31698

• XTHB
    Most remélem meg verjük a Chelseát:)!
  • Gunnersboy
    Uefa Women's Cup Winners 2006/7: ARSENAL FC (Y)
  • BIZ0906
    jóvanna :(
  • 5w0rdf15h
    banner
  • BIZ0906
    Chelsea - Arsenal meccs lesz valamikor meccs?
    Mert most kavarodásban vok
  • XTHB
    Én is örülnék neki,és remélem így fog történni!!!!:)
  • II Rocky II
    azért leírhatnátok rendesen a csapatok neveit.(Amugy én meg ma a Chelseanek drukkoltam,de sajna (te:4-1) a Liverpool ment a döntőbe.Amugy Chelsea-MU döntőt szerettem volna látni,de így már jó lenne egy Milan-Liverpool hátha megint egy 3-3 vagy akármilyen kimenetelű döntöt látnánk mint a múltkor.Amugy remélem kikap a pool a kövi. fordulóban amire van is esély hiszen Fulhamba látogatnak ahol tavaly 2-0 ra kikaptak.Örülnék neki ha ez ebben az évben sem lenne másképpen.Szal.GoGunners!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
  • 5w0rdf15h
    jólenne ha Liverpool menne tovább BLbe mert így kevésbé koncentrálnának már bajnokságra, Chelseanek meg úgyis mind1 mostmár MU a bajnok
  • ForzaInter
    azt mink nyerjük:}}
  • Danman
    annyira nem veszem komolyan mint egy bl-t:P de azért illene megnyerni:) szinvonalas meccsek lesznek az biztos
  • DJ BP
    ilyen barátságos felkészülési tornát komolyan veszel? :DD
  • Danman
    hú ade gólja szép volt meg végre baptista is talált egy gólt:)

amúgy meg júliusban lesz emirates kupa...hazai rendezéssel, négy csapattal odavissza meccsekkel asszem..résztvevők: psg, inter, hamburg meg ofc Az Arsenal:) remélem megnyerjük elég ciki lenne ha a kupánkat nem nyernénk meg...de ha így lenne akkorse hisztizne a csapat hogy ezvoltazvolt, elfogadnák, és jövőre ráhajtanának.
    thats one thing why i love arsenal:)
  • ndaveed
    Királyság nyertünk!!!!
  • Zizou5
    ijj ez a mondat meglepett. :)
  • vmvr
    szép volt fiúk! jöhet a Chelsea!
  • II Rocky II
    gyerekek megmondtam 3-0 át,de 3-1 re gondoltam amugy.:P/////Hát megérdemelten nyertünk és az eredmény is asszem reális volt.Jók voltunk,csak így kéne majd a Chelsea ellen is játszani.A helyzetek ha bementek volna akkor igaz több gólt is láthattunk volna.De összességében elégedett vagyok.:)GoGunners
  • báttyó02
    huhh 1:1nél kicsit ideges voltam....de adebayor goljánál nemgyengén orditottam örömömben:d
  • II Rocky II
    ha nem lenne ennyire jó formában a Fulham kapusa akkor bizony 3-0 lenne már az állás.:)(sebaj lessz ez még 3-0 is a meccs végére......)
  • Kaplan
    J.C Baptista 4. percben szerzett találatával 1-0-ra vezetünk a 35.-ik minutumban.
  • ndaveed
    Ok köszi!!!
  • II Rocky II
    ma 17:00 kor.:)
  • ndaveed
    Mikor játszanak legközelebb?
  • II Rocky II
    igy van,de azért egy Liverpool nem egyenlő egy arsenallal.Na meg a pool elég tartalékosan lépett fel.Abban megegyezünk hogy a pool és mi sem birtunk a porsmouthal otthon,mindketten döntetlent játszottunk.De mi idegenben legyürjük egy szép játékkal.Amugy figyelve az eredményeket nagyon úgy tűnik,hogy a Unitednak meg lessz a bajnokság....:)GoGunners.Holnap megverjük a Fulhamat és megközelitjük a Poolt.:)
  • 5w0rdf15h
    nah itt a lehetőség felzárkózni Liverpool kikapott...

de ha belegondolok h Portsmouthban kaptak ki ahol majd utolsó fordulóban játszunk...
  • dotkom
    ertem en ertem en... de akkor is tulzasnak tunik.
  • 5w0rdf15h
    ez van, ezek a szabályok ha nem tartod be büntetőpont lesz
  • dotkom
    erre csak azt tom mondani LOL :D
  • II Rocky II
    nah az azért volt mert siettem leirni a mondanivalomat.Bui után sztem belefér egy kis ilyen hiba,ami nem nagy sztem....:)Elolvastam.és többet meg probálom helyesen irni a csapatnevet.MOndom én mindig leirom a csapatok neveit helyesen független utálom vagy szerete őket...:)
  • 5w0rdf15h
    mert rendes vok
  • báttyó02
    fú pedig má akartam osztogatni a büntiket
  • 5w0rdf15h
    gyerekek NEM "CSELZI" hanem Chelsea, nem "MÁNCSESZTER" hanem Manchester.... kérek szépen mindenkit h rendesen írjátok a csapatok nevét, nem akarok vitát se konfliktust. Ajánlom mindenki figyelmébe a
    FIGYELEM! topicot ott részletesen le van írva minden!

köszönöm
  • báttyó02
    :O
  • II Rocky II
    nah én annak drukkolok hogy cselzi-mu döntö legyen.Igy 3 szor tala egymással.Bl döntö,bajnokság,fa cupa döntö.Mily kirély lenne ha mind a 3 at a Chelsea nyerné meg.Nekik is drukkolok,Jose Mourinho miatt,vhogy birom a komát.Szal Chelsea nyerjen inkább mint a United.:)
  • Kaplan
    Nekem is kezd elegem lenni a Manchester drukkerekből.. Hihetetlen nagy pofájuk lett. MILAN ÜSD KI A FRÁNYA MÁNCSÁSZTERT ! :)
  • Gunnersboy
    hát nekem végülis mind1 lenne, nyerjen akkor a Milan :D

cska már rohadtul elegem volt a sok mu-s divatgusztibol, akik itt dumalnak nekem nap mint nap, hogy ők megcisnálják azt meg megteték azt amit a világon egyik másik csapat sem tud, hudenagyravannak. kellene már nekik is egy elég nagy pofon.... csak azért gondoltam amugy..
  • vmvr
    mint a szar:)
  • 5w0rdf15h
    há márpedig inkább az egyik londoni főrivális essen ki :|
  • vmvr
    valahogy így vagyok vele énis:D
  • 5w0rdf15h
    nah ezt meg se láttam :p
  • asfa
    én is ezt szeretném :P :) mindent megteszünk! :P