31698

• hunbasser
    gratulálok,széthúztad a topikot...
  • hunbasser
    grat!
  • webibebi
    azám
  • hunbasser
    érik a meglepi
  • webibebi
    ez az így kéne tovább jáccani az egész szezonban
  • báttyó02
    JEEEEEEEEEEEE
    ADEBAYOOOOOR (HH)
  • CFCHungary
    már csak 15 percet kel ki huznotok
  • CFCHungary
    renélem az Arsenal meglepetést okoz az nekünk (Chelsea) csak jól jöhet
  • vmvr
    első félidő alapján: jó lesz ez
  • hunbasser
    2 v 3 a múúnak...
  • jbal
    az a kár h még dekóderrel se lehet semmit mert nincs jel.
    na most már a meccsről.ti mennyit tippeltek
  • jbal
    közbe meg el is felejtem h létezik stream is:DDDD
  • jbal
    persze az nagyon király.
  • Rolka
    jah összefoglaló! jobb mint a semmi
  • jbal
    mien meccs video?összefoglaló.az jó.jöhet.a teljes meccs kicsit sok lenne:D
    báttyó igen a sport2 helyére tették a sport klubot.nem tom minek tették át a sport2-t.csak azért h azt is megrendeljük
  • Rolka
    holnap ha a meccs video meg lesz fel teszem
  • Rolka
    jah
  • báttyó02
    jaa én aszittem h akinél van sport1 annál a sport2 is alap.....dehát nem lepődök meg ezen a retkes upc-n..
  • jbal
    nincs.neked családi van sport2-vel nekem meg extra s1-el meg sk-val.
    Rolka te is Miskolci vagy nem?grat h ennél a szar UPC-nél mind van
  • báttyó02
    mér az neked nincs? O:
  • Rolka
    nekem minda kettő van szerencsére
  • jbal
    2-0 nekik:(((
  • Rolka
    szerintetek mennyi lesz?
  • jbal
    á és most te jársz jól a Sport2-vel:D
  • báttyó02
    hát nagyon kemény meccs lesz...:S
  • vmvr
    "Nem szeretném, hogy mindenki tőlem várja, hogy mindig keményen dolgozzam."
    "Mindig azt mondom a csapat-társaimnak, hogy ne tőlem várják a csodát. Ugyanis ennek nem mindig tudok megfelelni."
    "Azt szoktam mondani a fiataloknak, hogy nekem legalább annyira szükségem van rájuk, mint őnekik rám."

Thierry Henry szerint a csapatnak nélküle is nagy esélye van a győzelemre. Nem csak ő az, aki gólt tud rúgni és el tudja dönteni a mérkőzés kimenetelét.
  • jbal
    fúúúúú mi van itt?de jó lett a topik.grat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • vmvr
    Wenger megvan elégedve az Arsenal vezetőségével

Wenger inkább angol tulajdonosokat akar az Arsenalnál, ahelyett, hogy külföldi orosz milliárdosok kezében legyen a klub.

Wenger :"Elégedett vagyok a jelenlegi tulajdonosokkal, nem örülnék ilyenfajta változásoknak, mivel stabil a gazdasági állapota a klubnak. Hogyha csődben lennénk, akkor esetleg, de én most a legjobbnak látom ha ezek a tulajdonosok maradnak. A klub vezetősége nagyon jó, és a csapatunk sok tehetséges fiatalból, valamint tapasztalt, meghatározó emberekből áll."
  • grebber
    Sajnos ez a szezonnyerős duma már a múlté hiába vannak jó fiataljaink valami mégis hiányzik :(
  • 5w0rdf15h
    naja de akkor meg az lenne h abramovics ezt meg azt megvette akkor ő meg lemaradva érezné magát és márcsak azért is bevásárolna...szal én tartom magam ahhoz h megvunk nélküle is :)
  • hunbasser
    hát azért a zsozsó sosem jön rosszul,az megint más dolog,h ezért fikáznának benneteket...kivéve akkor,ha nem vásárolná agyon magát deripaska
  • 5w0rdf15h
    jah ő csinálta :)

eddig is megvoltunk milliomosok nélkül....megcsináltunk egy szezont veretlenül milliomosok nélkül...jó játékosokat neveltünk szintén milliomosok nélkül...szal csak idő kell és összeszokik a csapat, tapasztalatot szereznek a fiatalok és belejönnek ;)
  • hunbasser
    oO avatar by RaZoK? neki volt ilyen logója.bocs az offért

sztem jól járnátok a pénzesbácsival,csak nem szabad engedni,h mindenkit eszetlenül megvegyen.wenger úgyis mondaná,h "te,figyelj,ő minek nekünk?" és akkor gondolom hallgat majd wenger szavára
  • 5w0rdf15h
    pontosan nem kell ide orosz milliárdos anélkül is tudtunk és tudunk bajnokok lenni!! nem úgy mind a cselszki...
  • vmvr
    Igen, énis olvastam a hírt, nem tudom, hogy jól járnánk-e vele, én személy szerint nem biztos, h örülnék, ha megvenné a klubot, mert attól tartok kb. az lenne, mint a cselzinél: mindenhol sztár,sztár, sztár ami nem hiszem, hogy olyan jó, mert kilehet belőle jönni elég rosszul is: Lásd Real Madrid, tele van zseniális focistákkal, és nem mindig megy nekik olyan jól, sőt...
    nem tudom, hogy jó-e lenne az arsenalnak pl: egy arsenalszkij becenév:) Szerintem egy
    olajmágnás nélkül is lehet bajnok az arsenal!
  • Rolka

most olvastam még csak!
  • Rolka
    Deripaska megvenné az Arsenalt!?

Oleg Deripaska orosz milliárdos tárgyalásokat folytat az angol Arsenal labdarúgócsapat megvásárlásáról .

A Kommerszant értesülése szerint a RusAl alumíniumipari csoport élén álló Deripaska több más üzletemberrel együtt többségi részesedés megvételéről tárgyal, az ügylet értékét 350 millió fontsterlingre, 660 millió dollárra teszik.

Az Arsenalban 28 százalékos részesedéssel rendelkező Danny Fijman hajlandó lenne eladni részesedését, ugyanígy a 21 százalékos tulajdonrésszel bíró David Din is.

Oleg Deripaska vagyonát 7,5 milliárd dollárra teszik.

Augusztus végén látott napvilágot a hír, hogy Oroszország két legnagyobb alumíniumipari konszerne, a RusAl és a SUAL, s ezzel világméretekben az első számú gyártóvá léphet elő. A tervezett új, 22 milliárd dollár értékű társaság egynegyedét Oleg Deripaska birtokolná, míg a másik egynegyed rész Viktor Wekselberg nagyvállalkozó, illetve köre tulajdonába kerülne. A fúziót októberben tervezik bejelenteni.
  • Zizou5
    jaja, jo a topic csak tul piros, nem tok eltájékozodni benne. vmi sárga vagy kék vagy nem tom vmi 2. arsenal szín is kellene bele nem csak piros. de szvsz, ettől függetlenül nagyon jo.
  • Nuno88
    nájsz topik lett ez is :)
  • hunbasser
    a desinghoz még annyit hozzátennék,h a pirosvonalat alig találtam meg :D