31698

• 5w0rdf15h
    sima :)
  • vmvr
    Hétvégén a Sheffield ellen játszunk, tippek?
  • DJ Bee18
    ja értem :)
  • báttyó02
    mert csak annyi van :D
    csak ugye aki nem vip tag,annak az alap kék sg-s fejléce van
    de ebben a topikban meg a fejléc átveszi a háttér jelen esetben a piros szinet,és ezér a nem vip-seknél ebben a topikban piros a fejléc szín
    (jól megmonta:DD)
  • DJ Bee18
    amúgy hogy lehet a fejlécszínt állítani? Mert nekem csak 4 választási lehetőséget ad, és látom sokaknak piros, pedig az nincs közte
  • DJ Bee18
    jaj b*zdmeg, nehogymár olyan nagy gond legyen már...
  • báttyó02
    paff..:\
  • vmvr
    Rendőrségi eljárás indult Jens Lehmann, az Arsenal német válogatott kapusa ellen, aki a vasárnapi Manchester United elleni bajnoki mérkőzésen egy vizes palackot rúgott a szurkolók közé.
    A rendőrség szóvivője elmondta, hogy a manchesteri kapitányságon tett feljelentést egy szurkoló, aki azt állította, hogy az Arsenal hálóőre feléjük rúgta az említett palackot. Az ügyben nyomozás indult.
  • vmvr
    Wenger vágyik a bajnoki serlegre. 2004-ben nyertünk utoljára bajnokságot,azóta a Chelsea nyert 2 alkalommal. "Ez egy kihívás,hisz új stadionba költöztünk. Fiatal a csapat,s ez jó. Szerenének minél előbb egy bajnok és egy BL címet begyűjteni. Mondjuk legyen ez 2007."-mondta mosolyogva Wenger.
  • jbal
    ja.lazán kicsengeti:D
  • drowns41
    Biztos földhözveri :D
  • vmvr
    ja, szerintem is
  • jbal
    pénzbüntetést fog kapni
  • Zizou5
    lol ha ezért eltiltanák.. loOOL
  • vmvr
    Jens Lehmann könnyen bajba kerülhet. Egy szurkoló ugyanis bejelentést tett a manchesteri rendőrségen, azt állítva, hogy az Arsenal német kapusa egy vizes palackot rúgott a nézőtérre, azok után, hogy Cristiano Ronaldo néhány méterről fejbe találta a vasárnapi, 1-0-s vendégsikerrel záruló Manchester United-Arsenal bajnoki során.
    A rendőrség megerősítette, hogy vizsgálatot indítottak az ügyben, folyik a nyomozás.
  • báttyó02
    amug ha valaki nem látta volna a hamburg elleni gollyát :)
  • báttyó02
    szvsz is kurvajó :)
  • drowns41
    Amúgy télleg nem lett rossz ez a design, de szerintem a szövegbeíros rész lehetne mondjuk valami erősebb vagy halványabb szín hogy lássuk hova kell írni, a másik meg a piros csík. Alig lehet megtalálni. Amúgy nem rossz
  • drowns41
    Ott is végighajtott, volt egy nagyon veszélyes lövése kapásból, szerintem jól játszik. Nagyon jó játékos, nagyon megszerettem. Ő lett a 2. kedvencem. De az Arsenalból nem ő az első :)
  • Kaplan
    Hát küzdött de 5/4* rossz megoldást válaszott, majdnem mindenhonnan lőtt de legalább a Hamburgnak gólt lőtt. De én most az MU elleni meccsről beszélek.
  • Rolka
    Jaja eggyetértek! Kurva jol játszik eddig!
  • drowns41
    Te melyik meccset nézted? Rosicky nem mutat semmit? :D LOL nagyon küzdött a MU ellen is és nem kis gólt lőtt a Hamburgnak...
  • Rolka
    Amugy itt van a meccs video! MU - Arsenal
  • Rolka
    Kösz és szivesen!
    Nektek is grat!
  • báttyó02
    szvsz jó volt,bár nem sokat játszott
  • hunbasser
    tényleg,baptista h játszott?
    nem néztem a meccset,sry :)
  • Anthony001
    Semmi, szentem félreértette..
  • vmvr
    de mit? ( jó, bocsi)
  • gabber_saviola
    remélem ezt befejezted
  • jbal
    he?most mi van?gratuláltam a csapatnak
  • vmvr
    dejó, hogy már a hamburg meg a roma drukkerek is gratulálnak:)
  • jbal
    Hihetetlen!!!!!!!!!!!GRAT!!!!!!!!!!!kösz Arsenal kösz ADEBAYOR
  • Kaplan
    Go Go Gunners! Csodálatos eredmény! Bebizonyítottuk, hogy Henry nélkül is van mit keresnünk, csak így tovább, nézzünk előre! Baptista nagy pleya, játszatni kéne többet. Rosicky eddig számomra nem mutat sokat. Eddig.
  • 5w0rdf15h
    szép győzelem grat a csapatnak sajnos nem láttam majd megnézem :P GRAAT GO GUNNERS!!!
  • grebber
    Ez a győzelem annál a falat kenyérnél is sokkal jobban jött!!
  • CFCHungary
    Köszönjük Arsenal
  • vmvr
    leszarom most:)
  • Anthony001
    EZ HIHETETLEN!
    ENNYIT A NAGY MENCSESZTERRŐL
    LABDABIRTOKLÁS: 35% - 65%

TESSÉK...VAN MÉG AKI KÉTELKEDIK A CSAPATBAN?
  • webibebi
    kurva jók voltunk
  • Japep
    Grat, szép volt!
    És köszönjük! :DDD