
szept. 13. No meg kedvenc kérdésem, tippek?:) -
#3673 Sztem azért, eléggé szemmel látható, hogy nagyobb... -
#3672 jaja ezt énis olvastam :) vmivel nagyobb az emirates :) -
#3671 igen, pl. Fergie nagyon szerette szidni a highburyt, mert kicsi -
#3670 minden pályának egy meghatározott nagyságon belül kell lennie
azthiszem hosszúságra 90-120 m szélességre 45-90 m -
#3669 Srácok, egy pályának nem meghatározott nagysága van?? :S Ezt most megkavart, hogy az Emirates stadion béli pálya nagyobb lenne, mint a Highbury? -
#3668 A legrosszabb Arsenal
Az Arsenal-nak eddig egy vereség mellett csak két 1-1-es döntetlenre futotta, míg az ősi rivális Manchester négy győzelemmel kezdte a bajnokságot. Wenger-t bosszantja a kapu előtti határozatlanság.
"Nem mondhatom, hogy nem törődöm a rossz kezdésünkkel - mondta Wenger - Aggasztó, hogy kikapunk egy meccsen, ahol fölényben játszunk. Tudom, hogy ez az eddigi legrosszabb idénykezdésünk"
Az Aston Villa elleni pontvesztés után az Arsenal arra készült, hogy megszerzi első bajnoki győzelmét az új Emirates Stadionban. Voltak új játékosok - William Gallas és Julio Baptista debütált -, de az eredmény a régi. James Morrison szerezte meg a vezetést a vendégeknek, majd Thierry Henry egyenlített.
-Ez tipikusan olyan meccs volt, amikor sokat van nálad a labda, vannak is helyzeteid, de az ellenfél nem támad ki" - nyilatkozta Wenger, aki láthatóan csalódottan sétálgatott az oldalvonal mellett.
"Megnehezítettük a saját dolgunkat, és gátat állítottunk magunk elé. Tompán játszottunk, mert hiányzott a csapat fele (válogatottság miatt)"
A francia szakember elmondta azt is, hogy az Emirates Stadion nehezíti a támadójátékukat. A régi otthonuk a Highbury a legkisebb pálya volt a Premiership-ben, míg az Emirates az egyik legnagyobb - és ez okoz néhány gondot.
"Mikor a Highbury-ben megszereztük a labdát közel voltunk a gólszerzéshez. Most többet kell előre futni és ez néha megadja a lehetőséget az ellenfélnek, hogy visszazárjon" -
#3667 Miért, neked egy védő nem is focista? -
#3666 ott a pont -
#3665 Én leszarom mennyi pénzt kért meghogy milyen mezben játszik.Engem csak az érdekel jól játszon és kész! -
#3664 jo nem telljesen ezt mondtam, a pénzt meg a csillogást nem mondtam, de az a 10es számos dolog az igaz.. -
#3663 én is kb ezt mondtam de midenki leugatott... -
#3661 baptista azért is jó,mert ha bunyó van a pályán,a 36os karjával mindenkit félholtra ver :) -
#3660 Akkor nagyon jó a memóriád!:) -
#3659 nem :) -
#3658 Papirral és tollal a kézben tetszett a tv előtt csücsülni? -
#3657 na,most jön a baptista elemzés/statisztika...:D
18x ért labdába,és minden 8. labdábaérés majdnem veszélyt jelentett.
a 8.labdaérintése az volt,h kb egy 60-70 méteres labdát adott az 1 szál védővel álldogáló henrynak,ráadásul hajszálpontos laszti volt.
a 16.pedig egy biciklicsel,és aztán egy lövés a rövid-alsóra.
az,h 18x ért labdába,azért is van,mert csak a 2.félidőben állt be,másrészt pedig újfiúként nem nagyon akart oroszlánszerepet vállalni.
jól passzolt,egyszer rosszul vett át egy passzt,ez az egy hibája volt.
kicsit mintha elbújt volna,és nem nagyon kérte a labdát.
ya bocs,36-os bicepsz...:O :)
a meccsen nagyon élt rosicky,eboue és gallas,bár eboue a 2. félidőben nem villogot annyira.
azért az egyenlítéshez kellett a piroslap,és a tizenegyes,és látszott,h henrynak nem ment,épp ezért nem ment a csapatnak sem szvsz. -
#3656 Bazz rettentő nehéz lesz 8-10 pontokat ledolgozni főleg ilyen eredményekkel:( -
#3655 de komolyan ez hihetetlen h ennyi helyzetet kihagynak :S:S ajánlom h ezek után szárnyaljanak v komoly gondok lesznek!! -
G_ArchAngel #3654 hamar elúszik az idei bajnoki cím is:CCC -
#3653 beszarok h ennyi helyzet kimarad hihetetlen h mindent kihagynak :S -
#3652 76. perc -
#3651 hát nem gyengén gázos az biztos :\ -
#3650 Támadni kell he még 1 szaros gólt löjjünk má mert ez így eléggé fostalicska bajnokságkezdés! -
#3649 nah végre
amugy hanyadik percbe jár a meccs? -
#3648 jaja 1-1 :P és hármas csere :) bejött Rosicky, Baptista és Adebayor is :P -
#3647 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! És ugy látom, az oldalvonal mellet pista készül beállni! -
#3646 TIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! -
#3645 ugy hallottam baptista nem kezdő :/... ti tudjátok... -
#3644 Kurva picsku! Mi a szart csinálnak ezek? -
#3643 jojo ok igazatok van bocsi azért, h nem tok fogalmazni... -
#3642 ,Nincs újabb sérültünk. Djourou kész a játékra, így William a szélen fog játszani.''-mondta Wenger. Mint ismeretes, Gallas utált balhátvédet játszani a Chelsea-nél, de Wenger mégis oda rakta őt, valószínüleg átmenetileg, ami Clichy fel nem épül. ,,Tudjuk, hogy nem ez az igazi helye, de Clichy sérült, Hoyte nem szélső védő, Flamini pedig nem érzi jól magát abban a pozicióban, így marad William, aki viszont kivállóan játszik azon a poszton.''
A csapathoz csatlakozik majd Julio Baptista is, aki valószínüleg a padon fog kezedni a hétvégén. A Paddypower.com internetes fogadásszervezőnél, 6/1-hez, hogy Baptista szerzi az első gólt a holnapi találkozón.
-
#3641 Egyetértek HunBasser-el!