31698
-
#6026 Fabregas 2-1 ide! :) -
#6025 Na csak egyenlített a csapat, ettől rosszabb ne legyen a végén se. -
#6024 Már megint kikapnak? -
#6023 Ljungberg-t és Adebayort gyorsan felejtsük el. Jöjjön be Baptista éknek, mellé legyen feltolva Rosicky, és mögöttük Fabregas. -
#6022 Uramisten mi a faszt csináltak?!... -
#6021 Sztem nyerünk.3-1 lessz a vége. -
#6020 Hát ha ki kapnánk akkor nagyon szar helyzetbe lennénk -
#6019 Meg kell lennie. Bele sem merek gondolni egy esetleges vereségbe, de még a döntetlen is elfogadhatatlan számomra.
-
#6018 Meccstől mit vártok szerintetek meg lesz a győzelem? -
#6017 Bar mar tudott volt, jo hogy ő is megerositi... : Henry: Nem megyek Barcelonába! -
#6016 szarintem is!:) -
#6015 hát szvsz nem a klasszisok jelentenék a megoldást..hanem mondjuk wenger tisztafejű gondolkodása IMO az hiányzik:( -
#6014 na azé ott nem tartunk....
tény h nyakig szarba vunk de előbb utóbb csak kimászunk belőle csakhát ahhoz igazolni kéne pár klasszis "felnőtt" játékost is. -
#6013 omg
már nem vicces:\ -
#6012 abbahagyhatnád már. nemelég hogy szarul megy, még jössz te is a negativabbnál negativabb megnyilvánulásaiddal.... -
#6011 naaaaaaaaaaaaaaaaa -
#6010 Na egyre jobb hajrá mehetünk még lejjebb is! Irány a másodosztály! -
#6009 Arsenal-Newcastle összefoglaló -
#6008 Vagy azt épp, hogy hihetetlen unalmas, Watford meccset is úgy néztem ahogy ezt próbáltam :D -
Csesza #6007 jah, azt jelenti, hogy baxott fáradt vagy :DDddd -
#6006 Jelzés értékü, hogy már másodszor alszok el Arsenal meccsen...? -
#6005 elb@szott helyzetek :( -
Csesza #6004 mivoltitt :OOO -
#6003 pontosan
és akkor még Wenger azt mondja h csak 1 védőt akar igazolni, középpályást és csatárt nem....végülis ha ugyanezt a szar játékot akarja jövőre akkor télleg nem kell igazolni senkit -
#6002 Ez eddig ultraszánalom. :/ :D -
#6001 mennyire igaza van a kommentátornak :(
siralmas az utóbbi hetek produkciója, Henry nélkül valóban nem megy 10 meccsen 6 gól amiből 1 tizi 1 meg öngól...áh -
#6000 a tottenham???huha,a kupára gondolva is félelem jut az eszembe... -
Monoton #5999 -
#5998 bolton...spurs...chelsea..húzós lesz:S -
#5997 nem vmi könnyű a további sorsolás szal nagyon be kéne húzni a mai meccset...
march 14 Sat H Bolton Wanderers
march 17 Tue H Manchester City
march 21 Sat A Tottenham Hotspur
march 29 Sun H Fulham
april 6 Sun H Chelsea
april 13 Sun A Portsmouth
bár ha egy west ham képes volt oda vissza verni....hát nem lesz egyszerű megtartani azt a 4. helyet -
#5996 Na nézzük... -
15:45 Labdarúgás
Angol bajnokság, 33. forduló, Newcastle-Arsenal (élő) -
#5994 nemérted,nemkötekedés,tetszik ez is,csak hátha vki tudna csinálni egy nagyon kafát akkor az tök zsír lenne.Meg,hogy igy tudom,hogy lehet(ezek szerint késziteni,akkor valószinű hogy nekilátok és készítek eggyet...majd,nem most.Ugyhogy most csak ötleteket tudtam ajánlani...:) -
#5993 vmikor év végén készült kb...
tőlem szavazzatok én banner készítéshez nem értek de ha lesz egy szép ami elfogadható és a többieknek is tetszik tőlem kicserélhetem. -
#5992 sztem ajanlj vmi jobbat, ha valtani akarsz bannert. -
#5991 hááát szerintem,a meccs után a gólszerzők nevét odalehetne vésni.Külsöleg másmilyen banner kéne.Talán egy jókis csapatkép.Avagy egy Emiratesban készült belső kép amire a csapat képe van rányomva.Nah vhogy lehetne variálni.A bannerban található eredmények betűtípusa is lehetne más.Illetve megformázni.Nah,de esetleg egy szavazást is meglehetne ejteni,hogy másik banner legyen avagy ne.Vagypedig bannereket várunk.És aki készit egy szépet és megszavazzuk akkor azt belehetne tenni.Nah mégegyszer mondom,jo ez is csak a változás nemárt.Amugy ez a banner mióta van kint???Dátumot tudhatunk vagy nem? -
#5990 mit kéne rajta változtatni szerinted? -
#5989 jah te vagy az???bocsi megse ismertelek.A logod miatt vagy nemtom mi miatt.:)Volna egy javaslatom,hogy a bannerbe bekerülhetne a gólszerzők neve is.Illetve változtatni lehetne rajta nem?Amugy ne szedd le a fejem,nincs nekem a mostanival sem semmi bajom,csak hát na... -
#5988 ittvok mér mit szeretnél? -
#5987 gyeekek,nemtudtok vmit a házigazda hollétéről?